Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja?

IP: *.adsl.xs4all.nl 05.07.11, 22:16
    "poinformował ringpolska.pl pieściarz 12 round KnockOut Promotions"

Że co?
    Obserwuj wątek
      • Gość: gienek suepr śmieszne nokauty :) IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.11, 22:21
        Zapewniam dużą dawkę śmiechu hehe:
        felietonowo.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?873189
        • tschort "popularny"...Schodzimy na psy gdy kryminaliści 06.07.11, 07:51
          imponują gryzipiórkom opisującym ich jako gwiazdy.
      • swiatowy_kryzys WBC Baltic i WBA Intercontinental 05.07.11, 22:22
        szkoda że kontuzja przytrafiła mu się w walce o takie paski od spodni, no ale mam nadzieje że wreszcie Kostecki zawalczy o coś porządnego ze światowej rangi bokserem.
        Cygan dość już obijania kelnerów i robienia sobie statystyk.
        Życzę powrotu do zdrowia i liczę na prawdziwy pas mistrzowski, bo stać cię na to
        • Gość: joj nomen omen IP: *.aster.pl 06.07.11, 00:41
          Wiem.. głupie skojarzenie, ale nomen omen poszły mu kostecki...
      • Gość: TOB Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 22:29
        Że Polak to zapalczywy głupol to nie od dzis wiadomo
        • Gość: joj Re: Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? IP: *.aster.pl 05.07.11, 22:58
          Patrząc na ciebie nie ma się co dziwić.
      • jotembi na stronie głównej jest ciekawiej 05.07.11, 22:33
        boks to akurat nie jest moja ukochana dyscyplina sportu ale zajrzałam zwabiona tytułem
        wyraźnie mi wyszło że jakiś koleś walczył... z kim? ano nie tyle z kim, co raczej z czym, a mianowicie z jakąś złamaną ręką która ośmieliła się (na przykład) go zaatakować
        ech, polska język trudna język, zwłaszcza jak się w sporcie robi
        • Gość: konrad Re: na stronie głównej jest ciekawiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.11, 22:58
          Trochę kumam kariere Dawida i mocno trzymam kciuki za każdą kolejną walką.
        • Gość: M. Re: na stronie głównej jest ciekawiej IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.11, 08:30
          Nie przejmuj się. Większość Twoich rodaków też nie potrafi zrozumieć jednego prostego zdania w ojczystym języku..
      • apokaliptyczny_jelonek Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? 05.07.11, 22:54
        Nie znam się kompletnie na boksie, ale uważam, że legendy polskiego sportu trzeba szanować. Dlatego pisanie o dwukrotnym mistrzu olimpijskim per "ekspert telewizyjny Jerzy Kulej" wydaje mi się co najmniej niestosowne.

Nie wykluczam oczywiście, że autor tej pożal się Boże notki nie wie, o kim pisze. Tak wygląda polskie, a zwłaszcza Gazeciane, "dziennikarstwo"
      • Gość: jacabyc Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 23:09
        typowy zakapior i tyle,,,mało normalny jak widac ,
      • dan1-000 Cyganie, czy ci nie zal ...? 06.07.11, 00:35
        walczyc za psie pieniadze, z gownianymi przeciwnikami, na gownianych galach, w gownianej grupie? Rzuc to w cholere i staraj sie o lepszych przeciwnikow. Skoro ryzykowac zdrowiem, to przynajmniej za godziwe pieniadze.
      • ekumeniczny3 Kostecki ta walke przegral 06.07.11, 03:23
        Moim zdaniem i zdaniem wielu innych ktorzy ogladali ta walke w zwolnionym tempie, kostecki ten pojedynek przegral
        • tbernard Re: Kostecki ta walke przegral 06.07.11, 08:00
          Też tak uważam i żenadą straszną zalatywało jak komentatorzy ciągle jak mantrę powtarzali o przewadze Kosteckiego i ten werdykt potem to wstyd. Nie ma najmniejszych wątpliwości, że na neutralnym terytorium walkę by przegrał. Ja mu oczywiście życzę jak najlepiej, zarówno powrotu do zdrowia jak i sukcesów sportowych, bo to rodak ale nie mogę okłamywać sam siebie, że widziałem coś innego niż to co widziałem.
      • Gość: fd Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? IP: *.rev.pro-internet.pl 06.07.11, 05:09
        dobrze, ze zlamal prawa reke, a nie maly palec prawej stopy, bo przegralby te walke ;)
      • Gość: ktostam Re: Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.11, 05:58
        Walczyć 10 rund ze złamaną ręką na ringu za kasę?!
        Nie ujmując mu w niczym jako bokserowi, to jednak jest to dyskwalifikująca i wielka głupota. Można podejrzewać, że nawet seria z karabinu go nie powali, bo się nie zorientuje, że powinien nie żyć.
        • Gość: dziadek Re: Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? IP: *.xdsl.centertel.pl 06.07.11, 08:04
          Trochę szkoda iż kariera tak się kończy.Taki boks to nie sport to ciężkie zarabianie pieniędzy, bo plebs lubu patrzeć jak się biją dwa mordotłuki.
        • tbernard Re: Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? 06.07.11, 08:18
          Ja nie za bardzo wierzę w te złamania. Może i miał pęknięcie, czy inne nadwyrężenie ale nie widziałem aby mu na skórze wisiała ta ręka. Ponadto wył by z bólu o ile na prochach nie był. No właśnie, czy takich sportowców zawodowych ktoś na okoliczność prochów bada?
          • pandora81 Re: Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? 06.07.11, 08:29
            Niekoniecznie wył by z bólu, podczas walki nie czuję się bólu aż tak, nie zwraca na to uwagi
          • tec1 Re: Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? 06.07.11, 08:34
            Nie sądzę żeby ktokolwiek badał na obecność prochów. Bez prochów 2/3 "najlepszych" walk by wyglądało na balet.
            Dodatkowo wydaje mi się, ze bez prochów poczułby złamaną rękę najdalej w 3 przerwie. (chyba, że ściemnia)
      • Gość: Kibic Boks. Dawida Kosteckiego czeka operacja? IP: *.enterpol.pl 06.07.11, 08:42
        Cygan teraz to juz bedziesz mógl sie zająć swoją profesją na poważne STRĘCZYCIELSTWEM pamiętaj że ty NIE JESTES SPORTOWCEM TYLKO PRZESTĘPCĄ!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka