Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

17/04, g. 20:30

13.04.04, 23:44
    prawdopodobnie pierwsza transmisja z MS bedzie z meczu williams - dale. to
    wniosek z programu, do ktorego link podeslal lilipiec.

lilipiec - dzieki! i jak beda w ciebie celowali kamera, to machaj, zebysmy
    wiedzieli, ze to ty :). moze jakas mala polska flaga namalowana na policzku
    dla lepszego wychwytywania? :)
    Obserwuj wątek
      • marciorek Re: 17/04, g. 20:30 14.04.04, 00:20
        panie Przemku dobrze ze dal pan znac...bardzo dobrze wiedziec :)w takim razie
        do soboty...a od poniedzialku to juz pelna para!!!!!pozdrawiam!
      • dorota_snooker Re: 17/04, g. 20:30 14.04.04, 08:17
        >
        > lilipiec - dzieki! i jak beda w ciebie celowali kamera, to machaj, zebysmy
        > wiedzieli, ze to ty :). moze jakas mala polska flaga namalowana na policzku
        > dla lepszego wychwytywania? :)

Proponuję jeszcze jakąś małą gawronkę ( może być żywa ) na ramieniu w ramach
        patryiotyzmu lokalnego :))))))))))))))))))))))))))).
      • misiania Re: 17/04, g. 20:30 14.04.04, 08:58
        aha. niektóre relacje będą o 1:30, jak już duchy pójdą spać. tak wynika z
        rozkładu jazdy na telegazecie eurosportu. ale to pewno będą powtórki, no bo jak
        inaczej?
      • gawronka Re: 17/04, g. 20:30 14.04.04, 14:27
        J proponuję flagę polską na jednym i angielską na drugim policzku, przepaskę z
        Ronniem na głowie, gawrona na ramieniu i włączoną komórkę (jak go będą karnie
        dzać, to na pewno go zobaczymy*)

-
        *Lilipcze, wiesz, że żartuję, prawda????
        :))))))))
        • lilipiec Re: 17/04, g. 20:30 14.04.04, 14:57
          Flagi da się zrobić. Jak mi Gawronka wydzierga o'paskę na szydełku to też założę
          ;) Swoją drogą ciekawe, czy kibice snookera też dzielą się na kibiców i kiboli?
          Może kupię jakiś stosowny szalik? ;)

> *Lilipcze, wiesz, że żartuję, prawda????

No pewnie. Przecież ty wiesz, że ja nie mam komórki :)
          • gawronka Re: 17/04, g. 20:30 14.04.04, 14:59
            lilipiec napisał:

> Flagi da się zrobić. Jak mi Gawronka wydzierga o'paskę na szydełku to też
            założ
            > ę

"Nawet jeśli kobieta umie szyć, nie powinna się z tym zdradzać" (Angielski
            pacjent)

> ;) Swoją drogą ciekawe, czy kibice snookera też dzielą się na kibiców i
            kiboli?
            > Może kupię jakiś stosowny szalik? ;)

Weź kij ze sobą, to wystarczy na wszelki wypadek
            (snookerowy)

>
            > > *Lilipcze, wiesz, że żartuję, prawda????
            >
            > No pewnie. Przecież ty wiesz, że ja nie mam komórki :)

:))))
          • parmenion Re: 17/04, g. 20:30 14.04.04, 15:04
            lilipiec napisał:

> ;) Swoją drogą ciekawe, czy kibice snookera też dzielą się na kibiców i kiboli?
            > Może kupię jakiś stosowny szalik? ;)

Szalik koniecznie, tylko nie przesadzaj ze śpiewami na trybunach. Mała fala
            najwyżej ;-)
            Podpowiedź - jeżeli chcesz żeby Cie pokazali wystarczy ułożyć jakiś slogan z
            nazwą SKY SPORTS. Migawke w tv masz murowaną.
            • lilipiec Re: 17/04, g. 20:30 14.04.04, 15:17
              parmenion napisał:

> Szalik koniecznie, tylko nie przesadzaj ze śpiewami na trybunach. Mała fala
              > najwyżej ;-)

Muszę pomyśleć nad jakimś ładnym sloganem (po angielsku ;)...

> Podpowiedź - jeżeli chcesz żeby Cie pokazali wystarczy ułożyć jakiś slogan z
              > nazwą SKY SPORTS. Migawke w tv masz murowaną.

Tia - w brytyjskiej telewizji. BTW: chciałem w poniedziałek obejrzeć powtórkę
              finału z Jimmym i okazało się że tutaj nie ma normalnego Eurosportu tylko jakiś
              badziewny "British Eurosport", na którym nie było snookera (sic!).
              • przemek.kruk Re: 17/04, g. 20:30 14.04.04, 15:33
                lilipiec - wiesz, co? jak chcesz zaistniec, to wystarczy, ze pobiegasz troche
                rozebrany naokolo stolu. takie rzeczy sie zdarzaly i zawsze skutecznie
                przyciagaly uwage ;)
                • parmenion Re: 17/04, g. 20:30 14.04.04, 15:39
                  przemek.kruk napisał:

> lilipiec - wiesz, co? jak chcesz zaistniec, to wystarczy, ze pobiegasz troche
                  > rozebrany naokolo stolu. takie rzeczy sie zdarzaly i zawsze skutecznie
                  > przyciagaly uwage ;)

Też niekoniecznie, psiakostka... No chyba żeby położył sie na stole ;-)

Lilipiec -> Eurosport ma przekaz ze SKY więc u nas będzie na pewno, a w GB to
                  już pewnie Cie dobrze znają :-)
                  • misiania Re: 17/04, g. 20:30 14.04.04, 16:14
                    lilipiec może jeszcze wesoło skandować: ce wu ce wu ka ce wu ka es legia. ot,
                    tak, dla rozruszania towarzystwa
                    • fabiana Re: 17/04, g. 20:30 14.04.04, 18:42
                      Lilipiec, a na jakich meczach dokladnie bedziesz? Pytam z ciekawosci... ;)))
                      • lilipiec Re: 17/04, g. 20:30 14.04.04, 18:50
                        fabiana napisała:

> Lilipiec, a na jakich meczach dokladnie bedziesz? Pytam z ciekawosci... ;)))

Tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16824&w=11944175&a=11944718

Właśnie się dowiedziałem, że będą w Sheffield też imprezy towarzyszące, a
                        półfinały i finał będzie można obejrzeć na rynku na żywo na bigscreenie :D
                        • fabiana Re: 17/04, g. 20:30 14.04.04, 19:00
                          Dzieki...teraz juz wiem. Fajnie masz... ;)))
                        • gawronka Re: 17/04, g. 20:30 14.04.04, 19:52
                          lilipiec napisał:

> Właśnie się dowiedziałem, że będą w Sheffield też imprezy towarzyszące, a
                          > półfinały i finał będzie można obejrzeć na rynku na żywo na bigscreenie :D

Oby Ebdon nie grał w finale, bo cały tłum zostanie opanowany przez nagłą
                          śpiączkę i nie starczy służb porządkowych, żeby wszystkich powynosić ;)
      • gawronka Re: 17/04, g. 20:30 16.04.04, 15:15
        Czy już wiadomo na 1000%, że ten właśnie mecz będzie transmitowany? Lilipiec -
        ładnie usmiechaj się jutro do kamery! :)))) jakby co, to ja kibicuję
        Williamsowi (ale ty nie musisz...)

Aha, na Eurosporcie relacja zaczyna się już godzinę przed - może będą jakieś
        fajne zajawki albo wywiady z losowo wybranymi kibicami? (Lilipiec, wyszlifuj
        akcent na błysk ;)))))
        • lilipiec Re: 17/04, g. 20:30 16.04.04, 16:06
          gawronka napisała:

> Czy już wiadomo na 1000%, że ten właśnie mecz będzie transmitowany? Lilipiec -
          >
          > ładnie usmiechaj się jutro do kamery! :)))) jakby co, to ja kibicuję
          > Williamsowi (ale ty nie musisz...)
          >
          > Aha, na Eurosporcie relacja zaczyna się już godzinę przed - może będą jakieś
          > fajne zajawki albo wywiady z losowo wybranymi kibicami? (Lilipiec, wyszlifuj
          > akcent na błysk ;)))))

Jeszcze mam czas - ja mam bilety dopiero na poniedziałek: na pierwszą sesję
          Ebdona (może nie zasnę od rana ;) i na końcową sesję meczu Higginsa.
          • gawronka Re: 17/04, g. 20:30 16.04.04, 16:58
            lilipiec napisał:

> gawronka napisała:
            >
            > > Czy już wiadomo na 1000%, że ten właśnie mecz będzie transmitowany? Lilip
            > iec -
            > >
            > > ładnie usmiechaj się jutro do kamery! :)))) jakby co, to ja kibicuję
            > > Williamsowi (ale ty nie musisz...)
            > >
            > > Aha, na Eurosporcie relacja zaczyna się już godzinę przed - może będą jaki
            > eś
            > > fajne zajawki albo wywiady z losowo wybranymi kibicami? (Lilipiec, wyszlif
            > uj
            > > akcent na błysk ;)))))
            >
            > Jeszcze mam czas - ja mam bilety dopiero na poniedziałek: na pierwszą sesję
            > Ebdona (może nie zasnę od rana ;) i na końcową sesję meczu Higginsa.

Mam takie dziwne wrażenie, że będę wtedy not internetable at all! :(
            • lilipiec Re: 17/04, g. 20:30 16.04.04, 18:48
              gawronka napisała:

> > Jeszcze mam czas - ja mam bilety dopiero na poniedziałek: na pierwszą sesj
              > ę
              > > Ebdona (może nie zasnę od rana ;) i na końcową sesję meczu Higginsa.
              >
              > Mam takie dziwne wrażenie, że będę wtedy not internetable at all! :(

Pocieszę cię, że ja też nie :)
              • gawronka Re: 17/04, g. 20:30 16.04.04, 18:57
                lilipiec napisał:

> gawronka napisała:
                >
                > > > Jeszcze mam czas - ja mam bilety dopiero na poniedziałek: na pierwszą
                > sesj
                > > ę
                > > > Ebdona (może nie zasnę od rana ;) i na końcową sesję meczu Higginsa.
                > >
                > > Mam takie dziwne wrażenie, że będę wtedy not internetable at all! :(
                >
                > Pocieszę cię, że ja też nie :)

Co my byśmy zrobili bez tej telepatii! :)

Jak poczujesz przemożną ochotę empirycznego sprawdzenia, czy Ebdon uzywa
                lakieru do łysiny, to to będą moje zakulisowe zagrania telepatyczne. Zobaczymy,
                kto silniejszy mentalnie ;)
                • lilipiec Re: 17/04, g. 20:30 16.04.04, 19:04
                  gawronka napisała:

> Co my byśmy zrobili bez tej telepatii! :)
                  >
                  > Jak poczujesz przemożną ochotę empirycznego sprawdzenia, czy Ebdon uzywa
                  > lakieru do łysiny, to to będą moje zakulisowe zagrania telepatyczne.
                  > Zobaczymy, kto silniejszy mentalnie ;)

He he, a jak tobie się wymknie przed telewizorem "Jimmy rulez!" - to ja ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka