carollcat 17.04.06, 16:21 Znacie? Ja czytałam tylko jedną jej książkę, ale jest nadzieja na więcej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Tami Hoag 18.04.06, 07:07 a którą czytałaś? Bo ja mam w koszyku w Merlinie Czarnego konia i się zastanawiam... Odpowiedz Link
mika.g Re: Tami Hoag 18.04.06, 12:20 Ja czytałam wszystjie jej książki(oprócz Czarnego konia). "Nocne grzechy" i kontynuacja "Winny jak grzech"- moje ulubione tej autorki. Bardzo dobre są też "Cienka mroczna linia", " Z prochu powstałeś" oraz "W proch się obrócisz", troszkę gorszy jest "Fałszywy alarm". Odpowiedz Link
carollcat Re: Tami Hoag 22.02.07, 16:34 Chyba się zniechęciłam. Czytałam kiedyś książkę tej autorki, która mi się bardzo podobała. Teraz sięgnęłam po "Fałszywy alarm" i rozczarowałam się bardzo. Gorsze niż harleqin, akcja zerowa, tylko migdalenie. Rozkreciło się 40 stron przed końcem... Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: Tami Hoag 29.06.07, 20:54 Rozczarowałam się co do tej pani. Książki o życiu nowojorskiej policji pisała również Dorothy Uhnak i to ze znacznie lepszym skutkiem. Odpowiedz Link
kamkap Re: Tami Hoag 20.08.07, 12:43 Ja zaczęłam od "Czarnego konia" , ale na razie odłożyłam, bo nie za bardzo mi się podobało. Czy inne jej książki są lepsze, czy lepeij dać sobie spokój z książkami Hoag? Odpowiedz Link
siostra_pelagia Re: Tami Hoag 24.08.07, 14:32 Przeczytałam parę jej powieści i tak szczerze pisząc, nie jest to najlepsza proza. Wypożyczyć można, na zakup to szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link