Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Olisadebe zapewnił Panathinaikosowi zwycięstwo,...

IP: *.kabaty.2a.pl 25.04.04, 22:40
    Cześć. Chcielibyśmy bardzo gorąco zaprosić Cię na najbliższy mecz o
    mistrzostwo 1 ligi piłki nożnej Polonia Warszawa – Górnik Łączna. Mecz ten
    będzie wyjątkowy bo może zapewnić Polonii utrzymanie w 1 lidze. Na naszym
    stadionie zawsze jest kulturalna i sportowa atmosfera. Stadion Polonii jest
    jednym z najbezpieczniejszych stadionów w Polsce. Możesz zabrać dziewczynę bo
    one podobnie jak dzieci wchodzą za darmo. Na naszym stadionie prowadzimy
    wyłącznie kulturalny doping. Bilety na ten mecz są bardzo tanie bo kosztują
    jedyne 6 zł. Ponadto kibice Polonii przygotowali wiele atrakcji na ten
    wyjątkowy spektakl. Mecz odbędzie się:

3 MAJA O GODZINIE 19:00 przy ul. Konwiktorskiej nr 6.

Serdecznie zapraszamy.

Kibice Polonii Warszawa
    Obserwuj wątek
      • Gość: L Re: Olisadebe zapewnił Panathinaikosowi zwycięstw IP: *.aster.pl / *.acn.pl 25.04.04, 22:50
        buhahahahahaahhaahahahahahahhahahaa polonisci jestescie mistrzami,ale on pewnie
        nie bedzie umial tego przeczytac
        • Gość:     IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 02:17
          <hr><hr><hr>
          <A class=cl5
          href="forum.gazeta.pl/forum/6,46583.html?back=http%3A%2F%
          2Fforum.gazeta.pl%2Fforum%2F72%2C2.html%3Ff%253D28%2526w%253D12204003%2526a%
          253D12220617"><B>Zaloguj
          się</B></A>
        • Gość: rydz000 Re: Olisadebe zapewnił Panathinaikosowi zwycięstw IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 15:48
          oli tak trzymać
      • Gość: Seldon Re: Olisadebe zapewnił Panathinaikosowi zwycięstw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 23:12
        Jak pięknie... nigdy nie byłem na Poloni, mam jednak nadzieję że naprawdę jest
        tak jak deklarujecie. Brawo za inicjatywę...
        • Gość: Paulinista Re: Olisadebe zapewnił Panathinaikosowi zwycięstw IP: *.kabaty.2a.pl 25.04.04, 23:24
          Zapraszam serdecznie i zycze milej zabawy. Jesli nie masz szalika Polonii to
          wez np. szalik reprezentacji wszak to 3 maja. My przyozdobimy stadion jak
          nalezy.

Nie wiem gdzie mieszkasz, alu tutaj masz informacje jak dojechac na
          Konwiktorska:

Dojazd: autobusy: 103, 127, 157, 174,175, 503, 518; tramwaje: 2, 4, 6, 18, 15,
          36, 45

Tutaj nr telefonu pod ktorym mozna sie dowiedziec czegos wiecej:
          Telefon i fax: (22) 635 16 37

Serdecznie zapraszam
        • Gość: Paulinista Re: Olisadebe zapewnił Panathinaikosowi zwycięstw IP: *.kabaty.2a.pl 25.04.04, 23:32
          Acha bo boje sie, ze zabrzmialo to troche jak przymus chodzenia w szaliku to
          nie jest to zaden obowiazek, ale jesli takowy posiadasz bedzie nam milo.

Zachecam tez kibicow Czarnych Koszul do rozslania w internecie i gg zaproszenia
          na mecz, ktore wpisalem w pierwszym poscie bo jesli nie to:

Jeśli wyślesz tę wiadomość 10 osobom najbliższe 10 lat Twojego życia będą
          szczęśliwe: Twoja lodówka wypełni się piwem i wygrasz w totka.
          (...)
          Jeśli nie wyślesz tej wiadomości nikomu czeka Cię 10 lat mieszkania na
          Grochowie, a Renata Beger zostanie Twoja tesciowa! Nie zmarnuj tej szansy!
          • Gość: Pete Re: Olisadebe zapewnił Panathinaikosowi zwycięstw IP: *.chello.pl 26.04.04, 00:02
            Ja jestem z Grochowa - ta dzielnica dobrze chowa!
            • Gość: Paulinista Re: Olisadebe zapewnił Panathinaikosowi zwycięstw IP: *.kabaty.2a.pl 26.04.04, 09:10
              Ja te to byl zart...:)))

Pozdrawiam
      • Gość: E. Olisadebe Re: Olisadebe zapewnił Panathinaikosowi zwycięstw IP: 216.127.82.* 25.04.04, 23:38
        Ok, I will come with Betty if Mr. Janas allows me to.
        • Gość: dany polonia rządzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 01:05
          poza tym romantycznie jest kibicować Polonii, wszakże mniej tłuszczy tam
          warszawskiej chodzi, a więcej nonkonformistów i inteligientów z ideałami
      • Gość: Zbenek GW popiera rasizm IP: *.levels.unisa.edu.au 26.04.04, 02:37
        'Nigeryjczyk z polskim paszportem'! Czemu nie napisaliscie po prostu Polak.
        • Gość: polus [...] IP: *.adsl.proxad.net 26.04.04, 18:36
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Barthez Sami Polacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 14:41
        Znam jeszcze kilku "rodaków" to Delura, Schindzielorz, Podolski, Bemben,
        Freier,Chifon, Griszczuk, Noordgard, McNull...zaproszę ich i chyba wpadniemy z
        koszem piknikowym na polonię 3-go
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka