Gość: magdaleene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 19:22 czy to prawda, że jego laska jest w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nie_cierpie_idioto Wypadek Kubicy. Co najmniej tydzień w szpitalu IP: *.ghnet.pl 07.02.11, 19:41 Niesamowity news gazety !!! Człowiek który ledwo przeżył pozostanie jeszcze tydzień w szpitalu, a ja myślałem, że jutro będzie testował bolid w Walencji i dzień mu wystarczył :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cryptic Wypadek Kubicy. Co najmniej tydzień w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 20:11 Co najmniej tydzień? Ja byłem chory na płuca i siedziałem 2 tygi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry kierowca Wypadek Kubicy. Co najmniej tydzień w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 20:27 A jednak Kubica nie jest dobrym kierowcą bo spowodował wypadek – ciekawe czy był trzeźwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw.duke Santo Subito! 07.02.11, 22:36 Święty zaraz! Jeszcze za życia! Ludzie, czas wyjść na ulice! www.facebook.com/pages/Robert-Kubica-Santo-Subito/198491543494567?ref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Santo Subito! IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.11, 08:24 radoslaw.duke - idiota zapewne od urodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
suchy_srom Re: Santo Subito! 08.02.11, 08:55 Wiecie dlaczego jesli ktos ma IQ=50 moze dostac zakaz uitrzymywania stosunkow plciowych? Wlasnie po to, zeby nie powstal ktos taki, jak Radoslaw Duke. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jes Wypadek Kubicy. Co najmniej tydzień w szpitalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.11, 22:59 spójtrzcie na to, jeśli nie widzieliście jeszcze (przypadek w rajdzie) www.youtube.com/watch?v=9IotjhysHZI&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Wypadek Kubicy. Co najmniej tydzień w szpitalu IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 23:05 wracaj do zdrowia Mistrzu! pelen szacunek dla umiejetnosci i pasji. takich ludzi prawie juz nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
david007s Strona o akcji "Pomóż nam wesprzeć Roberta Kubice" 08.02.11, 03:00 Strona o akcji "Pomóż nam wesprzeć Roberta Kubice" ruszyła. Tam będą dokładne aktualizowane informacje dotyczące akcji. Zapraszamy.Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Wypadek Kubicy. Co najmniej tydzień w szpitalu IP: *.arr.gov.pl 08.02.11, 07:50 Złamana ręka. Wielkie halo! Informacje co 15 min. Ogłosić żałobę narodową;) Odpowiedz Link Zgłoś