Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk!

08.01.11, 17:39
    BRAWO JUSTYNKA!!!!!!!!!!! Utarlas nosa nie tylko przeciwniczkom na trasie ale przede wszystkim tym madrym ekspertom z polski . Teraz na pewno zolc ich zalewa .Brawo Justyna Brawo Wiertelny .
    Obserwuj wątek
      • Gość: Michu Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.olsztyn.mm.pl 08.01.11, 17:51
        Brawo, a tyle obaw było, już skreślano ją... a tu proszę. Nie powinno się rozdawać medali przed jak sama Justyna prosi, ale już nie mogę doczekać się końca i złota. Gratuluję! Zimowo... fotoperspektywy.blogspot.com/
        • Gość: Maria Re: Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.tbcn.telia.com 08.01.11, 18:51
          Stało sie dokładnie tak jak wczoraj przewidywalam i napisałam na forum. Dzisiaj było widać
          kto tak naprawdę osłabł. Gratulacje dla pani Justyny. Mieszkam w Szwecji i jestem szczęśliwa, że wygrała Polka. Zawsze mocno kibicuje pani Justynie Kowalczyk i trenerowi. Pozdrowienia i gratulacje dla całego zespołu
          • Gość: raftter Re: Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.jjs-isp.pl 08.01.11, 19:35
            Pani Mario norweski szkoleniowiec Egil Kristiansen miał racje - pani Kowalczyk spuchła.
            Gdyby nie spuchła odjechałaby na cztery minuty a nie na marne 2:08 :))))))))
        • Gość: Jo Re: Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 19:30
          A kto ją skreślił???Chyba Prezes Tajner.I co teraz panie prezesie od nieudacznych skoczków. Dla pana ważniejsze i lesze są miejsca w 2 i 3 dziesiątce turniejów zajmowane przez nieudacznych skoczków / z całym szacunkiem dla dokonań Małysza,ale jego obecne wyniki nie maja prawa być porównywalne do wyników perełki jaka jest.p.Kowalczyk/. Kowalczyk jest jedyna polska zawodniczką na której można zawsze polegać.Nigdy nie schodzi poniżej b.wysokiego poziomu/ no może kilka biegów sprintu w jej karierze zaliczyła nieudanych/.No ale cóż to znaczy dla Prezesa od nieudacznych skoczków, Miast chlubić się i wołać na cały świat,że mamy najleszą z najleszych olewa to i jeździ za nieudacznymi skoczkami.Od lat to samo.Od lat zmiany trenerów nic nie dają i jak byli słabi tak są jeszcze słabsi.Pani Tajner nie ośmieszaj sie Pan z tymi pseudoorłami. Mam nadzieję,że kiedy skończy się era Małysza natychmiaST ZROBIA PORZĄDKI w PZN z Prezesem na czele. Brawo Justyna.Jesteś wielka.
          • Gość: gari Re: Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.11, 19:42
            > A kto ją skreślił???Chyba Prezes Tajner

Pokaż, baranku w którym momencie niby Tajner ja skreśłił.
            • Gość: Jo Re: Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 19:52
              Skoro się tym nie chlubi,że jest taka zawodniczka jak Kowalczyk / nawet w wywiadach wspomina wyłącznie o skoczkach nieudacznikach/.a jedynie na konkretnie zadane pytanie raczy coś bąknąć w tym temacie jest to dla mnie równoznaczne z tym,że dla p.Prezesa czy ona jest czy nie ma i tak liczą się wyłącznie nieudaczni skoczkowie
              • Gość: ee Re: Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.51.classcom.pl 08.01.11, 20:18
                choc ciezko w twoim stylu rozmawiac to chcialbym dodac ze bylo tak jak mowisz ale 2 lata temu.
                justyna ma dobra ekipe o czym swiadczy np smarowanie w tym biegu - norwezki byly posmarowane dobrze tylko do osmego kilometra a nasza zawodniczka do samego konca. trenerem jest czlowiek ktory wypracowal zloto z sikora, maja mercedesy i sponsorow
                wyluzuj troche, justyna ma taki charakter ze jak cos nie bedzie gralo to od niej pierwszej sie o tym dowiesz. wyniki niech ja bronia [a adam tez mial pod gorke - uwierz mi]
        • galaxy2099 polaczek Maz-47 sie cicho zakopany w dziurze 08.01.11, 21:06
          Tak jak pisalem pare dni wczesniej zawsze gdy Kowalczyk odnosi zwyciestwa, zwklaszcza tak miazdzace jak dzisiaj to forumowy polaczek ujadacz siedzi cicho.
          Od paru dni bredzil o "opadajacej formie" Justyny ... he he hehe rzeczywiscie bardzo nisko ta forma opadla.
          Ciekawe jaki sen bedzie miala tej nocy Kalla bo ostatnio snily jej sie jakies fantacje nie z tej ziemi.
          • kovala Re: polaczek Maz-47 sie cicho zakopany w dziurze 08.01.11, 22:09
            dokładnie, niech się Justynie tylko noga powinie to zaraz ten kundel parchaty wylezie pluć jej w twarz

• Gość: Michu Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.olsztyn.mm.pl 08.01.11, 17:53
        Brawo, a tyle obaw było, już skreślano ją... a tu proszę. Nie powinno się rozdawać medali przed jak sama Justyna prosi, ale już nie mogę doczekać się końca i złota. Gratuluję! Zimowo...
        fotoperspektywy.blogspot.com/2010/12/zimowo.html
      • Gość: Toni Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.167.216.81.static.h.siw.siwnet.net 08.01.11, 18:07
        Jak tak dalej pojdzie to Marit Bjorgen przestanie zalowac, ze opuscila te zawody a zacznie zalowac, ze startuje w Oslo!
        Mam wrazemnie, ze Justyna doskonale planuje rozklad sil i np. nie poswiecila ich na niewiele dajacy sprint, natomast reszte rozgrywa z taka przewaga, jaka jest aktualnie potrzebna zostawiajac sily na przyszlosc.
        Bedzie ciekawie popatrzec na Oslo, nawet jesli Marit sobie strzeli dodatkowa kuracje.
        Gratujacje Pani Justyno, spokojnie tak dalej !
        Dziennikarza od "opuchlizny" prosze wyroznic przy nastepnej konferencji prasowej. Zeby jemu nic nie puchlo radze zalecic jutrzejsza trase, jak ja przejedzie w jakimkolwiek czasie to moze zacznie kumac.
        • mamagra Re: Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! 08.01.11, 18:33
          Gość portalu: Toni napisał(a):

> Jak tak dalej pojdzie to Marit Bjorgen przestanie zalowac, ze opuscila te zawod
          > y a zacznie zalowac, ze startuje w Oslo!
          > Mam wrazemnie, ze Justyna doskonale planuje rozklad sil i np. nie poswiecila ic
          > h na niewiele dajacy sprint, natomast reszte rozgrywa z taka przewaga, jaka jes
          > t aktualnie potrzebna zostawiajac sily na przyszlosc.
          > Bedzie ciekawie popatrzec na Oslo, nawet jesli Marit sobie strzeli dodatkowa ku
          > racje.
          > Gratujacje Pani Justyno, spokojnie tak dalej !
          > Dziennikarza od "opuchlizny" prosze wyroznic przy nastepnej konferencji prasowe
          > j. Zeby jemu nic nie puchlo radze zalecic jutrzejsza trase, jak ja przejedzie w
          > jakimkolwiek czasie to moze zacznie kumac.

Toni, masz rację. A ci, którzy mówili lub pisali, że spuchła, niech sprawdzą sobie w rozporkach czy im j..ja nie puchną z wysiłku. Lubie takich speców, nie tylko w sporcie ale i w innych dziedzinach, np. ekonomistów. Im puchną głowy od nadmiernego sadzenia się na wiedzę absolutną. No cóż, niektórzy specjaliści niech dbają o zdrowie bo na rozum za późno.
          • Gość: zygfryd Re: Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.aster.pl 08.01.11, 22:36
            Była obawa o spuchnięcie, bo rzeczywiście w biegu pościgowym na 15 km Justyna biegła dość ciężko. Zupełnie inaczej biegły obydwie Włoszki i Kalla - bardzo lekko aż przyjemnie było patrzeć. Justyna w ogóle biegnie raczej siłowo, bo siła to jest jej podstawowy atut, a poza tym nie ma ona idealnej techniki, bo bardzo późno zaczęła trening narciarski dopiero w wieku 14 lat w malutkim klubie sportowym w Mszanie Dolnej.
      • Gość: Opar Absurdu Gratulacje Justi :) IP: 94.75.121.* 08.01.11, 18:10
        To było fantastyczne!
      • Gość: Pudelek Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: 188.33.253.* 08.01.11, 18:18
        Czy trener po tylu latach mieszkania w Polsce mógłby nauczyć się poprawnie wymianiać imię swej zawodniczki? Bo ciągle Justysia, Justysia, rzygać już mi się tym chce... Dziwne, że Lepistoe nie mówi Adaś albo... Adamek :D
        • Gość: justysia dlaczego pudelek a nie pudel? IP: *.slawno.vectranet.pl 08.01.11, 18:29
          brawo Justysia....brawo Justysia...........a
          • Gość: buda Re: dlaczego pudelek a nie pudel? IP: 208.110.69.* 08.01.11, 21:07
            Bo to w rzeczywistości taki mały kundelek, wyszedł sobie poujadać ale nie wie już
            na które drzewo ma szczekać.
        • Gość: Mickey Mouser Boszzz IP: *.222.252.134.spray.net.pl 08.01.11, 18:30
          Widocznie może sobie na to pozwolić. A czy Tobie ktoś broni mówić Pan Aleksander Wierietielny i Pani Justyna Kowalczyk?
          • Gość: raftter Re: Boszzz IP: *.jjs-isp.pl 08.01.11, 19:39
            Mówić czy szczekać ? :))))))
        • Gość: jacek226315 Re: Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 18:47
          a ty Pudelek nie masz sie do czxego przyczepic?
        • Gość: fakerujsie Rzygać? IP: 94.75.121.* 08.01.11, 18:53
          Jak chce CI się rzygać to idź do lekarza lub zaparz sobie miętę
        • Gość: Jerzy Re: Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 19:01
          Pudelek!
          Już się, qrva, czego czepić nie masz?
          Do budy!
        • Gość: Obserwator Re: Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 21:39
          Stary nie krępuj się i żygnij sobie, a trenerowi daj mowić tak jak chce bo on wie co mowi i co
          robi.
        • Gość: gość Re: Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: 193.34.221.* 08.01.11, 23:08
          TO RRRRZZZZZYYYYYYGGGGGGGGAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: sceptyk ilość cukru IP: 93.181.130.* 08.01.11, 18:18
        ludzie, bardziej przesłodzonego artykułu nie dało się wycedzić. daaaleko, fryga, justysia.
        mdli okrutnie.

• Gość: Mickey Mouser Re: ilość cukru IP: *.222.252.134.spray.net.pl 08.01.11, 18:26
          @sceptyk a Ty "umisz" czytać ze zrozumieniem? Bo akurat "fryga" to było o Johaug.
          • Gość: jaja Re: ilość cukru IP: 208.110.69.* 08.01.11, 21:13
            Po nicku ich poznacie. Jeśli ktoś ma zanadto samochwalny nick jak sceptyk, obiektywny, realista, myślący, uważny, znawca, ekspert to wiadomo z góry, że troll i tępak.
            • Gość: sceptyk Re: ilość cukru IP: 195.210.25.* 09.01.11, 00:20
              1. no tak, wystarczy mały komentarz o samym artykule (tak wiem, że "fryga" dotyczy Johaug, chodzi mi o całokształt tego tekstu). ale to nieistotne; najważniejsze, że ludziom się podoba i zachęca do boju przed telewizorem.

2. @jaja - pokaż, że masz jaja i daruj sobie ad personam.

pozdrawiam
      • Gość: andre Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.mielec.mm.pl 08.01.11, 18:23
        SUPER,,GRATULACJE''DLA PANI JUSTYNKI NASZEJ KRÓLOWEJ powodzenia jutro
      • Gość: gari To w niej należy upatrywać najgroźniejszej rywalki IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.11, 18:28
        "To w niej należy upatrywać najgroźniejszej rywalki Justyny w walce o końcowe zwycięstwo."

Że co? Kalla ze starta 3.39 już się nie liczy.
      • Gość: kalle anka Brawo Justyna, Szwecja pozdrawia! IP: *.cust.tele2.se 08.01.11, 18:32
        • Gość: Johann Re:Kowalczyk jest obecnie najlepsza,to fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 18:48
          Uznaje to , bo mam oczy i uszy a takze mysle.Tym niemniej sprawa tego sezonu jeszcze nie jest zamknieta.No coz , pewnie to nic nie znaczy ale gratulacje sie jej naleza.Powiedzmy ,ze i przeprosiny. Nie chcialem moimi uwagami trafic jej,lecz niektorych kiboli z klapkami na rozumie.Kiboli przejaskrawiajacymi swoje odczucia polskosci. To naprawde ja pisze, pewnie dlatego ,ze potrafie dokonac prawidlowej i rzetelnej oceny jej obecnych dokonan.Tym niemniej zycze goraco Marit B. by jej sie udalo rzutem na tasmie zmienic obecny stan rzeczy.Prosilbym tez ,by tego mojego tutaj wyznania nie komentowac.Pozdrawiam mimo wszystko z sympatia internaute maz-74.
          • Gość: woo Johann - umysłowa kobyło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 18:57
            każdy ma w d.... twoje przeprosiny.....najlepiej będzie jak weźmiesz palanta "maz-74" za rękę i znikniecie z tego forum...
          • Gość: Jerzy Re:Kowalczyk jest obecnie najlepsza,to fakt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 19:05
            Coś takiego?!
            Johann zaczyna pisać w cywilizowany sposób!
            Doceniam i nie komentuję.
            • Gość: dobre, dobre :) Re:to nie johann. johann to szczyl który sobie IP: *.23.54.194.generacja.pl 09.01.11, 01:26
              jaja robi. a to jakiś drugi jajcarz.
          • Gość: ee Re:Kowalczyk jest obecnie najlepsza,to fakt IP: *.51.classcom.pl 08.01.11, 20:28
            blagam tylko zrozum jeszcze ze brak marit to tylko brak pelni emocji. abys sie otrzasnal nawet bioergen udzielila wywiadu ze zaluje ze jej nie ma w TDS.. ja zaluje ze kalla niedopisala [ale na szczescie norwezka pomogla]
            ps obie panie sa bardzo mocno zbudowane tj marit i justyna, fanatykami sa rozni kibice
          • Gość: niki Re:Kowalczyk jest obecnie najlepsza,to fakt IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.11, 23:39
            johann - ty się najpierw naucz składnie pisać, bo nie da się czytać twojego bełkotu.
      • ada3333 Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! 08.01.11, 18:33
        Justka pokaż że Polak nie "Astmatyk" i potrafi
        • Gość: erasmus gdzie te skur...y, łajzy, co pluły na Justysię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 18:49
          i co lamusy? kto jest Mistrz? kosiara norweska? a może zdychająca kallla?
      • Gość: Kuba Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.echostar.pl 08.01.11, 19:01
        coś niesamowitego ! gratulacje dla Kowalczyk ale to nie był normalny bieg biegła jak mężczyzna. Kobiety biegły za nią Kowalczyk biegła jak cyborg. Gdyby startowała z facetami to różnicy by raczej nie było widać. jeszcze raz gratulacje i zycze bardziej przemyslanych wypowiedzi lub nie odzuywania się wcale no a poza tym dużo zdrowia.
        • Gość: iukhj Re: Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: 46.112.7.* 08.01.11, 19:06
          dla mnie jest mistrzynią absolutną.
          nikt jej nie dorównuje, a zwłaszcza te które się farmakologią wspomagają.
        • Gość: ee Re: Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.51.classcom.pl 08.01.11, 20:34
          malysz tez skakal jak cyborg zawsze o 5 metrow dalej niz wszyscy [tzn ze dwa sezony] - na tym polega mistrzostwo
          marit tez tak biega i wlasnie dlatego szkoda ze jej nie ma.. mogloby byc tak ze mialaby dzisiaj przewage i przegralaby w niedziele pod gorke - to jest scenariusz ale to tylko gdybanie
      • Gość: Mentor Justysia.... IP: *.tbcn.telia.com 08.01.11, 19:13
        Boze jak to brzmi ...Wieritelny to nie dziecko.
      • Gość: Mentor Poziom Kaczora Donalda IP: *.tbcn.telia.com 08.01.11, 19:17
        Maja tu tzw prawdziwi polacy. Pomyslcie tylko: TVP 1- Malysz TVP- Justyna a co oprocz nich?
      • Gość: Mentor Astma choroba narodowa Norwegi IP: *.tbcn.telia.com 08.01.11, 19:19
        Nothug tez sie cpa?
      • troward Justyna jesteś kochana wspaniała genialna cudowna 08.01.11, 19:32
        niech Bjoergen sobie ogląda to przez telewizję - i oszczędza swoje "siły" na mistrzowstwa świata które i tak ty wygrasz bo jesteś pełna entuzjazmu i potężnej siły, powodzenia, Mistrzynio
      • mw102 Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! 08.01.11, 19:42
        Justynko , jesteś wielka !Potrzeba nam takich jak Ty chociażby dlatego że to sukces który
        nam Polakom daje chwile radości w tej smętnej rzeczywistości...i to by było na tyle..
        • Gość: kurantowcy Re: Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: 89.167.22.* 09.01.11, 02:20
          Czy w jej krwi płynie raket fjuel?
          • Gość: jacek226315 Re: Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 07:54
            a w twojej krwi plynie sperma
      • teddybearson Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! 08.01.11, 19:59
        Justynko jesteś wielka ! Miej w nosie tych wszystkich pseudoekspertów ! To Ty jesteś najlepsza !
      • Gość: gościu Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.wroclaw.mm.pl 08.01.11, 21:36
        wielkie gratulacje Justyna!!!! uśmiech nie łzy są dla najlepszych:DDD jutro będzie jeszcze lepiej:DDD pozdrawiam
      • Gość: mred53 Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 22:01
        Gratuluję. Jestem oburzony faktem, że idioci którzy nie pojęcia o treningu i biegach narciarskich krytykują P. Justynę. Nawet Ferdek Kiepski ma więcej rozumu i mądrzej by to komentował. Oj narodzie!
      • Gość: olchowa Tour de Ski. Bieg marzeń Justyny Kowalczyk! IP: 80.54.60.* 09.01.11, 17:43
        Gratulacje!! Justyna rozsławia Polskę !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka