Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Robert Maaskant: Obawiałbym się Manchesteru i B...

IP: *.centertel.pl 01.09.11, 10:10
    jakoś wisła kasperczaka była w stanie pokonac barcelonę!
    wkurzają mnie takie żarty i podejscie, że 6 spotkań w lidze mistrzów by przegrali.
    wkurza mnie tez sposób gry drużyny - broniąc sie przez 90 minut przeciwko cypryjdzykom chcieli awansować? ta gruzyna potrafi grac ofensywnie, trzeba tylko ja odpowiednio nastwić było.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jeremi Re: Robert Maaskant: Obawiałbym się Manchesteru i IP: *.skawsoft.com.pl 01.09.11, 10:19
        Maaskant wypowiedział się żenująco. Kompletny brak ambicji. To w ogóle po co brali udział w eliminacjach jak teraz doszli do wniosku, że w sumie dobrze, że nie oni lecz mistrz Cypru awansował do LM. Podejście, że wszyscy by nas ograli to w ogóle szczyt idiotyzmu. Jakby każdy tak podchodził to po co robić rozgrywki - lepiej od razu zrobić np. Barcelonę mistrzem. A i w LE nie będzie tak łatwo i przyjemnie. Jak Wisła będzie grać taką taktyką jak w rewanżu z Apoelem to szybko pożegna się także z tą klasą rozgrywek.
        • Gość: najaremo Maskant to idiota bez ambicji i pomysłu na gre IP: 195.42.249.* 01.09.11, 12:45
          w dodatku kiepski z niego trener. całą robote odwalił w skiśle Stan.
          • Gość: Whatever Robert Maskantski? IP: *.home.aster.pl 01.09.11, 12:51
            Maaskant się już zdążył spolonizować???
            Zaskakująco typowo polackie odwracanie kota ogonem. Hokus pokus - i mamy z porażki sukces.

Jak przegrają 6 meczów w Lidze Europejskiej to się więcej nauczą niż gdyby przegrali tyle samo w Lidze Mistrzów. No ciekawe.
      • Gość: SynGefco Lepsza LE niż LM IP: *.129.broadband3.iol.cz 01.09.11, 10:21
        Kibicuje wszystkim polskim drużynom na arenie międzynarodowej. Przyznam się, że zbytnio nie zmartwiłem się, że Wisła nie awansowała do LM. Zgadzam się z trenerem, dla mnie kibica jest ważniejsze, żeby drużyna grała i wygrywała, co może nauczyć się drużyna, która dostanie 6 meczów wp.....l , no może jakiś jeden remisik. Wolę obejrzeć mecze Wisły ze słabszą drużyna europejską i emocjonować się, niż z lepszą z LM i po pierwszej połowie zmienić kanał. Z kasą i sponsorami które mają polskie drużyny możemy osiągać jakieś maleńkie sukcesy jedynie w LE, przykład Lecha z zeszłego roku.
      • Gość: lol Re: Robert Maaskant: Obawiałbym się Manchesteru i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 11:22
        co ty pier.dolisz, jaka wisla kasperczaka pokonala jaka barcelone? zanim sie zaczniesz uwazac za wielkiego eksperta i oceniac maaskanta, sam sie troche doksztalc. farse pokonal niejaki skorza, kasperczak ma na swoim koncie inne zespoly..
      • Gość: hehe Robert Maaskant: Obawiałbym się Manchesteru i B... IP: *.net.stream.pl 01.09.11, 11:38
        farcelone to by nawet GKS KATOWICE pokonało.
      • dragonji Maaskant woli LE? Tak, bankowo :) 01.09.11, 12:07
        Co z tego, że by przegrali wszystkie mecze... W LM zarobiliby przecież ponad 10 mln €, czyli praktycznie podwoiliby budżet klubowy...
        • Gość: SynGefco Re: Maaskant woli LE? Tak, bankowo :) IP: *.129.broadband3.iol.cz 01.09.11, 12:36
          A Ty c manager klubu, czy kibic ? Mnie zależy na wynikach zespołu, a nie na ich kasie.
      • Gość: yhwh Re: Robert Maaskant: Obawiałbym się Manchesteru i IP: 212.160.172.* 01.09.11, 12:39
        jaka wisła Kasperczaka, kiedy?

To skorża wygrał z barcą!
        • Gość: gość skorża wygrał bo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 13:52
          po 4:0 u siebie Barcelona nie chciała się przemęczać. Jakby Barca musiała wtedy w rewanżu wygrać 9:0 - to by wygrała.
          • timbwolf3 Re: skorża wygrał bo 01.09.11, 18:52
            Wlasnie, Kasperczak nigdy nie wygral z Wisla, po swientym meczu przegral w Krakowie 3-4 po bramkach Rivaldo, Kluiverta i Luisa Enrique
            W epoce Skorzy Barcelona przyjechala do Krakowa na wycieczke, dali chlopakom wygrac 1-0, po meczu Guardiola powiedzial ze Brozek to ceikawy zawodnik i and rugi dzien polska prasa juz go widziala w Barcelonie :) niedawno Skorza przyznal ze to byl najwiekszy sukces w jego karierze... teraz jest wygrana 3-2 w Moskwie, w tym przypadku jest sie czym chwalic, w tamtym niekoniecznie
      • ulanzalasem Robert Maaskant: Obawiałbym się Manchesteru i B... 01.09.11, 13:45
        Maaskant - człowiek bez ambicji ? Za 2-3 miesiące powie: Celem Wisły jest utrzymanie się w Ekstraklasie :>
        • Gość: gość a ja chciałbym żeby za 9 miesięcy powiedział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 13:53
          "Celem Wisły jest natychmiastowy powrót do ekstraklapy" ;)
          • Gość: SynGefco Re: a ja chciałbym żeby za 9 miesięcy powiedział IP: *.129.broadband3.iol.cz 01.09.11, 14:21
            "Dziś wygraliśmy Ligę Europy, ale trzeba zap...ać dalej, jutro wygramy Ligę Miszczów" :))
      • Gość: gość Re: Robert Maaskant: Obawiałbym się Manchesteru i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 13:49
        mam nadzieję, że ten pyszałkoweaty bufon M. i jego ukochany (także M.) dostaną wkrótce nielichego prztyczka w nos
      • Gość: kibic Robert Maaskant: Obawiałbym się Manchesteru i B... IP: *.1-2.cable.virginmedia.com 01.09.11, 14:31
        Nie rozumiem Maskaanta. Gdyby pracowal u mnie w firmie wyleciałby dyscyplinarnie.

Piłka nożna to rywalizacja sportowa, często z lepszymi od siebie, jakie to podejście, że z tym czy z tamtym zespołem nie poradzilibyśmy sobie? To o co chodzi w sporcie? Po co grać?

Jeżeli ten pan twierdzi, że doznając porażek z lepszymi nic się nie nauczy, to ja się pytam kiedy się nauczy? Wygrywając ze słabszymi? Czego? Uczysz się tylko mierząc się z lepszymi, także doznając porażek.

Jak ktoś napisał, "polska mentalność" chyba już go zaraziła na tyle aby odszedł.
      • czterdziestyiczwarty Robert Maaskant: Obawiałbym się Manchesteru i B... 01.09.11, 17:16
        Hej "fachofcy " od pilki noznej . Zejdzcie z oblokow i wbijcie sobie w te puste lby ,ze w dzisiejszych czasach sama ambicja to o wiele za malo aby liczyc sie w rozgrywkach LE i LM. Naga prawda jest taka ,ze inne kraje oddalily sie od nas pilkarsko o lata swietlne i nic nie pomoze sprowadzanie do polskich klubow odrzutow z lepszych lig niz ekstraklasa .Wiec nie napinajcie sie na Maaskanta bo z takimi kopaczami jakich ma to Wisla nie bylaby nawet dla Barcelony wartosciowym sparingpartnerem nawet z 200% ambicja jej najemnikow.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka