Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

F1. Koniec awantury o F150? Ferrari kontra najl...

IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 13:16
    Mówi się "tę sobotę", nie "tą". Do szkoły, zamiast po internetach pisać!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Europejczyk Żałosna ta uwaga i nie na temat ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 16:01
        świadczy tylko o polskiej małostkowości i frustracji większości społeczeństwa !
        wytykanie błędów w gazetach jest w tym kraju nagminne... inna sprawa że bylejakość pisania nieraz na to zasługuje... ale reakcje powinny się skupić na treści a nie na formie !

ale najbardziej żałosne kiedy byle jaka pani doktor która pozostała na uczelni bo nie mogła znaleźć dobrze płatnej pracy w sektorze prywatnym... każe sobie tytułować pani doktor albo pani docent... i bez takiego tytułu nie można jej nawet życzeń imieninowych złożyć...
        no a jak ktoś jest profesorem to nawet już studentom nie mówi przeważnie dzień dobry i do widzenia.... tylko się wysmarka i koniec wykładu !
      • jwojnar Ford jest żałosny 06.03.11, 16:14
        Jego wyroby też.
        • mniklasp Re: Ford jest żałosny 06.03.11, 16:30
          pajacu wojnar na pewno miales 10 Fordow w swoim i zyciu i wiesz najlepiej.
          • jwojnar Re: Ford jest żałosny 06.03.11, 16:39
            Nie miałem 10 Fordów, bo może jestem pajacem, ale nie idiotą. A ty miałeś 10 Fordów?
            • Gość: tutam Re: Ford jest żałosny IP: *.dyn.centurytel.net 06.03.11, 16:42
              Ja mialem.

Ford nie jest zalosny. Zapewniam cie.
              Jak mozna plesc takie bzdury?

Ferrari jest zalosne... i co?
              • Gość: gnom Re: Ford jest żałosny IP: *.tktelekom.pl 06.03.11, 17:06
                Też nie mam dobrych wspomnień z Fordem,dziadowskie auto,nigdy więcej Forda.
              • Gość: Art (Toronto) Re: Ford jest żałosny IP: *.dsl.teksavvy.com 06.03.11, 17:15
                Ja tez mialem Forda, psul sie czesto. Nie wiem ile razy byl u mechanika w czasie gwarancji. Pozbylem sie tego auta szybko i od ponad 10 lat jezdze za to Toyota. Najpierw jezdzilem Corolla a teraz Camry i jestem zadowolony z tych aut. A moj znajomy mial tez ta F150, calkowicie nowa prosto z fabryki. Po paru dniach chamulce poszly. Jak mechanik sciagnal opony to chcial zrobic zdjecia bo takie cuda widzial ze az trudno opisac. A drugi znajomy tez ma F150 2010 i musial jechac do dealera bo ma problemy z elektronika ktora moze doprowadzic do pozaru. A pare dni temu znowu Ford wycofal F150 z 2005-2006 roku bo poduszki powietrzne mogly sie otworzyc.
        • Gość: J.M. Re: Ford jest żałosny IP: *.dsl.bell.ca 06.03.11, 18:27
          Jesli Ford jest zalosny, to ty baranie jestes kretynem pierwszej wielkosci. F-150 jest naprawde dobrym pojazdem i cieszy sie zasluzenie dobra opinia.
        • Gość: Twoja stara Re: Ford jest żałosny IP: 82.177.65.* 07.03.11, 15:14
          Chyba twój ryj wieśniaku.
        • cyklina-klimkiewicz Re: Ford jest żałosny 08.03.11, 10:58
          Pewnie byłby dobry , gdyby dawał się okradać. jak się chce coś promować to potrzebna kreatywność , a nie złodziejski talent. Znajomość dekalogu też jest przydatna.A wyroby jak wyroby, raz lepsze , innym razem trochę słabsze, ale tragedii nie ma. B.Klimkiewicz.
      • sliski_wacek Zadowoleni a nie szczęśliwi 06.03.11, 16:41
        zatrudnijcie tłumaczy a nie tłumoków
      • Gość: FSO FSO vs. F150 IP: *.nc.res.rr.com 06.03.11, 16:48
        Jedynka w logo F150 jest cienka więc nawet z niewielkiej odległości wygląda ono podobnie jak FSO. Może żerańska fabryka mogłaby wytoczyć w związku z tym proces fordowi? ;-)
        • Gość: J.M. Re: FSO vs. F150 IP: *.dsl.bell.ca 06.03.11, 18:28
          Odezwal sie "cienki Bolek".
      • Gość: erin Najmniej inteligentny naród świata IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.03.11, 17:50
        Można zdecydowanie powiedzieć, że aby dopełnić stereotyp o przeciętnym Amerykaninie to już nie można mówić tylko, że to grubasy. Poprzez ich nędzny system edukacji, są to także jedni z najmniej inteligentnych ludzi zachodniej cywilizacji. Tak więc przeciętny Amerykanin to grubas idiota, a walka o zmianę nazwy bolidu F1 utwierdza tylko taką opinię w oczach świata. Oby tak dalej amerykańscy "inteligenci".
        • Gość: formula uno Re: Najmniej inteligentny naród świata IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.03.11, 18:30
          Mozna zdecydowanie powiedziec, ze aby dopelnic stereotyp o przecietnym Polaku to juz nie mozna mowic tylko, ze to szczerbate brudasy i zlodzieje. Poprzez ich nedzny system edukacji, sa to takze jedni z najmniej inteligentnych ludzi zachodniej (raczej wschodniej) cywilizacji. Tak wiec przecietny Polak to szczerbaty, brudny zlodziej i idiota, a walka o zniesienie amerykanskich wiz utwierdza tylko taka opinie w oczach swiata. Oby tak dalei polscy "in teligenci"

Z dedykacja umyslowego zdrowia dla powyzszego wzorca, prawdziwego polaka- erin. (gramatyka i pisownia erin zachowana)
        • Gość: J.M. Re: Najmniej inteligentny naród świata IP: *.dsl.bell.ca 06.03.11, 18:30
          No i nastepny kretyn do kolekcji poprzednich sie odezwal. Popatrz debilu na swoja wypowiedz i powiedz mi ile klas szkoly podstawowej juz zaliczyles? Nie oczerniaj innych bez powodu. Tata komunista kazal pluc na zgnily kapitalizm?
          • Gość: jacek Kretyni, debile i polaczki IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.11, 22:42
            Jak widać Ford ma nie tylko kiepawe samochody, ale jeszcze gorszych fanów. Żeby uczyć kultury interlokutorów (trudne słowo) sypiąc obelgami, trzeba mieć nieźle namieszane w głowie. Dla takich mądrych robią właśnie F150, a że w Ameryce ich nie brakuje, samochód sprzedaje się świetnie.
        • Gość: wvoytek Re: najbardziej inteligentny naród świata IP: *.dyn.optonline.net 07.03.11, 01:30
          mam nadzieje ze jestes typowym przedstawicielem polskiego spoleczenstwa Ty pseudo inteligencie i tworem super wysokiego poziomu polskiego systemu edukacji
      • Gość: klm F1. Koniec awantury o F150? Ferrari kontra najl... IP: *.dynamic.chello.pl 06.03.11, 19:45
        amerykanie to debile
      • Gość: Megatronus F1. Koniec awantury o F150? Ferrari kontra najl... IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 10:54
        Heh widzę że poziom komentarzy na forum tej strony dalej leci na psy dalej totalna żenada ale jak przeczytałem wasze to jedyne co mogłem zrobić to brechtać się z waszej głupoty swojej również za to że tu w ogóle zajrzałem.

Bez napinki ale sami przeczytajcie wszystkie komentarze poziom dyskusji razi na odległość!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka