wnorek07 10.02.12, 09:45 I jeszcze jeden manager ligi mistrzów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wnorek07 Re: Champions league fantasy football 10.02.12, 09:47 link www.udt.co.za/championsleague/restricted/Dashboard.j Odpowiedz Link Zgłoś
jaskier1 Re: Champions league fantasy football 10.02.12, 11:12 Tutaj jest po Polsku: fantasyligamistrzow.wp.pl/ i 20 000 zł do wygrania Odpowiedz Link Zgłoś
akst1 Re: Champions league fantasy football 10.02.12, 19:53 Jak nie po polsku, to ja Ci Prezesie, dziękuję. Nie to, żebym nie znał języków obcych, ale to, że mieszkam w Polsce i chciałbym po polsku. Taka to moja skromna duma narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
2second Re: Champions league fantasy football 10.02.12, 21:18 Brawo prezesie akst1. Tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
2second Re: Champions league fantasy football 10.02.12, 21:21 Był kiedyś taki Mikołaj Rej z Nagłowic.Ale to są ci koledzy co tylko śpiewali piosenki po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
akst1 Re: Champions league fantasy football 10.02.12, 23:39 Piosenki po angielsku to jeszcze jestem gotów zrozumieć, no ale dla managera to wybaczcie, ale zero zrozumienia. Jestem Polak i żaden angol mi nie podskoczy czy się to komu podoba czy nie podoba. Koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
messi72 Re: Champions league fantasy football 11.02.12, 22:45 hejka. Je tez nie lubie konkursów po angielsku. A Fantasy na wp to megazałamka, chłam wzorowany na zagranicznych grach. Ale jest "moja11" fajny i troche inny konkurs. Polecam Wam akst1 i second. I nie odpisujcie na posty tych frustratów. Zabili WL, a teraz maja pretensje do całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
jaskier1 Re: Champions league fantasy football 12.02.12, 11:24 Człowieku, ta Twoja moja.11 to jet porażka stulecia. W to nie da się grać, i te zasady, ech... Tylko Fantasy Liga Mistrzów. Odpowiedz Link Zgłoś
neonzamachowiec Re: Champions league fantasy football 13.02.12, 15:43 Niejaki Nikodem Dyzma w powieści Dołęgi-Mostowicza też uważał, że w Polsce należy "tylko po polsku"... Odpowiedz Link Zgłoś
akst1 Re: Champions league fantasy football 13.02.12, 23:49 I to jest właśnie przykład tego, jak my Polacy nie szanujemy swojej nacji. Przecież nie wypadliśmy sroce spod ogona, jesteśmy narodem o ponad tysiącletniej historii, a w XVI-XVII to byliśmy w Europie nawet prawdziwym mocarstwem. A jak jest teraz? Jesteśmy w Europie chłystkami, ludźmi bez poczucia własnej godności. Jeżeli cudzoziemiec chce do nas przyjechać, to gotowi jesteśmy promować w naszym kraju naukę jego języka, byle tylko biedaczyna się nie zagubił. Po prostu żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
2second Re: Champions league fantasy football 14.02.12, 00:11 Dobrze ze na tym forum wypowiada się prezes akst1.Co ja mówię to jest BARDZO DOBRZE.!!! Odpowiedz Link Zgłoś