Gość: mała mysz Skoki narciarskie. Stoch: Chcę być najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 01:00 Powodzenia Kamilu!!! Życzę pozycji conajmniej na podium w MŚ w lotach, PŚ oraz TCS!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Skoki narciarskie. Stoch: Chcę być najlepszy IP: *.centertel.pl 22.08.11, 11:58 "Jestem gotowy, żebyście pisali o mnie "najlepszy polski skoczek'". Gratuluję skromności. Nie przypominam sobie, aby Małysz kiedykolwiek coś takiego powiedział - a przecież był, jest i zawsze będzie najlepszym polskim skoczkiem. Stoch, spróbuj najpierw osiagnąć tyle, ile Adam. Potem spróbuj osiągnąć więcej od niego. Wtedy będziesz się mógł nazwać "najlepszym polskim skoczkiem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lowcaidiotow Re: Skoki narciarskie. Stoch: Chcę być najlepszy IP: *.proxnet.pl 22.08.11, 12:15 jestes zenujacym, zakompleksionym czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Skoki narciarskie. Stoch: Chcę być najlepszy IP: *.centertel.pl 22.08.11, 13:07 Masz jeszcze jakieś argumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terazniejszosc Re: Skoki narciarskie. Stoch: Chcę być najlepszy IP: *.haufe.de 22.08.11, 13:38 Malysz jest poczatkajacym, kiepskim rajdowcem. Byl najlepszym w Polsce skoczkiem. Teraz jest nim Stoch. Czasow nie rozrozniasz, czy faktycznie jakis inny problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Skoki narciarskie. Stoch: Chcę być najlepszy IP: *.centertel.pl 22.08.11, 14:39 Najlepszym polskim skoczkiem (wszechczasów) jest Adam Małysz. Jest i będzie najlepszym skoczkiem, dopóki ktoś nie uzyska lepszych od niego wyników. To, czy obecnie startuje w rajdach dla zabawy, czy siedzi na kanapie przed tv, nie zmienia faktu, że jest NAJLEPSZYM polskim skoczkiem. Co osiągnął Stoch, że już teraz uważa się za najlepszego polskiego skoczka? Może co najwyżej uważać się za najlepszego wśród AKTUALNIE startujących polskich skoczków (co zresztą nie jest jakimś nadzwyczajnym sukcesem, patrząc na poziom skoków bez Adama). Ale nawet wtedy ogłaszanie dziennikarzom, że mogą już o nim pisać "najlepszy polski skoczek" jest tak żenujące, jak żenującym jest żądanie pewnej miernej tzw. piosenkarki, aby uważać ją za "królową"... Jest zasdnicza róznica w stwierdzeniu: "Chcę być najlepszy", i w twierdzeniu, że teraz już prasa może mnie nazywać najlepszym. Pierwsze jest chwalebne, drugie - żenujące. Jeszcze jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jontek Re: Skoki narciarskie. Stoch: Chcę być najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 15:11 Najlepszym oczywiście jest Adam Małysz. Wywiad Stocha kwitujemy śmiechem ale niech się mnistrz Stoch stara. Każdy, kto choć trochę wie o sporcie, wie również, że Kamil Stoch jest już za stary by zdążyć zdobyć to co zdobył Adam Małysz i co przyniosło Chwałę Najlepszego Skoczka wszech czasów w Polsce a nawet na Świecie. Ciągle do pobicia jest wynik naszego Jedynego Złotego Medalisty Olimpijskiego - Wojciecha Fortuny, któremu zasłużonej sławy nie odebrał nawet Adam Małysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Skoki narciarskie. Stoch: Chcę być najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 16:39 Polak, jeśli nie ma problemu, to sobie go i tak znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Montenegro Re: Skoki narciarskie. Stoch: Chcę być najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 16:51 Napij się zimnej wody albo policz do 100, może przejdzie Ci to zacietrzewienie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Skoki narciarskie. Stoch: Chcę być najlepszy IP: *.centertel.pl 22.08.11, 18:09 A gdzie Ty tu widzisz zacietrzewienie? Zamiast silić się na jasnowidza, co Ci kiepsko wychodzi, podaj jakieś kontrargumenty. Udowodnij, że to nie Małysz, lecz Stoch zasługuje na miano najlepszego polskiego skoczka, a ja nie mam racji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Kiemlicz Re: Skoki narciarskie. Stoch: Chcę być najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 16:49 Najlepiej rozwiążmy wszystkie kluby narciarskie. Bo jeszcze, nie daj Boże, wychowamy kogoś lepszego niż Małysz i co będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Skoki narciarskie. Stoch: Chcę być najlepszy IP: *.centertel.pl 22.08.11, 18:26 Ależ wychowajmy nawet i 10 -ciu lepszych od Małysza! Tylko NAJPIERW wychowajmy, NAJPIERW niech pokażą, że są lepsi, a potem niech to ogłaszają wszem i wobec. Śmieszne jest, gdy ludzie, którzy jeszcze niewiele osiągnęli, dużo mówią. W takich sytuacjach los lubi być złośliwy i nieraz uczy pokory. Będzie ubaw, gdy któryś inny nasz skoczek zaliczy niespodziewaną eksplozję formy i pokona Stocha. I fakt, że jest gotów, aby o nim pisali: "najlepszy polski skoczek", splendoru mu nie przyniesie. Skromność (w połączeniu z ambicją) naprawdę nie jest głupią cechą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Kiemlicz Re: Skoki narciarskie. Stoch: Chcę być najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 19:15 Po prostu szukasz dziury w całym. Logiczne, że Stoch jest w TEJ CHWILI najlepszym polskim skoczkiem. Przecież nie twierdzi, że jest najlepszym w historii, więc teraz zmyślasz i wkładasz mu w usta to, czego nie powiedział. Czy ktoś obruszał się, gdy ktoś inny twierdził, że Fijas jest najlepszy w Polsce? "Jaki najlepszy, Marusarz jest lepszy!" - tak mówił? Stoch ma swoje cele. Nie przypomina on Matei, dla którego skok na 106,5 m na skoczni dużej to dobry skok. Chce coś osiągnąć i wierzy, że mu się uda, a jeśli by nie wierzył, to powinien przestać ten sport uprawiać. "Do nieba pójdzie po laury/Ten, kto tam sięga, gdzie wzrok nie sięga" A. Mickiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Skoki narciarskie. Stoch: Chcę być najlepszy IP: *.centertel.pl 23.08.11, 11:03 Gdzie twierdzę, że Stoch powiedział, iż jest najlepszym polskim skoczkiem w historii? On tylko "uroczo" stwierdził, że dziennikarze mogą go już nazywać "najlepszym polskim skoczkiem". Nie jest najlepszy W TEJ CHWILI, ani w następnej. Najlepszy jest cały czas Małysz - dopóki ktoś nie pobije jego rekordów/ wyników. Stoch może być najwyżej najlepszy wśród AKTUALNIE STARTUJĄCYCH skoczków. Ale nawet jesli byłby najlepszy wśród aktualnie startujących skoczków, to mówienie o sobie samym, że jest się najlepszym, jest żałosne i świadczy o braku klasy. Nie trawię zarozumiałych pyszałków, którzy jeszcze niewiele osiągnęli, a już uważają się za nie wiadomo kogo. Największych mistrzów cechuje skromność. Cecha ta TYM BARDZIEJ powinna charakteryzować kogos, kto jeszcze niewiele osiągnął. Tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-mobileclub.tk Zlokalizuj Znajomego IP: 195.206.116.* 22.08.11, 13:27 HIT! Zlokalizuj Znajomego,Zonę, Dziecko, Męża czy kogokolwiek innego. Wejdź na: e-mobileclub.tk Odpowiedz Link Zgłoś