Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nominacje do GP

IP: 193.201.167.* 07.05.04, 11:18
    Jestem ciekaw dlaczego przy ponownym wyborze kandydatów do dzikiej karty nie
    bieże się W Jagusia. Wybór (prawdopodobny Drabika jest jak najbardziej
    sensowny ale dlaczego dalej ciągnie sie kandydatura Kasprzaka.
    Obserwuj wątek
      • Gość: iks Re: Nominacje do GP IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 18:32
        No jak to dlaczego? Kombinator "preparator" Rufin ma kumpli w GKSZ. Dziwie sie
        tylko Karwanowi, ze pozwala kopac swojego zawodnika.
        • Gość: Toma Toruń Re: Nominacje do GP IP: *.petrus.com.pl 08.05.04, 18:36
          Gdyby dziką kartę otrzymał Jaguś, odezwałyby się głosy, że Karwan promuje
          swoich zawodników.
          • sdb Re: Nominacje do GP 08.05.04, 19:56
            tez tak pomyslalem ale jednak mysle ze w obecnej chwili nie ma lepszego wyboru.
            ten facet od kilku lat trzyma wysoki poziom i z racji tej ze teraz jest w samym
            czubie ligi powinno sie dac mu w koncu szanse
      • Gość: Magda z Krakowa Re: Nominacje do GP IP: w3cache.* / *.2-0.pl 08.05.04, 21:17
        Ale po co ma Jagus dostac dzika kartę, ja wcale nie zauwazyłam, zeby sie jakos
        do tej pory wyrózniał swoja postawa..... oczywiscie moge sie mylić....ale !!!!
        • sdb Re: Nominacje do GP 09.05.04, 15:41
          wskaz mi polskiego zawodnika, ktory od paru lat trzyma staly wysoki poziom i w
          obecnej chwili jest w wysokiej formie. do glowy przychodzi mi najwyzej
          Chrzanowski

PS. Za Jagusiem przemawia tez to ze jeszcze ani razu w GP nie startowal jak
          Ulamek czy Walasek.
          • Gość: Magda z Krakowa Re: Nominacje do GP IP: w3cache.* / *.2-0.pl 09.05.04, 17:04
          • Gość: Magda z Krakowa Re: Nominacje do GP IP: w3cache.* / *.2-0.pl 09.05.04, 17:07
            Jagus to powinien miec dobry bat nad sobą , jak ostatnio startował w
            eliminacjach ,to żałuje ze mnie tam nie było. Z relacji wiem ze nawet
            nie "umiał" złożyć się w łuk. Wybacz nie umiał specjalnie jest tu uwypuklone,
            bo takiej klasy zawodnik?. Musi miec bat nad sobą a jesli jestes z Torunia to
            wiesz o czy mówię.
            Pozdroweini8a zdalekiego Krakowa śle Magda
        • Gość: iks Re: Nominacje do GP IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 17:11
          Droga Magdo! Szanuje wiele z gloszonych przez ciebie pogladow, tak jak wielka
          estyma daze miasto z ktorego do nas piszesz. Ale byc moze Krakow jest zbyt
          daleko od tego co prawdziwym zuzlem zowia, idlatego nie wiesz wiele na temat
          Wiesia Jagusia. Przyjmij wiec za dogmat ze od lat facet zasluguje na promocje.
          Ktos wczesniej napisal, ze gdyby Karwan popieral kandydature Jagusia inni
          powiedzieliby, ze jest w GKSZ po to zeby zalatwiac interesy klubu i swoich
          zawodnikow. A niby po co sie tam pchal? Przeciez nie po to, zeby w calej Polsce
          dowiedzieli sie ludziska, ze prezes K. nie ma pojecia o zuzlu... A ma, tak mi
          sie przynajmniej do niedawna wydawalo.
          • Gość: Toma Toruń Re: Nominacje do GP IP: *.petrus.com.pl 09.05.04, 21:55
            Jeśli nie Jaguś, który swoją postawą na torze zjednał wielu symaptyków to może
            intelektualista Ułamek? Jeździł we Wrocławiu, punkty przywozi czyli jest w
            formie. Na pewno wypadnie ładnie w TV przed kamerą. Poza oczywiście świetną
            jazdą. A w ogóle to za zasługi powienien dostać dziką kartę Andrzej Huszcza.
            Tyle lat w czołówce polskich żużlowców i nic
            • ivica Re: Nominacje do GP 09.05.04, 22:13
              a wiesz iz w podziece dla A.Huszczy za jego dokonania, za caloksztal i za bycie "zywa legenda" nie mialbym nic przeciwko by pozwolic mu wziasc w jednym GP. Nie wazne jaki by osiagnal rezultat.
          • Gość: Magda z Krakowa Re: Nominacje do GP IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 10.05.04, 07:57
            Witam , fakt Kraków zużlem nie stoi ale czy kibic ma wybór dziś tam a jutro
            tam , czy koniecznie musi kibicować w swoim miescie , czy nie moze kibicowac
            np. poszczególnym zawodnikom, żdziwiłbys sie gdybys wiedział komu i gdzie
            kibicuje , ale to zostawie dla siebie.A atak na marginesie to moja wypowiedz
            była formą prowokacji do większej dyskusji, bo przeciez napisałam że mogę się
            mylic. uwazam ze zbyt mało kibiców obchodzi kto będzie reprezentował Polskę w
            GP , atak na marginesie to powinno, bo oprócz ligi są też zawody miedzynarodowe
            na których jesteśmy repezentowani prze zawodników, a jak do tej pory to Polska
            wypada niezbyt ,chyba sam przyznasz, a prawdopodobnie mamy mieć mocną ligę. Czy
            tak jest w istocie?
            A jeszcze jedno prawdziwy żużel to nie tylko daleki Toruń, z całym szacunkiem
            dla pięknego miasta Toruń, a co do Karwana i GKSZ to ja na forum już
            wielokrotnie o tym pisałam, a masz rację zgadzam się co do dogmatu, ale jesli
            sam się nie "stara" znowu mnie wyśmiejesz ale własnie i jemu kibicuje i nie
            mogę mu wybaczyć paru bardzo głupich wpadek , bo oczekuje od niego czegos
            wiecej ,nie tylko walki w lidze, bo go stać na wiecej, tylko znowu nie pisz o
            żużlu w kraku , a przemyśl na chłodno moją wypowiedz, tak sie składa ze nawet w
            toruniu jestem ze trzy razy do roku na " prawdziwym żużlu co sie zowie". To
            tylko taka mała dygresja. Z ukłonami z dalekiego Krakowa "zyt daleko od tego
            co sie prawdziwym zuzlem zowie" sle Magda.
        • Gość: sasiad Re: Nominacje do GP IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 00:19
          Gość portalu: Magda z Krakowa napisał(a):

> Ale po co ma Jagus dostac dzika kartę, ja wcale nie zauwazyłam, zeby sie jakos
          >
          > do tej pory wyrózniał swoja postawa..... oczywiscie moge sie mylić....ale !!!!

zabolalo :) wiec odpowiadam:

1 Andreas Jonsson 2,761
          2 Tomasz Gollob 2,758
          3 Tony Rickardsson 2,655
          4 Leigh Adams 2,575
          5 Sławomir Drabik 2,450
          6 Rune Holta 2,303
          7 Ryan Sullivan 2,303
          8 Nicki Pedersen 2,281
          9 Wiesław Jaguś 2,216
          10 Robert Miśkowiak 2,214
          11 Jason Crump 2,200
          12 Jarosław Hampel 2,172
          13 Greg Hancock 2,166
          14 P. Protasiewicz 2,125
          15 Grzegorz Walasek 2,107
          16 Tomasz Gapiński 2,037
          17 Sebastian Ułamek 1,967
          18 Marcin Rempała 1,960
          19 Mark Loram 1,944
          20 Janusz Kołodziej 1,884
          21 Damian Baliński 1,843
          22 Jacek Rempała 1,800
          23 Jacek Krzyżaniak 1,793
          24 Stanisław Burza 1,692
          25 Andy Smith 1,650
          26 Piotr Świst 1,575
          27 Tomasz Bajerski 1,565
          28 Adrian Miedziński 1,500
          29 Rafał Osumek 1,500
          30 Michał Robacki 1,481
          31 M. Staszewski 1,470
          32 Piotr Świderski 1,470
          33 Krzysztof Słaboń 1,440
          34 Robert Wardzała 1,400
          35 Rafał Kurmański 1,388
          36 Grzegorz Rempała 1,357
          37 Mirosław Kowalik 1,347
          38 Rafał Dobrucki 1,292
          39 Jacek Gollob 1,286
          40 Roman Chromik 1,281
          41 Marek Cieślewicz 1,272
          42 Karol Ząbik 1,241
          43 Łukasz Jankowski 1,158
          44 Andrzej Huszcza 1,096
          45 Mariusz Węgrzyk 1,064
          46 Krystian Klecha 1,038
          47 Norbert Kościuch 1,034
          48 D. Fijałkowski 1,000
          49 Mat. Szczepaniak 1,000
          50 Zbigniew Suchecki 0,906
          51 Łukasz Romanek 0,833
          52 Rafał Szombierski 0,814
          53 A. Kalwasiński 0,750
          54 Mi. Szczepaniak 0,700
          55 Grzegorz Kłopot 0,666
          56 Marcin Jankowski 0,571
          57 Marek Szczyrba 0,571
          58 Z. Czerwiński 0,545
          59 Tomasz Grabowski 0,375
          60 K. Kasprzak 0,333
          61 Ł. Stanisławski 0,333
          62 M. Jędrzejewski 0,285

jezeli nic mi sie w excelu nie pizlo to tak wlasnie wygladaja statystyki ekstraligi po 6 kolejkach.

z deszczowego torunia pozdrawiam (swoja droga to niezly fart ze kolejka nie byla zaplanowana na ten weekend)
          • Gość: Magda z Krakowa Re: Nominacje do GP IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 10.05.04, 07:37
            Nic Ci nie pi....dło w twoich zestawieniach, moze się żle wyraziłąm , mnie
            chodzi o to ż W.J musi być zmotywowany, widziałam go wielokrotnie na torze w
            Toruniu., cCzęstochowie. w Krakowie i poza jednym nie mam mu nic do zarzucenia
            mianowiecie musi byc skupiony czyli mieć bat nad sobą bo inaczej to kicha. Nie
            chciałam wywołac az takiej burzy , liczyłąm się ze sprzeciwem ale nie az takim.
            chcialam wywołac większą dyskusje bo tu dośc niemrawo został poruszony temat
            GP, a jest to wydaje mi się nie bez znaczenia kto reprezentuje Polskę. A tak na
            marginesie to liczyłam się z takim odzewem. Kobieta lubi prowokować!!!!
            Pozdrowienia ze słonecznego Krakowa śle Magda
        • Gość: Chris Re: Nominacje do GP IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 10.05.04, 09:32
          Droga Magdo z dalekiego Krakowa ja też lubie prowokować i w pełni podziwiam
          twoje zaangażowanie w wypowiedziach cytowanych na naszym regionalnym
          forum,dodam wrecz ze imponuje mi twoja wiedza w dziedzinie czarnego sportu,ale
          mam pytanie czy naprawde tak biegle wertujesz wątki dotyczace drużyny Apatora?
          Owszem Wiesław Jaguś w ostatnich dwóch meczach moze rzeczywiscie nie
          zaimponował,ale uważam że nalezy mu się dzika karta tylko z samego faktu,że
          jest w tej chwili w zasadzie jedynym kandydatem z grona polaków,ktory ma wysoką
          biegopunktowke poza oczywiście Sławkiem Drabikiem!Myslisz że rzeczywiście ten
          bat jest taki potrzebny? Osobiście wreczyłbym go raczej Tomkowi Bajerskiemu?
          Musze jednak z przykrością dodać że w zeszłym tygodniu zabolała mnie jedna
          wypowiedz pod adresem naszego klubu i T.B,która padła z twoich ust do czego
          masz oczywiście prawo,cytuje za co bardzo przepraszam: Apator ma poprostu
          słaby punkt w zespole którym jest Tomasz Bajerski!Tak
          długo jak Bajer nie pojedzie Apator meczu nie wygra !! Ale sadze również że
          Toruń kasy nie ma .......bo gdyby miał,miałby Tonego !! Oczywiście zgodze się z
          faktem że nasz zawodnik nie błyszczy, tylko wydaje mi się że nie poznałaś się w
          tym dniu z relacją z meczu i nawet nie wiedziałaś ze chłopina tym razem Bogu
          Ducha niewinny pojechał tylko w jednym biegu!!!Poza tym nie sadze zeby Apator
          nie miał kasy,wydaje mi się że Jason Crump po zeszłym sezonie pozostawił lepsze
          wrażenie i może był rzeczywiscie tańszy! Przepraszam jeżeli uraziłem swoja
          postawą nie miałem złych intencji!!!Pozdrawiam przepiękny Kraków z dalekiego
          Torunia!!Dziękuje zarazem sąsiadowi za opublikowanie średniej po 6 kolejkach!!!
          Domyslam się ze pochodzą one z najnowszego TŻ swoją drogą mam nadzieje,że pan
          T.B.podniesie średnią i wskoczy z wynikiem 2,000 do pierwszej 20-stki!A tak na
          marginesie chyba każdy chce zarobić na biednym społeczeństwie nawet TŻ!
          Podejrzewam że średnie na stronach internetowych nie są podawane specjalnie dla
          zwiększenia nakładu!!!
          • Gość: Magda z Krakowa Re: Nominacje do GP IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 10.05.04, 12:25
            Róznica zdań jest jak najbardziej prawidłowa i nawet wskazana tzak się składa
            ze po meczu Apatora z Unią Leszno bo o tym meczu mówimy? to zal mi tylko
            trenera Ząbika. Tak się składa ze ty kibicujesz Apatorowi i bronisz swojego
            klubu. Nie było moją intencją naskakiwać na klub z daleka czasami lepiej widac
            i słychac a co do bajera to w lidze gdzieś w połowie tabeli a stać go a czy
            masz pewnosc ze miał zawroty głowy ?????czy przypadkiem nie powidział do Ząbika
            nie jade !!!!!!. .
            Nie chcę z nikim wchodzić w konflikty ale ja patrze w sposób trzeżwsiejszy. a
            skoro byłes na meczu to co powiesz o sędziowaniu. Nie czytam TŻ więc jestem
            ciekawa głosów innych kibiców. A tak na marginesie nie irytuj się kazdą moją
            wypowiedzią , po prostu nie chciałabym sprawiać ci kłopotów, więc na niektóre
            tamaty będę milczeć.Magda
            • Gość: Chris Do Pani Magdy IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 10.05.04, 13:30
              Niestety pominąłem jeden wątek,za co przepraszam dopiero przeczytałem ten
              dłuższy-na meczu niestety nie byłem i powiem uczciwie że pomimo niekorzystnych
              okoliczności mecz przegralismy po frajersku!Z drugiej jednak strony myśle że
              Leszna nikt nie zdobędzie w tym roku bo przy takiej "uczciwości" jaka
              obowiazuje to jest poprostu nierealne!!!Na temat panów T.B. R.S i D.B. też nie
              chciałbym się wypowiadać chociaz każdy w mojej ocenie ma swoj przydomek!!Co do
              irytacji,jestem bardzo spokojnym człowiekiem niepatrzącym fanatycznie na swoja
              ulubiona drużyne raczej staram sie byc sceptyczny i obiektywny!Prosze więc nie
              milczeć to forum jest ogolnodostępne,a i piszacy naleza do normalnych!!!
              Pozdrawiam.
              • Gość: Magda z Krakowa Re: Do Pani Magdy IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 10.05.04, 14:51
                Oki wszystko w porzadku rozumiem.
        • Gość: Chris Re: Nominacje do GP!!! IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 10.05.04, 09:36
          Droga Magdo z dalekiego Krakowa ja też lubie prowokować i w pełni podziwiam
          twoje zaangażowanie w wypowiedziach cytowanych na naszym regionalnym
          forum,dodam wrecz ze imponuje mi twoja wiedza w dziedzinie czarnego sportu,ale
          mam pytanie czy naprawde tak biegle wertujesz wątki dotyczace drużyny Apatora?
          Owszem Wiesław Jaguś w ostatnich dwóch meczach moze rzeczywiscie nie
          zaimponował,ale uważam że nalezy mu się dzika karta tylko z samego faktu,że
          jest w tej chwili w zasadzie jedynym kandydatem z grona polaków,ktory ma wysoką
          biegopunktowke poza oczywiście Sławkiem Drabikiem!Myslisz że rzeczywiście ten
          bat jest taki potrzebny? Osobiście wreczyłbym go raczej Tomkowi Bajerskiemu?
          Musze jednak z przykrością dodać że w zeszłym tygodniu zabolała mnie jedna
          wypowiedz pod adresem naszego klubu i T.B,która padła z twoich ust do czego
          masz oczywiście prawo,cytuje za co bardzo przepraszam: Apator ma poprostu
          słaby punkt w zespole którym jest Tomasz Bajerski!Tak
          długo jak Bajer nie pojedzie Apator meczu nie wygra !! Ale sadze również że
          Toruń kasy nie ma .......bo gdyby miał,miałby Tonego !! Oczywiście zgodze się z
          faktem że nasz zawodnik nie błyszczy, tylko wydaje mi się że nie poznałaś się w
          tym dniu z relacją z meczu i nawet nie wiedziałaś ze chłopina tym razem Bogu
          Ducha niewinny pojechał tylko w jednym biegu!!!Poza tym nie sadze zeby Apator
          nie miał kasy,wydaje mi się że Jason Crump po zeszłym sezonie pozostawił lepsze
          wrażenie i może był rzeczywiscie tańszy! Przepraszam jeżeli uraziłem swoja
          postawą nie miałem złych intencji!!!Pozdrawiam przepiękny Kraków z dalekiego
          Torunia!!Dziękuje zarazem sąsiadowi za opublikowanie średniej po 6 kolejkach!!!
          Domyslam się ze pochodzą one z najnowszego TŻ swoją drogą mam nadzieje,że pan
          T.B.podniesie średnią i wskoczy z wynikiem 2,000 do pierwszej 20-stki!A tak na
          marginesie chyba każdy chce zarobić na biednym społeczeństwie nawet TŻ!
          Podejrzewam że średnie na stronach internetowych nie są podawane specjalnie dla
          zwiększenia nakładu!!!
          • Gość: sasiad moj blad IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 10:32
            nie podalem zrodla, oto ono:

www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=360&news_id=30379
            www.sportowefakty.pl/?dysc_id=4&k1_id=44&k2_id=100&dzial_id=360&news_id=30370
            a co do excela to sie musialem pobawic z wklejeniem tabel, sortowaniem i uporzadkowaniem ich w sposob czytelny stad moja niepewnosc
            • Gość: Chris Re: moj blad IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 10.05.04, 11:18
              Dziękuje za podanie strony!!!Analizując statystyki niższych lig,jestem pod
              wrażeniem postawy zawodników Wybrzeża,a zwłaszcza naszych wychowanków 2,625
              Kostka(2miejsce)i 2,500 Chrzanka(3 miejsce)robi juz wrażenie nawet na zapleczu
              ekstraligi!Nawet nie myśle bo wiem kto byłby liderem po 6 kolejkach ekstraligi,
              odpowiedz jest prosta na pewno Apator!
              • Gość: Magda z Krakowa Re: moj blad IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 10.05.04, 12:33
                Ja tez dopiero po podaniu strony przeanalizowałam "rzutem oka" i nie bede sie
                wypowiadać abys nie zrobic Ci przykrosci.Magda.
                • Gość: Chris Re: moj blad IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 10.05.04, 12:38
                  Wyczuwam lekka ironie,ja naprawde jestem pełen uznania i podziwu dla Pani
                  wiedzy,poza tym chyba jest już dwoch zakochanych pozdrawiam!!!
                  • Gość: Magda z Krakowa Re: moj blad IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 10.05.04, 14:31
                    witam , nie było ironi jesli tak odebrałes to żle, a reszte pominę milczeniem .
                    Pozdrowienia z dalekiego Krakowa i deszczowego sle Mgda
                    • Gość: chris Re: moj blad IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 10.05.04, 14:37
                      A moj drugi post ukryty w w pozostałych?:)
                      • Gość: magda z Krakowa Re: moj blad IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 10.05.04, 14:46
                        Gdzie jest ten drugi post. Magda

• ivica Re: moj blad 10.05.04, 14:52
                          Magdo zmieniasz IP jak rekawiczki :))
                          • Gość: Magda z Krakowa Re: moj blad IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 10.05.04, 14:56
                            Tak to prawda są dwa IP w zalezności gdzie jestem . Czekałam kto to zauwazy.
                            Z wyrazami podziwu Magda.
                            • Gość: sasiad Re: moj blad IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 16:33
                              wracajac do wiecha i nominacji. nie do konca kumam o co Ci chodzi z tym batem, no ale coz, kobiety maja to do siebie ze ich czasem nie rozumiem :) i nie dociekam bo po co?
                              ale czy nie uwazasz ze rozsadnym i logicznym wyjsciem byloby przyznawanie dzikich kart zawodnikom ktorzy walcza w eliminacjach? bo przeciez to oni maja najwieksze szanse na dolaczenie do elity w przyszlym roku. pepe i hampel beda walczyc o dzikie karty na przyszly sezon jako pelnoprawni uczestnicy i nie spodziewalbym sie ze dostanie je ktos inny (no chyba ze obaj do osemki wejda ale jakie sa na to szanse to wszyscy wiemy). w takiej sytuacji przyszlym roku w GP bedziemy ogladac kogos z: tomka g, pepe, hampela, kolodzieja, wiecha, ulamka. wiec sie pytam po cholere wystawiac (no juz nie wspominam o kurmanskim) kasprzaka i drabika. slawka to bym jeszcze przezyl (w podziece za srednia, no i bylby czwartym do ulamka, kolodzieja i wieska)

pozdrawiam

znowu pada :(
      • Gość: misiu Drabik i Jaguś w Grand Prix Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:46
        Jest nadzieja, że nasi zawodnicy z dzikimi kartami nie wrócą do domu po dwuch
        biegach!!!!

przegladzuzlowy.pl/news_gp.php?id=9839
        • Gość: misiu Drabik i Jaguś w Grand Prix Europy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 19:49
          przepraszam: "dwóch" :)
        • Gość: Magda z Krakowa Re: Drabik i Jaguś w Grand Prix Europy IP: *.mpec.krakow.pl / 62.233.162.* 11.05.04, 06:48
          A JA SIE CIESZE< MAM NADZIEJE ZE BEDZIE CO OGLADAC.
          Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka