Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tenis. Jak wygrać przegrany punkt? Dziesięć nie...

IP: 178.73.26.* 11.01.11, 19:48
    muszę wam powiedzieć, że nie nadrobicie swoich braków w dziedzinie tenisa takim marnym zestawieniem. marnym, bo w każdym z wielkich szlemów jest przynajmniej po 10 takich zagrań i to są jedne z nich, a genialne??? uuu widziałem w swoim życiu wiele, wyglądają mnie więcej jak to zagranie Federera. takiego drugiego nie było w historii tenisa:

www.youtube.com/watch?v=GQHHBWbtEmA
    pzdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: oleg Re: Tenis. Jak wygrać przegrany punkt? Dziesięć n IP: *.spray.net.pl 11.01.11, 20:35
        a mnie to zestawienie b. sie podobało. Becker i Agassi - wprost rewelacja.
        Federer z twojego linka tez zaj...sty!
      • Gość: KOsp Tenis. Jak wygrać przegrany punkt? Dziesięć nie... IP: *.skynet.org.pl 11.01.11, 20:36
        Jimmy Connors być może przebił piłkę, lecz nie mógł jej wygrać. przepisy bowiem nie dopuszczają takiego przebicia.
      • Gość: profesor Tenis. Jak wygrać przegrany punkt? Dziesięć nie... IP: *.ip.netia.com.pl 11.01.11, 21:02
        Student oczywiście ma rację, ale to tylko zabawa.

Poza tym Radwańska też ma tutaj coś do powiedzenia:
        www.youtube.com/watch?v=tQaDEvaNJVg
      • Gość: x Tenis. Jak wygrać przegrany punkt? Dziesięć nie... IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 11.01.11, 21:13
        obejrzalem nr 10, dalej wam nabijac klikniec nie bede, ssij gazeto
      • Gość: student Tenis. Jak wygrać przegrany punkt? Dziesięć nie... IP: 178.73.26.* 11.01.11, 21:13
        albo jak jesteście na czasie z tenisem Gazeto, to czemu nie pokazaliście tego? jeszcze ciepły filmik:
        www.youtube.com/watch?v=RfJADgjdqCopzdr
      • Gość: hej Tenis. Jak wygrać przegrany punkt? Dziesięć nie... IP: 81.219.70.* 11.01.11, 21:28
        po raz kolejny zestaw slajdów ale fajne najlepsze 10
      • marcin521 Victor Hanescu 11.01.11, 23:35
        Popatrzcie na to:
        www.youtube.com/watch?v=-nOEERuakpE
        • Gość: macko Re: Victor Hanescu IP: *.mimuw.edu.pl 12.01.11, 14:21
          to mial byc przegrany punkt mlotku
          • marcin521 Re: Victor Hanescu 12.01.11, 14:33
            Nie, ćwoku.
            O tym był artykuł. A na forum, gdybyś nie zauważył, pojawiły się ciekawe zagrania tenisowe. Nie masz nic do powiedzenia, to się nie odzywaj.
            Skąd się biorą takie cymbały jak macko!?
            • Gość: Milo Re: Victor Hanescu IP: 212.109.148.* 14.01.11, 15:28
              Dziwne, tłumaczysz się niekonsekwencją innych. Macko ma rację - artykuł dotyczył wybronionych "przegranych punktów". Forum podpięte jest do tego artykułu i powinno się do niego odnosić. Nielogiczne jest zatem krytykowanie dziennikarzy Gazety za to, że nie opublikowali filmu, który ...nijak się ma do założonego tematu.
              • marcin521 Re: Victor Hanescu 14.01.11, 17:52
                Gość portalu: Milo napisał(a):

> Nielogiczne jest zatem krytykowanie dziennikarzy Ga
                > zety za to, że nie opublikowali filmu, który ...nijak się ma do założonego tema
                > tu.

LOL!
                Gdzie ja krytykowałem dziennikarzy!? Napisałem "Popatrzcie na to" wklejając link do ciekawego tenisowego zagrania, tak jak jeden z moich przedmówców uczynił ze znaną akcją Radwańskiej ze spotkania z Cibulkovą.
                "Popatrzcie na to" to nie jest jakieś specjalnie skomplikowane zdanie w języku prostym, jak mogłeś nie zrozumieć tak prostego przekazu!?
                • marcin521 Re: Victor Hanescu 14.01.11, 17:53
                  Tfu, "w języku polskim"...
      • Gość: tom Tenis. Jak wygrać przegrany punkt? Dziesięć nie... IP: *.chem.wayne.edu 12.01.11, 00:54
        ponizej nejlepszy punkt jaki w zyciu widzialem na zywo, moze nie tak genialny jak niektore z tych powyzej, ale ja na tym meczu bylem i do konca zycia tego nie zapomne
        www.ina.fr/sport/tennis/video/2572735001043/tennis-short-de-safin.fr.html
      • Gość: Koort Tenis. Jak wygrać przegrany punkt? Dziesięć nie... IP: *.star.net.pl 12.01.11, 09:43
        Connors zmiażdżył:) I nieważne że punkt niezaliczony, ale trick genialny.
        • michalcyprian Re: Tenis. Jak wygrać przegrany punkt? Dziesięć n 13.01.11, 11:02
          Zgadzam się, nieważne że punkt nieprawidłowy - wypuszczając rakietę z reki szanse na udane zagranie spadły prawie do zera, a mimo to... A jak się cieszył?! Genialne.
          Filmy w Waszych komentarzach też świetne, można by własną 10-kę ułożyć.
      • Gość: misza Tenis. Jak wygrać przegrany punkt? Dziesięć nie... IP: 94.42.85.* 27.05.11, 17:05
        www.youtube.com/watch?v=CQkWbAb5H5c
        Zobaczcie Roddicka sprzed 9 lat na US Open

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka