Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

mistrz świata?!?

18.04.04, 23:10
    Nicki.. nie będe brzydko przekręcał jego nazwiska (no przecież nie nazwę
    aktualnego IMŚ Pedałsenem..) ale wiadomo o kogo chodzi. I to ma być mistrz
    świata? Pomijam jego sportową formę, którą poza GP rzadko błyszczy.

Wywozi taki mistrz w Bydgoszczy juniora Klechę, który go objeżdzał, (i to
    parokrotnie w biegu i całym meczu). Wkomponowuje go prawie w bandę, potem
    zbiera małą fale gwizdów - mieli kibice prawo. W następnym biegu gdy wygrywa,
    zamiast odpuścić zapomnieć i załagodzić sytuację - to wymachuje ręką w
    kierunku trybuny, w geście a'la kozakiewicza, pokazując gdzie nas ma. Dostaje
    kolejną porcje gwizdów za tą prowokacje - to ligiczne. A po następnym biegu,
    zjeżdzając do parkingu wyraźnie pokazuje FUCK OFF kibicom. Co to ma być?!?

Wstyd! że taki człowiek wozi tytuł IMŚ..
    Obserwuj wątek
      • Gość: peh .... IP: *.tvgawex.pl 18.04.04, 23:19
        pedałsem to nie jest przecież mistrza świata!! to że przekupil toromistrzów nie
        znaczy ze umie jeździć ;) dla mnie to zwykly zabijaka ktory sie doigra tak samo
        jak dryml.
        albo kibice w końcu go dopadną, bo ile razy mozna wyjść niepostrzeżenie tylną
        bramą???
        jebać nickiego, i cała rodzine jego!! naszego christianka bedzie w bande
        wbijał, niedoczekanie!!
        • Gość: symon41 Re: .... IP: 212.122.214.* 19.04.04, 19:39
          Ta gnida z Danii spierd... tylnym wyjściem,..a taki miał być As...aj,aj,aj
          (miałem cichą nadzieję,jakże grzeszną,że Robak wywali go w płot WOW )...mi się
          podobał Krzyżak ...ten jego wymowny gest przy transparencie...Tak
          trzymaj...KOWALIK i KRZYŻAK DO ROBOTY...:))))
      • ivica Re: mistrz świata?!? 18.04.04, 23:23
        nie martw sie w tym roku IMŚ zostanie Andreas :))
        • krotoss Re: mistrz świata?!? 18.04.04, 23:27
          Oby jak najszybciej, bo z tego co mi mówia kibice z Gdańska, gdzie notabene
          jeździł dla nich, nie pokazywał się z dużo lepszej strony.

Tym bardziej wara od Krysztianka, bo facet będzie niesamowity :)))) Dziś 6pk,
          ale dla mnie zasługuje, na co najmniej dwa więcej na Pedałsenie. Taki młody a
          myśli już na torze i odpuszcza w myśl zasady, mądrzejszy-głupszemu.
          • zinekk Re: mistrz świata?!? 18.04.04, 23:33
            Niestety w dzisiajszych czasach sukces sportowy nie idzie w parze z
            wychowaniem. Kiedys mistrz swiata miał kindersztube i elementarne
            zasady.Wyuczone ,bo nie wypadało sie tak zachowywac mistrzowi,lub wpojone od
            dziecka. Dzisiaj coraz wiecej prostactwa jest wokół.
            • ivica Re: mistrz świata?!? 18.04.04, 23:37
              zinekk napisał:

> Niestety w dzisiajszych czasach sukces sportowy nie idzie w parze z
              > wychowaniem. Kiedys mistrz swiata miał kindersztube i elementarne
              > zasady.Wyuczone ,bo nie wypadało sie tak zachowywac mistrzowi,lub wpojone od
              > dziecka. Dzisiaj coraz wiecej prostactwa jest wokół.

I on (Pedełsen) ma byc nastepca Nielsena, Gundersena ????? WSTYD
          • ivica Re: mistrz świata?!? 18.04.04, 23:38
            Wielki szacunek dla Poloni Piła. Pomyslcie: Klecha, Miskowiak, Gapinski

Nie mowiac o Okoniewskim i Dobruckim.
            • zinekk Re: mistrz świata?!? 18.04.04, 23:46
              ivica napisał:

> Wielki szacunek dla Poloni Piła. Pomyslcie: Klecha, Miskowiak, Gapinski
              >
              > Nie mowiac o Okoniewskim i Dobruckim.
              >

Tak.Dokładnie.
            • krotoss Re: mistrz świata?!? 18.04.04, 23:47
              Fakt fakt.. całe szczęście, że uratowanu żużel dla tego miasta, więc może sie
              odbudują!! Szkolić młodzież, co pokazują-potarfią. Dziś na inaugurację sezonu
              pokonali SKS Lwów 63:27 :)
            • Gość: sasiad Re: mistrz świata?!? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 00:05
              i Apatora :)
              bajerski, jagus, miedzinski, zabik, chrzanowski, kosciecha, sawina, puszakowski, pawlikowski, kowalik, krzyzaniak.
              jednym slowem odwalilismy (w sumie nie my a zabik senior) kawal roboty za bydgoszcz, gdansk i grudziadz :)
              • krotoss Re: mistrz świata?!? 19.04.04, 00:24
                Za Bydgoszcz? Może nie ilość, ale jakość też sie liczy. Tomek, Jacek, Robacki,
                choćby. Oni też wypłyneli.
                • Gość: sasiad Re: mistrz świata?!? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 00:38
                  ja mowie o dniu dzisiejszym, bo koledzy z grudziadza tez sie moga obrazic (w sensie Wy odwalacie za tarnow;) ).
                  a nawet jesli to wychodzi cyfra 3, ja bym do niej mimo wszystko dodal slabonia, wiec cztery. ale to juz chyba wszystko.
                  a co do jakosci to ja rozumiem ze mowisz o tomku (ale to jest talent jedyny w swoim rodzaju). i chcac nie chcac musze nawiazac do Twojego toku myslenia, w zuzlu jest tak ze czasem ilosc przechodzi w jakosc (myslac o dobru druzyny) i odejscie jednego czy dwoch zawodnikow nie powoduje kataklizmu. i tu z mojej strony eot bo temat juz byl walkowany tyle razy...
            • Gość: Polonia Pila Re: mistrz świata?!? IP: 81.15.212.* 19.04.04, 01:24
              dzieki dzieki pozdrawiam :)
            • Gość: kibic Re: mistrz świata?!? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 01:35
              jakżesz mogłeś zapomnieć o Hampelu??? :P
              • ivica Re: mistrz świata?!? 19.04.04, 09:10
                uff moja wina moja wina moja bbb wieka wina. Ale Hampel tylko zwiksza moj szacunek dla Piły i dla Trenerow mlodziezy w tym klubie
      • Gość: cs Prywatnie tez z niego cham IP: *.k241.webspeed.dk 18.04.04, 23:51
        Niedawno mial sprawe w sadzie, bo ucial sasiadowi 10 metrow zywoplotu, bo mu
        zaslanialo widok na morze.
        Musial zaplacic za posadzienie nowych krzakow :o))

Zreszta tego mistrza zdobyl przypadkiem, to Crump powinien wygrac tytul.
      • Gość: igrek Re: mistrz świata?!? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 19.04.04, 07:54
        Malutki Krystian chciał kopnąć mistrza świata! Za to ten drugi chciał go
        wepchnąć w płot. Takie tłumaczenia ma Pedersen. Niestety jak nie idzie to czasem
        można zrobić wszystko by poszło. Jak mnie ktoś objeżdża to go w płot. Faktycznie
        mistrzowi świata to nie przystoi. Niestety Pedersenowi tytuł się nie należał,
        przynajmniej jeszcze. Brawo dla Klechy za kolejny wyścig z Pedersenem zostawiał
        mu miejsce po minięciu. W sumie przez to zrobił z wielkiego mistrza,
        największego buraka na świecie. BRAWO, BRAWO, BRAWO.!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • krotoss Re: mistrz świata?!? 19.04.04, 12:00
          Gość portalu: igrek napisał(a):

> Brawo dla Klechy za kolejny wyścig z Pedersenem zostawiał
          > mu miejsce po minięciu. W sumie przez to zrobił z wielkiego mistrza,
          > największego buraka na świecie. BRAWO, BRAWO, BRAWO.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak to było piękne i bardzo rozsądne ze strony Klechy, dobrze, że te 2pkt co
          przez to stracił nie ważyły na wyniku meczu :)
          • lookdawn Re: mistrz świata?!? 19.04.04, 14:24
            takk.. pedersen wygrał z pewnością plebiscyt na chama meczu, a Klecha zasługuje
            na największe bravva!!
            Wkurzył tylko komentator.. z tym ze "kazał" klaskać a nie gwizdać :/ (kto
            posłuchał ten @#$% :)
            A Klecha kopnał lewym butem z łyżwą zeby tamten się wystraszył, tylko kto
            sięwystraszył ten się wystraszył :(

EDERSEN=borsuk ;D
            • Gość: iks Re: mistrz świata?!? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 14:53
              1 jest pewne: Padalsen "zalatwil" sobie "cudowny" doping podczas bydgoskiej gp!
              Moze nawet Riki sie zdziwi, ze jest ktos na kogo bardziej w Bydzi gwizdza niz
              na niego.
              Uwazam, ze dzien w ktorym Pedalsen zostal (sory: dostal od olsena w prezencie)
              tytul mistrza swiata to najczarniejszy dzien w historii zuzla. To policzek dla
              wszystkich wczesniejszych mistrzow. Wczorajszy mecz tylko to potwierdzil.
              Pozdrowionka
            • Gość: iks Re: mistrz świata?!? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 14:55
              1 jest pewne: Padalsen "zalatwil" sobie "cudowny" doping podczas bydgoskiej gp!
              Moze nawet Riki sie zdziwi, ze jest ktos na kogo bardziej w Bydzi gwizdza niz
              na niego.
              Uwazam, ze dzien w ktorym Pedalsen zostal (sory: dostal od olsena w prezencie)
              tytul mistrza swiata to najczarniejszy dzien w historii zuzla. To policzek dla
              wszystkich wczesniejszych mistrzow. Wczorajszy mecz tylko to potwierdzil.
              Pozdrowionka.
              A apelami spikera nie ma sie co przejmowac: on dla swoich celow kazdemu wejdzie
              w dupe, nawet pedalsenowi
              • Gość: peh (brak tematu) IP: *.tvgawex.pl 19.04.04, 15:36
                ale iks-ie kochany, czemu ty pedalsen z wielkiej litery piszesz? zachowaj to
                dla ludzi a nie cfaniaków typu pedalsem, rudy, wiecznie drugi rudy, protas,
                bajerski i reszta amatorow torun itd. itd.
                • Gość: sasiad Re: (brak tematu) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 18:47
                  i wszystko jasne
                  • Gość: ma ei saa aru Re: (brak tematu) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 19:42
                    haista vittu
                • Gość: rafik24 Co ty masz do Protasa? IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.04.04, 22:48
                  Jestem z Bydzi lecz nie wiem co ty masz do PROTASA????? Czy ty jesteś normalny
                  czy jak? Prędzej na Gollobka, który za swoje odejscie stracił duzo szacunku w
                  oczach prawdziwych fanów speedwaya w Bydzi. Tu nie chodzi o samo odejscie lecz
                  jego STYL!!!
                  • Gość: iks Re: Co ty masz do Protasa? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 07:26
                    Wiesz Peh,trudno z toba polemizowac, bo zbyt czesto bezmyslnie laczysz ze soba
                    niewlasciwe przyklady (np. Pedalsena z Protasem, Bajerkiem czy Toruniem).
                    Niejaki Peh odpowiedzial ci za mnie, na twoim poziomie i... wcale mi sie to nie
                    podobalo. Zanim cos zrobisz, zanim wyslesz posta: POMYSL. Nie narazisz sie
                    na "wspolczucie", ze o innych rzeczach nie wspomne.
                    • Gość: iks Re: Co ty masz do Protasa? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 07:29
                      Sory Rafik, mialem ciebie na mysli. Ale wiesz jak to jest, jak dostosowujac
                      poziom musisz wchodzic w kanaly. Jeszcze raz sory.
                  • ivica Re: Co ty masz do Protasa? 20.04.04, 09:25
                    Szacunek dla ciebie rafiksie i za towje wypowiedzi na sportboard
                    • krotoss Re: Co ty masz do Protasa? 20.04.04, 13:38
                      Iv do konkurencji chodzisz tak? :P A zajrzyj na moją ostatnią literke ;)

Semper ! Fidelis POLONIA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka