Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.11, 19:53 Umarł król- niech żyje król! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dyndalski_ Gratulacje ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 20:02 Serdecznie gratuluję Kamilu! Dziękuję za już i proszę o więcej tak radosnych chwil ;-) Pozdrowienia dla pięknej żony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAGAN Re: Gratulacje ! IP: 1.148.78.* 24.01.11, 01:30 Ja tez gratuluje Stochowi a Malyszowi zycze szybkiego powrotu do zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KT Skoki narciarskie. Kamil Stoch: Moje myśli są z... IP: *.olsztyn.mm.pl 23.01.11, 21:16 Przez 2 dni nie miałem dostępu do neta i TV i nagle takie rzeczy: Adam przewraca się na nartach a wygrywa Stoch (wielkie gratulacje!!!), Gortat po raz 3 z rzędu ma double-double, praktycznie odpadamy z MŚ w Szwecji i kilka jeszcze innych spraw... Czyżby koniec świata był blisko?! :) fotoperspektywy.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcellus Skoki narciarskie. Kamil Stoch: Moje myśli są z... IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.11, 21:21 Gratuluję Kamilowi i życzę mu dalszych sukcesów, wielu wygranych i wysokich pozycji, przynajmniej w pierwszej dziesiątce. Wierzyłam, że przyjdzie dzień, kiedy Kamil zacznie świetnie skakać i będzie wygrywał. To świetny chłopak, poukładany i ambitny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Skoki narciarskie. Kamil Stoch: Moje myśli są IP: 80.51.92.* 23.01.11, 21:30 bez przesady.Upadki zdarzają się największym a o nowym królu będziemy mówić,gdy Kamil zacznie regularnie wskakiwać na podium i wygrywać-oby tak było i oby go prasja nie zjadła Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Skoki narciarskie. Kamil Stoch: Moje myśli są z... 23.01.11, 21:46 Jak stałeś na najwyższym stopniu podium i śpiewałeś nasz polski hymn razem z polskimi kibicami z całego kraju to było coś pięknego. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Skoki narciarskie. Kamil Stoch: Moje myśli są 23.01.11, 21:48 Gość portalu: PUDZIAN MISTRZ MMA napisał(a): > . > . > . > . > . > . > MAŁYSZ NIELOT > . > . > . > . > . > . > KOŃCZ WAŚĆ WSTYDU OSZCZĘDŹ > . > . > . > . > . > . Sam kończ. Adasia zostaw w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar Skoki narciarskie. Kamil Stoch: Moje myśli są z... IP: *.play-internet.pl 23.01.11, 22:35 TO wina Tuska. Gdyby premierem był Kaczyński to Małysz nie upadłby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wg Po 25 latach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 22:54 inny Polak niż Adam Małysz wygrał konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koma001 Re: Po 25 latach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 23:03 Kamilu! Nie lepiej było powiedzieć : Udało mi się! Musisz tyle gadać? Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Re: Po 25 latach... 24.01.11, 10:08 No - Kamil miał prawo być na fali! Oczywiście zasługuje na wielkie uznanie i gratulacje, z niego chyba już nie opadnie powietrze, tak jak było z innymi zaprzeszłymi rywalami ADAMa, którym raz czy dwa razy się udało ... Moja największa sympatia pozostaje przy ADAMie, za jego uporczywe walki o powrót na szczyty, walki każdrazowo udanej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAGAN Re: Po 25 latach... IP: 1.148.78.* 24.01.11, 01:29 I dobrze, ze mamy nie tylko Malysza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Po 25 latach... IP: *.play-internet.pl 24.01.11, 09:10 Król jest jeden, drugiego Małysz nie będzie. Szaranowicz przestań pieprzyć jak jest dekoracja, spiker na skoczni robi fajną atmosferę a ty się wcinasz, nadajesz się do radia. W trójce wieczorem Cię puszczali i było ok. Kofler jest Austriakiem a nie Norwegiem , to nie jest Andersz baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Polacy tylko w Zakopanem umieją wygrywać? IP: *.microgen.pl 24.01.11, 09:58 A mnie zastanawia dlaczego nasi wygrywają tylko u siebie. Jak ktoś jest dobry to dobrze skacze wszędzie chyba nie? Jak wytłumaczyć takich gości co u siebie zajmują 1sze miejsce a gdzie indziej 20 czy 30ste? Ja tego kompletnie nie kumam! Skaczą na pamięć czy jak?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Polacy tylko w Zakopanem umieją wygrywać? IP: *.cpe.ge-1-1-0-1109.banqu1.customer.tele.dk 24.01.11, 10:16 bo caly ten cyrk jest ustawiony pod widzimisie hofera Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Skoki narciarskie. Kamil Stoch: Moje myśli są z... 24.01.11, 09:59 No i nadeszły teraz dni prawdy dla Stocha. We wspaniałym stylu wygrał konkurs PŚ w Zakopanem i od tego czasu już nigdy nie będzie tak, jak przed tym wydarzeniem. Już będzie presja, już będą oczekiwania, już oczy tysięcy kibiców coraz bardziej zwrócone na niego, a nie na Adama. Wierzymy, że Kamil sobie poradzi, bo jest wspaniałym skoczkiem. Jego skoki technicznie i stylowo są dużo ładniejsze od skoków Adama. Czekamy na kolejny sukces... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy ale jaja IP: *.devs.futuro.pl 24.01.11, 10:20 normalnui ludzie odreagowują po ostatnich wystepach tych popie...nych polityków WAŻNE!!! MAŁYSZ NIE POWINIEN LĄDOWAĆ W TAKICH WARUNKACH! Powinien odejść na drugi krąg, i lądować na zapasowej ... ... skoczni Very Happy ~Brad dzisiaj, 18:17 A Kruczek miał podobno 0,6. ~pulp ap dzisiaj, 18:21 A Lepiste wołał "ląduj dziadu". ~semafor dzisiaj, 18:27 A co na to małpa w czerwonym ? ~tutka dzisiaj, 18:36 Dostanie 250 tyś. odszkodowania. ~mareczek dzisiaj, 18:38 Wymuszono aby lądował Smile ~Kacper. dzisiaj, 18:43 I zahaczył nartą o brzózkę. ~wieża dzisiaj, 18:49 Komentarz roku !!!!!!!!!!!!!!! ~komentator dzisiaj, 18:49 Sztuczny śnieg, napędzany armatkami, robota Ruskich ~szopiksa dzisiaj, 18:58 Widać było, że Adam się chwilę zastanawiał ale ostatecznie ... ... postanowił lądować w Zakopanem. Natomiast ewidentne jest, że ktoś manipulował przy jego wąsach nawigacyjnych bo normalnie lądował by minimum 10 metrów dalej. ~barzo dzisiaj, 19:03 Ktoś mu przestawił wysokościomierz. ~hehehe dzisiaj, 19:11 Polska demokracja jest poważnie zagrożona ~widd dzisiaj, 19:08 spadlem z krzesla! ~panajote dzisiaj, 19:10 prochy wzięte??? ~ccc laskowski dzisiaj, 19:10 I na koniec ten fałszywy uścisk Kruczka z Tajnerem. ~miś dzisiaj, 19:11 Tak, ten uścisk wszystko tłumaczy. Polsko OTWÓRZCIE OCZY!!! ~Kuskus dzisiaj, 20:35 Narty Małysza leżą teraz pod gołym niebem to ewidentne ... ... zacieranie śladów!!! ~wikary dzisiaj, 19:12 Ten upadek jeszcze bardziej zewrze nasze szeregi... Tu - ... ... sk.. do dymisji ~n111 dzisiaj, 19:15 Tusk jak gdyby nic, spokojnie sobie szusował na sąsiednim ... ... stoku. ~kolo dzisiaj, 19:18 Stoch - czy to jest Polskie nazwisko? Wink ~n111 dzisiaj, 19:19 10 sekund po upadku było słychać jak 4 osoby "szczały" Smile ~Brad dzisiaj, 19:23 Wieczorem pod krzyżem na Giewoncie zapłoneły pierwsze ... ... znicze. ~Go! RM! dzisiaj, 19:57 psipadek !?!? ~bubu dzisiaj, 20:05 zaprzaństwo niebywałe !! ~Antoni dzisiaj, 20:49 kontrolerzy z wieży są przesłuchiwani, Walter Hofer i ... ... Miran Depesz znikneli bez śladu ~kirrew dzisiaj, 19:19 Tatiana to ty? gin_wulm dzisiaj, 19:21 Kiedy Tania ogłosi raporta? Very Happy zimny_broniu dzisiaj, 19:23 popłakałem się świetne wszystkie komentarze !!! ~bocian dzisiaj, 19:23 Kto na tej Adamowej katastrofie najwięcej zyskał! ... ... Oczywiście jego przyrodni brat - Kamil! Mirman8 dzisiaj, 19:26 I żadna latarnia nie świeciła. ~kwiczoł dzisiaj, 19:35 szykujemy pochodnie w zakopanym, będzie marsz codziennie. ~dee dzisiaj, 19:36 Ja jeszcze widziałem jak lekarz uciekał z czarną skrzynką. ~widz dzisiaj, 19:40 Tonio T wzorem Antonia M w poniedziałek powoła komisję w ... ... tej sprawie.... ~gegeg dzisiaj, 19:51 Gosiewska powiedziała, że żył a go dobili ~cynk dzisiaj, 19:56 W punkcie K słychać było strzały!! ~antek dzisiaj, 20:16 jakiej... Karpacz, albo Wisła. Może to przez mgłe a kto ... ... naciskał i ile promili miał Kruczek. ~pytania dzisiaj, 20:19 dawno się tak nie uśmiałem. ~HIT dzisiaj, 20:28 A czy to przypadek, że jak tylko Nasz Wielki Mistrz w ... ... niewyjaśnionych okolicznościach został sprowadzony na ziemie przez tajemniczy układ wbrew swojej woli i przed czym bronił się jak tylko potrafił to w tym ... ~n111 dzisiaj, 20:29 Na Wawel z nim ! ~+ dzisiaj, 20:35 niedawno lepistoe twierdzil ze malysz poleci i wszytko sie ... ... zmieni. ~s dzisiaj, 20:38 hahaha ~Kasia dzisiaj, 20:47 Świetny wpis!!!!! Dawno nie czytałem tak doskonałego ... ... komentarza. Brawo za poczucie humoru i niezwukle błyskotliwy i inteligentny post. A przy tym nie o brażajacu nikogo. Świetne, świetne, świetne!!! I pozdrawiam bardzo ... ~cogito dzisiaj, 21:04 Adam musiał stracić orientację w przestrzeni, gdyż kilka ... ... razy system TAWS ostrzegał go komendami PULL UP! PULL UP! , a on nic nie reagował !!! ~Darcos dzisiaj, 21:14 Nie damy usunąć krzyża spod krokwi dopóki nie stanie tam ... ... pomnik ~Jarosław K dzisiaj, 21:27 Już przed rozpoczęciem konkursu warunki pogorszyły się ... ... diametrialnie, więc sędziowie zrzucili decyzję skoku na Adama, aby nic nie mieć z tym wspólnego !! ~Kundek dzisiaj, 21:42 W bazie Hofera podobno panowało zamieszanie i sam nie ... ... wiedział czy pozwolić na lądowanie czy nie. ~świadekwidz dzisiaj, 21:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Skoki narciarskie. Kamil Stoch: Moje myśli są IP: 213.71.28.* 24.01.11, 10:24 Bzdura. Oczy kibiców zawsze bedą zwrócone przede wszystkim na Adama. Dlaczego Stoch nie wygrał w piątek, ani w sobotę, gdy były normalne warunki? Bo jest za cienki. Miał farta dopiero w niedzielę, gdy warunki były zmienne, właściwie loteria- najlepszym dowodem jest dalekie miejsce np. Morgensterna i innych najlepszych zawodników. Raz się Stochowi udało - i dobrze, fajnie. Ale nie róbcie z tego zaraz nie wiadomo czego. Nawet niejaki Rock Benkovic (?) wygrał raz w Zakopanem - i co ? Gdzie jest teraz? Kto o nim słyszał? Ta jego wygrana była podobna jak Kamila: zmienne warunki, najlepsi skoczkowie mieli pecha, a jemu powiało. Więc najpierw niech Stoch zacznie REGULARNIE wygrywać, a przynajmniej stawać na podium, niech zdobędzie przynajmniej jedną dziesiątą tego, co Małysz, to wtedy będzie można pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Re: Skoki narciarskie. Kamil Stoch: Moje myśli są 24.01.11, 12:59 ja pamiętam jeeszcze Bardala - jedyny konkurs w swej karierze jaki wygrał to w Zakopanem, skakał jeszcze wtedy Dieter Thoma. Zaczął padać deszcz, wszystkich spowolnił na rozbiegu - całą czołówkę, a Bardal skakał jeszcze zanim zaczęło padać. Ale przypomnijmy sobie też, że pierwszy raz w Zakopanem wygrał Peterka, który zdobył później złotą kulę, chociaż CHYBA nie w tym samym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Skoki narciarskie. Kamil Stoch: Moje myśli są IP: 213.71.28.* 24.01.11, 10:35 Król wcale jeszcze nie umarł i jeszcze długo nie umrze... Ludzie, przecież to Adam wygrał w piątek- gdy warunki były równe. Adam, a nie Stoch. To Adam pokonał Ammana, Morgensterna. Gdzie był wtedy Stoch? Fajnie, że Stoch wygrał ale nie można tego przeceniać, ponieważ w niedzielę warunki były zmienne, loteryjne, a w takiej sytuacji niekoniecznie wygrywa najlepszy, tylko ten, który ma wiecej szczęścia i dostanie lepsze warunki. Najlepszym dowodem jest dalekie miejsce Morgensterna. Gdzie w normalnych warunkach skacze Morgenstern, a gdzie wtedy jest Stoch? Daleko w tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski Skoki narciarskie. Kamil Stoch: Moje myśli są z... 24.01.11, 10:43 Adam specjalnie upadł by Kamil mógł wygrać. To się nazywa koleżeństwo! Przy upadku pan Adam trochę przesadził,miało być bez kontuzji. Podzielę kciuki między nich obu. Nikt nam nie podskoczy dalej jak nasi skoczkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
barni479 Skoki narciarskie. Kamil Stoch: Moje myśli są z... 24.01.11, 11:49 Miejmy nadzieje ze adam wroci do formy i razem z kamilem beda krolami Holmenkolen. Bylo by pieknie miec w 2 konkursach 2 polakow na podium,a jakby dorzucili jakis medal w druzynowce to juz wogole. Więcej o sporcie na pilkafull.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czernik-o-wszystki o nas, kibicach... IP: 79.97.239.* 24.01.11, 12:10 czernik-o-wszystkim.blogspot.com/2011/01/dlaczego-na-meczu-tenisa-nie-powinno.html Według przeinaczonej nieco maksymy- pokaż mi, jak kibicujesz, a powiem ci, kim jesteś- my, Polacy, jesteśmy dziwnym tworem. Kochamy krótko, ale burzliwie i nic w tym dobrego. (…) Nie przepadamy też za tymi, którzy znają swoją wartość. Zamiast pewności siebie wolimy udawaną skromność, być może po to, żeby łatwiej nam się było utożsamiać z sukcesami, które nie są nasze. Odpowiedz Link Zgłoś