Gość: fdsfsd Polskość w Formule1?!!! IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.11, 16:12 WOW!!!! Polskie słowa w Formule 1? WOW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanF1 F1. Wsparcie dla Kubicy na bolidach w Jerez IP: *.gda.pl 10.02.11, 18:01 wzruszyłem się... poważnie. Piękny gest - dziękuję :) Robert - szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darowany kon F1. Wsparcie dla Kubicy na bolidach w Jerez IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.11, 18:41 Bardzo ladnie, ze koledzy z "cyrku F1" sa myslami przy jednym z nich. Wielu sie dziwi, bo sie nie spodziewali itd. Ci, ktorzy sie pewnych rzeczy nie spodziewaja, prawdopodobnie SAMI takich odruchow nie maja, dlatego sa ONE im obce. Chyba uwazaja sie za doskonalych i jezeli oni sami nie wpadli na taki pomysl, to jak mogl to zrobic ktos inny? Troche wiecej skromnosci! Towarzystwo, klub sportowy czy jakis inny zespol ludzki lacza wspolne cele. Utozsamianie sie z celami tworzy solidarnosc. Czy inaczej jest w rodzinie lub w klasie? Tam tez sie ze soba zdrowo rywalizuje lecz by bylo to mozliwe, musi taki zespol istniec i stad ta solidarnosc. Przestanie istniec - po co i o co rywalizacja? I choc maja racje ci, ktorzy stwierdzaja brak przecinka, formy wolacza i odmian - nie jest to najwazniejsze! W wielu jezykach imion / nazwisk sie w ogole nie odmienia (prosciej!). Sa one przez to lepsze czy gorsze? Liczy sie sam GEST! Robert nie moze na razie sam kolegom podziekowac. Ale moga Jego fani. Pomyslal ktos o tym? A jeszcze inna kategoria "komentatorow" jest oburzona, jak mozna wspolczuc? Przeciez sam sobie jest winien! Jezeli ktos nie rozumie, co to jest pasja, milosc czy inne wzniosle uczucia - jest UBOGI! Dla tej pieknej namietnosci ( w przeciwienstwie do namietnosci n. p. do dopalaczy) byl gotow zaryzykowac nawet wszystko. I to jest JEGO prywatna sprawa i tych ktorzy te pasje rozumieja! Jezeli taka postawa sie komus nie podoba, bo jej nie rozumie gdyz sam jest ubogi emocjonalnie a moze i duchowo, to niech bynajmniej NIE ZABIERA glosu. Bo i po co? A jezeli jednak zabiera, ma chyba na uwadze swoj egoizm, by "pokazac sie", ze jestem i mam inne zdanie niz WSZYSCY. Takich pustelnikow nie potrzeba ani tu ani nigdzie indziej w zyciu! A sam gest jest piekny ludzko i obojetnie w jakiej by nie byl formie trzeba sie z tego cieszyc, wyrazajac darczyncom uznanie. Bo "darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neon Re: F1. Wsparcie dla Kubicy na bolidach w Jerez IP: *.globalconnect.pl 10.02.11, 19:15 Z całym szacunkiem, ale napisałeś o rywalizacji w rodzinie. Jeśli w twojej coś takiego występuję, to wiedz, że współczuję - i piszę to zupełnie poważnie - rodzina powinna być wsparciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darowany kon F1. Wsparcie dla Kubicy na bolidach w Jerez IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.11, 22:11 Rodzina powinna dawac, oczywiscie, wsparcie. Ale nie za darmo. Ja mam na mysli zdrowa rywalizacje w dazeniu do celow, jak wypelnianie codziennych obowiazkow, dawanie osobistego przykladu przez starszych mlodszym i inne zadania wychowawczo-promujace, ktore prowadza nas dalej w rozwoju. Bo samo wsparcie, bez wymagan, prowadzi najczesciej tylko do dopalaczy! Przyklad rodziny byl tylko (poprzedni komentarz) jednym z mozliwych zespolow ludzkich, chcacych osiagac okreslone cele. I choc dla tego przypadku raczej marginalny, podany jednakze ze wzgledu na jego powszechnosc wystepowania. Wspolczuc moga sobie sami ci, ktorzy maja z tym trudnosci. Ja sprawdzilem to juz praktycznie, z sukcesami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturrof F1. Wsparcie dla Kubicy na bolidach w Jerez IP: *.ip.telfort.nl 10.02.11, 23:31 I właśnie dlatego kierowcy F1 są elitą sportów moto!!! SZACUN ZESPOŁOM I KIEROWCOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość F1. Wsparcie dla Kubicy na bolidach w Jerez IP: *.elk.mm.pl 11.02.11, 21:34 to bardzo miłe i na pewno dla ROBERTA maja inni kierowcy uznanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIdia F1. Wsparcie dla Kubicy na bolidach w Jerez IP: *.161.246.94.ip4.artcom.pl 12.02.11, 19:35 Robert wracaj do zdrowia. Myślę cały czas o tobie, jesteś silny i dasz radę. Formuła 1 to twoja przygoda, która się nie skończyła. Lidka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cheffin F1. Wsparcie dla Kubicy na bolidach w Jerez IP: *.pools.arcor-ip.net 12.02.11, 23:23 Jestem dumna z napisu na bolidach, Robert dasz rade wrocic na tor nie ma innej obcji jestes przeciez Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś