dorota_snooker 08.05.04, 19:34 www.eurosport.com/home/pages/V3/L0/multimedia_Lng0.shtml Życie jest jak partyjka snookera, jesteś w 100% pewien że bila wpadnie do koszyka a tymczasem dzieje się zupełnie co innego............. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatt.a Re: Wątek zupełnie metafizyczny 08.05.04, 19:42 Jak już zdążyłam zapomnieć, że mi się Wattsy nie chcą wyświetlać, to mi musiałaś przypomnieć, buuuuuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Wątek zupełnie metafizyczny 08.05.04, 20:05 gatt.a napisała: > Jak już zdążyłam zapomnieć, że mi się Wattsy nie chcą wyświetlać, to mi musiała > ś > przypomnieć, buuuuuuu. Specjalnie dla tych którym nie działają najnowsze wynalazki typu media-on-demand (do których ja się też zaliczam) pozwoliłem sobie zakombinować nieco i ściągnąć cały plik: www.dcs.shef.ac.uk/~m3so/snooker/cruel_snooker_world.rm Do pełni szczęścia potrzebny będzie jeszcze tylko RealPlayer. Miłego oglądania :) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Wątek zupełnie metafizyczny 08.05.04, 20:18 Real Player mi zameldował, że wykonał nieprawidłową operację. Grrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
blackfalcon Re: Wątek zupełnie metafizyczny 08.05.04, 20:25 O buahahahhahaha, to jest świetne :DDDDDD. Oglądam to w kółko i zostawiam sobie na dysku! Jak się zapisuje Wattsy, tak normalnie "Zapisz element docelowy", albo cuś? Proszę o jeszcze ze snookera ( lub z piłki nożnej ). Idę sama pokombinować, może mnie też się uda? ;)))). Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Wątek zupełnie metafizyczny 08.05.04, 20:33 blackfalcon napisała: > O buahahahhahaha, to jest świetne :DDDDDD. Oglądam to w kółko i zostawiam sobie > > na dysku! Jak się zapisuje Wattsy, tak normalnie "Zapisz element docelowy", > albo cuś? Proszę o jeszcze ze snookera ( lub z piłki nożnej ). Idę sama > pokombinować, może mnie też się uda? ;)))). W ogólności technika jest trochę bardziej zaawansowana. "Zapisz jako..." nie zadziała bo to są pliki strumieniowe (cokolwiek miałoby to znaczyć), które w teorii mogą być odtworzone tylko "na bieżąco" przez np. RealPlayera. Ale jest pewien sprytny program, StreamBoxVCR, który potrafi taki strumień zapisać na dysku. Trzeba tylko trochę pogrzebać w źródle strony na której jest filmik i wydłubać odpowiedni link :) To tak w skrócie :D Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Wątek zupełnie metafizyczny 08.05.04, 20:27 gatta13 napisała: > Real Player mi zameldował, że wykonał nieprawidłową operację. Grrrrrrrr. Hmm - u mnie jest OK. Masz Real Player ONE? W razie czego możesz jeszcze spróbować Media Player Classic: www.softpedia.com/public/cat/11/2/1/11-2-1-42.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Wątek zupełnie metafizyczny 08.05.04, 20:39 Też się nie otwiera, kuuuuuuuuuurczę. Real Playera właśnie posłałam w diabły, allplayera też, a ten się nie chce ściągnąć. Komputer tez mam wyrzucić czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Media Player Classic 08.05.04, 20:51 gatta13 napisała: > Też się nie otwiera, kuuuuuuuuuurczę. Real Playera właśnie posłałam w diabły, > allplayera też, a ten się nie chce ściągnąć. Komputer tez mam wyrzucić czy jak? Jeszcze nie :) Media Player Classic Win2000/XP: www.dcs.shef.ac.uk/~m3so/snooker/mpc2kxp6482.zip Media Player Classic Win98/Me: www.dcs.shef.ac.uk/~m3so/snooker/mpc98me6482.zip Rozpakować ZIPa gdziekolwiek i gotowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Media Player Classic 08.05.04, 21:10 Wielkie dzięki za pomoc, ale ja się już poddaję. Rozpakowało się, owszem, ale odtwarzać dalej nie chce. :( Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Media Player Classic 08.05.04, 21:26 gatta13 napisała: > Wielkie dzięki za pomoc, ale ja się już poddaję. Rozpakowało się, owszem, ale > odtwarzać dalej nie chce. :( Ach te komputery, grrrr! :) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Media Player Classic 08.05.04, 21:39 Ta technika! Pójdę Ronniego pooglądać w kawiarence. Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: Media Player Classic 09.05.04, 11:28 potrzebne sa jeszcze jakies kodeki :( jak je sciagnac? Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Media Player Classic 09.05.04, 11:48 karunaa napisała: > potrzebne sa jeszcze jakies kodeki :( > jak je sciagnac? Kodeki RealMedia (osobiście ich nie sprawdzałem, bo mam całego RealPlayera, ale powinny działać): www.dcs.shef.ac.uk/~m3so/snooker/realalt122.exe Powyższe powinny wystarczyć do odtworzenia snookerowych filmików. Jeśli potrzebujesz kodeków DivX i innych, to ściągnij sobie K-Lite Codec Pack 2.25 stąd: home.hccnet.nl/h.edskes/mirror.htm Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: Media Player Classic 09.05.04, 11:50 dziekuje za pomoc :) ale sciagnelam z innego zrodla real playera i wszystko dziala:) thank God :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: Media Player Classic 09.05.04, 11:49 nieaktualne, juz wszystko dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Jeszcze jeden - Ronnie's 147 08.05.04, 20:24 Specjalnie dla fanek: www.dcs.shef.ac.uk/~m3so/snooker/ronnie_147.rm Niestety znowu Real Player :( Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Jeszcze jeden - Ronnie's 147 08.05.04, 20:27 Chyba pójdę do kawiarenki pooglądać snookera. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilipiec Re: Wątek zupełnie metafizyczny 08.05.04, 20:29 Jeśli macie jeszcze jakieś Wattsy snookerowe do ściągnięcia to podrzućcie lineczkę, a ja się zajmę resztą :D Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: Wątek zupełnie metafizyczny 08.05.04, 20:26 Więcej uczucia i metafizyki, komputer też potrzebuje miłości ;))))))))))) Idę sobie poprawić humor, bez prozacu oczywiście :), do jutra PS.pozdrowienia dla wampirzego rodu jak się tu będzie po nocach przemieszczał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blackfalcon Re: Wątek zupełnie metafizyczny 08.05.04, 20:28 Aaaaaaaaaaaa! Tego brake'a ściągam z sieci ( programikiem Emule ) już od tygodnia, a tutaj jest! Szkoda tylko, że ten tu ma trochę mniejszą wielkość, ale już się ściąga! Najwyżej będą dwa :D. Już mam 30%, DZIĘKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angoul Re: Wątek zupełnie metafizyczny 10.05.04, 13:12 A mi sie wyświetla na dole taka reklamówka: facet w wannie z pływającymi piłkami futbolowymi. A nie mógłby tak być ronnie w bilach - taki "chiński basen" ?? Hę ?? Odpowiedz Link Zgłoś