Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jeszce krótka refleksja po kolejnej kolejce I ligi

11.03.02, 16:08
    28 000 kibiców na wszystkich meczach, z tego ponad 8 tys w Szczecinie.
    Pozostałe 7 spotkań nie oglądało nawet 3 tys kibiców/mecz. Tragedia. Dlaczego
    tak mało? Bo na wyjazdach grała Legia, Wisła, Śląsk, Katowice, a u siebie
    Chorzów, Amica, Groclin, Radomsko. I tylko KSZO oraz Pogoń z zespołów,które co
    jakiś czas mogą się czyms pochwalić grały u siebie.
    To skandal,że takie mecze jak Polonia-Wisła ogląda w Polsce 2,5 tys kibiców.
    Dla kogo ta liga?
    Skandal nr 2 to żenujące wypowiedzi J. Tomaszewskiego w magazynie GOL ( w
    połączeniu z Zydorem nie da się oglądać). Co to znaczy,że "jest wiele miejsc,
    gdzie powinien siedzieć prezes Kardela (Zagłębie Lubin ), ale na pewno nie na
    ławce rezerwowych" albo "Ja nie wiem czy to jest jakaś piłkarska pralnia
    pieniędzy" (odnosnie Stomilu Olsztyn)
    No przecież to skandal,żeby klient pozwalał sobie na takie wypowiedzi
    publicznie. O co tu chodzi????
    Skandal nr 3 to stan murawy w Olsztynie. Jak w takich warunkach można w ogóle
    grać?
    Trzeba zacząć się interesować, bo przecież WRACAMY
    Obserwuj wątek
      • Gość: patryk Re: Jeszce krótka refleksja po kolejnej kolejce I ligi IP: 213.17.225.* 11.03.02, 17:11
        co do murawy Stomilu, to podobnie prezentowal sie obiekt KSZO, tylko że tam
        kibice przychodza. nie wiem czy zwrociliscie uwage na frekwencje w meczu lks-
        orlen (ok.4500)- czyzby wierzyli jeszcze w utrzymanie?:-)
        • Gość: Feelgood Re: Jeszce krótka refleksja po kolejnej kolejce I ligi IP: 195.216.121.* 12.03.02, 12:01
          Gość portalu: patryk napisał(a):

> co do murawy Stomilu, to podobnie prezentowal sie obiekt KSZO, tylko że tam
          > kibice przychodza. nie wiem czy zwrociliscie uwage na frekwencje w meczu lks-
          > orlen (ok.4500)- czyzby wierzyli jeszcze w utrzymanie?:-)

Myśmy też wierzyli rok i dwa lata temu. I też przychodziliśmy.
          nARKA
          • Gość: patryk Re: Jeszce krótka refleksja po kolejnej kolejce I ligi IP: 213.17.225.* 12.03.02, 17:03
            wiem, byłem:-) ale łks za duzo szans to chyba nie ma....
      • Gość: kolej Re: dane nie te IP: *.stacje.agora.pl 11.03.02, 18:45
        misza, zgadzam się z Tobą we wnioskach, ale w szczegółach źródło masz jakieś dziwne (PS?). Na
        Polonia-Wisła nie było 2,5 tys. ludzi. GW pisze o 4,5 tys. a i to trochę za mało - byłem widziałem.
        Trybuna na Polonii była nabita o ma 4800 krzesełek, a jeszcze dolicz ponad 100 wiślaków (to jest
        paranoja jak oni jeżdżą - na mecz mogący decydować o mistrzostwo sto chłopa, a jeszcze wśród nich
        Lechia i Jaga).
        Podobnie parę innych obliczeń - z Pogoni (chyba było ponad 10 tys.), KSZO na pewno (prawie
        wypełniona ta ich nowa duża trybuna kryta za bramką - 5 tys. było), Chorzów ponad 4000 itepe
        Co do zasadniczych wniosków masz rację, ale moim zdaniem najgorszy dół frekwencyjny jest już za
        nami - w lidze po reformie więcej zespołów o coś walczy
        pozdrawiam
        kolej
        • Gość: mat2807 Re: dane nie te IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 20:55
          Sadzac po wypowiedziach pana Tomaszewskiego, najprawdopodobniej program GOL
          zostanie zdjety z anteny albo wyswietlany bedzie wraz z czerwonym kwadracikiem
          u dolu ekranu. Przy calym szacunku dla jego reprezentacyjnych osiagniec, cos mi
          sie zdaje, ze to nie pan Kardela, ale wlasnie Janek wyladuje we Wronkach (czego
          mu z calego serca zycze:)))
          • Gość: sumak Re: dane nie te IP: *.man.poznan.pl 12.03.02, 09:51
            Gość portalu: mat2807 napisał(a):

> (...) cos mi sie zdaje, ze to nie pan Kardela, ale wlasnie Janek wyladuje we
            Wronkach (czego mu z calego serca zycze:)))

Nie we Wronkach, a w Gnieźnie ;) bo takich rzeczy nie może opowiadać osoba w
            pełni władz umysłowych.
            nARKA

• Gość: Daras Re: dane nie te IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 00:25
              GOL coz to jest za program wiekszej paranoi nie widzialem. Nie da sie sluchac
              wypowiedzi Pana Tomaszewskiego, Zydorowicza i Dziekanowskiego to w jaki sposob
              oni komentuja pierwsza lige to az sie niechce chodzic na mecze. Zero fachowego
              komntarza,parodia..........
              • Gość: arena Re: dane nie te IP: 192.168.10.* 13.03.02, 09:21
                Gość portalu: Daras napisał(a):

> GOL coz to jest za program wiekszej paranoi nie widzialem. Nie da sie sluchac
                > wypowiedzi Pana Tomaszewskiego, Zydorowicza i Dziekanowskiego to w jaki sposob
                > oni komentuja pierwsza lige to az sie niechce chodzic na mecze. Zero fachowego
                > komntarza,parodia..........

Największa parodia to maile. Oni piszą je chyba sami do siebie Zydor do Janka,
                Janek do Dziekana. I ten stały komiczny tekst na początku każdego: Panie Darku co
                Pan myśli.......

• misza01 Re: dane nie te 13.03.02, 09:13
          Gość portalu: kolej napisał(a):

> misza, zgadzam się z Tobą we wnioskach, ale w szczegółach źródło masz jakieś dz
          > iwne (PS?).

Źródło rzeczywiście nie najszczęśliwsze- telegazeta TVP i magazyn GOL. Jeśli to
          złe dane, to do wczoraj nie zostały skorygowane
          Na
          > Polonia-Wisła nie było 2,5 tys. ludzi. GW pisze o 4,5 tys. a i to trochę za mał
          > o - byłem widziałem.

> Trybuna na Polonii była nabita o ma 4800 krzesełek, a jeszcze dolicz ponad 100
          > wiślaków (to jest
          > paranoja jak oni jeżdżą - na mecz mogący decydować o mistrzostwo sto chłopa, a
          > jeszcze wśród nich
          > Lechia i Jaga).
          > Podobnie parę innych obliczeń - z Pogoni (chyba było ponad 10 tys.), KSZO na pe
          > wno (prawie
          > wypełniona ta ich nowa duża trybuna kryta za bramką - 5 tys. było), Chorzów pon
          > ad 4000 itepe
          > Co do zasadniczych wniosków masz rację, ale moim zdaniem najgorszy dół frekwenc
          > yjny jest już za
          > nami - w lidze po reformie więcej zespołów o coś walczy
          > pozdrawiam
          > kolej

• Gość: ziggy Re: dane nie te IP: *.au.poznan.pl 14.03.02, 16:56
            "Gol" to najlepsza komedia w TVP. I ta ochydna koszula Tomaszewskiego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka