Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Buzała chce Łukasika!!!

12.05.04, 16:08
    Mieszkam niedaleko Piły i kupuję gazetę ze Złotowa. Przeczytałem dzisiaj tekst-wywiad z Pawłem Buzałą, młodym piłkarzem Lecha. Mówi tam między innymi: "- No muszę przyznać, że za trenerem Michniewiczem nie przepadam. Ostatnio mówił dużo w "Gazecie Poznańskiej" że da mi szansę, a osobiście od miesiąca nie zamienił ze mną ani słowa. Nie przyszedł, nie zapytał o nic - mówi coś, a robi co innego.(...) Dlatego jestem przekonany, że gdyby dzisiaj trenerem pierwszej drużyny był Damian Łukasik, miałbym w niej miejsce."
    No ciekawe, kto dłużej wytrzyma w tej drużynie Michniewicz czy Buzała?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Franz Re: Buzała chce Łukasika!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 21:45
        Ale głupek z tego Buzały. Trenera Damiana Łukasika nie ma od dawna w Lechu,
        jest jeno Ryszard. A sam Buzała niech się cieszy na razie, że gra w rezerwach
        Lecha. Musi się jeszcze dużo, dużo uczyć, by zasłużyć na pierwszą ligę. A on na
        razie narzeka i krytykuje. Morda w kubeł Pawle Buzało i zapierniczaj na
        treningach!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • trix-trax Re: Buzała chce Łukasika!!! 13.05.04, 13:47
          Sorry, on tam nie podaje imienia Łukasika, ale reszta się zgadza.
      • Gość: Reporter Re: Buzała chce Łukasika!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 13:39
        To nie była wypowiedź Buzały. Dziennikarz go nieco podpuścił, a i tak napisał
        co chciał. A chciał wywołać sensację i konflikt, a to się dziennikarzowi nie
        udało!
        • Gość: wickedway Re: Buzała chce Łukasika!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.05.04, 17:52
          Oj Buzała, Buzała....wszedłeś w meczu z Polonia i nic nie pokazałeś...więc może
          trochę pokory?
          • trix-trax Re: Buzała chce Łukasika!!! 16.05.04, 20:42
            Jedną głupią wypowiedzią można na długo przyhamować sobie karierę. Wierzę w to , że Paweł rzeczywiście uległ podpuszczeniu przez dziennikarza...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka