Gość: antykopacz strzelili na 2-1 i zaczela sie obrona Czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 00:33 z takim podejsciem i taka taktyka to nie ma po co awansowac do LM, przynajmniej wstydu nie bedzie ... a najlepsze jest to, ze obrona Czestochowy byla od poczatku meczu, w czasie grania tej taktyki dostali 2 bramki w plecy - zaczeli grac troche lepiej, strzelili bramke i znow powrot do obrony Czestochowy ... dramat - wy za darmo powinniscie grac, a nie za taka kase jak pobieracie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szur Nic się nie zaczęło bo bronili się przez cały mecz IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.08.11, 00:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tupkal Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki na... IP: *.ghnet.pl 24.08.11, 00:35 Maskant powiedział: "Polskiej piłki od Ligi Mistrzów nie dzieli jednak przepaść." Panie trenerze, oczywiście nie jest to przepaść, ale coś znacznie większego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregor-uk Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki na... IP: *.range212-140.btcentralplus.com 24.08.11, 00:36 Nie zwalamy! Winny porazki jestes Ty i te twoje"cioty" antypilkarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bez_owijania Pareiko graczem meczu 24.08.11, 00:38 To co zrobił ten bramkarzyna Pareiko przy pierwszym golu można śmiało nazwać wielbłądem roku. Jakim cudem w ogóle ta piłka wpadła do bramki? A może bramkarzyna dostał przed meczem jakiś upominek od Cypryjczyków, bo nie mogę pojąć jak można w ten sposób wrzucić piłkę do własnej bramki. Janusza Jojki się naoglądał, czy ki diabeł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wislak Re: Pareiko graczem meczu IP: *.as13285.net 24.08.11, 01:47 bez_owijania napisał: > To co zrobił ten bramkarzyna Pareiko przy pierwszym golu można śmiało nazwać wi > elbłądem roku. Jakim cudem w ogóle ta piłka wpadła do bramki? A może bramkarzyn > a dostał przed meczem jakiś upominek od Cypryjczyków, bo nie mogę pojąć jak moż > na w ten sposób wrzucić piłkę do własnej bramki. Janusza Jojki się naoglądał, c > zy ki diabeł? Gralem przez wiele lat na bramce w II - III lidze i powiem ci, zes glupek do potegi. Pilka szla rogalem, mocna podkrecona a na slupku stal Malecki, ktory zrobil ruch w kierunku pilki, ale sie przestraszyl i ja puscil, wtedy zdezorientowany Parejko staral sie ja wybic, ale bylo juz za pozno. Takie rzeczy sie zdarzaja i winic tutaj bardziej nalezy Maleckiego za to, ze odstawil glowe, niz Parejke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwek Re: Pareiko graczem meczu IP: 212.180.227.* 24.08.11, 01:53 jeden fakt to ze malecki powinien ta pilke stracic na rog ale musialby zrobic krok w przod a drugi fakt ze ta pilka nie leciala w kierunku bramki tylko wzdluz a bramkarz sam sobie ja wpakowal .... wiec jak moglo byc za pozno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wislak Re: Pareiko graczem meczu IP: *.as13285.net 24.08.11, 01:58 Gość portalu: iwek napisał(a): > jeden fakt to ze malecki powinien ta pilke stracic na rog ale musialby zrobic k > rok w przod a drugi fakt ze ta pilka nie leciala w kierunku bramki tylko wzdluz > a bramkarz sam sobie ja wpakowal .... > wiec jak moglo byc za pozno? Pilka szla mocna podkrecona, a Parejko byl zmylony tym, ze Malecki cofnal leb. Pilka wpadkla mu na rekawice i sie odbila w kierunku bramki, Parejke sie rzucil i ja wybil, ale katem oka zobaczyl zolta koszulke i staral sie pilka przytrzymac i wtedy wcisnal ja sobie do siatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Pareiko graczem meczu IP: 212.180.165.* 24.08.11, 02:29 Dokładnie tak, ale na bramkarza łatwo zwalić. Oglądałem powtórkę i jak dla mnie to Małecki zbił tę piłkę do wewnątrz bramki albo na słupek, tak że podkręcona nadal mogła wpaśc do bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Pareiko graczem meczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.11, 08:03 a nie zauważyłeś kto mu wybił piłk prawie z rąk przy słupku ? To popatrz na powtorki Odpowiedz Link Zgłoś
maz-48 Re: Pareiko graczem meczu 24.08.11, 08:39 Niestety, ale "bez_owijania" ma rację. Pareiko sam sobie wrzucił tę piłkę do bramki. Piłka po odbiciu się od słupka dostała niesamowitej rotacji, leciała wzdłuż bramki, a spóźniony Pareiko chciał ją złapać i miał już ją w rękach, ale chwyt był niedokładny, a piłka nadal się kręciła jakby napędzana jakąś niewidzialną siłą i przy poprawie uchwytu ponownie wyleciała mu z rąk. To zaskoczyło go całkowicie i rozpaczliwym ruchem ręki wrzucił ją do bramki. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że asekurował go któryś z obrońców, a piłkarze Apoelu całkowicie już odpuścili tą akcję widząc, że nic z tego nie będzie. Sytuacja więc była bezpieczna, doświadczony bramkarz powinien wiedzieć jak zablokować taką piłkę. Wystarczyło zasłonić ją ciałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EM Re: Pareiko graczem meczu IP: *.173.46.222.tesatnet.pl 24.08.11, 09:17 Dobrze, ze ta bramka wpadla. Awans Wisly, ktora poza sytuacja, z ktorej strzelila bramke, znalazla sie tylko raz w sposob kontrolowany na polu karnym Apoelu, bylby absurdem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flying dutchman Re: Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki IP: 79.175.252.* 24.08.11, 00:39 Nie gadaj na trenera bo jest dobry, tylko ci jego podopieczni stali jak te zasrańce na boisku,najebali w zbroje na samym starcie a później sie pomazali jak zwykłe cip.ki,z takim zapleczem nawet Guardiola by nic nie wskórał :///// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martwiacy sie Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki na... IP: *.181.95.93.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.08.11, 00:50 dzien dobry, krecina-40tys ,lato 130 tys miesiecznie, wyciagnij wnioski dziekuje,,,,, do widzenia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wislak Re: Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki IP: *.as13285.net 24.08.11, 01:49 Gość portalu: martwiacy sie napisał(a): > dzien dobry, krecina-40tys ,lato 130 tys miesiecznie, wyciagnij wnioski > dziekuje,,,,, do widzenia, Wytlumacz mi debilu, co zarobki Kreciny i do Laty maja do budzetu prywatnego klubu pilkarskiego? Komuna debilu sie skonczyla i od ponad 20 lat zyjemy w zupelnie innej rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy w innej rzeczywistosci? IP: *.adsl.euroweb.sk 24.08.11, 06:45 tos doje.bal, bracie. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatowy_kryzys gdyby wisła przeszła dalej byłoby to niespraiwdliw 24.08.11, 00:53 e wisła była gorsza pod każdym względem, na szczęście boisko to zweryfikowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 01:03 Maaskant: Piłkarze schodzili do szatni zalani łzami... Od LM nie dzieli nas przepaść nie? tośmy dwa RÓZNE mecze ogladali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszek_okruszek Wisła - apoel IP: *.nplay.net.pl 24.08.11, 01:07 żeby nie było....piłka mnie tyle obchodzi co wczorajszy śnieg.....kocham żużel.....ale nawet ja wiedziałem, że wisełka w piz*e dostanie....więc niewiwle myslac postawiłem 10 zl na klub ktorego nazwy nie wymowie...35 do zwrotu.....ale taka mala uwaga od laika (lub jak kto woli lajkonika:) tak jak nas koreance zabiegali w 2004 na mistrzostwach....tak samo wiselka nie dala rady kondycyjnie na kipru....sorka pany ale chlanie robi swoje...polska miszczem świata............na żużlu, pacany....na żużlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Zjezdzaj z tym zuzlem , balwanie ! IP: 125.209.135.* 24.08.11, 05:03 TO JEST TYLKO GOWNO, A NIE SPORT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki na... IP: *.centertel.pl 24.08.11, 01:08 mówiłem, że trzeba było sprzedać całą polską ligę, zostawić jeden klub i kupić Eto'o... xD Odpowiedz Link Zgłoś
repart Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki na... 24.08.11, 01:09 Nie ma co szukać winnych. Ktoś wygrywa, ktoś przegrać musi. Taki jest sport, taka sprawiedliwość. Trudno, szkoda, przykro...ale co więcej powiedzieć? Jestem kibicem Lecha, jednak na czas meczy pucharowych, zawsze kibicuję polskiej drużynie, bo to nas reprezentują. Gratuluję Wiśle dotarcia do tego etapu rozgrywek i życzę, by w Lidze Europejskiej osiągali jak najlepsze wyniki. Jak poprzednio Lech, a może nawet jeszcze lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sugi Re: Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki IP: *.telpol.net.pl 24.08.11, 01:26 Ja jestem kibicem wisły i podpinam się do twojej wypowiedzi czy gra Lech, WISŁA czy inny klub w Pucharach to im kibicuję bo oni nie tylko reprezentują swoje barwy klubowe lecz Polskę a to jest najważniejsze ps. Lech roczek temu był w Podobnej sytuacji ale cało wyszedł w PE może wisła dojdzie o jeden mecz więcej czsa pokaże pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nokurdebalans Re: Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.11, 01:13 polski futbol idzie do przodu? myślę że Wisła Kasperczaka z 2002 roku spokojnie przeszłaby taki Apoel. Niestety oni musieli o Ligę Mistrzów grać z FC Barceloną. Ta obecna Wisła to tylko zgraja średniej klasy najemników z zagranicy. Żadnego postępu nie widzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: "Nic się nie stało!!! ..... nie stało" IP: *.acn.waw.pl 24.08.11, 01:29 no już bliżej progów LM podejść sie nie dało niż ostatniego wieczora :/ szkoda przeogromnie :/ kibic z obecnej stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 01:40 to są przekrecone jego słowa, słuchałem tej wypowiedzi na zywo i nic o kontrolowaniu meczu nie powiedział. Zachował się z klasą i nie jestem kibicem wisły, ani z tamtych okolic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wislak Re: Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki IP: *.as13285.net 24.08.11, 01:53 Gość portalu: xyz napisał(a): > to są przekrecone jego słowa, słuchałem tej wypowiedzi na zywo i nic o kontrolo > waniu meczu nie powiedział. Zachował się z klasą i nie jestem kibicem wisły, an > i z tamtych okolic Tez sluchalem jego wypowiedzi i zgadza sie, o kontrolowaniu gry przez Wisle nawet slowem nie wspomnial, ale na tym portalu pracuja niedouczone dzici, wiec nalezy im to wybaczyc. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki na... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.08.11, 01:54 Oczywiście. Chłopaki nic się nie staaaałooooo...., chłopaki nic się nie staaaaałoooooo... Gdyby zapie...li na treningach, nie chlali, nie ćpali i nie łazili do kasyn. Gdyby robili za 1500 zł., mieli perspektywy, jak piłkarze w komunie, to byśmy mieli ludzi. A tak mamy wyżelowane p....y. O co chodzi? Kto wierzył, że Ci tancerze są w stanie coś ugrać???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 24.08.11, 02:48 Ha,ha,ha, jaka pogode? Polacy na kazde niepowodzenie maja jedna odpowiedz:ZABRAKLO SZCZESCIA!!! Ale solidnie pracowac to sie im nie chce.Ot cwaniaczki co dymaja Cupiala. Szczescie nie hu.j,do reki nie wezmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pryszcze.duszy Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki na... 24.08.11, 03:07 "Apoel ma wielu dobrych zawodników, ale moi też potrafią dobrze grać" szkoda że nie zdecydowali się pokazać tego chociaż przez 10 minut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr Uszaszowski Polska pilka nozna to gowno do n-tej potegi ! IP: 125.209.135.* 24.08.11, 04:31 KOGO CI SZMACIARZE REPREZENUJA? Pewnie tylko pisiorkow i balwanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Panie Basałaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 05:00 Konsekwentnie niech Pan dalej buduje katrę z tymi ludźmi których ma, nie da się awansować do L.M z na prędce skleconym zespołem, ale z drógiej strony patrząc ten zespół ma potencjał...tak trzymać, ja tam wcale zły nie jestem po prostu znam realia... gdyby ten zespół rok więcej się zgrywał było by inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
grad1964 Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki na... 24.08.11, 05:33 Płaczący Pa...ncie, teraz dopiero będzie zjazd....) Ciekawe czy pan Bogusław wytrzyma....) Ciesz się Robercie, że to nie Prezes Wojciechowski..... . Ciekawe co powiedzą Ci Fajni i "Sprzyjający" dzienikarze..., bardzo c iekawe:))) Taki z Ciebie SUPER Trener jak ze mnie ......, Pozdrawiam:)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piterbb72 Re: Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 07:00 niestety stworzeniem sytuacji nie wygrywa się meczu Wisła to cieniasy jak cała Polska piłka Odpowiedz Link Zgłoś
dorjan52 Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki na... 24.08.11, 07:17 Cymbergaj też jest grą,ale mam obawy czy nie za trudną dla naszych patałachów.Pora zmienić profesję bo piłkarzami na pewno nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
scan33 Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki na... 24.08.11, 07:45 Tak wygląda stan naszej piłki.Nie ważne kto gra, jak nazywa się drużyna, zawsze ten sam blamaż.Wg.Szpakowskiego, po pierwszym meczu Wisła już była w lidze, nie sprawdziło się. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki na... IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.11, 07:46 Nie ma nad czym płakać. Jak widziałem tą panikę w wykonaniu mistrza Polski w starciu z klubem cypryjskim to zastanawiałem się po co ma się dostać do LM. Żeby skończyć z "dorobkiem" -18 pkt? Polska ekstraklasa nie jest warta funta kłaków, menedżerowie i trenerzy bez pojęcia - festiwal odgrzebywania mumii w tym sezonie, a młodych talentów nie widzą (bo oczywiście zawodnik musi mieć 180 wzrostu i ważyć z 80 kilo, inaczej się nie nadaje - wg. nich to i Messi byłby do kitu). Kogo zresztą ta cała "ekstraklasa" interesuje? Bandę kiboli, żerujących na piłce leśnych dziadków z PZPN? Lepiej iść na mecz juniorski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Widziałem to... IP: *.play-internet.pl 24.08.11, 07:46 ...polskie badziewie, a na marginesie chłopaki nie płaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irry Re: Widziałem to... IP: *.bialystok.vectranet.pl 24.08.11, 09:06 Chłopaki może i nie płaczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrzej Wisła Kraków. Maaskant: Nie zwalajmy porażki na... IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 07:56 Panie trenerze Smuda niech pan zacznie kierować się własnym rozumem i odrzuci do kosza podpowiedzi takich FACHOWCÓW jak Kowalczyk czy Borek ,bo wartość piłkarza poznaje się przy okazji pojedynków o coś. Niestety Małecki jeszcze nie dorósł do tego aby czyścić buty kadrze no chyba że pod skrzydła weżmie go słynny trener napastników (widziany przez wyżej wymienionych fachowców w kadrze) który to wsławił się w niedawnym meczu w Pawłodarze trzykrotnym ustawieniem piłki na piątce bramkarzowi Irtysza!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś