Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Argentyna - Kostaryka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 20:54
    Myślę że Argentyna wygra ten mecz, mimo tego, że Julio Batista nie jest zbyt dobrym trenerem. Mecz o wyjście z grupy doda im skrzydeł i może LM10 i CT11 zagrają tak jak potrafią w klubach. Rewelacyjnie...
    Czekam na wasze opinie na temat Brazylii, bo ona też jest w podobnej sytuacji!!!!!!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: CAMELeon Argentyna - Kostaryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 21:10
        Myśłę że Argentyna wygra ten mecz o wyjście z grupy, choc Julio Batista zbyt dobrym trenerem nie jest. Chęc osiągnięcia celu celu pozwoli rozwinąc im skrzydła i może LM10 i CT11 zagrają tak jak potrafią. Rewelacyjnie...
        Czekam na Wasze komentarze o Canarinhos, bo onni też są w podobnej sytuacji !!!!!
        • Gość: fkaslkqwmmqdwlka Re: Argentyna - Kostaryka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.11, 11:31
          po cholere piszesz, skoro nie odróżniasz sergio batisty od julio baptisty... już wiem skąd się potem biorą komentatorzy w tvp...
      • Gość: cameleon Argentyna - Kostaryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 21:14
        Sorry, napisałem 2 podobne komentarze, ale myślałem, że ten pierwszy się nie ukaże...
        • Gość: slow550 Re: Argentyna - Kostaryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 03:36
          To wszystko fajnie,ale trenerem Argentyny jest SERGIO Batista.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka