Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Formuła 1. Przeprosiny od mistrza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 21:24
    Massa & Maldonado, z największym szacunkiem przepraszam, jeśli was uraziłem. Oby2j jesteście fantastycznymi kierowcami ...

Od kiedy istnieje taki wyraz : Oby2j ???
    Obserwuj wątek
      • Gość: kk Re: Formuła 1. Przeprosiny od mistrza IP: 74.9.205.* 31.05.11, 22:02
        Tez nie wiedzialem ze Hammy umie po polsku tekstowac
        "oby2j"
        "s5".

> Massa & Maldonado, z największym szacunkiem przepraszam, jeśli was uraziłem. Ob
        > y2j jesteście fantastycznymi kierowcami ...
        >
        > Od kiedy istnieje taki wyraz : Oby2j ???
        • Gość: Oleg Re: Formuła 1. Przeprosiny od mistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 23:53
          Coz za bzdurny tekst. Niewazne zreszta, autor probowal chyba nieudolnie to wszystko przetlumaczyc a sam ma 15 lat.
          Nie mniej jednak - Hamilton to kawal zadufanego w sobie dupka.
          -------
          Wszystko o grze DiRT 3, filmy, konkursy.
          www.facebook.com/DiRT3Gra
        • Gość: M. Re: Formuła 1. Przeprosiny od mistrza IP: *.ha1-s.us.edu.pl 02.06.11, 13:27
          A może po prostu autor tekstu próbował oddać w języku polskim niedające się łatwo przetłumaczyć skrótowce "u" jako "you" oraz "r" zmiast "are", że o "2" jako "to" nie wspomnę (których też nie ma w słownikach). Założeniem artykułu było, że Hamilton przeprosił w nieoficjalnym stylu, więc przetłumaczenie tego jako "najmocniej was, drodzy panowie, przepraszam" byłoby pomysłem absurdalnym.
      • mikky Formuła 1. Przeprosiny od mistrza 01.06.11, 22:25
        oczywiscie ze przeprosiny są z przekąsem.
        akurat ze wszystkich kierowcow f1 oprocz kubicy, najbardziej cenie sobie hamiltona.
        dlaczego ma przepraszac za to, ze sie sciga ?! to inni powinni ustapic drogi gosciowi, ktory chce wygrywac a nie robic show w postaci karawanu bolidów... prawda jest taka, ze MAL jezdzi duuzo gorszym bolidem, ale MAS juz nieraz pokazał, że jest słabym kierowcą i jakiekolwiek przeprosiny to tylko przejaw kultury Hamiltona. na miejscu massy schowal bym sie pod przescieradło z godłem ferrari
        • Gość: bartosz.no ?? IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.06.11, 11:03
          W wyścigach chyba wlaśnie o ŚCIGANIE chodzi, a nie przepuszczanie tych "lepszych"? Może się mylę?
          • mikky Re: ?? 02.06.11, 12:15
            nie wiem na jakiej podstawie wysnułeś, ze oczekiwalem od massy zeby przepuscil hamiltona... chodzi tylko o przeprosiny, wlasnie HAM sie ŚCIGAŁ, a MAS jechał na piknik. dlaczego wiec HAM ma go przepraszac, za to ze sie scigał ?!
            • sil.r f1 02.06.11, 12:55
              Zaprzeczasz samamu sobie, to właśnie dlatego że się ściga nie powinno się przepuszczać nikogo z tyłu. A już za wszelką cenę i z prawdziwą przyjemnością powinno się blokować takich bubków i buraków jak Hamilton. Dlaczego więc niby Ham (vel. Cham) ma być przepuszczany. Ma może lepsze auto, ale na pewno nie jest lepszym kierowcą. Słabe nerwy - trochę go wkurzyć i sam się eliminuje. Były przykłady z przeszłości.
              • mikky Re: f1 02.06.11, 13:01
                moj boze, przeciez jak byk przed chwila napisalem, ze nie chodzi mi o to, ze mieli go przepuscic. po prostu, wypadki sie zdarzają w wyscigach, ale zauwaz, ze tylko tym, ktorzy jezdzą na maksa i dzięki temu tworzą show. nie mam szacunku do kierowców, którzy za wszelką cenę chcą uniknąć kolizji i jezdzą protekcjonalnie i myśle, że HAM'a tez to wkurza, dlatego wiec tak mówił o swoich rywalach. co do klasy HAM to tez mam czasami wątpliwości, ale zauważ, że gdyby wszyscy jeździli w f1 tak jak massa to nigdy nie oglądał byś takich wyprzedzeń jak w tegorocznym gp turcji gdzie HAM wyprzedzil VET w najmniej oczekiwanym momencie, a na tym samym zakrecie, na ktorym zaraz po starcie popelnił błąd. sztuką jest popełniać błedy i je naprawiać, a nie ich w ogole nie popełniać... pozdr
                • sil.r Re: f1 02.06.11, 13:09
                  Ale mimo wszystko wolę jak Ham jest 6 lub wypada z toru a wygrywa Vet
                  • mikky Re: f1 02.06.11, 13:17
                    no, kwestia upodobań, nie bede dyskutować. ale to co napisałeś zakrawa o trollowanie, ale moge się mylić :) pozdr!
      • Gość: dsd Formuła 1. Przeprosiny od mistrza IP: *.internetia.net.pl 02.06.11, 11:09
        Nie znałem takich angielskich słówek jak sfive czy obytwoj.
      • Gość: xyz Formuła 1. Przeprosiny od mistrza IP: *.c193.msk.pl 02.06.11, 11:30
        Ciemnoskórzy w Anglii nie umieją już normalnie wysławiać się w języku angielskim? ;-)
      • pamelus Oryginalna wypowiedź 02.06.11, 12:15
        2 Massa & Maldonado, with the greatest respect I apologise if I offended u. Both of u r fantastic drivers who I regard highly.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka