Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

>>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW

03.03.02, 22:19
    Oto osoby które wpisały się w temacie o pucharze i, jak to zrozumiałem,
    potwierdziły chęć uczestnictwa.

1. Kryszal
    2. Kubag
    3. lhp
    4. pc
    5. rutboj

Oto pozostałe osoby które wpisały się w tamtym wątku:

6. figli ?
    7. macias ?
    8. Mario29 ?

i osoby które wpisały się w wątku "ogólnym" o Hattricku
    9. Geezoos ??
    10. kostor ??
    11. kapen ??
    12. Piotrek (P.Brantford) ??
    13. Raffi ???

14. ????????????
    15. ????????????
    16. ????????????

Proszę potwierdzić chęć uczestnictwa w pucharze forum GW / zgłaszać swoje
    kandydatury (to do osób które nie zostały wymienione).
    Limit miejsc to 16 drużyn, jak na razie 5 jest już zajętych a pozostałe
    wymienione tu osoby mają pierwszeństwo przy "rezerwacji" miejsc.

Regulamin przedstawiłem tutaj (ale od razu uwaga co do punktu 7. - postanowiłem
    że można ostatecznie zrezygnować z jakichkolwiek limitów, każdy może wystawić
    maksymalny skład):
    gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SPORT&wid=1262010&aid=1266530

przypominam: punkt 7 z tamtego regulaminu jest już nieaktualny.

Pozdr.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mario29 Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: 157.25.192.* 04.03.02, 09:18
        jasne ze 'count me in' ... chce grac !!! :-))) chociaz moi chlopcy na razie sa
        do bicia ... NA RAZIE !!!!
        • lhp Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW 04.03.02, 09:19
          Witam - a jaka druzyne prowadzisz Mario??

pzdr
          • Gość: Mario29 Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: 157.25.192.* 04.03.02, 09:22
            lhp napisał(a):

> Witam - a jaka druzyne prowadzisz Mario??
            >

Moja druzyna - niedlugo postrach ligi to (jakzeby inaczej) 'Mario Boyz'. series
            III.8 w Polsce :-)))

• lhp Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW 04.03.02, 09:33
              Rzury mocna daly ci sie we znaki ;-]]

pzdr
              • Gość: Mario29 Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: 157.25.192.* 04.03.02, 09:42
                lhp napisał(a):

> Rzury mocna daly ci sie we znaki ;-]]

gnojki trafily na nieprzygotowany sklad :-))) ja im dam next time :-)) wlasnie
                zatrudnilem nowych trenerow ...

pozdro
      • Gość: piotrek Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: 209.183.153.* 04.03.02, 15:00
        Potwierdzam chec uczestnictwa (III.15 Polonia Brantford, 32702). Kiedy ruszamy?

Piotrek.

pc napisał(a):

> Oto osoby które wpisały się w temacie o pucharze i, jak to zrozumiałem,
        > potwierdziły chęć uczestnictwa.
        >
        > 1. Kryszal
        > 2. Kubag
        > 3. lhp
        > 4. pc
        > 5. rutboj
        >
        > Oto pozostałe osoby które wpisały się w tamtym wątku:
        >
        > 6. figli ?
        > 7. macias ?
        > 8. Mario29 ?
        >
        > i osoby które wpisały się w wątku "ogólnym" o Hattricku
        > 9. Geezoos ??
        > 10. kostor ??
        > 11. kapen ??
        > 12. Piotrek (P.Brantford) ??
        > 13. Raffi ???
        >
        > 14. ????????????
        > 15. ????????????
        > 16. ????????????
        >
        > Proszę potwierdzić chęć uczestnictwa w pucharze forum GW / zgłaszać swoje
        > kandydatury (to do osób które nie zostały wymienione).
        > Limit miejsc to 16 drużyn, jak na razie 5 jest już zajętych a pozostałe
        > wymienione tu osoby mają pierwszeństwo przy "rezerwacji" miejsc.
        >
        > Regulamin przedstawiłem tutaj (ale od razu uwaga co do punktu 7. - postanowiłem
        >
        > że można ostatecznie zrezygnować z jakichkolwiek limitów, każdy może wystawić
        > maksymalny skład):
        > <a href="gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SPORT&wid=1262010&aid=
        > 1266530">gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SPORT&wid=1262010&aid=1266530
        > </a>
        >
        > przypominam: punkt 7 z tamtego regulaminu jest już nieaktualny.
        >
        >
        > Pozdr.

• Gość: Kryszal Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: *.upc-b.chello.nl 04.03.02, 16:16
          Tez potwierdzam...G.K.S. Tychy (III.8 - Slask)
          Mario, moze dogadamy sie 'finansowo' na winik meczu nastepnej kolejki ;)
          Pzdr.
          • Gość: Mario29 Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: 157.25.192.* 04.03.02, 16:17
            Gość portalu: Kryszal napisał(a):

> Tez potwierdzam...G.K.S. Tychy (III.8 - Slask)
            > Mario, moze dogadamy sie 'finansowo' na winik meczu nastepnej kolejki ;)

Prosze o szczegoly ! :-))))

• Gość: wojtus Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: *.chojnice.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 21:04
        ja tez sie zapisuje
      • Gość: macias Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 21:08
        PC, pytasz sie? Naturalnie, ze tak! :)
      • Gość: kapen Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: *.chello.pl 05.03.02, 00:16

Już myślałem, ze dawno mnie zapisaliście:
        Cmentarzanka III 16 występuje pod imieniem kapena, czyli jako Genezyp.
      • lhp Deadline 05.03.02, 15:35
        Kidey deadline przyjmowania uczestnikow do pucharu??

pzdr
        • pc Re: Deadline 05.03.02, 19:33
          Pewnie jutro :)

Pozdr.
      • luty Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW 05.03.02, 15:46
        AC WARSZAWA III 13 ZGŁASZAM SIE jak są jeszcze miejsca
        • lhp Do lutego 05.03.02, 15:50
          O!! widze kolega w tej samej grupie co ja

lhp_team

pzdr
          • luty Re: Do lutego 05.03.02, 18:12
            lhp napisał(a):

> O!! widze kolega w tej samej grupie co ja
            >
            > lhp_team
            >
            > pzdr

Gratulacje za pokonanie kizhook crew 2-0 .My spotykamy sie 17/03/2002 u
            Ciebie.Ciekawe czy ktoś z z miejsc 2-4 nawiąże walke z Podhalem?
            Pozdr
      • Gość: Geezoos Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 05.03.02, 17:44
        Witam. Potwierdzam chec grania w turnieju. Korniszony F.C III.2 liga. Hihi
        ciekawe jak to bedzie grac wszystkie mecze u siebie :)). Pozdrawiam
      • Gość: kostor Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.03.02, 19:00
        oczywiście zgłaszam sie
        kOsToR YellonkY III 5
        • Gość: Kubag Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: *.chello.pl 05.03.02, 19:24
          To mi sie wydaje oczywiste, ale potwierdzam swoje uczestnictwo... I juższykuję
          miejsce w klubowej gablocie, na ten okazały puchar:)

Pozdrawiam
          Kubag
      • pc AKTUALNA LISTA + "nie umawiajcie sparingów"....... 05.03.02, 20:30
        1. Geezoos (Korniszony)
        2. Kapen (Cmentarzanka)
        3. Kostor (Kostor Yelonky)
        4. Kryszal (GKS Tychy)
        5. Kubag (Limavady United)
        6. LHP (lhp_team)
        7. Luty (AC Warszawa)
        8. Macias (Lwy Gdansk)
        9. Mario29 (Marioboys)
        10. PC (PETROCHEMIA)
        11. Piotrek (Polonia Bradford)
        12. Rutboj (Rude Boyz)
        13. Wojtus (Chojnice)

dwie osoby nie potwierdziły uczestnictwa:
        - figli
        - Raffi

Zostały więc jeszcze trzy miejsca.

UWAGA! Nie umawiajcie jutro po meczach sparingów na następny tydzień - będziemy
        bowiem już grali w naszym pucharze.

Kiedy koniec zapisów? Prawdopodobnie jutro. Dzisiaj już nic więcej nie
        napiszę, bo nie za bardzo mam czas. Ale zachęcam do zgłaszania się osób które
        mają konto na www.hattrick.org - są jak widać trzy miejsca a na pewno
        conajmniej jedno pozostaje dostępne dla nowych uczestników.

Pozdr.
        • Gość: kostor Re: AKTUALNA LISTA + IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.03.02, 21:37
          kiedy będzie sporzadzony ranking? przed najbliższą kolejką czy po? proponuje po
          i z deadline poczekać do niedzieli o ile wcześniej nie zapełni się 16
          • pc Re: AKTUALNA LISTA + 05.03.02, 22:20
            Jutro powinny się zakończyć zapisy i tyle, inaczej ludzie poumawiają sparingi
            czy coś takiego. Nie musi być w sumie aż 16 drużyn. Zostały jeszcze tylko 3
            miejsca do obsadzenia, ewentualnie trójka osób będąca najwyżej w rankingu
            będzie miała wolny los.

Pamiętajcie że to dopiero pierwszy, jeszcze eksperymentalny puchar forum :)

Pozdr.
            • Gość: kostor Re: AKTUALNA LISTA + IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.03.02, 00:54
              no ale zobacz co za problem poczekać, przecież każdy kto chce grąć w pucharze
              nie będzei się umawiał a mysłe że i tak do piątku lista zamknie sie w 16
        • Gość: rutboj Re: AKTUALNA LISTA + IP: *.acn.waw.pl 06.03.02, 04:53
          porozsylaj wiadomosci do mailboxow, to ludzie nie poumawiajou sie.

trzeba jeszcze zagadac z redakcjou wyborczej, zeby puchar, ee..., znaczy kubek
          chociaz zabukowali dla tryumfatora;)
      • Gość: macias Przepraszam... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 07:09
        Przepraszam, ale musze wycofac swoja kandydature. Pierwszy puchar bede
        obserwowal z boku... powodzenia wszystkim!
      • pc Update 06.03.2002 - 4 wolne miejsca, zapisy trwają 06.03.02, 10:54
        Puchar rusza od przyszłego tygodnia.
        zapisanych jest na razie 12 uczestników.
        Wycofał się jeden (niestety...), dodatkowo ostrzegam że każde umówienie
        sparingu przez drużynę zapisaną spowoduje niestety jej dyskwalifikację z powodu
        niemożności uczestniczenia w pucharze. Wysłałem jednak message każdemu z prośbą
        o nieumawianie sparingów do niedzieli.

W niedzielę kończą się też oczywiście zapisy do pucharu.

WOLNE SĄ JESZCZE 4 MIEJSCA!
        Jeżeli jesteś forumowiczem, a nie masz drużyny, załóż konto na
        www.hattrick.org - powinieneś ją dostać do niedzieli i będziesz mógł się
        zgłosić do udziału w 1 "eksperymentalnym" pucharze forumowiczów GW!
      • Gość: macias Macias zmiennym jest :) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 11:54
        A co tam!
        Kurde, rozochocila mnie wygrana na stadionie PC (5-4)!

Wracam i ponownie zglaszam kandydature - moze dostane wolny los? :)
        • Gość: macias By the way... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 11:55
          ...PC, juz 4-1 prowadziles :)
          Moi zawodnicy byli zdeterminowani!
        • Gość: Mario29 kurde IP: 157.25.192.* 06.03.02, 12:01
          a moj pierwszy mecz w roli trenera byl niezbyt udany ... dostalem 2:5 z
          Kryszalem ....

ale mam satysfakcje ze stamina to moj moz=cny punkt.. druga polowa remis 2:2...

pierwsze koty za ploty - wiem ze ide w dobrym kierunku (drzyj figli !!!! :-))))

Mario boyz
          Series III.8
          • lhp Do Maria 06.03.02, 12:23
            wlasnie wygralem friendly z figli 3:0 na wyjezdzie, takze jakbys chcial jakies
            rady to pisz

pzdr
            • Gość: Mario29 Re: Do Maria IP: 157.25.192.* 06.03.02, 12:31
              no jassssne ze chce .. ale ty masz chyba lepszych troche graczy .. juz troche
              wytrenowanych ... a ja - pierwszy mecz to byl .. ale i tak jest lepiej :-))

przesylaj porady przesylaj :-)) maila znasz ?
            • Gość: figli Re: Do lhp IP: *.mtl.pl 06.03.02, 14:02
              witka!

ojj lhp nie podniecaj sie trenuje pewne warianty 4-2-4 sie nie sprawidzil ale
              nie ciesz sie to tylko w sparingach, od teraz walcze :)))

pozdrawiam

figli :->
        • pc Re: Macias zmiennym jest :) 06.03.02, 15:03
          Ok, ok niech tak bęzie. Tylko nie umawiaj na razie żadnych sparingów przed
          niedzielą bo ruszamy za tydzień. Acha, ten mecz był niezły... Gratuluję :)

A co tam, wkleję report:

PETROCHEMIA - Lwy Gdansk 4 - 5

Date: 3/6/2002 at 09:00
          Arena: PETROCHEMIA Arena
          Crowd: 1825

1825 spectators were at the scene at PETROCHEMIA Arena, where weather
          conditions were pretty good for football. PETROCHEMIA had chosen a strategic 3-
          5-2 formation. Gdansk started off with a incomprehensible 4-2-4 lineup.

The home side put themselves ahead 1 - 0 in the 22nd by a breakthrough from
          Kirk Langton , who unaided came in out of the right wing hooking the ball over
          the visitors keeper. PETROCHEMIAs Pontus Matsson got himself booked after a
          foul. A lot of people on the terraces claimed the penalty resulting in Gdansk´s
          Pawel Robak equalising to 1 - 1 was a mistake by the referee. He did, however,
          have a very good view of the situation from his position. PETROCHEMIAs Dan
          Igelner gave, after 34 minutes, the home team a 2 - 1 lead after an attack
          coming in from the right. Gdansk seemed to suffer a certain amount of confusion
          about the organization of the team. PETROCHEMIA put themselves up 3 - 1 when
          Korneliusz Ziomkowski broke through on the right, leaving the entire defensive
          box behind him. In the 41st minute PETROCHEMIA put themselves up 4 - 1, as the
          visitors defenders lost the ball to Dan Igelner, coming up from the left, who
          then proceeded cooly to round the goaltender, knocking the ball home Herbert
          Bartelski of Gdansk received a yellow card in the 41st minute for
          unsportsmanlike behaviour. The teams went for a half-time break at 4 - 1.
          PETROCHEMIA, bringing the final ball possession rate to 67 percent, dominated
          the battle.

Gdansk -coach had an extra briefing during the break, and after that his
          players looked a lot more organized. Gdansk managed to reduce a bit later to 4 -
          2 as Erik Carlsson finished off a well played combination from the left,
          carving through the defensive box. A bit later Gdansk´s Erik Carlsson could
          easily reduce to 4 - 3 after a misunderstanding in the home sides central
          defense line. The visitors didn´t give in and after 81 minutes Pawel Robak got
          through the home sides central line of defense, rolling in the levelling goal
          to make it 4 - 4 Gdansk took the lead in the games 84:th minute with 4 - 5
          after some elegant plays down the middle. Marcin Sobkowiak was the scorer.
          Gdansk seemed to suffer a certain amount of confusion about the organization of
          the team. The fortyfive minutes were dominated by PETROCHEMIA, with an
          impressive 63 percent possession of the ball.

The most dominating PETROCHEMIA player was without a doubt Peter Thornwald.
          Kirk Langton on the other hand, had a terrible day. The most dominating Gdansk
          player was without a doubt Antonio Arthur . However, Emmanuil Tsyganov made a
          disastrous appearance.

:-))))))))))))
          Langton mnie już wkurza, nie spisuje się...

Pozdr.
          • Gość: macias Re: Macias zmiennym jest :) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 15:10
            Swoja droga, to dwie bramki dla Ciebie strzelili pilkarze, ktorych de facto ode
            mnie kupiles... damn! :)
            • pc Re: Macias zmiennym jest :) 06.03.02, 15:12
              :)
      • _figli_ Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW 06.03.02, 13:10
        oki zapisuje sie sorki za opuznienie.... Figli united 32521
        • pc TIME IS RUNNING AWAY... 06.03.02, 15:12
          no to zostały już tylko dwa miejsca.
          • Gość: kostor Re: TIME IS RUNNING AWAY... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.03.02, 16:31
            heh moje rezerwy wygrały dziś 6-0, grał tylko jeden zawodnik który wybiegnie w
            niedziele więc drżyjcie :))
            • Gość: Geezoos Re: TIME IS RUNNING AWAY... IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 06.03.02, 17:32
              Raaaany!! To byly rezerwy??? Wow... No coz, tylko pogratulowac, ale nastepnym
              razem juz sie tak nie dam rozjechac. Strzelisz tylko polowe tego co dzis :))
              Nie umniejszajac Twojego zwyciestwa musze jednak powiedziec, ze w dalszym ciagu
              sie zastanawiam co chcialem osiagnac grajac w takim ustawianiu. Coz, czlowiek
              uczy sie na bledach a gorzej juz nie moze byc... raczej :))) Jeszcze raz
              gratuluje i pozdrawiam.
              • Gość: scheva Mam TEAM IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 18:27
                Dostałem dziś swoją drużynę. Niestety, ale trochę słabą:
                scheva-team
                series IV.27 :(
                Jednak nie załamuję się i mam nadzieję, że chłopaki pokażą na co ich naprawdę
                stać :)
                Jeśli są jeszcze wolne miejsca to też chciałbym się zapisać do pucharu.
                pzdr.
              • Gość: kostor Re: TIME IS RUNNING AWAY... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.03.02, 20:10
                jasne człowiek ucy sie na błędach ja już mam na koncie porażki 0-5 i 1-4 tak
                więc z czasem pewnie pójdzie ci lepiej.
                powodzenia
                • Gość: Kryszal Sorry Mario :)) IP: *.upc-b.chello.nl 06.03.02, 21:57
                  ...jednak pokusilo : :)))

Mario Boyz 2 - 5 G.K.S. Tychy

Date: 3/6/2002 at 09:00
                  Arena: FC Mario Boyz Pride Park
                  Crowd: 953

Overcast weather free of rain made for a crowd turnout of 953 at FC Mario Boyz
                  Pride Park today. Mario started off with a 4-4-2 lineup. G.K.S. had chosen a
                  strategic 4-4-2 formation.

It seemed as though G.K.S. considered the game won aforehand which resulted in
                  a very uninspired start of the game. In the 8:th minute the visitors broke
                  through on the right after some poor defending and Leon Witkowski put the ball
                  away for 0 - 1. In the games 9:th minute Mario´s Emil Boczkowski fell
                  dramatically just outside the penalty area.The referee, however booked Emil
                  Boczkowski for taking a dive. In the 10:th minute G.K.S. put themselves up 0 -
                  2 after an attack from the right, caused by a defensive blunder. Scorer was
                  Leon Witkowski. In the games 11st minute Leon Witkowski nearly put the visitors
                  another one up as he broke through and fired from just outside the box, his
                  shot passed just over the bar. The visitors Maksymilian Winogrocki took
                  advantage of an error due to a misunderstanding between the home side´s goalie
                  and full backs in the 22nd minute. 0 - 3 for G.K.S.. The referee showed G.K.S.s
                  Daniel Miszczyk the yellow card after a particularly nasty challenge. 0 - 3 was
                  the half-time score. G.K.S. held the ball, with a clear 55 percent possession
                  rate.

The away team´s Leon Witkowski took advantage of a mistake to the home side´s
                  right in the 48:th minute increasing G.K.S.´s lead to 0 - 4. By then Leon
                  Witkowski was a three time scorer - a hat trick! Mario reduced the score in the
                  49:th minute to 1 - 4 when Marcin Rudny got the best of a ball floated in from
                  the left. Maksymilian Winogrocki was suffering from cramps and had big
                  difficulties keeping up as the opponentes pushed forward. Filip Migdalski had
                  no problems getting through and hit home the 2 - 4 goal. The visitors Hugo
                  Nadolny took advantage of an error due to a misunderstanding between the home
                  side´s goalie and full backs in the 64:th minute. 2 - 5 for G.K.S.. Aleksander
                  Reich of Mario received a yellow card in the 64:th minute for unsportsmanlike
                  behaviour. G.K.S. held the ball, with a clear 58 percent possession rate.

The most dominating Mario player was without a doubt Amadeusz Sulkowski.
                  However, Piotr Orlowski made a disastrous appearance. Most important G.K.S.
                  player was Stanislaw Kajewski. However, Daniel Miszczyk made a disastrous
                  appearance.

Pzdr.

• Gość: Mario29 Re: Sorry Mario :)) IP: 157.25.192.* 07.03.02, 09:17
                    A co tym zlego Kryszal ?? Nie przepraszaj mnie. Ja jestem dumny z siebie ze
                    tylko tyle w pierwszym meczu w roli trenera mojej wirtualnej druzyny. W 2
                    polowie nie bylem gorszy. Teraz wzmocnilo mnie kilku graczy z sojuszniczej ligi
                    szwedzkiej (niezli :-))) to powalczymy next time moj drogi :-)))

Co do mojego najlepszego gracza w tym meczu to oglaszam ze jest do kupienia -
                    statystyki warto obejrzec!!!

Amadeusz Sulkowski, located in Poland, ID 2783548

Defending: formidable, Playmaking: solid.

Ideal for last defender/or defensive midfielder role.Young (24), very much
                    prospective and, furthermore, quite cheap!!! Check it out for yourself !!

Pozdrawiam
      • Gość: Wojtus Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: *.chojnice.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 23:39
        mam takie male techniczne pytanko:
        - co bedzie jezeli w meczu pucharowym bedzie np. wynik 0-0
        czy mecz zostanie powtorzony czy moze cos innego
        • Gość: rutboj Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: *.acn.waw.pl 07.03.02, 01:15
          Przy umawianiu meczu musisz zaznaczyć, że rozgrywany będzie wg Cup Rules, nie
          Normal. Wtedy w przypadku remisu będzie dogrywka i rzuty karne.
          • Gość: wojtus Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: *.chojnice.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 14:46
            aha dzieki spoko
      • tgaw Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW 07.03.02, 14:54
        witam,

tym samym wyrażam chęc na start w pucharze...
        druzyna KS Lapidaria,

pozdrawiam
        • pc Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW 08.03.02, 09:52
          Niestety... Nie możesz wziąć udziału w pucharze z powodu umówienia meczu
          towarzyskiego na najbliższą środę. Warunkiem udziału w pierwszej edycji Pucharu
          Forum jest posiadanie wolnego terminu, ponieważ rusza w najbliższą środę.

Dlatego niestety ale muszę odrzucić Twoją kandydaturę. Przejrzę również inne
          drużyny zgłoszone i jeżeli ktoś umówił friendlies (nie sądzę) to zostanie
          wycofany z pucharu. Natomiast drużyna Schevy została dodana do grona
          uczestników, tak więc zostało tylko JEDNO MIEJSCE DO OBSADZENIA.

Przypominam: nie można mieć umówionego meczu towarzyskiego na najbliższy
          tydzień.
          • ant. Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW 08.03.02, 18:08
            Chętnie bym się w to zabawił, ale nie wiem o co w tym chodzi. Mam drużynę ID
            ant83, i tyle! Jakiś skład, gdzie wszyscy zawodnicy są słabi, nie wiem na czym
            to polega. Jeśli ktoś pomoże, to proszę bardzo! Czy jest to może coś w rodzaju
            managera, tylko, że na wynik trzeba czekać tydzień czasu???
            • Gość: kapen Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: *.chello.pl 10.03.02, 11:40
              ant. napisał(a):

> Chętnie bym się w to zabawił, ale nie wiem o co w tym chodzi. Mam drużynę ID
              > ant83, i tyle! Jakiś skład, gdzie wszyscy zawodnicy są słabi, nie wiem na czym
              > to polega. Jeśli ktoś pomoże, to proszę bardzo! Czy jest to może coś w rodzaju
              > managera, tylko, że na wynik trzeba czekać tydzień czasu???

Przeczytaj reguly na www.hattrick.org. Rzeczywiscie gra toczy sie w real time,
              czyli na mecz ligowy czekasz tydzien. Podpowiem, ze cala zabawa polega na tym, ze
              rywalizujesz z ludzmi a nie kompem - tak przynajmniej ma byc jak wypelnia sie
              ligi. Wszyscy dostali jakies sklady, z reguly slabe i trenuja je. Puchar gramy w
              ramach friendlies - meczow towarzyskich. Zdaje sie, ze w naszym pucharze nie
              mozna grac pierwszym skladem... ale to inna historia.
              nie zniechecaj sie niepowodzeniami :)
              pozdr.
      • ant. Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW 09.03.02, 11:49
        he, cisza
        • Gość: kostor Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.03.02, 11:03
          no to cekamy na ranking... pc qpe dobrej roboty robisz z tym pucharem:)
          • pc Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW 10.03.02, 11:20
            ranking już jest:
            (wiem że wklejnony będzie nieczytelny)

Akurat tak się rozłożyło, że są 3 grupy drużyn, ze średnią punktów >=2.50,
            >=2.00 oraz pozostałe.
            Te z pierwszej grupy będą rozstawione na pozycjach (w drabince) 1-4, z drugiej
            na 5-8. Wolny los będie miała drużyna z pozycji 1.
            Potem zostaną dolosowane pozostałe teamy. Co do formy losowania, jeszcze nie
            jestem pewny jak zostanie przeprowadzone, muszę coś wiarygodnego wymyślić.

Możliwe że miejsce wolnego losu (bo jest 15 drużyn) zajmie jedna drużyna która
            rozegrała w IV lidze 1 mecz (wynik 1:1) ale to jeszcze nie do końca pewne.

Pozdr.

średnia m w r p bz bs

Polonia B-ford 3.00 2 2 0 0 12 1
            3
            5:1, 7:0

Korniszony F.C. 3.00 2 2 0 0 9 1
            6
            4:0, 5:1

G.K.S. Tychy 2.50 4 3 1 0 13 2
            10
            3:0, 4:0, 2:2, 4:0

Lwy Gdansk 2.50 4 3 1 0 10 2
            10
            0:0, 5:0, 2:0, 3:2

-----------------------------------------------------------------

PETROCHEMIA 2.33 3 2 1 0 10 3
            7
            2:2, 3:0, 5:1

lhp_team 2.25 4 2 0 1 6 9
            9
            0:8, 2:0, 2:0, 2:1

Cmemtarzanka 2.00 3 2 0 1 14 1
            6
            5:0, 0:1, 9:0

Rude Boyz 2.00 4 2 0 2 8 11
            6
            2:1, 2:7, 1:2, 3:1

Limavady United 1.75 4 2 1 1 12 5
            7
            1:3, 2:2, 7:0, 2:0

Chojnice 1.75 4 2 1 1 7 6
            7
            0:6, 0:0, 2:0, 5:0

AC WARSZAWA 1.50 4 2 0 2 8 8
            6
            3:1, 1:4, 0:2, 4:1

Mario Boyz 1.50 2 0 0 1 2 6
            3
            0:5, 2:1

kOsToR YelolnkY 1.00 3 1 0 2 5 9
            3
            0:5, 1:4, 4:0

Figli United 0.33 3 0 1 2 3 8
            1
            0:4, 2:2, 1:2

Scheva Team 0.00 1 0 0 0 1 4
            0
            1:4
      • pc Re: >>>>PUCHAR HATTRICKOWICZÓW<<<< ZAPISY UCZESTNIKÓW 10.03.02, 11:24
        Oto ranking w czytelniejszej postaci, najpierw średnia punktów potem różnica
        bramek.

Polonia B-ford 3.00, 12:1
        Korniszony F.C. 3.00, 9:1
        G.K.S. Tychy 2.50, 13:2
        Lwy Gdansk 2.50, 10:2
        PETROCHEMIA 2.33, 10:3
        lhp_team 2.25, 6:9
        Cmemtarzanka 2.00, 14:1
        Rude Boyz 2.00, 8:11
        Limavady United 1.75, 12:5