Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Champions league fantasy football

10.02.12, 09:45
    I jeszcze jeden manager ligi mistrzów
    Obserwuj wątek
      • wnorek07 Re: Champions league fantasy football 10.02.12, 09:47
        link www.udt.co.za/championsleague/restricted/Dashboard.j
        • jaskier1 Re: Champions league fantasy football 10.02.12, 11:12
          Tutaj jest po Polsku: fantasyligamistrzow.wp.pl/
          i 20 000 zł do wygrania
          • akst1 Re: Champions league fantasy football 10.02.12, 19:53
            Jak nie po polsku, to ja Ci Prezesie, dziękuję. Nie to, żebym nie znał języków obcych, ale to, że mieszkam w Polsce i chciałbym po polsku. Taka to moja skromna duma narodowa.
            • 2second Re: Champions league fantasy football 10.02.12, 21:18
              Brawo prezesie akst1. Tak trzymaj.
              • 2second Re: Champions league fantasy football 10.02.12, 21:21
                Był kiedyś taki Mikołaj Rej z Nagłowic.Ale to są ci koledzy co tylko śpiewali piosenki po angielsku.
                • akst1 Re: Champions league fantasy football 10.02.12, 23:39
                  Piosenki po angielsku to jeszcze jestem gotów zrozumieć, no ale dla managera to wybaczcie, ale zero zrozumienia. Jestem Polak i żaden angol mi nie podskoczy czy się to komu podoba czy nie podoba. Koniec kropka.
                  • messi72 Re: Champions league fantasy football 11.02.12, 22:45
                    hejka. Je tez nie lubie konkursów po angielsku. A Fantasy na wp to megazałamka, chłam wzorowany na zagranicznych grach. Ale jest "moja11" fajny i troche inny konkurs. Polecam Wam akst1 i second. I nie odpisujcie na posty tych frustratów. Zabili WL, a teraz maja pretensje do całego świata.
                    • jaskier1 Re: Champions league fantasy football 12.02.12, 11:24
                      Człowieku, ta Twoja moja.11 to jet porażka stulecia. W to nie da się grać, i te zasady, ech...
                      Tylko Fantasy Liga Mistrzów.
                • neonzamachowiec Re: Champions league fantasy football 13.02.12, 15:43
                  Niejaki Nikodem Dyzma w powieści Dołęgi-Mostowicza też uważał, że w Polsce należy "tylko po polsku"...
                  • akst1 Re: Champions league fantasy football 13.02.12, 23:49
                    I to jest właśnie przykład tego, jak my Polacy nie szanujemy swojej nacji. Przecież nie wypadliśmy sroce spod ogona, jesteśmy narodem o ponad tysiącletniej historii, a w XVI-XVII to byliśmy w Europie nawet prawdziwym mocarstwem.

A jak jest teraz? Jesteśmy w Europie chłystkami, ludźmi bez poczucia własnej godności. Jeżeli cudzoziemiec chce do nas przyjechać, to gotowi jesteśmy promować w naszym kraju naukę jego języka, byle tylko biedaczyna się nie zagubił. Po prostu żałosne.
                    • 2second Re: Champions league fantasy football 14.02.12, 00:11
                      Dobrze ze na tym forum wypowiada się prezes akst1.Co ja mówię to jest BARDZO DOBRZE.!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka