Gość: Oliveira IP: *.adsl.xs4all.nl 05.07.11, 22:16 "poinformował ringpolska.pl pieściarz 12 round KnockOut Promotions" Że co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gienek suepr śmieszne nokauty :) IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.11, 22:21 Zapewniam dużą dawkę śmiechu hehe: felietonowo.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?873189 Odpowiedz Link Zgłoś
tschort "popularny"...Schodzimy na psy gdy kryminaliści 06.07.11, 07:51 imponują gryzipiórkom opisującym ich jako gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatowy_kryzys WBC Baltic i WBA Intercontinental 05.07.11, 22:22 szkoda że kontuzja przytrafiła mu się w walce o takie paski od spodni, no ale mam nadzieje że wreszcie Kostecki zawalczy o coś porządnego ze światowej rangi bokserem. Cygan dość już obijania kelnerów i robienia sobie statystyk. Życzę powrotu do zdrowia i liczę na prawdziwy pas mistrzowski, bo stać cię na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj nomen omen IP: *.aster.pl 06.07.11, 00:41 Wiem.. głupie skojarzenie, ale nomen omen poszły mu kostecki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOB Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 22:29 Że Polak to zapalczywy głupol to nie od dzis wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? IP: *.aster.pl 05.07.11, 22:58 Patrząc na ciebie nie ma się co dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
jotembi na stronie głównej jest ciekawiej 05.07.11, 22:33 boks to akurat nie jest moja ukochana dyscyplina sportu ale zajrzałam zwabiona tytułem wyraźnie mi wyszło że jakiś koleś walczył... z kim? ano nie tyle z kim, co raczej z czym, a mianowicie z jakąś złamaną ręką która ośmieliła się (na przykład) go zaatakować ech, polska język trudna język, zwłaszcza jak się w sporcie robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: na stronie głównej jest ciekawiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 22:58 Trochę kumam kariere Dawida i mocno trzymam kciuki za każdą kolejną walką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: na stronie głównej jest ciekawiej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.11, 08:30 Nie przejmuj się. Większość Twoich rodaków też nie potrafi zrozumieć jednego prostego zdania w ojczystym języku.. Odpowiedz Link Zgłoś
apokaliptyczny_jelonek Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? 05.07.11, 22:54 Nie znam się kompletnie na boksie, ale uważam, że legendy polskiego sportu trzeba szanować. Dlatego pisanie o dwukrotnym mistrzu olimpijskim per "ekspert telewizyjny Jerzy Kulej" wydaje mi się co najmniej niestosowne. Nie wykluczam oczywiście, że autor tej pożal się Boże notki nie wie, o kim pisze. Tak wygląda polskie, a zwłaszcza Gazeciane, "dziennikarstwo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacabyc Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 23:09 typowy zakapior i tyle,,,mało normalny jak widac , Odpowiedz Link Zgłoś
dan1-000 Cyganie, czy ci nie zal ...? 06.07.11, 00:35 walczyc za psie pieniadze, z gownianymi przeciwnikami, na gownianych galach, w gownianej grupie? Rzuc to w cholere i staraj sie o lepszych przeciwnikow. Skoro ryzykowac zdrowiem, to przynajmniej za godziwe pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny3 Kostecki ta walke przegral 06.07.11, 03:23 Moim zdaniem i zdaniem wielu innych ktorzy ogladali ta walke w zwolnionym tempie, kostecki ten pojedynek przegral Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Kostecki ta walke przegral 06.07.11, 08:00 Też tak uważam i żenadą straszną zalatywało jak komentatorzy ciągle jak mantrę powtarzali o przewadze Kosteckiego i ten werdykt potem to wstyd. Nie ma najmniejszych wątpliwości, że na neutralnym terytorium walkę by przegrał. Ja mu oczywiście życzę jak najlepiej, zarówno powrotu do zdrowia jak i sukcesów sportowych, bo to rodak ale nie mogę okłamywać sam siebie, że widziałem coś innego niż to co widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? IP: *.rev.pro-internet.pl 06.07.11, 05:09 dobrze, ze zlamal prawa reke, a nie maly palec prawej stopy, bo przegralby te walke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostam Re: Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.11, 05:58 Walczyć 10 rund ze złamaną ręką na ringu za kasę?! Nie ujmując mu w niczym jako bokserowi, to jednak jest to dyskwalifikująca i wielka głupota. Można podejrzewać, że nawet seria z karabinu go nie powali, bo się nie zorientuje, że powinien nie żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? IP: *.xdsl.centertel.pl 06.07.11, 08:04 Trochę szkoda iż kariera tak się kończy.Taki boks to nie sport to ciężkie zarabianie pieniędzy, bo plebs lubu patrzeć jak się biją dwa mordotłuki. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? 06.07.11, 08:18 Ja nie za bardzo wierzę w te złamania. Może i miał pęknięcie, czy inne nadwyrężenie ale nie widziałem aby mu na skórze wisiała ta ręka. Ponadto wył by z bólu o ile na prochach nie był. No właśnie, czy takich sportowców zawodowych ktoś na okoliczność prochów bada? Odpowiedz Link Zgłoś
pandora81 Re: Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? 06.07.11, 08:29 Niekoniecznie wył by z bólu, podczas walki nie czuję się bólu aż tak, nie zwraca na to uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
tec1 Re: Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? 06.07.11, 08:34 Nie sądzę żeby ktokolwiek badał na obecność prochów. Bez prochów 2/3 "najlepszych" walk by wyglądało na balet. Dodatkowo wydaje mi się, ze bez prochów poczułby złamaną rękę najdalej w 3 przerwie. (chyba, że ściemnia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? IP: *.enterpol.pl 06.07.11, 08:42 Cygan teraz to juz bedziesz mógl sie zająć swoją profesją na poważne STRĘCZYCIELSTWEM pamiętaj że ty NIE JESTES SPORTOWCEM TYLKO PRZESTĘPCĄ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś