Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Arka - Lech

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.11, 10:32
    Gdzie można pooglądać mecz lecha z arką na necie
    Obserwuj wątek
      • Gość: jam Arka - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.11, 11:17
        tutaj są zawsze mecze na żywo ;] betonline.net.pl/mecze-na-zywo.html
      • Gość: mecz w necie Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 19:07
        www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110304/SPORT_NOZNA/631087412
        • Gość: kiiki Re: Arka - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.11, 19:28
          CZemu Rudnews nie gra tylko ta lamaga Ślusarskii??
          • Gość: lechkibic Re: Arka - Lech IP: *.mmpnet206.tnp.pl 05.03.11, 19:36
            Ślusarski to nie łamaga.
            Oglądaleś mecz z Polonią?
            Strzelił gola i został zfaulowany w polu karnym dzięki czemu był rzut karny
      • Gość: mati Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 19:39
        ja jestem zawsze uwazam ze trener wie co robi i szanuje jego decyzje ewent. mam do niego zal jak cos nie wyjdzie jezeli chodzi o klub z którym sympatyzuje. ale Bakero zachowuje się jakby wgl nie znał zespolu.wydaje mi sie ze Janek z monopolowego by lepiej ustawiał Lecha. nie rozumiem po co zmieniac cos co dobrze funkcjonuje. (zamiast Peszko Kielb i gra muzyka) Bakero rotuje składem tak jakby mial zespół klasy światowej w której zmiennicy są rownie dobrzy jak zawodnicy z podstawowej 11. otóż panie Bakero w Lechu tak nie jest. Kaminski Modzen czy Golla nie mogą byc wpuszczani na pierwsze minuty zawodowego futbolu w momentach trudnych musza sie oswoic z piłką na tym poziome w ogonach gdy lech prowadzi 2-0 ale za pana kadencji raczej to rzadkość :/
        • Gość: wwww hej narzekacze przepraszajcie!! IP: 123.121.209.* 06.03.11, 04:06
          hej narzekacze przepraszajcie!!

wszyscy tu narzekacie na Bakero, a jest 3:0... gdzie przeprosiny....

Trener musi eksperymentowac bo Lech gral w lidze slabo i tyle...
      • Gość: mroz Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 20:06
        Arka wygra!!!!!!!dobrze sie broni jest swiatelko w tunelu moze sie uda:)
      • Gość: Bulwinek21 Arka - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.11, 20:16
        Nie wiem kto wygra jestem za obiema drużynami
      • Gość: lobuz5 Arka - Lech IP: *.ronus.pl 05.03.11, 20:32
        Bakero bardzo się stara, żeby Lech rozwiązał jak najszybciej jego kontrakt. Jak inaczej wytłumaczyć sadzanie na ławce najlepszych w ostatnim czasie zawodników Kolejorza????
        • Gość: Milo COYS! Re: Arka - Lech IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.11, 10:22
          Rotacją? Jeśli w kółko będą grali ci sami, to zespół się nie rozwinie a potencjały niegrających piłkarzy zostaną zmarnowane.
      • Gość: RAUBER Re: Arka - Lech IP: *.181.77.64.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.03.11, 20:47
        Bakero mnie negatywnie zaskakuje, może jednak potrzebujemy kogoś innego. Ustawienie Rudnevsa nie pomogło z Bragą to jest teraz testowane z Areczką?
      • Gość: lhm Arka - Lech IP: *.polkomtel.com.pl 05.03.11, 20:52
        Lech wkroczył na równię pochyłą odkąd trenerem został Bakero.
      • Gość: ERYK Arka - Lech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:00
        Bakero jest głupkiem Rudnevsa na lewą ...ludzie trzymajcie mnie
      • Gość: sc Arka - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.11, 21:01
        Nie ma karnego w 3 minucie jak z Polonią to i wyniku pewnie nie będzie.
      • Gość: bakero to ci... Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:02
        Ja nie kibicuje Lechowi doputy ta ciota bakero będzie ich trenował.Te jego zmiany składu zrobią to że rudnevs i kriwiets do niemiec wyjadą a bakero dalej będzie ślusarskiego do 11 dawał.
      • Gość: piotr Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:04

lech streli gola w koncuwce
        • Gość: d Re: Arka - Lech IP: *.wtvk.pl 05.03.11, 21:20
          a słowo ciałem się stało razy 3
      • jestjakwniebie Arka - Lech 05.03.11, 21:10
        lech z..ch k...rz
        • Gość: gościu Re: Arka - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.11, 21:14
          Tez mialem nadzieje ze dostaną w dupe:)
      • tereferec Arka - Lech 05.03.11, 21:14
        dziewczyny, Bakero wie co robi :)
        no może poza Bragą, Polonia out,w lidze full narazie, będzie okk
      • Gość: KArol Re: Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:15
        Farciarze, równie dobrze mogli przegrać, właściwie nie wiadomo dlaczego im się udało.
        • Gość: darklew Re: Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:20
          może dlatego wygrał, że ma dobrego, odważnego i nowoczesnego trenera, który wie, ile meczów trzeba rozegrać, że są kontuzje, kartki, itp. i im więcej zawodników jest w stanie wziąć na siebie ciężar gry tym większa szansa na sukces. A wpuszczanie młodego 23 letniego np zawodnika na 10 minut przy stanie 2:0 jak niektórzy tu sugerują, to szkoła polskich trenerów.
          • Gość: wwww Re: Arka - Lech IP: 123.121.209.* 06.03.11, 04:08
            Dokladnie.... Bakero na razie zwalil tylko jeden mecz, z Braga...

Ale prawda jest taka, ze jakby tam zamiast poprzeczki byl gol to byscie go na rekach nosili....niewdziecznicy
            • Gość: Kibic Lecha Poznań Re: Arka - Lech IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 13:15
              Zgadzam się z przedmówcami....
              Bakero, odwala kawał niezłej roboty.
              Zawalił tylko mecz z Bragą, gdzie skład wystawił "okropny".
              A tak na 6pkt możliwych zdobył 6, przeszedł z Lechem do półfinału Pucharu Polski.
              A jego bilans to:
              4 zwycięstwa(Braga, Polonia, Arka, Widzew) 2 porażki (Polonia, Braga)
              Bramki
              7-2 + (1 samobójcza Arboledy)
              I nie narzekać, będzie dobrze :)
              (w tej chwili mamy 3pkt straty do 3 miejsca....)
      • Gość: jaaaa Arka - Lech IP: 78.86.61.* 05.03.11, 21:15
        bakero ciota czy wy płaczki żydowskie jesteście cioty? 2-0 i 3 punkty pałczany
      • Gość: Kibic Lecha Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:16
        Haha :D w 5min po meczu ;] Nieźle
        • sacrificer Re: Arka - Lech 05.03.11, 21:24
          Pierwszy gol padł dzięki dobremu podaniu do Ślusarskiego, która miał być moim zdaniem niewypałem, a tu nawet nieźle mu idzie :) Drugi gol to kunszt Rudnevsa, a trzeci gol to na prawdę nie zły strzał Mikołajczyka, który nie jest piłkarzem zbyt wybitnym ;) ale, musze przyznać, że dostał świetne podanie.
      • Gość: kukukuli Arka - Lech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:20
        k***wa co to było jeszcze 10 min temu bym mogl bakero zajeb... a teraz w 5 min rozpierdzielili 1 z najlepszych defensyw oszty
      • Gość: Vlogan Arka - Lech IP: *.robbo.pl 05.03.11, 21:20
        no a jak ta perełka będzie miała kontuzje to zastąpi go zawodnik nie zgrany z drużyną? trzeba dać się wykazać i czasem warto, a jokera pozostawić na 15/20 min gry
      • Gość: sss Arka - Lech IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.11, 21:20
        czy Ci co tak sie pastwili nad Bahero odszczekają to co pisali. Stac was na to netowi wyjce? pokazcie ze macie jaja,
        • lintu666 Bakero 05.03.11, 21:27
          Akurat nie ma tu co odszczekiwać, bo Lech nie zagrał wielkiego meczu, a bramki nie padły po wypracowanych, przemyślanych akcjach. Niemniej, grali całkiem nieźle, a i skład okazał się trafiony.
          • Gość: lhm Re: Bakero IP: *.polkomtel.com.pl 05.03.11, 21:31
            Niczego nie zamierzam odszczekiwac prosiaku. Lech zagral slabo.
      • Gość: bartek Arka - Lech IP: *.icpnet.pl 05.03.11, 21:20
        widzicie lech jest najlepszy z arka wygral byl remuis do 85 a le wygral 3-0 na wyjezdzie lech jest najlepszy
        • Gość: d Re: Arka - Lech IP: *.wtvk.pl 05.03.11, 21:23
          icpnet.pl czyli pieprzony pyrus gamoń
          • Gość: d1 Re: Arka - Lech IP: *.echostar.pl 06.03.11, 12:14
            wtvk.pl czyli winogradzka, ale widze ze kolega wcale nie pyrus, choć też gamoń
      • Gość: se178 Arka - Lech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:21
        Tak!!!!!!!!!!!!!!!!!Wygrana Lecha w Gdyni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Brawo Kolejorz!!!!!!!!!!!!!!
      • lintu666 Bardzo dobry mecz! 05.03.11, 21:22
        Dobry, ciekawy mecz. Po początkowym naporze Lech przejął inicjatywę, kilkakrotnie też wymienił serię ładnych podań. Arka okazała się bardzo słaba w wykańczaniu akcji, poza tym świetny mecz rozegrał Krzysiek Kotorowski. Bramki dla Lecha to totalny nokaut. Dziwi mnie, ale i cieszy świetna postawa Ślusarskiego, który wyraźnie odżył po transferze i jest dużo skuteczniejszy niż 3Bambus. Najładniejsza brameczka moim zdaniem Mikołajczaka.
      • Gość: Morro Mecz a wc IP: *.is.net.pl 05.03.11, 21:22
        Kurde, w 83' tego meczu wyszedłem do wc... wróciłem w 90. ;/
        • Gość: ezomir Re: Mecz a wc IP: *.sdn-bng-011.adsl.virginmedia.net 05.03.11, 21:26
          A co ci tyle zajelo? :P
          • visitor_q Re: Mecz a wc 05.03.11, 21:39
            Myślę, że formatowanie siebie :)
        • Gość: gość 123 Re: Mecz a wc IP: 95.108.126.* 05.03.11, 22:43
          gratulujemy wyczucia ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka