Gość: rt Hit transferowy w ekstraklasie! Emmanuel Olisad... IP: 78.144.65.* 29.06.11, 13:00 nie wazne w jakiej druzynie wazne ze zagra ..... ze wszystkich "paszportowcow" jako jedyny spisal sie na meda i niestety zostal zapomniany ........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Dawno tak się nie uśmiałem...:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 13:03 Weteran z Chin wraca do Polski ( Wielki powrót jak piszą..hehehe) Gość na papierze 33 lata a w rzeczywistości parę lat więcej. Trzeba być psychicznym aby go ściągać. Dużo kasy do podziału dla pośredników. Bo przecież nie płacą za transfer. Podziwiam rozrzutność Lechii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Emmanuel Olisadebe ma forme na 5 minut gry. IP: 125.209.145.* 29.06.11, 13:07 PRZECIEZ TO JUZ INWALIDA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhr Hit transferowy w ekstraklasie! Emmanuel Olisad... IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.06.11, 13:16 podobno kibicie warszawskiej polonii już kupują banany na przywitanie starego kolegi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rlx Hit transferowy w ekstraklasie! Emmanuel Olisad... IP: *.toya.net.pl 29.06.11, 13:16 Oli Boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Hit transferowy w ekstraklasie! Emmanuel Olisad... IP: *.net.stream.pl 29.06.11, 13:21 fajnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: białas Hit transferowy w ekstraklasie! Emmanuel Olisad... IP: *.tktelekom.pl 29.06.11, 13:28 olisabeba człowiek od czarnej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neonzamachowiec Oto i cala Wyborcza... najgoretszy transfer. IP: *.ntlworld.ie 29.06.11, 13:40 Chyba tylko z powodu koloru skory pilkarza z polskim paszportem. Kilka tygodni temu wrocil do polskiej ligi jeszcze jeden byly reprezentant - Marek Saganowski. Porownajmy obu panow: Saganowski - 33 lata, Olisadebe -oficjalnie 33 lata. Ilosc wystepow w reprezentacji i liczba bramek: Saganowski - 33 /5, Olisadebe: 25 /11. Ilosc lat gry w reprezentacji: Saganowski - 8, Olisadebe - 4. Ilosc wystepow w polskich ligach i bramki w tychze: Saganowski: 215 /77, Olisadebe: 66 /20. Ilosc wystepow i bramki w klubach zagranicznych: Saganowski: 163 /39, Olisadebe: 201 /74 - 40 meczow i 20 bramek zdobyte w lidze nigeryjskiej, kolejne 63 mecze i 24 bramki zdobyte w lidze chinskiej - Saganowski zdobywal bramki tylko w meczach lig europejskich. Reasumujac: mozna powiedziec, ze obaj gracze maja podobne statystyki jesli chodzi o kariery. Gdy wraca Olisadebe, GW pisze o "najgoretszym transferze lata", gdy wrocil Saganowski, pojawil sie krotki artykulik pod tytulem "Byly reprezentant w beniaminku Ekstraklasy". I teraz jestem ciekaw: czy to tak rozwinieta poprawnosc polityczna, czy moze juz rasizm w stosunku do BIALYCH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trolizmus Re: Oto i cala Wyborcza... najgoretszy transfer. IP: 2.25.4.* 29.06.11, 14:37 porownajmy fakty - olisadebe zapewnil nam awans na mistrzostwa swiata- saganowski zawsze gral ogony w reprze. nie chodzi tu o poprawnosc polityczna ani o rasizm do BIALYCH. oli byl wielka gwiazda reprezentacji, a saganowski byl wiecznym mlodym zdolnym ktory sie zmienil w wiecznego niespelnionego. ps. przyznaj sie, rasista jestes, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
neonzamachowiec Re: Oto i cala Wyborcza... najgoretszy transfer. 29.06.11, 17:23 pWiesz ludzie nazywaja mnie rasista, choc ja uwazam, ze po prostu jestem przeciwnikiem hipokryzji, oraz zaklamanej poprawnosci politycznej. A jako mlody czlowiek, wedrowalem w pochodach antyrasistowskich i antyfaszystowskich machajac transparentem. Na cale szczescie, zycie i otoczenie przynosi niezbedne doswiadczenia, ktore weryfikuja mlodociane poglady. Absolutnie nie jestem zwolennikiem hasel typu: "Wyslac tych czy tamtych do gazu/Afryki, czy kill'em all". Nie, nie - nic z tych rzeczy. Wkurza mnie jednak, ze lansuje sie pewne zachowania, pewne nienaturalne Europie wartosci, pod plaszczykiem poprawnosci politycznej. Moj wpis nie byl absolutnie przeciw Olisadebe, ktorego jako pilkarza podziwialem. Moj wpis byl raczej przeciw temu portalowi, ktory gdy tylko cos dotyczy Zydow, czarnoskorych lub muzulmanow, bije taka piane, ze zaczyna brakowac smietany dookola. Przypomnij sobie, czy gdy wracal Zurawski - ktoremu tez cos reprezentacja zawdziecza - bylo az takie wielkie bicie piany? Odpowiedz Link Zgłoś
bumcykcykhopsiup Re: Oto i cala Wyborcza... najgoretszy transfer. 01.07.11, 20:04 co racja to racja. nie bylo. ale porownojac olego do sagana tez przegiales :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G!! Hit transferowy w ekstraklasie! Emmanuel Olisad... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 29.06.11, 13:43 Może powołają go jeszcze do reprezentacji:D eurodlapolski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hearthland93 Hit transferowy w ekstraklasie! Emmanuel Olisad... 29.06.11, 13:54 olisabeba człowiek od czarnej roboty. To on jest obrońcą ? Od kiedy ? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niefan Hit transferowy w ekstraklasie! Emmanuel Olisad... IP: *.range86-131.btcentralplus.com 29.06.11, 14:38 33lata.litosci.to nie pilkarz tylko emeryt. Odpowiedz Link Zgłoś
murzynek.z.afryka Re: Hit transferowy w ekstraklasie! Emmanuel Olis 29.06.11, 16:07 Gość portalu: niefan napisał(a): > 33lata.litosci.to nie pilkarz tylko emeryt. Ale bełkot. Mnie pani od polskiego uczyć, że zdania po kropce nie zaczyna się z małej litery. Źle uczy? Walnąć ją bananem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegacz Re: Emmanuel Olisadebe w Lechii Gdańsk IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 15:14 Oli powraca w wielkim stylu. Tylko pozazdrościć. tiny-url.pl/zdjecia_z_treningu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbaaammbbb000!000 ###### A co kogo ten pierolonyx murzyn obchodzi ?? IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 17:12 dąsał się ku..., błąkał po świecie i nagle rzucają mu liście pod nogi jak przyjechał do POlandii. Co za kraj.,. Odpowiedz Link Zgłoś
wese Gorgoń Lubański i Szarmach 29.06.11, 19:29 Sa też do wzięcia . Ostatecznie Lato i Domarski czemu nie . A trenerem bedzie wszystko wiedzący Piechniczek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z zębem Hit transferowy w ekstraklasie! Emmanuel Olisad... IP: 62.61.58.* 29.06.11, 20:03 Będziemy mieli ładny stadion i Olego ! Oleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Hit transferowy w ekstraklasie! Emmanuel Olisad... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.11, 23:20 Mam duży sentyment do Emmanuela. Ten zasłużony zawodnik dla polskiej reprezentacji strzelał przed laty gole, jak na zawołanie. Latka lecą, ale fajnie, że na zakończenie kariery powraca do polskiej ligi. Powodzenia, Oli! Odpowiedz Link Zgłoś