Gość: Jerofiejew IP: *.wsm.gdynia.pl 07.06.04, 12:12 No to jest OK:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: my_nici Przekichane ;/ IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 07.06.04, 12:14 No miec pecha..Serbia nie do przejscia, Francja: sie okaze po LS, + Argentyna.;/ jak pech to pech ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kzk Re: Przekichane ;/ IP: *.wsip.com.pl 07.06.04, 12:21 Włochy. Rosja. Brazylia. Holandia - lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Przekichane ;/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.04, 09:20 Panowie!..... łatwo nie będzie, ale w końcu to Olimpiada... mielismy naprawdę wielkie szczęście, że nie jesteśmy w grupie B, gdzie do pokonania jest nasz odwieczny wróg Rosja... nie wspominając o Holandii.. czy Włoszech.. APELUJĘ O TROCHĘ WIĘCEJ OPTYMIZMU I WIARY W NASZYCH CHŁOPAKÓW (wierzę, ze wygramy conajmniej z Grecją, Argentyną i Tunezją... a co dalej... zobaczymy) Pozdrawiam... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Znamy rywali siatkarzy w Atenach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 12:14 Ale maja chlopaki szczescie - nie ma to jak zalapac sie do grupy z gospodarzami - tam nigdy nie ma specjalnego tloku. Ciekawe, czy uda im sie wykorzystac takie losowanie i wyjsc ze zdecydowanie slabszej grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksin Re: Znamy rywali siatkarzy w Atenach IP: 81.210.64.* 07.06.04, 12:48 i co ztego ze wyjda jak zaraz potem wroca do domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Jan Powodzenia! IP: 212.180.158.* 07.06.04, 12:19 Powodzenia chłopaki! Macie sporą szansę na podium. Trzeba tylko mocno zawalczyć. Chociaż ostatni raz jak tak na Was liczyłem to się ostro rozczarowałem (Atlanta1996). Nie dajcie mi tego znowu przeżywać. Mam 97 lat i następnej olimpiady już chyba nie obejżę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fachowiec Wygramy 2 sety IP: *.top.net.pl 07.06.04, 12:29 w końcu musi być postęp w porównaniu z Atlantą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin fajne losowanie, ale... IP: 217.153.6.* 07.06.04, 12:44 jest szansa na 3 a nawet 2 msce. Co to daje. Teoretycznie slabszego rywala w 1/4 finalu (zakladam play off po grupach, ale nie znam regulaminu). Czyli np 3 lub 2-gi zespol grupy przeciwnej. Czyli...Brazylie, Rosje , Wlochy w zaleznosci ktora tych ekip lepiej wypadnie w grupie. Tak czy inaczej trzeba bedzie wzniesc sie na wyzyny zeby przejsc do polfinalu, gdzie czekac znow bedzie jeszce silniejszy rywal. Po co to pisze? A no zeby zdobyc medal na igrzyskach a o tym marzymy trzeba zagrac dobrze w grupie i do tego wygrac ppotem dwa mecze z potentatami. Osobiscie uwazam ze nie stac nas na tak duza (3-4 mecze z rzedu!) serei znakomitych wystepow. Bede sie cieszyl z 6 msca, na wiecej ich nie stac. Portuglia, Japonia, Niemcy to jednak nie to samo co Brazylia, Wlochy, Rosja, Serbia, a nawet Francja. Slowem - fajne losowanie, ale do medalu wcale nie blizej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domin Re: Znamy rywali siatkarzy w Atenach IP: *.rtk.net.pl 07.06.04, 14:08 Lepiej być nie mogło. Teraz tylko wystarczy podziękować Pryglowi i będzie OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMI Re: Znamy rywali siatkarzy w Atenach IP: *.alcatel.pl 07.06.04, 14:14 Z Japonia bylo na 4 - ; trzeba jeszcze dobrze popracowac nad ta druzyna . Bo szanse maja zeby osiagnac cos na olimpiadze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iLL Znawco, co jest OK? IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 07.06.04, 14:30 Może nas oświecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bck Argentyna!!! IP: *.crowley.pl 07.06.04, 14:49 Zanim ten znawca sietkówki napisał, że Argentyna odbiega poziomem od reszty stawki, mógł spojrzeć na ranking FIVB, gdzie Argentyna jest 8, Polska 9. www.fivb.org/EN/Volleyball/Rankings/Rank_men.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Argentyna!!! IP: *.if.uj.edu.pl 07.06.04, 15:09 A nie wiesz przypadkiem, znawco bis, dlaczego ranking Argentyny jest zawsze zawyzony? No, pomysl... chris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lerris Re: Argentyna!!! IP: 83.29.246.* 07.06.04, 17:35 Szczerze mówiąc to ja myślę i nie wiem nadal czemu miałaby Argentyna mieć wyższe miejsce niż Polska(mam na myśli jakieś nieuczciwe zabiegi)Przecież taki ranking nie jest ustalany na podstawie rozgrywek kontynentalnych ale brana jest pod uwagę dyspozycja na imprezach światowych. Dlatego ta pozycja nie wzieła się chyba z powietrza.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bck Re: Argentyna!!! IP: *.crowley.pl 07.06.04, 22:51 no to sobie sprawdź na jakiej podstawie ustaleny jest ranking - punktów z rozgrywek o mistrzostwo kontynentu argentyna ma tyle samo co Polska, po prostu lepiej grali w światowych imprezach, gdzie Polacy jakoś nie błyszczeli! Co nie zmienia faktu, że oczywiście życzę Polakom w Atenach najlepiej. Uważam jednak, że nie ma się co tak ekscytować słabą grupą. Teoretycznie słabą, bo Grekom pomagać będą nie tylko kibice! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: Znamy rywali siatkarzy w Atenach IP: *.kalisz.mm.pl 07.06.04, 14:57 Mamy dużego farta że nie gramy w tej drugiej grupie bo byśmy dostali takie bęcki że wstyd by było to oglądać.A tak powinniśmy wyjść z grupy.Choć nie bez problemów.To co teraz grają Polacy nie wystarczy żeby pokonać Francję i Serbię.Pozostałych pewnie pokonamy.Ale gospodarzom wiadomo pomagają sędziowie,kibice i generalnie ściany.Nie wiem na co stać Tunezję choć pewnie coś umieją skoro jadą do Aten.A z Argentyną mozemy choć nie musimy się męczyć. Obecna postawa polskich siatkarzy nie pozwala mi bardziej optymistycznie patrzec na ich występ na igrzyskach.Jest jeszcze troche czasu do tych zawodów i sporo meczy w LS więc gra Polaków być może sie poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w drugie miejsce? IP: *.magma / *.magma-net.pl 07.06.04, 17:45 Z jugosławią nie ma szans, ale pozostałe drużyny, to jak najbardziej, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca A moze wielcy faworyci to jednak Serbia i Wlochy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 19:16 o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc jak bedzie... IP: *.eds.net 07.06.04, 19:41 Z Jugoslawia i Francja w dupe bez zadnego ale, no moze jednego seta da sie urwac w obu meczach, z Argentyna tez do tylu, moze sie uda wygrac z Tunezja, czyli walka o 4 miejsce rozegra sie z Grecja. Ale Grecy jako gospodarze zagraja lepiej (jak Korea na MS w pilke nozna), czyli bedzie szybki powrot do domu. I bardzo dobrze, po co sie platac sie pod nogami moznym tego swiata. Ta druzyna skonczyla swoje osiagniecia w czasach juniorskich. I basta. Ale i tak jest lepiej niz w pilke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar to sie nazywa miec farta!! IP: *.chello.pl 07.06.04, 19:46 nasi siatkarze moga dziekowac bogu,ale z 2 zauwazcie ze po wyjsciu z grupy wpadna na bardzo mocnego rywala,gdyby wyszli z tej 2,ciezszej,grupy mieli by wieksze szanse na dobre miejsce bo wpadli by na slabszego rywala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primosz Gadanie dla gadania IP: *.osk.pl / *.osk.pl 07.06.04, 23:15 Chce powiedziec wszystkim, i tym optymistycznie nastawionym i tym troszke mniej, ze i tak, jak zawsze zreszta, wszyscy bedziemy tak samo mocno emocjonowac sie tymi meczami, ilekolwiek by ich nie bylo (oby jak najwiecej). No bo w koncu o to chodzi, zeby radosc kibicom niesc, co nie? Ja chce ogladac naszych chlopakow walczacych o kazda pilke, gryzacych parkiet w walce o kazdy punkt. I jak to zobacze, to nie bedzie wazne czy zajma trzecie, piate, czy ostatnie miejsce na olimpiadzie. Bo wtedy bedzie mozna powiedziec sobie wprost - zrobilismy wszystko co moglismy, my jestesmy slabi, oni sa lepsi. I koniec. Koniec chrzanienia o "straconym pokoleniu" czy inne bzdety. Niech udowodnia ze zasluzyli na takich kibicow jakich maja w Polsce - oddanych, niepoprawnych optymistow. Trzymam kciuki. I pewnie glos tez zedre przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Gadanie dla gadania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.04, 09:27 ..Primosz.. jesteś moim idolem.. nareszcie jakieś mądre słowo... chociaż gdy czytam niektóre komentarze to tracę wiarę w tych "oddanych, niepoprawnych optymistów".. no ale ciepełka do serducha dolewa mi taki głos jak Twój.. dobrze jest wiedzieć, że jeszcze ktoś Z WIARĄ będzie dopingował nasz team.. nie szczędząc gardła... i kciuków... Serdecznie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędzrej Najważniejsze będą mecze po wyjściu z grupy !! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 10:31 - A tu trafimy na silny zespół: Brazylie, Rosje, Włochy lub USA. Nie lepiej byłoby zagrać w ćwierćfinale z Francją czy Grecją. Taki mecz decydowałby o strefie medalowej. Trochę się dziwię naszym działaczom nad zachwytem z losowania. No, ale tak juz jest w naszym sporcie, że nie patrzy sie perspektywicznie, tylko jak tu odnieść jakikolwiek sukces. O awansie do ćwierćfinału nie ma co mówić, bo jeśli się myśli o medalu, to to jest oczywiste. Ale, chłopaki trzymajcie się. Ja wierzę w Wasz sukses. Poziom siatkówki jest wyrównany i każdy z tych ośmiu zespołów może zostać mistrzem olimpijskim. POLACY też !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona:) Re: Znamy rywali siatkarzy w Atenach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 16:46 Zapraszam na forum na stronke www.reprezentacja.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Moi Drodzy Panowie.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.04, 09:30 Panowie!..... łatwo nie będzie, ale w końcu to Olimpiada... mielismy naprawdę wielkie szczęście, że nie jesteśmy w grupie B, gdzie do pokonania jest nasz odwieczny wróg Rosja... nie wspominając o Holandii.. czy Włoszech.. APELUJĘ O TROCHĘ WIĘCEJ OPTYMIZMU I WIARY W NASZYCH CHŁOPAKÓW (wierzę, ze wygramy conajmniej z Grecją, Argentyną i Tunezją... a co dalej... zobaczymy) Pozdrawiam... :o) Odpowiedz Link Zgłoś