Gość: KKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.11, 10:32 Gdzie można pooglądać mecz lecha z arką na necie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jam Arka - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.11, 11:17 tutaj są zawsze mecze na żywo ;] betonline.net.pl/mecze-na-zywo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecz w necie Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 19:07 www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110304/SPORT_NOZNA/631087412 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiiki Re: Arka - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.11, 19:28 CZemu Rudnews nie gra tylko ta lamaga Ślusarskii?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechkibic Re: Arka - Lech IP: *.mmpnet206.tnp.pl 05.03.11, 19:36 Ślusarski to nie łamaga. Oglądaleś mecz z Polonią? Strzelił gola i został zfaulowany w polu karnym dzięki czemu był rzut karny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 19:39 ja jestem zawsze uwazam ze trener wie co robi i szanuje jego decyzje ewent. mam do niego zal jak cos nie wyjdzie jezeli chodzi o klub z którym sympatyzuje. ale Bakero zachowuje się jakby wgl nie znał zespolu.wydaje mi sie ze Janek z monopolowego by lepiej ustawiał Lecha. nie rozumiem po co zmieniac cos co dobrze funkcjonuje. (zamiast Peszko Kielb i gra muzyka) Bakero rotuje składem tak jakby mial zespół klasy światowej w której zmiennicy są rownie dobrzy jak zawodnicy z podstawowej 11. otóż panie Bakero w Lechu tak nie jest. Kaminski Modzen czy Golla nie mogą byc wpuszczani na pierwsze minuty zawodowego futbolu w momentach trudnych musza sie oswoic z piłką na tym poziome w ogonach gdy lech prowadzi 2-0 ale za pana kadencji raczej to rzadkość :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww hej narzekacze przepraszajcie!! IP: 123.121.209.* 06.03.11, 04:06 hej narzekacze przepraszajcie!! wszyscy tu narzekacie na Bakero, a jest 3:0... gdzie przeprosiny.... Trener musi eksperymentowac bo Lech gral w lidze slabo i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroz Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 20:06 Arka wygra!!!!!!!dobrze sie broni jest swiatelko w tunelu moze sie uda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bulwinek21 Arka - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.11, 20:16 Nie wiem kto wygra jestem za obiema drużynami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobuz5 Arka - Lech IP: *.ronus.pl 05.03.11, 20:32 Bakero bardzo się stara, żeby Lech rozwiązał jak najszybciej jego kontrakt. Jak inaczej wytłumaczyć sadzanie na ławce najlepszych w ostatnim czasie zawodników Kolejorza???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milo COYS! Re: Arka - Lech IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.11, 10:22 Rotacją? Jeśli w kółko będą grali ci sami, to zespół się nie rozwinie a potencjały niegrających piłkarzy zostaną zmarnowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: Arka - Lech IP: *.181.77.64.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.03.11, 20:47 Bakero mnie negatywnie zaskakuje, może jednak potrzebujemy kogoś innego. Ustawienie Rudnevsa nie pomogło z Bragą to jest teraz testowane z Areczką? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lhm Arka - Lech IP: *.polkomtel.com.pl 05.03.11, 20:52 Lech wkroczył na równię pochyłą odkąd trenerem został Bakero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERYK Arka - Lech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:00 Bakero jest głupkiem Rudnevsa na lewą ...ludzie trzymajcie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Arka - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.11, 21:01 Nie ma karnego w 3 minucie jak z Polonią to i wyniku pewnie nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bakero to ci... Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:02 Ja nie kibicuje Lechowi doputy ta ciota bakero będzie ich trenował.Te jego zmiany składu zrobią to że rudnevs i kriwiets do niemiec wyjadą a bakero dalej będzie ślusarskiego do 11 dawał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:04 lech streli gola w koncuwce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Arka - Lech IP: *.wtvk.pl 05.03.11, 21:20 a słowo ciałem się stało razy 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Arka - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.11, 21:14 Tez mialem nadzieje ze dostaną w dupe:) Odpowiedz Link Zgłoś
tereferec Arka - Lech 05.03.11, 21:14 dziewczyny, Bakero wie co robi :) no może poza Bragą, Polonia out,w lidze full narazie, będzie okk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KArol Re: Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:15 Farciarze, równie dobrze mogli przegrać, właściwie nie wiadomo dlaczego im się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darklew Re: Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:20 może dlatego wygrał, że ma dobrego, odważnego i nowoczesnego trenera, który wie, ile meczów trzeba rozegrać, że są kontuzje, kartki, itp. i im więcej zawodników jest w stanie wziąć na siebie ciężar gry tym większa szansa na sukces. A wpuszczanie młodego 23 letniego np zawodnika na 10 minut przy stanie 2:0 jak niektórzy tu sugerują, to szkoła polskich trenerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: Arka - Lech IP: 123.121.209.* 06.03.11, 04:08 Dokladnie.... Bakero na razie zwalil tylko jeden mecz, z Braga... Ale prawda jest taka, ze jakby tam zamiast poprzeczki byl gol to byscie go na rekach nosili....niewdziecznicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Lecha Poznań Re: Arka - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 13:15 Zgadzam się z przedmówcami.... Bakero, odwala kawał niezłej roboty. Zawalił tylko mecz z Bragą, gdzie skład wystawił "okropny". A tak na 6pkt możliwych zdobył 6, przeszedł z Lechem do półfinału Pucharu Polski. A jego bilans to: 4 zwycięstwa(Braga, Polonia, Arka, Widzew) 2 porażki (Polonia, Braga) Bramki 7-2 + (1 samobójcza Arboledy) I nie narzekać, będzie dobrze :) (w tej chwili mamy 3pkt straty do 3 miejsca....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Arka - Lech IP: 78.86.61.* 05.03.11, 21:15 bakero ciota czy wy płaczki żydowskie jesteście cioty? 2-0 i 3 punkty pałczany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Lecha Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:16 Haha :D w 5min po meczu ;] Nieźle Odpowiedz Link Zgłoś
sacrificer Re: Arka - Lech 05.03.11, 21:24 Pierwszy gol padł dzięki dobremu podaniu do Ślusarskiego, która miał być moim zdaniem niewypałem, a tu nawet nieźle mu idzie :) Drugi gol to kunszt Rudnevsa, a trzeci gol to na prawdę nie zły strzał Mikołajczyka, który nie jest piłkarzem zbyt wybitnym ;) ale, musze przyznać, że dostał świetne podanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukukuli Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:20 k***wa co to było jeszcze 10 min temu bym mogl bakero zajeb... a teraz w 5 min rozpierdzielili 1 z najlepszych defensyw oszty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlogan Arka - Lech IP: *.robbo.pl 05.03.11, 21:20 no a jak ta perełka będzie miała kontuzje to zastąpi go zawodnik nie zgrany z drużyną? trzeba dać się wykazać i czasem warto, a jokera pozostawić na 15/20 min gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Arka - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.11, 21:20 czy Ci co tak sie pastwili nad Bahero odszczekają to co pisali. Stac was na to netowi wyjce? pokazcie ze macie jaja, Odpowiedz Link Zgłoś
lintu666 Bakero 05.03.11, 21:27 Akurat nie ma tu co odszczekiwać, bo Lech nie zagrał wielkiego meczu, a bramki nie padły po wypracowanych, przemyślanych akcjach. Niemniej, grali całkiem nieźle, a i skład okazał się trafiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lhm Re: Bakero IP: *.polkomtel.com.pl 05.03.11, 21:31 Niczego nie zamierzam odszczekiwac prosiaku. Lech zagral slabo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Arka - Lech IP: *.icpnet.pl 05.03.11, 21:20 widzicie lech jest najlepszy z arka wygral byl remuis do 85 a le wygral 3-0 na wyjezdzie lech jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Arka - Lech IP: *.wtvk.pl 05.03.11, 21:23 icpnet.pl czyli pieprzony pyrus gamoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d1 Re: Arka - Lech IP: *.echostar.pl 06.03.11, 12:14 wtvk.pl czyli winogradzka, ale widze ze kolega wcale nie pyrus, choć też gamoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se178 Arka - Lech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:21 Tak!!!!!!!!!!!!!!!!!Wygrana Lecha w Gdyni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Brawo Kolejorz!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lintu666 Bardzo dobry mecz! 05.03.11, 21:22 Dobry, ciekawy mecz. Po początkowym naporze Lech przejął inicjatywę, kilkakrotnie też wymienił serię ładnych podań. Arka okazała się bardzo słaba w wykańczaniu akcji, poza tym świetny mecz rozegrał Krzysiek Kotorowski. Bramki dla Lecha to totalny nokaut. Dziwi mnie, ale i cieszy świetna postawa Ślusarskiego, który wyraźnie odżył po transferze i jest dużo skuteczniejszy niż 3Bambus. Najładniejsza brameczka moim zdaniem Mikołajczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morro Mecz a wc IP: *.is.net.pl 05.03.11, 21:22 Kurde, w 83' tego meczu wyszedłem do wc... wróciłem w 90. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezomir Re: Mecz a wc IP: *.sdn-bng-011.adsl.virginmedia.net 05.03.11, 21:26 A co ci tyle zajelo? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 123 Re: Mecz a wc IP: 95.108.126.* 05.03.11, 22:43 gratulujemy wyczucia ;) Odpowiedz Link Zgłoś