Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wypadek Kubicy. Co najmniej tydzień w szpitalu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 19:22
    czy to prawda, że jego laska jest w ciąży?
    Obserwuj wątek
      • Gość: nie_cierpie_idioto Wypadek Kubicy. Co najmniej tydzień w szpitalu IP: *.ghnet.pl 07.02.11, 19:41
        Niesamowity news gazety !!!
        Człowiek który ledwo przeżył pozostanie jeszcze tydzień w szpitalu, a ja myślałem, że jutro będzie testował bolid w Walencji i dzień mu wystarczył :)
      • Gość: cryptic Wypadek Kubicy. Co najmniej tydzień w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 20:11
        Co najmniej tydzień? Ja byłem chory na płuca i siedziałem 2 tygi...
      • Gość: dobry kierowca Wypadek Kubicy. Co najmniej tydzień w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.11, 20:27
        A jednak Kubica nie jest dobrym kierowcą bo spowodował wypadek – ciekawe czy był trzeźwy ?
      • radoslaw.duke Santo Subito! 07.02.11, 22:36
        Święty zaraz! Jeszcze za życia! Ludzie, czas wyjść na ulice!
        www.facebook.com/pages/Robert-Kubica-Santo-Subito/198491543494567?ref=ts
        • Gość: hehe Re: Santo Subito! IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.11, 08:24
          radoslaw.duke - idiota zapewne od urodzenia!
          • suchy_srom Re: Santo Subito! 08.02.11, 08:55
            Wiecie dlaczego jesli ktos ma IQ=50 moze dostac zakaz uitrzymywania stosunkow plciowych? Wlasnie po to, zeby nie powstal ktos taki, jak Radoslaw Duke. :)
      • Gość: jes Wypadek Kubicy. Co najmniej tydzień w szpitalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.11, 22:59
        spójtrzcie na to, jeśli nie widzieliście jeszcze (przypadek w rajdzie)
        www.youtube.com/watch?v=9IotjhysHZI&feature=related
      • Gość: qwer Wypadek Kubicy. Co najmniej tydzień w szpitalu IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.11, 23:05
        wracaj do zdrowia Mistrzu! pelen szacunek dla umiejetnosci i pasji. takich ludzi prawie juz nie ma
      • david007s Strona o akcji "Pomóż nam wesprzeć Roberta Kubice" 08.02.11, 03:00
        Strona o akcji "Pomóż nam wesprzeć Roberta Kubice" ruszyła. Tam będą dokładne aktualizowane informacje dotyczące akcji. Zapraszamy.Tekst linka
      • Gość: mała Wypadek Kubicy. Co najmniej tydzień w szpitalu IP: *.arr.gov.pl 08.02.11, 07:50
        Złamana ręka. Wielkie halo! Informacje co 15 min. Ogłosić żałobę narodową;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka