Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie gwizdali

IP: *.139.184.15.introlan.pl 05.09.11, 09:16
    a kto przeprosi kibiców za wątpliwą przyjemność oglądania takiej gry ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ciosmen Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie gwizdali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 09:26
        No proszę , mamy swojego Mourinho! Przeprasza , ale jednak nie przeprasza. A co z palcem w oko i teorią spiskową? Panie Patryku więcej konsekwencji - Pan tez ma szansę stać się żywą legendą!!!
        • Gość: kot Re: Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie gwiz IP: *.range109-145.btcentralplus.com 05.09.11, 12:33
          > No proszę , mamy swojego Mourinho! Przeprasza , ale jednak nie przeprasza. A co
          > z palcem w oko i teorią spiskową? Panie Patryku więcej konsekwencji - Pan tez
          > ma szansę stać się żywą legendą!!!

Mourinho jest kontrowersyjny,ale nie jest tępy.
          Małecki umysłowo to bardziej Balotelli...

• Gość: dwr Re: Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie gwiz IP: *.icpnet.pl 05.09.11, 14:29
            umsyłowo Balotelli, ale piłkarsko bardziej Janusz Gol.

:)

A poza tym gość jest naprawdę żenujący, na miejscu Wisły po prostu bym go wypierniczył na zbity pysk, trzeba się szanować.
            Ciekawe jak by Pati szanowała klub gdyby zatrudnił jakiś Ruch albo Jaga
      • Gość: magnum Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie gwizdali IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.11, 09:59
        Dalsze komentarze na temat tej miernoty uważam za stratę czasu.Najprostsze motto dla niego (z premedytacją z małej litery) i jego podobnym;Kto baranem się rodzi,kanarkiem nie zdechnie...
      • Gość: dr.Kuppelweiser Idiota, typowy kretyn IP: *.welnowiec.net 05.09.11, 10:01
        Zarabia pieniądze a nie bardzo wie skąd one pochodzą.
        Panie Małecki - pieniądze które pan dostaje co miesiąc pochodzą w przerażającej części od tzw pikników. To oni są pana pracodawcą i to niezależnie czy siedzą na stadione czy przed telewizorem. Klub powinien odsunąć tego pana do rezerw tam sobie by pograł bez pikników, może by sobie przemyślał to i owo.
        • pataran Re: Idiota, typowy kretyn 05.09.11, 10:11
          Trzeba jeszcze dodać, że w tych rezerwach powinien grać za pieniądze, które zarabia przeciętny piknik.
          • Gość: gość dlaczego tyle co piknik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 10:28
            powinien zarabiać tyle co uwielbiane przez niego bezmózgi (swój do swego ciągnie) kibolskie. Czyli średnio - minimum socjalne.

W cywilizowanym klubie już dawno by wyleciał za takie wypowiedzi (i wcześniejsze wybryki) . Ale to Wisła. Tu aby wylecieć trzeba strzelać po pijaku z pistoletu do ludzi na ulicy (G.K.) albo rozjechać (też po pijaku) kolegę z drużyny (K.K.)

cóż, jaki klub - takie "wychowanie"
          • Gość: Piotrek Re: Idiota, typowy kretyn IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 13:25
            Przecież wy nic nie wiecie na temat pracy piłkarza. Pokazujecie to tymi komentarzami.
        • Gość: ... Re: Idiota, typowy kretyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 10:25
          100% racji, Malecki mysli ze jest "pępkiem świata" i robi komus łaske wychodzac na boisko ... oj mam nadzieje ze władze klubu go naprostuja, bo jak bedzie dalej tak motał to sponsorzy zaczną tracic nerwy, pewnie na poczatrku tak rozglos jest pozytywny ale jak bedzie dalej bzdury pletl to ludzie się moga obrazać na mecze, a to powie kazdy z firm ktore swoje bilbordy wokol murawy rozstawiaja, zeby w tv i na zywo bylo je widac sa kiertowanie glownie do tych wlasnie "piknikow" bo ta grupa zagorzalych kibicow plecami sie odraca i skacza i sie patrza czy im show wychodzi :)
          • ggg-gazeta Re: Idiota, typowy kretyn 05.09.11, 10:41
            plus "pikniki" tez siedza w domu i ogladaja te mecze i sie zastanawiaja czy pojsc kupic bilet czy nie, a kluby chyba do tegoi daza zeby komplety na stadionach byly, bo jak bedzie wieksze zapotrzebowanie na mecze w przyszlosci to i mozna odrobine ceny biletow podniesc. Ktoś powinien Małeckiemu uswiadomić czemu zarabia tyle a nie np. srednia krajowa ... jakby na mecze przychodizli ci same nie-pikniki to i pieniazki mniejszy bylby, a jak mniejsze to zawodnicy mierni a jak zawodnicy mierni to i mecze mierne i w konsekwencji tez ci najzagorzalsi gwizdaliby na takich Maleckich po slabymn meczu, kibice czesto nie maja pretensji do pilkarzy o przegranba jak widza ze ogolnie zanotowali dobry wystep... szary Kowalski nie jest w stanie sobie wyobrazic jak to jest caly tydzien sie syzkowac do meczu, trenowac nie mozna grac na poziomie solidnym, tak jak to robi kazdy z nich idac do pracy na 8h i wiecej i robia co do nich nalezy i to za mniejsze pieniadze, ktore powinny byc motywacja dostateczna zeby takiego "piknika" szanowac za zakupiony bilet.
            • Gość: wyborca PiS Re:zaden Idiota, typowy kretyn tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 11:56
              wyborca PiSu prowadzacy inteletualna debate. Toz to sol naszej ziemi, patriota majacy w sercu dobro Ojczyzny.
              A wogole to jest to bezczelna prowokacja i wszystko to wina Tuska.
              • Gość: northyorkshire Ludkowie! Czym się emocjonujecie? IP: *.barn.cable.virginmedia.com 05.09.11, 12:15
                Celowo napisałem CZYM, bo o nie ma o kim mówic ani pisać!!! Mecz z Meksykiem... Patrycja Małecki pokazał gdzie ma mózg, hmmm... no właśnie trudno znaleźć!!! Jeżeli kolo nawet nie potrafi kopać piłki jak należy, to nadaje się jedynie na nowego Grzesia Lato. Debil jak on, ale młodszy!
            • Gość: Piotrek Re: Idiota, typowy kretyn IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 13:30
              Człowieku co ty wiesz o byciu piłkarzem? Nie możesz mieć pretensji do trenera że Małeckiego ,,Cieniasa,, wystawił do gry? Obraźił twoja mała dumę i o to tu chodzi- to jest żałosne
        • Gość: rosomak Patryk masz racje. I nie przejmuj sie tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 11:03
          ujadaniem januszkow i malyszofanow. Oni nie maja jaj i potrafia tylko obrazac anonimowo w grupie lub w necie. W zyciu to banda nieudacznikow i leszczy.
          • Gość: le Ming Re: Patryk masz racje. I nie przejmuj sie tym IP: 178.73.49.* 05.09.11, 11:32
            "Oni nie maja jaj i potrafia tylko obrazac anonimowo w grupie lub w necie."

Piszesz o kibolach, prawda?
            A panna Patrycja, jak ją wygwizdali, strzeliła focha. Bardzo brzydko, Pati.
            • Gość: Patryk trzymaj sie Re: Patryk masz racje. I nie przejmuj sie tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 12:01
              My, patrioci z Nowego Biezanowa bardzi Ciebie popieramy. kazdego ranka wypiujemy za Ciebie piwko za pieniadze ktore wykradniemy od rodzicow. jestes naszym ydolem. Nie mamy checi do nauki , zreszta nie bedziemy tyrac, przyjemniej jest krasc i rabowac.
              • Gość: rosomak Re: Patryk masz racje. I nie przejmuj sie tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 12:54
                o i tu mamy 2 przyklady tej szarej piknikowej masy:
                - jeden nie potrafi czytac ze zrozumieniem choc lansuje sie na swiatowca (patrz nick)
                - a drugi napina sie - zreszta w bardzo prymitywny sposob, widac nie stac go na wiecej - zza monitora. W przypadku spotkania w realu jedyne co zarejestruje jego mozg to sygnal, ze fekalis sa juz w drodze
            • Gość: Piotrek Re: Patryk masz racje. I nie przejmuj sie tym IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 13:36
              Focha? Jesteś totalnie śmieszny. Nie możecie znieść że zasugerował wam małostkowość, słabość, nielojalność. Postawił się jak facet a ty to fochem nazywasz jesteś ŚMIESZNY.
      • pawelzaw Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie... 05.09.11, 10:22
        pytanie w temacie:
        w jakiej cenie sa dzisiaj buraki i paszet na placu?
        • pawwit Re: Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co n 05.09.11, 10:50
          Pól Małeckiego za kilogram
      • Gość: oplutyprzezmalecki Re: Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie gwiz IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.11, 10:52
        odsunac tego kmiota od skladu wisly i od kadry, niech sie ogor kisi w podworkowej lidze bez piknikow.
      • Gość: Wislak Re: Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie gwiz IP: *.as13285.net 05.09.11, 10:52
        Malecki, ty maly smieciu. Ja jestem wiernym kibicem Wisly od poznych lat 70-tych i ty wiejska cipko z Suwalk bedziesz mnie odstlal na druga strone Blonii?

Ty juz ch...ku w tym klubie jestes spalony, ty szmato juz nie istniejesz.
        • Gość: egon oj patrycja, patrycja do szkoły idź lepiej i do IP: 157.166.216.* 05.09.11, 10:59
          logopedy, bo jakoś tak pultasz się jakbyś z drzewa zszedł dopiero, nawet nie ma co pisac w tym temacie, wypad lamusie!
        • Gość: Piotrek Re: Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie gwiz IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 13:41
          Sam nie istniejesz w swiecie realnym. Ci ludzie którzy wiedzą o co w tym chodzi zdaja sobie sprawe do kogo kierował swoje słowa. Nie maja problemu. Ciekawe dlaczego ty masz? Widocznie leziesz na meczyk jak wyczuwasz sukcesik ale kiedy jest źle ty odwracasz się. Dlatego w mojej kategori jesteś tym pierwszym niegodnym zaufania.
      • Gość: olo Re: Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie gwiz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 10:56
        DOKŁADNIE !!! bo kasę potrafi brać i chce coraz więcej ,OBOJĘTNIE jak gra !!!!!!!!!!!!!!!!!!NIECH IDIOTÓW szuka gdzie indziej !!!!!!!!!!!
      • Gość: czesio Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie... IP: *.icpnet.pl 05.09.11, 10:56
        Synku "Małecki" masz za mały poziom żeby z Tobą dyskutować!!
      • Gość: fan piknikow Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.11, 11:03
        Małecki to burak i tyle - jak można powiedzieć tak na własnych kibiców ? jak można sr... do własnego gniazda i na własnych żywicieli ? Jak to by był mój klub to Małecki wyleciałby dyscyplinarnie albo został wypożyczony do 4 ligowego zespołu z "Koziej Wólki" (nie obazając zespołów z Koziej Wólki jeśli takowy jest) i tam byłby największym kozakiem wioski :)
        • Gość: Piotrek Re: Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co n IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 13:43
          On tego nie mówił do PRAWDZIWYCH KIBICÓW ! Czy Wy jesteście tępi?
      • bnch Re: Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie gwiz 05.09.11, 11:21
        Nie za bardzo jest co przejmować się opiniami nieutalentowanej piłkarzyny o mentalności dresa i intelekcie osoby ograniczonej. Niech sobie wierzy w to jaki jest zajebisty, a życie to zweryfikuje.
        • Gość: Piotrek Re: Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie gwiz IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 12:21
          Ja mam bardzo proste pytanie. Dlaczego nie rozumiecie człowieka który nie pozwolił na siebie gwizdać? To nie byle piłkarz, to zawodnik który nie raz udowodnił że nie jest kimś na kogo się gwiżdze. Do tego okazuje się, że poza gwizdami słyszał coś pod swoim adresem coś co wzbudziło w nim reakcję jaką ma każdy normalny człowiek. Nie pozwolił sobie na wygwizdywanie i obrazanie. Wyraził tę opinie w swoim komentarzu i niech Ci którzy tak łatwo mogą kogoś wygwizdać, zwyzywać przemyślą sobie czy to co robią jest dobrym sposobem na ogladanie swojej drużyny jako zwycięzców. Przecież Małecki jesli zrobi coś źle na boisku to doskonale o tym wie, nie potrzebuje gwizdów i wyzwisk przypominajacych o jego złej grze. Kazdy człowiek zdrowy to potwierdzi że wsparcie to coś niewymiernie pozytywnego do porawy formy. Wsparcie ma przełozenie na formę, brak wsparcia również.
          • ketjow1978 Re: Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie gwiz 05.09.11, 12:54
            Małecki był w pracy, kibice, czytaj pracodawcy nie byli z jego pracy zadowoleni i mu to okazali w sposób jaki mogą, czyli gwizdami. Małecki zamiast siedzieć cicho, względnie przeprosić za żenujące spektakle z Apoelem i Lechią strzelił focha i się obraził na kibiców
            • Gość: Piotrek Re: Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie gwiz IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 13:46
              Wy teraz strzelacie focha! Wy gwizdać On palnąć i tyle. 1:1 Daliście sobie po pyskach i teraz koniec!
      • Gość: Farao Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie... IP: *.pools.arcor-ip.net 05.09.11, 11:23
        Przewazajaca wiekszosc komentarzy jest jednoznaczna, wyjatki potwierdzaja regule! Ludzie rodza sie rowni (w miare). Decydujace jest to, jak pozniej wykorzystuja czas. Jesli sa jedynie kozodojami czy gesiopasami a szybkosc udalo im sie wycwiczyc podczas ucieczki przed wilkami czy niedzwiedziem i tak zaczela sie ich kariera od LZS-u do (?) zobaczymy, to o wiele za malo zeby zyc w elitach cywilizowanego spoleczenstwa. Mam nadzieje, ze jego nauczyciele poznawszy sie na nim, potraktuja go odpowiednio i bez zwloki. Dobrze, ze nie umie pisac, bo jeszcze pewnie chcialby napisac ksiazke o jego widzeniu swiata, gdzie stalby pewnie na wierzcholku piramidy!
        • Gość: Piotrek Re: Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co n IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 12:33
          Piszesz o Małeckim czy o ludziach chcacych żyć w elitach? Skąd ty bierzesz te teorie? Małecki to człowiek prostolinijny nie myl z prostym! Tak więc reaguje i wyraża to nie ukrywajac tego co czuje. Bardzo przejrzysta i pozytywna postać, zero ściemy i fałszu. I chyba to Was boli. Wytykać komuś zło samemu atakujac złem ?
          Kiedyś były plakaty na mieście- Bo zupa była za słona! To zaprezentowały osoby które wygwizdały i zwyzywały zawodnika, jak tylko czuły by przyzwolenie to jeszcze i baty Małecki by dostał jak niewolnik lub gladiator.
          • ketjow1978 Re: Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co n 05.09.11, 12:58
            Głupoty piszesz kolego - Małecki jest prosty jak cep. Z jednej strony twierdzi że wierzy w Boga, z drugiej strony łamie sporo jego przykazań. Jeśli on jest dla ciebie pozytywną postacią, to lepiej znajdź sobie innego idola, chociaż może jednak niech ktoś ci podpowie gdzie szukać, bo aż strach kogo możesz znowu znaleźć
            • Gość: Piotrek Re: Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co n IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 13:50
              jesteś bardzo inteligentny skoro juz mnie oceniłeś. Ciekawe moze mnie znasz? co ty wiesz o moich idolach? Wytykasz Małeckiemu ze wierzy i ze łamie przykazania. To ja Ci odpowiem tak: Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem!
      • Gość: Mumin Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie... IP: 195.85.249.* 05.09.11, 11:27
        Nie dość, ze cienias, nie dosć, że idiota, to w dodatku niereformowalny.
        • Gość: Piotrek Re: Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co n IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 12:35
          No i gdybyś mnie tak nazwał dostał byś w łeb i tyle! Odpowiedz zdziwiła by cię moja reakcja?
      • Gość: Bobby Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie... IP: *.centertel.pl 05.09.11, 11:27
        Lepiej synku daj już sobie spokój. Prawem kibica jest wygwizdać słabego kopacza piłki, bo do zawodowstwa jemu tak daleko jak z Suwałk do Katowic.
        • Gość: Piotrek Re: Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co n IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 12:37
          To możesz isć na ligę angielską, brak ci swiadomosci gdzie jestes? Wygwizdywanie to oznaka wywyzszenia sie. A wy to przypisujecie Małeckiemu nazywajac go przy tym tak jak nazywacie.
        • Gość: Piotrek Re: Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co n IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 13:52
          To samo mogę powiedzieć o tobie, że daleko ci do prawdziwego kibica ty nie wiesz co znaczy kibicowac!
      • Gość: Patryk Malecki Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie... IP: *.kpn.net 05.09.11, 11:39
        bez emocji co nie?
        zawsze mówie i pisze to co wiem i mysle i nie dam sobie w kasze dmuchac i grac na profesjonalnym poziomie i jestem w kadrze na euro wiec nie bede slcuhal nikogo bo wiem na co mnie stac
        pozdrawiam moich fanatyków z gdanska
        Patryk Malecki
        • Gość: Piotrek Re: Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co n IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 12:40
          zabawne ale Małecki mając tę swiadomość o której piszesz nie przełożył by jej tak jak to fałszywie sugerujesz.
      • Gość: HakunaMatata Kmiot nr 1 polskiego sportu IP: *.147.165.27.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.09.11, 11:43
        Jakiś czas temu ta piłkarzyna awansowała na to mało zaszczytne miejsce. Małecki powinien sobie wziąć do serca, że czasem siedzieć cicho i udawać głupiego, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
        • Gość: Piotrek Re: Kmiot nr 1 polskiego sportu IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 12:42
          to siedź cicho! mogłbym powiedzieć do Ciebie. Łapiesz?
      • pryszcze.duszy Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie... 05.09.11, 11:44
        w d się poprzewracało cieniasowi :)
        • Gość: Piotrek Re: Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co n IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 12:46
          Cieniasowi. To też twój niewolnik? Ale żeś sobie niewolników dobrał. Teraz chodzisz tam i gwiżdzesz na takich i wyzywasz ale lipa nie?
        • Gość: jasz Re: Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co n IP: *.play-internet.pl 05.09.11, 13:13
          Zwykły matoł bez kindersztuby!
      • Gość: wiślak Patrycja Małpecka IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.11, 11:58
        Patrycja Małpecka niech wyp... na druga stronę błoń. Chodzę na Wisłę więcej lat niz ma ten "gwiazdor", jeździłem na wyjazdy po różnych wsiach jak Wisła była w II lidze i niech g...arz mający siano w głowie mnie nie obraża.
        • Gość: Piotrek Re: Patrycja Małpecka IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 12:48
          A ty możesz jego obrażać? Bo jeździłeś po wsiach? Jakim ty panem jesteś?
          • kalowiec Re: Patrycja Małpecka 05.09.11, 14:54
            może, bo na takie zero nie ma określeń, przereklamowany kmiotek a nie piłkarz
      • Gość: zzz Tak to jest z "darmowymi" przeprosinami IP: *.centertel.pl 05.09.11, 12:18
        Tak to jest z "darmowymi" przeprosinami, Gdyby klub nałożył karę finansową na piłkarzyka, powiedzmy z 20 tysięcy złotych, to ten nie tylko nie wycofywałby się z "przeprosin", ale i pomyślałby dwa razy zanim palnie coś podobnego.
        Bardzo dziwna polityka klubu Wisła Kraków... Jeżeli teraz mu nie dadzą po po kieszeni, to znaczy, ze jednoznacznie wypięli się na "pikników", dzięki którym mają za co płacić pensje...
        • Gość: Piotrek Re: Tak to jest z "darmowymi" przeprosinami IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 13:00
          Przecież nie wycofał się z przeprosin.
      • Gość: SF Re: Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie gwiz IP: 212.160.172.* 05.09.11, 12:18
        Jezu, strzelił gola Cypryjczykom w eliminacjach, choć oprócz tej jednej akcji grał kompletny piach i uważa się za gwiazdę, na którą nie można gwizdać. Cóż, nazwisko w tym wypadku mówi wszystko...
        • Gość: Piotrek Re: Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie gwiz IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 13:05
          A ty widziałeś Małeckiego tylko w meczu z jak to nazwałeś Cypryjczykami? A na ciebie mozna gwizdać ja np idziesz do łózka z kobietą? Czy też jesteś taka gwiazdą że nie... bo strzeliłeś jakiegoś gola nie powiem jakiej? I tak nie załapiesz mojego pytania. I podaj swoje nazwisko moze też powie ono wszystko!
      • xym Słabo Panie Patryku 05.09.11, 12:38
        Graliście na prawdę żenująco i nie ma się co dziwić, ze kibice są rozczarowani. Gwizdać mogą i mają do tego prawo. Siedzicie w połowie tabeli, ale tak na prawdę z waszą grą mogliście mieć 1 punkt i drugie miejsce, ale od końca. Fartem tylko się ślizgacie.
        • Gość: Piotrek Re: Słabo Panie Patryku IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 13:12
          No i OK ja mogę na to isć, że kibic ma prawo czuć coś i to wyrażać i skoro jesteście za równoscią i nikt nie gwiazdorzy to piłkarz też ma prawo powiedzieć o swoich odczuciach. I zakończmy ten temat. Zdanie do facetów już mniej merytoryczne: Tylko dziewczyny tak się obrażają. Gdybym ja kogoś wyzywał to liczył bym się z tym że ten ktoś zareaguje. Proste i co wy udajecie?
      • jiddu Mógł jednak nie myśleć 05.09.11, 12:44
        Wtedy najwyraźniej ma z tego więcej korzyści.
      • ksantypa_222 Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie... 05.09.11, 12:52
        Dwa bardzo stare dowcipy ale kapkę zmodyfikowane:
        Mecz A-klasowy. Patryk Małecki po otrzymaniu czerwonej kartki schodzi z boiska z trzymaną pod pachą piłką. Sędzia: jakbym wiedział, że to jest jego piłka to nie pokazałbym mu czerwonej kartki!!!
        I drugi:
        Brama Niebieska. Kto tam? Piłkarze Wisły Kraków! Piłkarzy nie wpuszczamy do Nieba! Ale, czy jest z wami Patryk Małecki? Tak!!! On może wejść - on nie jest żadnym piłkarzem!!!
        • Gość: Piotrek Re: Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co n IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 13:16
          No dobra, widzę że Małecki odpyskował prawdziwym królom :D spalić GO! :D
      • Gość: Darek W Patryk Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie... IP: *.susi.pl 05.09.11, 13:01
        Pikniki z Krakowa proponuję gwizdać na niego za każdym razem jest jest przy piłce
      • Gość: Piotrek Re: Małecki: Przeprosiłem tylko tych, co nie gwiz IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 13:21
        Czasami jest zła gra, bądź kibicem! Przetrwaj to, wspieraj ICH i wierz w NICH. Przysięgam będziesz szczęśliwszy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka