Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wypadek Kubicy. Robert Kubica na intensywnej te...

IP: *.4web.pl 14.02.11, 13:49
    Trzymaj się Robert :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Gość_ Wypadek Kubicy. Robert Kubica na intensywnej te... IP: 89.231.58.* 14.02.11, 13:54
        jak można niepotwierdzone informacje publikować, narzeczona namieszała.
        Robert jeszcze troche i zobaczymy Cie na torze
        • Gość: kabak Re: Wypadek Kubicy. Robert Kubica na intensywnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 14:01
          Na 100% to te dziennikarzyny z TVN24 zrobiły sobie newsa. Za kłamstwa zostali usunięci ze szpitala.
          • Gość: robbie Re: Wypadek Kubicy. Robert Kubica na intensywnej IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 14:39
            www. powerplaymanager. com/r502647
            • nicalbonic Kardynał zapewnia że będzie dobrze 14.02.11, 15:01
              www.youtube.com/watch?v=N8_1ddPOTOo
              Obiecuje też kolejne podroby z Wojtyły jaby co:

kosciol-kat.ucoz.ru/publ/archiwum/crimen_sollicitationis/4-1-0-138
              Nie jest skąpy, pieniądze się znajdą:

www.youtube.com/watch?v=K2isBQSYTl0
      • Gość: domek Wypadek Kubicy. Robert Kubica na intensywnej te... IP: 212.191.130.* 14.02.11, 14:03
        Czemu nie piszecie, że TVN24 został usunięty z placówki za rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji?!
      • Gość: Gość_ Wypadek Kubicy. Robert Kubica na intensywnej te... IP: 89.231.58.* 14.02.11, 14:07
        to juz jest szczyt wszystkiego, żeby sobie żartować z tak poważnej sytuacji ;|
      • vilomort Wypadek Kubicy. Robert Kubica na intensywnej te... 14.02.11, 14:07
        GW wzorem (juz powoli doscignionym) Faktu sprzedaje cos, czego nie ma. Czyli najpierw 'donosi' w tonie sensacji, ze stan Kubicy sie pogorszyl, zeby potem (znowu na pierwszej stronie) napisac, ze jednak wszystko jest ok. 2 w cenie 0 :)

Miedzy linijkami umieszcza przy tym tytuly innych 'super-wiadomosci' np. "Doda bez bielizny", albo "Nogi Ani Muchy"...

Zendada
      • Gość: anna Kubica, módl sie wiecej zamiast trenować IP: *.tktelekom.pl 14.02.11, 14:13
        to nie bedziesz mial wypadków...
        • Gość: * żal IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 14.02.11, 14:31
          anna vel dzwisz_sie vel syn_ksiedza, naczelny troll artykułów o Kubicy rzygający nienawiścią.
      • Gość: Kraker.ltd Lauda krytykuje Kubice IP: *.rev.dartybox.com 14.02.11, 14:34
        Lauda krytykuje Kubice

W momecie gdy wszyscy gracze formuly 1, podnosza Na duchu Roberta po jego tragicznym wypadku w Italii.
        Niki Lauda Zmienia zdanie, i uwaza ze moze nagle wypowiedziec opinie diametralinie inna od poprzedniej...
        Wedlug niego Kubica wzial duze ryzyko i mozliwosc utraty swojej kariery w F1, mowiac rowniez prowadzeiu samochodow w Rally.
        "To nie ma najmnieszego sensu dla niego,by jego praca i jego zycie zwiazane bylo z takim ryzykiem.Czy jest taki nierazsadny?Tak oczywiscie!Musi zapewnic wykonywanie swojego zawodu,i jego pracy jako kierowca FORMULY 1.
        On jest jedynym winnym zato ci sie stalo!Musial to zrobic ?nie! Powiedzial Austriak ,ktory zadko trzyma swoj jezor w kieszeni.
        W pierwszym wywiaiadzie lauda podzielal i uwazal ze Kubica ma uzasadniona swoja pasje do RAllY.,bo trzymala go w formie,teraz sie wykreca "to nie ma zadnego sensu rally i Formula to dwa rozne sporty"

motorsport.nextgen-auto.com/Lauda-critique-Kubica.html

Jak zwykle mieszacz chce namieszac, teraz wszelkie hieny wyjda z nor, bo i sepy zaczna krazyc...
        ech
        • Gość: Gość_ Re: Lauda krytykuje Kubice IP: 89.231.58.* 14.02.11, 14:41
          najlepiej 'kopać' leżącego. . co za ludzie ;|
          obwinia Kubice za wypadek. wypadki były, są, będą, ale to nie znaczy że Kubica jest sam sobie winien. ręce opadają ;|
        • krzysiozboj Re: Lauda krytykuje Kubice 14.02.11, 15:01
          To chyba kwestia uzgodnień pracobiorca-pracodawca, w tym wypadku Kubica - jego team. Jeśli im to odpowiada oraz nie ma zewnętrznych regulacji które by to zabraniały to nie wiem w czym mają problem postronni.
          Nie jestem ani fanem F1 ani fanek Kubicy ale nie mogę zrozumieć ataków na niego w sytuacji kiedy ciepłe słowo byłoby mile widziane. Mamy widzę jako naród spory problem ze swoimi rodakami którzy są mocno ponad przeciętni, obrywają mocno jadem w sytuacji kiedy raczej powinni byc powodem do dumy. A może to tylko specyfika niektórych mediów?
      • nicalbonic Jest propozycja nowego rehabilitanta dla Kubicy 14.02.11, 14:58
        www.youtube.com/watch?v=N8_1ddPOTOo
        Kardynał chyba załatwi, podroby z Wojtyły już załatwił.
      • Gość: mm-18 Wypadek Kubicy. Robert Kubica na intensywnej te... IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 15:03
        Może by tak jakąś komisję sejmową w sprawie wypadku Kubicy? Przecież to zamach włoskiej bariery na Polaka!
      • Gość: Big fan Wypadek Kubicy. Robert Kubica na intensywnej te... IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 15:21
        Robert wracaj szybko bo się Niemczury zaczynają panoszyć w Twojej bryczce
      • Gość: ttt Wypadek Kubicy. Robert Kubica na intensywnej te... IP: *.prz.rzeszow.pl 14.02.11, 15:31
        Rzygać się chce od ilości spamu o kubicy -tak samo jak od Smoleńska....
        Koleś dostał od losu kolejne ostrzeżenie za to co reklamuje - i mam nadzieję że kolejnego już nie będzie.
        • Gość: o Re: Wypadek Kubicy. Robert Kubica na intensywnej IP: 213.71.28.* 14.02.11, 17:00
          A po cholerę tu włazisz, skoro ci się rzygać chce? Zmusza cię ktoś?
          Idź, poczytaj o Dodzie.
      • asimek Jest świetnie! Bedzię chodził i niczego mu nie... 14.02.11, 16:43
        utną. A jak rehabilitacja dobrze pójdzie to może będzie mógł wejść bez niczyjej pomocy na I piętro, a ewentualnie nawet (co za sukces!) będzie mógł sam zapiąć spodnie.
        Teraz tylko czekać na mistrzostwo świata w F1.
      • lieft kompletnie mnie nie interesuje stan kubicy !!! 14.02.11, 17:28
        może umrzeć i też będzie dobrze, a końcu sam sobie to zafundował.
        • Gość: katar Re: kompletnie mnie nie interesuje stan kubicy !! IP: *.Red-83-46-240.dynamicIP.rima-tde.net 14.02.11, 17:40
          miarkowalbym sie bardzo chcac napisac ze czyjas smierc jest czyms dobrym.
          no ale to tylko ja.
        • Gość: * Re: kompletnie mnie nie interesuje stan kubicy !! IP: *.128.11.218.static.crowley.pl 14.02.11, 18:01

> nie toleruję głupich polaków, polskich zapyziałych wieśniaków

Nie tolerujesz siebie, dlatego kompleksy cię niszczą. Dlatego też źle wszystkim życzysz.
          Nie martw się, odpowiednia terapia pomaga nawet w takich stanach, najpierw dobiera się leki, które się dobrze toleruje, a potem zaczyna się tolerować samego siebie, nawet jeśli jest się głupim i zapyziałym.
          Nawet takich jak ty nie trzeba od razu skreślać.
        • Gość: Mav-erick Re: kompletnie mnie nie interesuje stan kubicy !! IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 21:35
          Jestem ateistą, nie zgadzam sie z rola kleru, nie kocham zbytnio Polaków choć to moi rodacy ale nie toleruję tylko takich imbecyli jak Ty.Pozdrawiam
      • Gość: gość Wypadek Kubicy. Robert Kubica na intensywnej te... IP: *.lukman.pl 15.02.11, 11:33
        Dla równowagi napiszę ;Robert wracaj do zdrowia , jak ono pozwoli do sportu.Cieszę się ,żę żyjesz.Jakby cie nie było , wiele hien nie miało by co robić.Nie jesteś ich własnością.Na szczęście normalnych ludzi jest więcej niż tych zawistnych na forach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka