Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PILNE! Sopot będzie organizatorem halowych mist...

11.11.11, 14:43
    Hala nie jest w Sopocie lecz na granicy miast Gdańska i Sopotu. Mistrzostwa odbędą się więc w obu tych miastach.
    Obserwuj wątek
      • Gość: odpowiadacz Re: PILNE! Sopot będzie organizatorem halowych mi IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 16:25
        A Finał Ligi Światowej odbył się w Gdańsku/Sopocie czy samym Gdańsku? Nie spiesz się z odpowiedzią.
        • hlynurbjorn Re: PILNE! Sopot będzie organizatorem halowych mi 11.11.11, 16:33
          ta sama zasada - dlaczego miałbym mieć wątpliwość?
        • Gość: hgboy Re: PILNE! Sopot będzie organizatorem halowych mi IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 19:45
          Częściowo masz rację ale tylko częściowo. Hala leży na granicy miast i oba miasta z niej korzystają organizując swoje imprezy. I tak w przypadku Ligi Światowej miastem wiodącym (czytaj organizatorem) był Gdańsk, a w przypadku mistrzostw w lekkiej atletyce będzie to Sopot.
      • Gość: Lutas z Kasu Lekkoatletyce? IP: 78.62.252.* 11.11.11, 16:36
        Do szkoły niedouczony pismaku. W lekkiej atletyce a nie w lekkoatletyce.
        • Gość: fanLA Re: Lekkoatletyce? IP: *.acn.waw.pl 11.11.11, 17:57
          Spadaj. W lekkoatletytce jest poprawniej.
          • synziemi Re: Lekkoatletyce? 11.11.11, 20:14
            Zgadzam sie. Obie formy sa poprawne ale "lekkoatletyka" brzmi lepiej niz 'lekka atletyka".
      • Gość: lokalny PILNE! Sopot będzie organizatorem halowych mist... IP: *.204.71.109.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.11.11, 16:44
        Jak dla mnie to jest wiadomość dnia, ale z uwagi na rzeczową dyskusje na Pl. Konstytucji w Warszawie media pewnie się nawet nie zająkną.
      • Gość: trener PILNE! Sopot będzie organizatorem halowych mist... IP: *.toya.net.pl 11.11.11, 18:32
        Chcialem zauwazyc ze nie bylo innych kandydatow. To po prostu sie nie oplaca
      • az555 konkurencja nie była za duża 11.11.11, 19:17
        zerowa
      • Gość: hgboy Re: PILNE! Sopot będzie organizatorem halowych mi IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 19:44
        Częściowo masz rację ale tylko częściowo. Hala leży na granicy miast i oba miasta z niej korzystają organizując swoje imprezy. I tak w przypadku Ligi Światowej miastem wiodącym (czytaj organizatorem) był Gdańsk, a w przypadku mistrzostw w lekkiej atletyce będzie to Sopot.

pzdr
      • Gość: A nie Gdynia ? PILNE! Sopot będzie organizatorem halowych mist... IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.11, 20:11
        nie rozumiem ! przecież tam też jest wspaniała hala wybudowana pod patronatem doktora Szczurka.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka