hlynurbjorn 11.11.11, 14:43 Hala nie jest w Sopocie lecz na granicy miast Gdańska i Sopotu. Mistrzostwa odbędą się więc w obu tych miastach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odpowiadacz Re: PILNE! Sopot będzie organizatorem halowych mi IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 16:25 A Finał Ligi Światowej odbył się w Gdańsku/Sopocie czy samym Gdańsku? Nie spiesz się z odpowiedzią. Odpowiedz Link Zgłoś
hlynurbjorn Re: PILNE! Sopot będzie organizatorem halowych mi 11.11.11, 16:33 ta sama zasada - dlaczego miałbym mieć wątpliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgboy Re: PILNE! Sopot będzie organizatorem halowych mi IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 19:45 Częściowo masz rację ale tylko częściowo. Hala leży na granicy miast i oba miasta z niej korzystają organizując swoje imprezy. I tak w przypadku Ligi Światowej miastem wiodącym (czytaj organizatorem) był Gdańsk, a w przypadku mistrzostw w lekkiej atletyce będzie to Sopot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lutas z Kasu Lekkoatletyce? IP: 78.62.252.* 11.11.11, 16:36 Do szkoły niedouczony pismaku. W lekkiej atletyce a nie w lekkoatletyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanLA Re: Lekkoatletyce? IP: *.acn.waw.pl 11.11.11, 17:57 Spadaj. W lekkoatletytce jest poprawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
synziemi Re: Lekkoatletyce? 11.11.11, 20:14 Zgadzam sie. Obie formy sa poprawne ale "lekkoatletyka" brzmi lepiej niz 'lekka atletyka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny PILNE! Sopot będzie organizatorem halowych mist... IP: *.204.71.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.11, 16:44 Jak dla mnie to jest wiadomość dnia, ale z uwagi na rzeczową dyskusje na Pl. Konstytucji w Warszawie media pewnie się nawet nie zająkną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener PILNE! Sopot będzie organizatorem halowych mist... IP: *.toya.net.pl 11.11.11, 18:32 Chcialem zauwazyc ze nie bylo innych kandydatow. To po prostu sie nie oplaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgboy Re: PILNE! Sopot będzie organizatorem halowych mi IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 19:44 Częściowo masz rację ale tylko częściowo. Hala leży na granicy miast i oba miasta z niej korzystają organizując swoje imprezy. I tak w przypadku Ligi Światowej miastem wiodącym (czytaj organizatorem) był Gdańsk, a w przypadku mistrzostw w lekkiej atletyce będzie to Sopot. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A nie Gdynia ? PILNE! Sopot będzie organizatorem halowych mist... IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 20:11 nie rozumiem ! przecież tam też jest wspaniała hala wybudowana pod patronatem doktora Szczurka. Odpowiedz Link Zgłoś