Gość: ekspert IP: *.176.202.84.customer.cdi.no 05.01.11, 17:57 Justyna Kowalczyk musi poprawic technike jazdy. Zjazdy, zakrety sa tragiczne. Widac to golym okiem. To tylko (na razie) tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Johann Re:ladne foto Justychy,warga wisi jej jak u pijaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 18:04 Cos jej ta wybiorcza nie lubi.Ciekawe dlaczego nie lubi Polki Justychy dajac takie zdjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mendy Re:ale ty nudny jesteś. wciąż to samo. IP: *.23.54.194.generacja.pl 05.01.11, 19:09 Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach 05.01.11, 18:14 "A powietrza coraz mniej" - to cytat słów Kramera z drugiej części Vabanku, gdy Kwinto otwierał kasę, by uwolnić Justysię (nomen-omen). Kwincie w filmie się oczywiście udało, ale czy tym razem Justysia wytrzyma i nie udusi się? Wygląda to na poważny kryzys formy Kowalczyk i żadne słodkie pierdzenie komentatorów nie zamydli oczu uważnych obserwatorów tych zawodów. Przedwczoraj Justyna powiedziała, że z tego nadmiernie napompowanego balonu zeszło trochę powietrza. Dziś ten balon rozpruł się całkowicie i spadł jak flak roztrzaskując się o ziemię. Jeśli szybko nie znajdzie się krawiec, który go pozszywa, to o zwycięstwie w TdS można będzie zapomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 18:19 A M E N. maz-47 napisał: > "A powietrza coraz mniej" - to cytat słów Kramera z drugiej części Vabanku, gdy > Kwinto otwierał kasę, by uwolnić Justysię (nomen-omen). Kwincie w filmie się o > czywiście udało, ale czy tym razem Justysia wytrzyma i nie udusi się? > Wygląda to na poważny kryzys formy Kowalczyk i żadne słodkie pierdzenie komenta > torów nie zamydli oczu uważnych obserwatorów tych zawodów. > Przedwczoraj Justyna powiedziała, że z tego nadmiernie napompowanego balonu zes > zło trochę powietrza. Dziś ten balon rozpruł się całkowicie i spadł jak flak ro > ztrzaskując się o ziemię. Jeśli szybko nie znajdzie się krawiec, który go pozsz > ywa, to o zwycięstwie w TdS można będzie zapomnieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach IP: *.lukman.pl 05.01.11, 18:53 Poczekamy , zobaczymy.Ciekawe czy starczy wam odwagi Maz i Johann pogratulować zwycięstwa Kowalczyk ,jeżeli okaże się ,że nie mieliście racji .Pani Justyno życzymy dużo sił .Jeżeli nawet będzie to drugie miejsce, to wiemy ,że i tak dała pani z siebie wszystko.Taki jest sport.Ja wierzę w panią.Wiara czasem góry przenosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: pogratulować? oszalałeś? johann IP: *.23.54.194.generacja.pl 05.01.11, 19:19 to jakiś tani głupek z pierdziszewa który nudzi się, prowokuje i w tym się realizuje. w ten (i tylko ten) sposób może nawiązać jakąś relację towarzyską, kiedy jakimś anonimowy forumowicz napisze mu np. "spadaj leszczu". a zmaz to po prostu świr z obsesją na punkcie justyny. może się anonimowo oświadczył, albo chciał choć ponosić narty. nie wyszło to się odgrywa i czerpie mściwą ekstazę z gorszych wyników justyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laminator Re: pogratulować? oszalałeś? johann IP: *.startdedicated.com 06.01.11, 00:49 maz-47 to jeszcze pusiłuje się maskować za machą obłudy. Ale jeśli chodzi o Johanna to na miejscu p. Justyny zebrałbym jego posty i zrobił z tą szmatą to co posłanka Katarasińska zrobiła z innym anonimowym dupkiem, obrażającym ją na forach. Wycierałbym szmatą podłogę tak długo aż by ostatnie soki puściła i wystrzępioną wywiesił na płocie do podziwiania. Może wtedy miałby dość wszelkich forów, na wieki wieków. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach 05.01.11, 19:40 Zapewniam cię, że na pewno starczy mi odwagi. Ci wszyscy, którzy kojarzą moje posty już od dłuższego czasu, wiedzą o tym doskonale. Przecież nie pogrzebałem szans Justyny na zwycięstwo w tym TdS. Postawiłem tylko znak zapytania... Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach 05.01.11, 20:27 Gość portalu: gość napisał(a): > Poczekamy , zobaczymy.Ciekawe czy starczy wam odwagi Maz i Johann pogratulować > zwycięstwa Kowalczyk ,jeżeli okaże się ,że nie mieliście racji .Pani Justyno > życzymy dużo sił .Jeżeli nawet będzie to drugie miejsce, to wiemy ,że i tak da > ła pani z siebie wszystko.Taki jest sport.Ja wierzę w panią.Wiara czasem góry p > rzenosi. Powinieneś jeszcz coś dodać o Bogi i Ojczyźnie ..oraz o wrednej koalicji skanduynawskiej do której -wg Kowalczyk- dołączyła reprezentacja Finlandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach IP: *.lukman.pl 05.01.11, 23:19 Po co , żebyś się czepiał i mieszał w to Boga i teorie spiskowe.Chodziło mi tylko o zwykłą przyzwoitość. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 ... 06.01.11, 04:19 A ty synku powinienes odpowiedziec na proste, zadane ci pytanie. Czy pogratulusz Justynie czy tez tego dnia znikniesz z forum lub tez bedziesz snul dywagacje, z epod Alpe Cermis wbiegala na "opadajacej formie" i ze w zadsadzie gdyby gorka byla o 100 km dluzsza to pewnie przegralaby ze wspaniala Kalla ktora wlasnie nabiera dwudziesty drugi oddech i zbiewrala sie do decydujacego ataku , czy tym podobne brednie. I nie mieszaj do tego Boga i Ojczyzny bo takie smiecie jak ty nie maja ani Boga ani Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berkowaty oh maz... IP: *.static.adslpremium.ch 05.01.11, 18:26 podobnie odbieram, to co dzieje się z Justyną... Masz sporo racji, Ona niestety nie wytrzymuje. Cały czas mam nadzieję, że wygra ten morderczy podbieg, w końcu w tym jest najlepsza. Co do techniki, to na British Eurosport podkreślali różnicę w technice dowolnej między Kallą a Justyna... tego się już nie zmieni. Justi jest duża i ciężka, a Charlotte mała i chyba najlepsza w technice dowolnej... Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: oh maz... 05.01.11, 18:43 Jedyna szansą dla Justyny są długie dystanse. Teraz mamy takie w tym TdS. Jednak jeśli forma jest wyraźnie opadająca, to trudno i na to liczyć. Jutro będziemy już dużo mądrzejsi, trasa jest pofałdowana, kilka dość stromych podbiegów i jeśli Justyna wytrzyma i przybiegnie do mety bez większych strat, to raczej wygra te TdS. Pod Alpe Cermis wszystkie będą przezywać katusze. Zobaczymy, jeśli jutro znów będzie kryzys, to emocje się skończą... Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 A polaczki dalej szczekaja 05.01.11, 23:49 uaktywnili sie bo Justynie poszlo slabiej ... po pierwszych 3 biegach TdS ciedzieli cicho i lizali rany. I te teksty o opadajacej formie ... opadajce to macie fiuty moje wy polaczkowate znawcy biegow narciarskich. A teraz moja prognoza na dalsza czesc TdS. Justyna wygra ten Tour bez problemu jak zadna inna zawodniczka w historii TdS i przejdzie do historii narciarstwa (wygrane 2 TdS pod rzad). Marit moze o czyms takim pomazyc. Jest za slaba fizycznie aby zniesc taki maraton. Ona jest jak sprinter ... pobiegnie a pozniej biedaczka musi odpoczywac ... no i oczywiscie wdychac. A co do techniki Kalli. Jak widac sama technika sie nie wygrywa i zachwyty komentatorow tez nic nie pomoga ani nawet dyskwalifikacje sedziow oszustow. Biedna Kalla bedzie sie jeszcze mussiala sporo nameczyc aby 2 miejsce wywalczyc ... o pierwszym moze sobie pomazyc do przyszlego roku o ile wogole. No i teraz zobaczymy polaczki czyje prognozy sie spelnia. Juz mi was zal ... I zal mi tez tej Kalli na wspinaczce na Alpe Cermis ... Justyna ja tam zmiazdzy i zje ... Kalla bedzie sobie mogla sobie ladnie technicznie posapac. Hahahahaaaaa ... "frma opadajaca" Kowalczyk ... synku nie moge opanowac sie od smiechu A Kalla jaka ma forme ... opadajaca ze zwisem czy co ... hahahaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt Re: A polaczki dalej szczekaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 09:39 Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MWac Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 18:55 Do maz-47: Dziwi mnie fakt, że już co najmniej od Vancouver z taką pasją krytykujesz polskich sportowców, takich jak Małysz czy Kowalczyk. To chyba oczywiste, że nie w każdych zawodach i nie na każdym dystansie Justyna będzie pierwsza. Nawet najlepsi sportowcy muszą kiedyś przegrać. Wygrywanie wszystkich konkursów co ciekawe udaje się tylko "astmatyczce" Bjoergen.Także nie przekreślałbym szans Justyny po jednym kiepskim konkursie (choć mam wrażenie, że Tobie wizja porażki Kowalczyk sprawia satysfakcję). Pewnie teraz odpiszesz, że nie jestem bezkrytycznym, ślepym zwolennikiem Justyny, który nie zna się na sporcie. Czas pokaże kto miał rację... A jako lekturę polecam jakiś artykuł medyczny o astmie i o wpływie tej choroby na wydolność organizmu człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 19:02 i Radwanska Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach 05.01.11, 19:27 Zapewniam cię, że z dużo większą pasją wolałbym pisać o zachwytach nad naszymi sportowcami (tymi wybitnymi oczywiście). Gdybyś uważnie czytał moje posty na przestrzeni ostatnich lat, to musiałbyś zauważyć, że nigdy nie kwestionowałem ich klasy, bądź umiejętności. Krytykowałem tylko ich zachowania i podejście do uprawianego zawodu, bądź też ludzi, którzy mają wpływ na osiągane przez nich wyniki. Nie jestem niestety, tym bezkrytycznym kibicem, który widzi sport tylko w czarno-białych barwach. Po drodze jest mnóstwo rożnych odcieni, które mają ogromny wpływ na wyniki osiągane przez tychże sportowców. Merytoryczna krytyka jest jak najbardziej na miejscu, a zaślepienie bardzo szkodliwe i może być powodem do niemiłych rozczarowań. Ja mam do tego dystans i zbyt długo interesuję się sportem (także jego kulisami), by nie zauważać tych subtelności, które być może wydają się nieistotne, ale mają ogromny wpływ na całokształt osiąganych wyników. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 19:53 Ulala - jakie samouwielbienie, ojej! Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Polaczek i obiektywizm 05.01.11, 23:57 problem synku polega na tym ze w twojej krytyce nie ma zadnego obiektywizmu. Piszesz jakies bzdury a formie opadajacej Kowlaczyk i w tym samym poscie zachwycasz sie Kalla ktora odpadla na tym samym etapie rywalizacji w dzisiejszym sprincie. I ty nazywasz to obiektywizme. kazdy kto cie czyta od jakiegos czasu to wie ze jestes wscieklym polaczkiem specjalizujacym sie w szczekaniu na polskich sportowcow i gloryfikowaniu sportowcow obcych panstw. Nie ma na swiecie osobnikow zaslugujacych na wieksza pogarde. Rodacy toba gardza (chyba ze sa tacy ja ty) a obcy jeszcze bardziej (i lizanie im tylka ci nie pomoze) bo nie ma na swiecie takiego narodu ktory pochwala i nagradza postawe atakowania swoich. Zdrajcow nikt nie szanuje. Jestes po prostu nikim ... ot smieciem. I nie pisz mi o konstruktywnej krytyce nie jestesmy idiotami. Czytam ciebie i widze. Jak Justyna wygrywa to ciebie na forum niema bo musialbys napisac cos milego o niej a to przeciez zadnemu polaczkowi przez gardlo by nie przeszlo. Uaktywniasz sie jak Justynie lub innemu wybitnemu polskiemu sportowcowi cos nie pojdzie. To tyle koles ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic dziwnego Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach IP: *.startdedicated.com 05.01.11, 23:33 > Do maz-47: > Dziwi mnie fakt, że już co najmniej od Vancouver z taką pasją krytykujesz polsk > ich sportowców, takich jak Małysz czy Kowalczyk. Nie dziw się. Taką ma robotę ten śmieć i taki jego śmieciowy los. Nie jest możliwe, by dla samej chęci hobbystycznego podyskutowania mędzić tak monotonnie tą samą treść, na ten sam temat i w tym samym tonie i ciągle przeciw tym samym osobom. Normalnym ludziom to się przecież NIE ZDARZA! To trzeba mieć misję. Przecież maz-47 dawął wyraźnie do zrozumienia co Johann tu robi. Od tego mózg drętwieje i okłada się złogami. Dzień po dniu, jak wół w propagandowym kieracie maz-47 i Johann. Smętny los prowoków-dziwek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do świra Re: ty masz zmaz, jakąś obsesję na punkcie IP: *.23.54.194.generacja.pl 05.01.11, 19:12 kowalczyk, wprost słychać jak sapiesz z zadowolenia w swoim poście. freda też marszczysz jak justyna przegrywa? zbok :/ zacznij się, qrwa leczyć ze swoich obsesji na punkcie justyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymiatacz Re: ty masz zmaz, jakąś obsesję na punkcie IP: *.startdedicated.com 05.01.11, 23:51 Nie przeceniaj kolesia. On nie musi się leczyć. To propagandowa szmata, na wysłudze. Zwykły rug, którym poleruje się klawiaturę, taki jak jeden z bohaterów filmu "Człowiek z Żelaza" Nazwij go szmatą a on się tylko uśmiechnie i powie, że właśnie skończył szychtę. Takimi jak on różni sponsorzy wycierają sobie zadki, nie brudząc rąk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaun Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.11, 18:34 Z tym liderowaniem Kowalczyk w PŚ po jutrzejszych zawodach to jest troche inaczej niż pan redachtór pisze. 8 miejsce nie wystarczy, bo przysługuje za nie raptem 16 punktów a strata wynosi 29. Trzeba zająć przynajmniej 3 miejsce (30 pkt). Chyba że po drodze są jakieś lotne premie z bonifikatami punktowymi (?). To wszystko tylko teoretyzowanie, bo mam nadzieję, że Justyna i tak będzie pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wl Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 20:49 > Z tym liderowaniem Kowalczyk w PŚ po jutrzejszych zawodach to jest troche inacz > ej niż pan redachtór pisze. 8 miejsce nie wystarczy, bo przysługuje za nie rapt > em 16 punktów a strata wynosi 29. Sprawdź jak wygląda punktacja TdS: za 8 miejsce jest 30 pkt. więc "pan redachtór" ma rację, za 1 miejsce jest 50, za 2 -46, za 3 - 43, 4-40 itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Zagranie taktyczne polskiego sztabu IP: *.teosat.pl 05.01.11, 18:37 Przy takiej miażdżącej przewadze pani Justyny Kowalczyk nie miało sensu tracenie sił w konkurencji , w której ta zawodniczka nie jest najmocniejsza. Celem jest zwycięstwo w tourze a nie wygranie wszystkich jego etapów. Od jutra wyniki będą dużo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elan Justyna ! Dasz radę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 18:59 Jesteś naszą dumą. Po Łuszczku jesteś najwybitniejszym przedstawcielem polskich biegów narciarskich. Mistrzynią olimpijską. Jutro gaz do dechy i będzie dobrze. Majdic jest dobra tylko na krótkich sprintach. Na dystansie wymkięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Justyna ! Dasz radę ! 05.01.11, 19:35 Oto modelowy przykład bezkrytycznego podejścia kibica do sportu. Całkowita wiara i niedopuszczanie myśli, że może być porażka. A później rozczarowanie i całkowite milczenie (na tym forum), lub zdawkowe "nic się nie stało" bez wnikania w przyczyny niepowodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt Re: Justyna ! Dasz radę ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 19:57 A co Cię to obchodzi, jak kto kibicuje? Twierdzisz, że masz prawo do swoich "obiektywnych" komentarzy, więc może uznaj prawo innych do określonego sposobu kibicowania i nie krytykuj innych. Odpowiedz Link Zgłoś
kovala Re: Justyna ! Dasz radę ! 05.01.11, 19:58 tak, tylko ze akurat takie bezkrytyczne to to nie jest, bo jednak jest szansa ze Kowalczyk może jutro stanąć na pudle, a jak nie stanie to i tak tragedii nie będzie, byleby za dużo nie straciła do swojej najmocniejszej rywalki touru Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 ... 06.01.11, 00:00 I tu polaczka maza przywialo. W tym sek, ze internauta ma racje ... Majdic wymieknie i jest bez szans. ta ocena jest jak najbardziej obiektywna. Sama Majdic przyznaje ze musiala by mie ze 2 minuty przewagi przed ostatnim etapem aby wygrac z Kowalczyk. No ale polaczek-maz "obietywnie stwierdza ze to nieprawda ... Odpowiedz Link Zgłoś
szymek_50 Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach 05.01.11, 19:06 Takiego wyniku można było się spodziewać po ostatnim sprincie. Justynę stać na dobre wyniki. Przed nią mistrzostwa świata i Marit Bioergen, z którą trzeba będzie zawalczyć o pierwszeństwo, ale coś mi się zdaje, że załapanie się Justyny na końcowe najniższe podium byłoby jej i trenera bardzo dużym sukcesem. Trzeba też przyznać obiektywnie, że sędziowie Justynie przeszkadzają i wyłapują jej najdrobniejsze błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:brakuje jej gorna lewa jedynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 19:27 tak przynaqjmniej wyglada na tym zdjeciu.Poza tym tak jakby jej wisiala dolna warga,fatalne wrazenie robi na tym zdjeciu.Czyzby tak wygladala w rzeczywistosci???? Czyzby w tym dniu dlatego przegrala bo tak wygladala? TO BYLOBY PYTANIE, DLACZEGO TAK WYGLADALA.Dlaczego byla taka slaba,co bylo tego przyczyna,co przestalo dzialac.Pewne pytania trzeba sobie otwarcie stawiac.No bo przeciez prawdziwa cnota kontroli i prawdy sie nie boi,nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re:brakuje jej gorna lewa jedynka 05.01.11, 19:50 Johann, mam do ciebie prośbę. Choć zrozumiałem twoje intencje, to może trochę przemyśl to, co tu wypisujesz. Rozumiem twój sarkazm, ale uważam, że stać cię na bardziej przemyślane wpisy. Nie zawsze tak dosadne określenia muszą być zabawne, zapewne trochę książek w życiu przeczytałeś, tu i ówdzie byłeś i z kilkoma inteligentnymi ludźmi obcowałeś. Więc może warto czasem przemyśleć, jak osiągnąć to, co zamierzasz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:brakuje jej gorna lewa jedynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 20:13 do maz-47. Uwazasz ,ze na tym zdjeciu ona wyglada szczegolnie powabnie???? Tym niemniej Tobie zu Liebe nie bede juz teraz i tutaj opisywal ,co mi to zdjecie przypomnina. Zreszta na dzisiaj musze juz tak i tak konczyc.Wybieram sie do filharmonii posluchac sonaty na Cello JSB. Cos wspanialego.Dobrej nocy Ci zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jahamm Coż za podła to musi być filharmonia, IP: *.startdedicated.com 05.01.11, 20:29 że takie świnie tam wpuszczają. Następnym razem trzeba będzie sprawdzić czy nie wpuścili jakichś Jahammów, wynieść się na czas i zażądać zwrotu za bilety. Potem taki wp... cukierki i chrząka przez komóre, choć napisane by tego nie robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 987 Johan brudna ścierko IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.11, 19:56 ktoś kiedyś będzie cieprpliwy i skończysz w sądzie z wyrokiem za obrażanie - dziwię się moderatorom tego forum że tolerują takie ścierwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sus germanica Zauważacie jaki maz-47 IP: *.startdedicated.com 05.01.11, 20:47 ma czuły i obiektywny stosunek do tej świni a jak innych najgorszymi epitetami wyzywa? "No wieprzuniu kochany nie bądź aż taki porcus explicit, schowaj trochę te raciczki". Pewnie dwa kumple z tej samej falangi Autonomii Ruchu albo inne dwa dupki z jakiejś szmacianej ambasady kołchoźnika Łukaszki czy innego zamordysty. Robotę tę samą te szmaty mają. Jedna szmata ma ambicje podnosić swoją szmacianą misję do rangi czegoś w rodzaju subtelnej sztuki i żzyma się na się prymitywizm drugiej szmaty, gdyż zaniża jej to samoocenę. Druga natomiast szmata tapla się z rozkoszą w mentalnej gnojówce. Gdy już nie może znieść swojego smrodu idzie do filharmonii w nadzieji, że nieco odświeży prześmiardły mózg. Nie wie, że nieznane są nauce przypadki uczynienia w filharmonii ze świni człowieka. Co najwyżej można zaświnić filharmonię. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Zauważacie jaki maz-47 05.01.11, 22:55 "...ma czuły i obiektywny stosunek do tej świni a jak innych najgorszymi epitetami wyzywa?" W przeciwieństwie do twoich inwektyw moje opinie wyglądają jak komplementy. Ale ty oczywiście jesteś jak ten Kali, który sam kraść może, ale jemu ukraść to już zbrodnia... Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach 05.01.11, 20:23 Kalla.. - Na pewno się ucieszyła z tego, że Justyna odpadła, więc Pan Bóg ją ukarał. Nigdy nie wolno śmiać się z nieszczęścia innych - mówił trener Aleksander Wierietielny, No i czy trzeba coś dodać do słów tego kutasa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esrom kutas to twój stary frajerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 00:07 zmiataj stąd pedrylu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 20:34 Ta polska gwiazda i ten jej ruski trener, to wyjatkowe buractwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach IP: *.xdsl.centertel.pl 05.01.11, 20:54 Gość portalu: hana napisał(a): > Ta polska gwiazda i ten jej ruski trener, to wyjatkowe buractwo. --- nie odstawiaj leków - bo to widać i czuć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sląski_młot Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach IP: *.startdedicated.com 05.01.11, 21:00 Czego ty tu świnio szukasz? Nie podobają ci się Polacy to wyp.... na szwabskie albo ślązakowskie fora i tam szczekać Przecież podobno macie swój język, więc chyba jest wam potrzebny do wzajemnej komunikacji. A jeślii jesteś zeszmaconym polakiem to przecież zawsze możesz zużyć swój czas na lizanie butów bauera czy jakiegoś tam innego nowego pana. Chociaż mam jedno podejrzenie - jest taka jedna wyjątkowo skundlona ii plugawa wielojęzyczna nacja, której nazwa nawet nie przejdzie mi przez gardło. Ta nacja wyspoecjalizowała się jak nikt w nikczemnym pluciu zza węgła. Oj, Europejczycy nie dali sobie z nimi rady ale chyba znaleźli się tacy, którzy im życie w Europie tak skutecznie obrzydzą, że będą przemykać się cichcem. Zasłużyli sobie na to w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach 05.01.11, 22:16 No, teraz to poleciałeś. Jak ta kura w reklamie. Uważaj tylko, żebyś jaka w powietrzu nie zniósł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach IP: *.lukman.pl 05.01.11, 23:08 Jak chciał mocno i po chamsku to dostał.Smieszne to jest na forum , ale w realu to pewnie poleciałyby zęby.Widać nikt nie lubi kogoś takiego w stylu Palikota .Nie można wciąż bez końca obrażać ludzi i sportowców.Pozdrowienia dla ludzi normalnych i nie zmieniających poglądów jak chorągiewki na wietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach 06.01.11, 00:04 No wlasnie maz uwazaj z tym wlazeniem Bjoergen do odbytu bo wylecisz przy pierwszej lepszej sraczce ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gluteusmaximus Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach IP: *.startdedicated.com 06.01.11, 00:56 Mylisz się. Jemu nie chodzi o żadną Bjoergen czy Majdic. Ten przygłup najwyraźniej ma jakąś misję (lub jej poczucie) związaną z Polakami. Każda trzeźwa analiza jego postów potwierdzi tę formę oszołomstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małiszito duch walki IP: 77.236.25.* 06.01.11, 01:22 Ja, Adaś Małiszito gdy mi wiaterek pod nartki nie zawieje nie narzekam zbytnio że system rozgrywek nie sprawiedliwy albo smarowanie nie takie, ja Małiszito Adam wraz z moim trenerem Hanoim Lepistem nie krytykujemy innych za sukcesy, Ja Adam skacze sobie już 20 lat bo lubię a nie ze zwykłej zawiści... po prostu staram się oddać dwa równe skoki (choć ostatnio przyznaję że tylko drugi jest równy a drugi,czyli pierwszy mniej równy) tak więc moja koleżanko w zimowych dyscyplinach i trenerze Wierelelki proszę by nie wprowadzać zamętu, nie mówić że ktoś zajechał drogę a ktoś mógł zostać zdyskwalifikowanym nie narzekać na choróbska bo to nie pozwoli wam reklamować Tekane tylko HELLIOSKI Polbank, żona (parter) będzie musieć reklamować koaksil (środek na pozytywne myślenie) a nie VALERINMITE - środek na zbyt długie skoki. Tak więc droga Justysio jeśli chcesz być wielka tak jak ja i zapamiętana na wieki to nie musisz zdobyć kolejnego złota tylko się uśmiechać i zarzucić wąsem na jakiś czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morti zamilcz IP: *.netcominternet.pl 06.01.11, 01:38 obrażasz 2 wielkich sportowców dołączasz do grona innych zdradliwych szmat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ko_menta_tors Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach 06.01.11, 13:20 - Biegła (Finka) zygzakiem, ale to się w sprinach zdarza - mówiła Kowalczyk. - Gdybym była złośliwa, powiedziałabym, że jednych za takie coś dyskwalifikują, a innych nie ... Niech zwróci się do swojego trenera Wie... cośtam, cośtam, to jej wytłumaczy, jak to robił w jej przypadku, że "Finka nie ma oczu z tyłu głowy"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Tor de Ski. Justyna Kowalczyk 22. w Toblach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.11, 18:20 Widzę, że pasuje Ci filozofia Kalego: Kali ukraść krowę dobrze - Kalemu ukraść krowę źle. Odpowiedz Link Zgłoś