Gość: merol IP: *.ntlworld.ie 12.06.11, 20:33 Krzyczal nie Webber tylko Button (na stronie glownej) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b what's he doing? IP: 213.25.178.* 12.06.11, 21:14 o to button powinien siebie samego zapytac po tym jak ewidentnie zajechal hamiltonowi droge na prostej Odpowiedz Link Zgłoś
senninha Re: what's he doing? 12.06.11, 21:52 ze co? a przepisy panujace w f1 to kolega zna? button w swietle regulaminu nie popelnil zadnego wykroczenia broniac wlasnej pozycji poprzez jednorazowa zmiane linii jazdy. jest to powszechna praktyka, chociazby blokowanie webbo przez pietrowa heidfelda przed przerwaniem wyscigu. hamilton w kilku ostatnich gp zatracil racjonalna ocene szans i mozliwosci przy probach przeprowadzenia manewru wyprzedzania. jesli whitmarsh nie potrafi zapanowac nad obledem w oczach hamiltona, to uczyni to fia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: what's he doing? IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.11, 22:19 Ta tylko cos takiego mozna robic jadac przed gosciem, a nie jak ten jest juz na rowni z twoja koncowa osia. Albo inaczej, zmieniasz tor, gdy koles za toba ma mozliwosc zahamowac. Tutaj zobaczyl Hamiltona za pozno, zareagowal pyknieciem w bok i Hamilton nie mial mozliwosci reakcji. Wina wg mnie Buttona, i to chyba pierwszy raz mowie, ze Hamilton nie jest winny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikah Nosił murzynek razy kilka... IP: *.150.155.76.internetia.net.pl 12.06.11, 21:36 ponieśli i murzynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Nosił murzynek razy kilka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.11, 08:20 hahaha, ponieśli murzynka, dobre... ale wyścig wg mnie super, warto było czekac 2 godziny na końcówkę:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.topor GP Kanady. Button: Co on robi?! 13.06.11, 10:20 "To pierwszy najwyższy stopień na podium w tym sezonie dla Brytyjczyka." Naprawdę, a w Chinach kto wygrał, czech Hamilton? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: GP Kanady. Button: Co on robi?! IP: *.compnet.pl 13.06.11, 14:58 Nie ma to jak wyrwać zdanie z kontekstu, nie? Ale tak, masz rację, zapomniałem, że dla myślących inaczej trzeba wszystko pisać aż nadto dosłownie, więc powinno być "Brytyjczyka Buttona", bo inaczej się nie domyślą, że chodzi o niego, a nie wszystkich Brytyjczyków na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś