Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Chorwacja - Polska

22.01.11, 13:20
    Sonda Siódmiakowa wraca!

CO Wam powiem, To Wam powiem ale 7dmiak to mistrz. Proponuje zrobić narodowy napój miodowy:
    "7dmiak królewski"
    7% miodek na ciepło przed każdą bijatyką
    - idealne hasło reklamowe ;-)

No a więcej ciekawostek, dyrdymał i rzecz jasna wyniki sportowe na żywca - na mojej stronce! zapraszam

pozdro zapytanko.pl
    Obserwuj wątek
      • Gość: yyi Chorwacja - Polska IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.01.11, 22:09
        bedzie fajny mecz
        • Gość: gosc Re: Chorwacja - Polska IP: *.unitymediagroup.de 25.01.11, 21:20
          3 mecze polskiej reprezentacji : mecz otwarcia , mecz o wszystko oraz mecz o honor
      • maura4 Chorwacja - Polska 25.01.11, 17:57
        Bardziej niż brak medalu z tych mistrzostw, zaboli mnie brak szansy na walkę o IO. Prawda, że mogliśmy otrzymać ją w promocji, ale skoro nie można mieć wszystkiego to wybieram IO. Co rok można walczyć o medal MŚ lub ME, a IO tylko raz na cztery lata i tylko 12 drużyn (dobrze pamiętam ?). Nie było nas tam ze 30 ? lat i w końcu się udało. Nie chcę aby skończyło się na tym jednym razie. Walczcie panowie !. Jest o co !.
      • Gość: ko Chorwacja - Polska IP: *.gemini.net.pl 25.01.11, 18:05
        chyba Chorwaci a nie Duńczycy :)
      • Gość: pelele Chorwacja - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 18:07
        o co chodzi z tymi Duńczykami?
        • Gość: syn Re: Chorwacja - Polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 22:10
          przeczytaj "Hamleta" to się dowiesz.
          ==========================================
          wszystkie drogi powinny być płatne.
      • Gość: bielecki Chorwacja - Polska IP: 178.213.95.* 25.01.11, 18:22
        hfhkklslslsd
      • Gość: Adamis Chorwacja - Polska IP: *.hsd1.co.comcast.net 25.01.11, 18:48
        Panie "radaktorze", czy nie wstydzi sie pan podpisac swoim nazwiskiem pod tymi glupawymi komentarzami? Prosze o rzetelne biezace sprawozdanie, a nie komentowanie .... komentowac to sobie moga i powinni telewidzowie i wszyscy kibice, a nie sprawozdawca.

Pozdrawiam.
        Adam
      • Gość: ANTYFAN Chorwacja - Polska IP: *.range109-158.btcentralplus.com 25.01.11, 19:39
        tragedia.......dziękuje wam że to juz koniec.,....WSTYD!!!
      • Gość: ? Chorwacja - Polska IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 19:48
        to nie pilka reczna :( to jakas zenada !!!
      • Gość: AS Chorwacja - Polska IP: *.mclink.it 25.01.11, 19:51
        JAK ZWYKLE DNO
      • Gość: qwerty Chorwacja - Polska IP: *.kutno.mm.pl 25.01.11, 19:52
        brak woli walki, obroncy wracaja truchtem do obrony, w ataku totalne nieporozumienie, akcje improwizowane... z czym do ludzi.
      • Gość: enin Chorwacja - Polska IP: *.234.broadband5.iol.cz 25.01.11, 19:58
        To sie nie daje oglądac - mistrzowie stylu siermiężnego.
        • Gość: Kolo Re: Chorwacja - Polska IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.11, 20:08
          Totalna masakra ja tego nie rozumiem z Danią ok bo grali super ,ale Chorwaci to cienizna najgorszy mecz na tych mistrzostwach nie rozumiem gdzie Siódmiak ,gdzie Bielecki grrrrrrr
          byłem pewien że wygrają ,ale po prostu są już za słabi i grają bardzo nie równo .
      • Gość: Tomek Chorwacja - Polska IP: *.adsl.alicedsl.de 25.01.11, 20:07
        Jak zwykle.....Byly checi .... ale sie nie udalo!
        Poczatek mistrzostw byl imponujacy a potem do juz tylko....byl.
        Brak im wyrwy, sily, ambicji... poza paroma. pozdrawiam
      • Gość: Gość Skupmy się teraz na POLSKA - WĘGRY !!!! IP: *.ip.netia.com.pl 25.01.11, 20:07
        POLSKA - WĘGRY!
        TEGO NIE MOŻEMY PRZEPIER***** !!!!!
        JEŚLI NIE BĘDZIE GRAŁ ROSIŃSKI - WYGRAMY WSZYSTKO Z JASZKĄ, TŁUCZYŃSKIM, LIJEWSKIM, TKACZYKIEM, JURECKIM, KUCHCZYŃSKIM I SŁAWKIEM/PIOTRKIEM W BRAMCE!!!!!!!!!!
        DALEJ CHŁOPAKI! IO CZEKAJĄ! ŁATWO NAM TO NIE PRZYJDZIE, ALE DAJCIE DO JASNEJ Z SIEBIE WSZYSTKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Typer Z Węgrami, też nie ma żadnych szans... IP: *.ists.pl 25.01.11, 20:13
          Tak jak pisałem, stawiać całą kasę u buków na Chorwację. Kto mnie posłuchał może teraz jechać na Bahamy !!

Z Węgrami normalnie nie ma szans, ale mogą być jakieś małe handelki. Także tu wyjątkowo uważać na stawianie.

Generalnie, gdyby normalnie zagrali, Węgrzy są obecnie znacznie lepsi.
          • Gość: Gość Re: Z Węgrami, też nie ma żadnych szans... IP: *.ip.netia.com.pl 25.01.11, 20:31
            ale @Typer - wierzyć w naszych gladiatorów trzeba do samego końca !
            • Gość: syn Re: Z Węgrami, też nie ma żadnych szans... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.11, 22:12
              wszystkie drogi powinny być płatne.
      • progics do polskich mediow... 25.01.11, 20:13
        zanim cos bakniecie o szansach polskich sportowcow
        poinforformujcie sie co o ich szansach pisza za granica.
        Bo to co wy sami splodzicie jest g warte. Zgoda?
      • Gość: nobody Chorwacja - Polska IP: *.miedzyrzecz.com.pl 25.01.11, 20:13
        MIało byc super a wyszlo jak zwykle
      • Gość: angryagain Chorwacja - Polska IP: *.lubonet.com 25.01.11, 20:19
        fatalny mecz, fatalni zawodnicy, to pierwsze zawody od dłuższego czasu gdzie nie rozumiem decyzji trenera, wciąż foruje FATALNEGO Jaszkę (chyba miał 4 faule w ataku) kosztem Tkaczyka, który w tych mistrzostwach spisuje się o niebo lepiej niż Jaszka, dlaczego nie grał Bielecki a po boisku miotał się beznadziejny Lijewski. Naprawdę tego nie rozumiem, na skrzydłach była dzisiaj tragedia, mam wrażenie, ze na tych mistrzostwach Polakom nie chciało się grać
        • Gość: Antoni Re: Chorwacja - Polska IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 22:46
          Dlaczego nie grał Karol Bielecki?
          1) bo gubił piłkę w żenujący sposób;
          2) nawet z zamkniętymi oczami bramkarz wie, że musi pilnować lewego rogu, gdy rzuca Karol - 80% szans na obronę.
      • strain Chorwacja - Polska 25.01.11, 20:21
        O ile mi wiadomo to odpowiednie miejsca na MŚ to nie jedyny sposób na IO. Bezpośrednio można awansować wygrywając ME. Do tego dochodzą dwa miejsca przyznane dla Europy. Jeśli dobrze widzę to wynika z tego, że można zająć nawet 9. miejsce na ME.
      • Gość: seb Chorwacja - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 20:21
        Poweim nieco złosliwie: EMERYCI NA EMERYTURE! A tak na serio, za dwa trzy lata bedziemy tesknic do tych czasow gdy wogole gralismy na mundialach i m.europy... ze byl taki wenta co nas prowadzil w pierwszej dekadzie XXI wieku.... Jesli nie ma konkurencji dla "staruszkow" w postaci mlodzikow.. i sklad od lat jest podstawowy taki sam to nie ma sie co dziwic, starzejemy sie... mimo calej sympatii dla tego zepsolu... Fajnie ze wogole mielimy tych pare medali w ostatnim czasie i takie super emocje... ale juz teraz bedziemy coraz nizej!
      • Gość: kibic Chorwacja - Polska IP: *.mediaok.pl 25.01.11, 20:24
        troche martwią mnie opinie internautów kibice powinni być z nimi na dobre i na złe tymczasem kiedy wygrywamy jest super ale gdy idzie słabo chłopaki od razu są obrzucani największym gównem, a przypomnijmy sobie że jeszcze z 5 lat temu nawet nie było nas na imprezach tego typu,teraz jesteśmy w najlepszej 8 czy to słaby wynik? pozatym wcale dużo nie odstawaliśmy od przeciwników. teraz mecz z Węgrami trzymam kciuki za chłopaków ale bez względu na wynik są wielcy
      • pawelekok Re: Chorwacja - Polska 25.01.11, 20:33
        Komentując pierwsze mecze naszej reprezentacji znajdowałem wady i błędy ale wyrażałem nadzieję, że to turniej, repra się będzie rozgrywać i będzie lepiej. Nawet przez moment wydawało się, że tak będzie w istocie. Niestety mecze z potęgami w piłce ręcznej rozwiały te złudzenia. Najbardziej wkurzało to, że w najważniejszych meczach na początku nasi reprezentanci grali jak dzieci, popełniali mnóstwo głupich błędów i strat a potem gonili wynik, brakowało czasem jednej, dwu bramek przy straconych głupio dziesięciu (pięciu straconych okazji i pięciu wyjątkowo głupio straconych bramek). Teoretycznie więc wszyscy byli w naszym zasięgu. Ale zarówno mentalnie jak i kondycyjnie i sprawnościowo nie dorośliśmy do tego zasięgu, czyli mamy to na co zasługujemy.

Wszystko to, a zwłaszcza słaba postawa żelaznych kadrowiczów Wenty z lig zachodnich wskazuje na to, że zarówno reprezentacja jak i jej trener dojrzeli do odświeżenia. Tylko pytanie skąd ich wziąć? Nie oszukujmy się nasza liga jest słabiutka. A nawet nie mam wielkich pretensji do tych zagraniczniaków, to nie są młodzi już jak na ten sport ludzie i są mocno wyeksploatowani. Ambitna liga, liga mistrzów i reprezentacja plus setki mniej lub bardziej poważnych niezaleczonych kontuzji. Problem w tym, że od razu tej reprezentacji nie zastąpimy. To zajmie lata dołowania.
        • Gość: kaktus WENTA OUT IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.01.11, 22:44
          już widzę te gromy, że uderzam w bohatera narodowego, ale:
          1. jak się zapomina o zabraniu 3 kołowych na mś,
          2. jak się zabiera graczy kompletnie bez formy, tylko za zasługi
          3. jeśli w skutek kontuzji przyjeżdża kluczowy zawodnik - pominięty na etapie selekcji
          4. jeśli brak nowych zagrań, a schematy wyuczone znane są na pamięć już przez naszych przeciwników
          5. jeżeli z uporem nie korzysta się ze skrzydłowych
          6. jeśli non stop jest problem z koncentracją w I-szej połowie
          7. jeśli z takim potencjałem osiąga się ledwie 7-8 miejsce

to wniosek jest jeden
          • pawelekok W sumie zgadzam się 26.01.11, 00:02
            Tylko powiedz na kogo go wymienić. Czy widzisz w naszej słabowitej lidze kogokolwiek kto dorównywałby mu klasą?
            • Gość: kaktus Re: W sumie zgadzam się IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.01.11, 00:27
              z polski to tylko Kuchta ;), ale czy by On jeszcze chciał w to wchodzić. ja nie bardzo widzę kogoś z ligi, ale pocieszeniem jest to że w kadrze potrzebny raczej strateg i motywator. u dziewczyn ściągnięto duńczyka i może to jest jakiś trop.
      • Gość: woda 12345.1 Chorwacja - Polska IP: *.infinity.net.pl 25.01.11, 20:37
        A po co ciocie mają blokować awans Węgrom ? Szkoda kasy niech Madziary sobie pograją ,co tam Londyn , nasi niech kupują bilety na wycieczkę za swoje.
      • Gość: Ania87 Zobacz co się stało gdy... IP: *.class96.petrotel.pl 25.01.11, 20:38
        Zobaczcie co sie stało po meczu!!! Wiecej tutaj wraz z wideo!
      • Gość: Tomtom Chorwacja - Polska IP: *.strzecha.ds.polsl.pl 25.01.11, 20:51
        Gram ostatnio z professionalbetting pl, polecam ten serwis, na prawdę da się na tym zarobić...
      • Gość: Mateusz Chorwacja - Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 20:52
        Od początku kibicowałem naszym chłopakom i wiem ile musieli dać z siebie ale dzisiaj już tego meczu nie dało się oglądać. Żenada. Jedynym grającym to Sławek ale jemu też już później ręce opadły jak widział jak nasi grają z przodu. Kilku zawodników napewno po mistrzostwach musi sobie odpowiedzieć czy jeszcze są w stanie dać z siebie dla kadry?? Nie chcę oceniać chłopaków gdyż do ostatniego meczu będę im kibicował ale mam nadzieję że Wenta po mistrzostwach ODMŁODZI kadrę choćby za cenę niezakwalifikowania się do IO. Reprezentację trzeba budować na nowo.
        • Gość: znafca Re: Chorwacja - Polska,jaki byl wynik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 21:08
          COS MALO WPISOW ROZNYCH MLOTKOW TU WIDZE , z tego wnioskuje ,ze Polacy znowu dostali po dooopie. Tak mysle,ze nie bede sie musial udzielac z moimi madrosciami nt. umiejetnosci gry waszej repry przez nastepne 20 lat.No to za 20 ,optymistycznie,latek. A szkoda ,bo nie bede mial juz przyjemnosci wysluchiwac wysokiego,ejakulacyjnego "c" niektorych tzw. reporterow TVP ; Debowski i &.
          • Gość: czesio Re: Chorwacja - Polska,jaki byl wynik? IP: *.unknown.vectranet.pl 25.01.11, 21:29
            Pilnuj swojej niemieckiej drużyny frajerze. Są jeszcze dalej niż nasi !!!!!!!
          • Gość: net Re: Chorwacja - Polska,jaki byl wynik? IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.11, 00:04
            Oceniam twój bełkot na 5-6 niemieckich piw z wsadem dioksyn. Jak nastepnym razem zechcesz zaistnieć na forum to:
            wytrzeżwiej
            umyj paszczę
            przeczesz zwoje mózgowe ( bo ci twój boss Helmut swoim butem wypolerował do zera)
          • Gość: Gej Re: Chorwacja - Polska,jaki byl wynik? IP: *.ghnet.pl 26.01.11, 00:36
            Fajnie tak sobie żartować i prowokować wypowiedzi 'kibiców', ale po dzisiejszym meczu faktycznie jedynie, co można napisać, że drużyna tych wszystkich żartów i obelg jest warta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka