Gość: ja IP: 194.88.225.* 29.12.10, 08:59 To może komisję powołać? Jak dla Mira? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X 54 Re: Boks. Władimir Kliczko tłumaczy się z golfa n IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.12.10, 09:09 komisja! komisja! komisja! a przewodniczących będzie dwóch Andrzejów : Gołota i Lepper - zbliżony poziom, więc komisja ma zagwarantowaną oglądalność!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mielis Boks. Władimir Kliczko tłumaczy się z golfa na ... 29.12.10, 09:40 Dziennikarze najlepiej wiedzą jak wygląda rekonwalescencja po urazach żebra ! Lekarz i fizykoterapeuta powinni wcześniej skonsultować się z dziennikarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs Re: Boks. Władimir Kliczko tłumaczy się z golfa n IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.10, 13:22 mam wrazenie ze nie przeczytales... dziennikarze maja racje... nie wiem czy zauwazyles ale kliczko tlumaczyl ze w golfa nie gral a pozowal... czytanie ze zrozumieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milo Re: Boks. Władimir Kliczko tłumaczy się z golfa n IP: 213.241.94.* 29.12.10, 19:23 Kliczko w golfa rzeczywiście nie grał. Widać, że do zdjęcia nieruchomo pozuje. Odpowiedz Link Zgłoś
laure-sainclair o ch... tu chodzi???!!! 29.12.10, 21:19 to już bokserowi nie wypada grać w golfa???!!! no to w takim razie świat bokserski to świat debili Odpowiedz Link Zgłoś
advertum Kliczko aferzysta! 29.12.10, 21:21 Niesamowita afera... ----------------- Problem z komputerem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purify chodzi o to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.10, 21:25 zebys zainteresowal sie tematem. kliczko niby leczy uraz miesni brzucha. nie moglby grac w golfa z naderwanym miesniem brzucha. tyle na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś