Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boks. Artur Szpilka rozpoczął treningi

IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.11, 08:35
    Tak jak myślałem - zmienił się w betonowy kloc...
    A Gazeta mogłaby przestać promować tego przestępcę, przestępcę, który jak można było przeczytać w ostatnim z wywiadów, wcale nie żałuje tego co zrobił, co więcej więzienie i "koleżkowie" w nim mu się podobały...
    Obserwuj wątek
      • Gość: as Re: Boks. Artur Szpilka rozpoczął treningi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 08:59
        dokładnie ,trenuje Boks całe zycie i leje amatorów pod dyskoteką ,chlopcze zdecyduj kogo lejesz czy zawodowców czy dzieciaki
        • Gość: refleksyjny Kolejny damski bokser? IP: 80.50.140.* 10.05.11, 09:56
          Bandzior!
          • Gość: ole Szpilka to skończony matoł ale skoro jest mozliw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 15:01
            ość wyrwania się z przestępczego fatum to dobrze. Jest głupi jak dziurawy but, zerknąłem na wywiady z nim i jest to obraz nędzy i rozpaczy, tak że rokowania nie są dobre ale jeśli nie będzie napadał na ludzi dzięki boksowi to przecież należy się tylko modlić...Ale powtarzam, takiego betona to można spotkać tylko w pierdlu.
            • Gość: ole Dla porównania, obejrzałem Masternaka na ringu i w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 15:11
              wywiadach i ten gość coś sobą reprezentuje. Nie wiem czy zrobi wielką karierę ale jak na razie wygląda to nieźle...Bierz przykłąd Szpilka z kolegi!
              • Gość: finezja spaślak, świnia, wieprz, lustrzak IP: *.aster.com.pl 10.05.11, 15:47
                do gnoju, do gnoju, sie nadaje i tyle
                • Gość: ohnuuh Owszem, Szpilka jest bałwanem i bandytą,ale u bok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.11, 09:16
                  sera rozum siedzi w pięściach. A czy nie byłoby wspaniale gdyby z bandyty wyrósł wielki bokser? Poza tym rozumu sobie nie wybierasz, tylko Pan Bóg to rozdaje.
      • Gość: jacuś Re: Boks. Artur Szpilka rozpoczął treningi IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.11, 09:04
        a co ty koleś myślisz, ze ma płakać w wywiadzie jak to źle mu było i ze sie bał nocami płakał do poduszki? Przeciez to facet, twardy gosc, chce boksować i takich twardzieli w boksie potrzeba a nie jakichś mamisynków. Że akurat nie jest profesorem, nie ma wyższego wykształcenia itd. to trudno, nie każdy idzie tą drogą. On poszedł inną, ulicznych bijantyk, ale odsiedział swoje. Najważniejsze, że ma charakter, a że troche skrzywiony, to cóż, trudno, ważne aby dobrze boksował.:)
        • Gość: Kliczko Re: Boks. Artur Szpilka rozpoczął treningi IP: *.ip.netia.com.pl 10.05.11, 09:56
          "Najważniejsze, że ma charakter, a że troche skrzywiony, to cóż, trudno, ważne aby dobrze boksował.:)"

Ciekawe, czy byś tak powiedział, gdyby na ulicy to Twoja twarz spotkała się z jego pięścią.
          • Gość: artur Re: Boks. Artur Szpilka rozpoczął treningi IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.11, 10:53
            ale to co, bo nie rozumiem, co to za gdybanie, ciekawe co by było gdyby.....nie wiem ja jestem tu a ten koleś tam i to on boksuje wiec po co to gdybanie. równie dobrze mogę tak myślec o wszystkim o czym przeczytam albo usłysze, ciekawe co by było gdybym to ja mieszkał obok binladena, gdyby to mi obciagneła lewinski, gdybym to ja wjechał w słup wioząc diane, chłopie zejdź na ziemię, wazne jest to, ze koleś moze dobrze boksować, a co ma do tego to ze bił sie na ulicy, mało takich? wszedzie moge dostac po ryju, "wszystko grozi wszystkim, zycie grozi śmiercią", ehh.
      • competent Mam nadzieje,ze ktos tego dresiarza rzuci na ring 10.05.11, 09:19
        Fachowcy wcale nie uwazaja tego ulicznego zabijake za jednego z najbardziej utalentowanych polskich bokserow.Poki co - zero sukcesow,za wyjatkiem pobicia jakis dzieciakow pod dyskoteka i paru grypserow w celi.
        Ale niech walczy.Ring jest tez dla bandytow ulicznych.Tyson tez byl takim zabijaka i jego najlepszym treningiem zawsze byla bojka uliczna lub barowa.
        • Gość: MJ9 KLOC IP: *.aster.pl 10.05.11, 09:35
          Zgadzam się. Teraz wygląda jak betonowy kloc. Pozatym ciągle jak bandyta tylko brzydki bardziej niż był. A i jeszcze nieźle karmią w tych więzieniach :)
          • afiag Re: KLOC 10.05.11, 13:07
            Przeciętny skazany jest przy opuszczeniu więzienia kilkanaście kg cięższy niż przed odsiadką. Tak czytałem w jakimś artykule nt. warunkó panujących w polskich więzieniach. Na szpitale kasy nie ma. Na szkoły nie ma. Na wojsko nie ma. Ale kryminała trzeba żywić dobrze, bo jak wyjdzie to zaskarży państwo i dostanie kilkaset tysięcy odszkodowania.
            • mikolaj.plank Re: KLOC 10.05.11, 13:09
              Jak to jest, że zatrzymany kibic piłki nożnej, szczególnie Lecha natychmiast traci w GW jakiekolwiek prawa? Pięściarz szpilka natomiast już w bramie kryminału godzien jest życzliwego zainteresowania?
              • Gość: Szpila Re: KLOC IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.05.11, 14:03
                Dobrze wiesz, że i jeden, i drugi są siebie warci.
            • Gość: Pięściarz Re: KLOC IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.05.11, 14:02
              Trochę przekłamujecie. W skrócie: pożyj 1,5 roku na mortadeli z białym chlebem, jeśli możesz robić tylko pompki i brzuszki i pokulać się po spacerniaku, szczególnie gdy jeszcze przed chwilą byłeś czynnym sportowcem. Odsiadka to klasyczny przykład tzw. niezdrowego trybu życia. Sęk w tym, że się tak wygląda, bo ŹLE karmią, a nie dobrze. Trzeba widzieć to, co niewidzialne, a nie sadzić obiegowe bzdury.
            • Gość: Psiak Re: KLOC IP: *.ds1.zut.edu.pl 10.05.11, 14:56
              Mój "znajomy" przytył w więzieniu 30 kg - ale w pół roku !!
              Z początku jak go zobaczyłem pomyślałem - co to za świniak idzie w moim kierunku, dopiero potem poznałem go po głosie .
              Także z tym tyciem w więzieniu musi coś być
        • Gość: dOMIN Re: Mam nadzieje,ze ktos tego dresiarza rzuci na IP: *.kalisz.mm.pl 26.06.11, 01:52
          Co ty wygadujesz ? to talent jakich mało weź się ogarnij jak go nie lubisz to o nim nie pisz !
      • Gość: ROBERT N. Boks. Artur Szpilka rozpoczął treningi IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 10:08
        "Uważany za jednego z najbardziej utalentowanych polskich bokserów"
        już to czytam po raz kolejny, chyba najbardziej utalentowany według waszych "profesjonalnych dziennikarzy sportowych" :) tak można napisać np. o Masternaku, łapiecie różnice?
      • Gość: kik Boks. Artur Szpilka rozpoczął treningi IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 10:29
        Wasilewski i grupa zalosnych drwniakow pseudo bokserow które usiluje sprzedac po jarmarkach i odpustach tego badziewia nikt niechce ogladac
      • Gość: screen Boks. Artur Szpilka rozpoczął treningi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 10:48
        Abstrahując od wszystkiego, jakie on ma małe piąstki! :)
      • naczelny_frustrat Boks. Artur Szpilka rozpoczął treningi 10.05.11, 10:48
        brawo gazeto, brawo za promowanie bandytów
      • Gość: axs Ta masa to na głodowych racjach więziennych? IP: 80.48.238.* 10.05.11, 10:58
        te darmozjady w więzieniach żywią się lepiej, niż spora część uczciwych ludzi....
      • samo_dobro Re: Boks. Artur Szpilka rozpoczął treningi 10.05.11, 11:20
        30kg w 1.5 roku ? To niezle ich tam karmia w pierdlu - widac, ze PO dba o swoj zelazny elektorat.
        • Gość: walDk Re: Boks. Artur Szpilka rozpoczął treningi IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.11, 12:48
          ciekawe czyim Ty jesteś elektoratem, czytać ze zrozumieniem nie potrafisz. 1,5 roku to on siedział, a karierę zaczął pewnie jeszcze przed odsiadką. pobudka i do roboty
        • Gość: Byle co Re: Boks. Artur Szpilka rozpoczął treningi IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.05.11, 14:06
          Po co p...lisz takie kacapały, jeszcze politykę w to wciągasz?! Poczytaj sobie o żywieniu, zobacz, co dają w puszkach, to cię olśni. Fakt, że skoro się tak pasą, to powinno im się dawać mniej, bo nie spalają tego, co przyjmują. Chyba że Szpilka miał dostęp do koksu i siłki. Tak można wyglądać też po Omnadrenie i Metce. Nawet jedząc byle co.
      • Gość: ml Boks. Artur Szpilka rozpoczął treningi IP: *.retsat1.com.pl 10.05.11, 12:06
        Ten kraj jest rajem dla bandytów, z których robi się super gwiazdy. Niedawno tez był artykuł o jakim super sławnym "bokserze", no ale tamten jeszcze odpoczywa w wiezieniu.
      • Gość: wujek dobra rada a ja mu daje rok, ze wroci do pierdla... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 12:20
        ...te typy tak juz maja.
        • Gość: life Re: a ja mu daje rok, ze wroci do pierdla... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.05.11, 14:07
          G... wiesz i życia nie znasz. Znam ludzi którzy siedzieli po 2 lata za pobicie w wieku nastu lat, a teraz są naprawdę porządnymi ludźmi. Owszem, są to wyjątki, ale jednak.
          • Gość: ole Re: a ja mu daje rok, ze wroci do pierdla... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 15:12
            niestety, obejrzyj sobie wywiady z tym bałwanem...Ale przyjemnie byoby się pomylić i niechby bandyta stał się ciężko harującym sportowcem.
      • Gość: antypis-pl [isanie o bandycie w innej kolumnie niz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 13:04
        kronika sadowa jest dziwne
      • Gość: Wilym Śmieć więzienny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 13:15
        dla gnoja zrobia wszystko byleby tylko zarobic
      • guru133 Mózg jak szpilka. Wam raz do obtłukiwania na ringu 10.05.11, 14:40
        .
      • Gość: mrgm Boks. Artur Szpilka rozpoczął treningi IP: *.home.aster.pl 10.05.11, 14:57
        Czy to ze stajni Wasilewskiego pochodzi "Diablo" (parodia boksera) Włodarczyk? Jeśli tak, to za Szpilkę również dziękuję i poczekam, aż pojawi się zawodowiec, który umie zadawać ciosy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka