Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SUPER DEPOR!!!

IP: *.pde.philips.com 13.03.02, 07:55
    Oni są fantastyczni. W ciągu 2 tygodni pokonali u siebie Juve (2-0), a na
    wyjazdach Real i Arsenal! Już tydzień temu pisałem, że w takiej formie piłkarze
    z Galicji są dla mnie faworytem w walce o tytuł mistrza Hiszpanii (mimo 1-1 z
    Rayo), i zdania nie zmieniam. Co do LM, pożyjemy, zobaczymy, ale tu również
    mogą zajść bardzo daleko (może by tak po drodze znowu nakopać Realowi?). Mam
    tylko nadzieję, że ich wczorajszy występ natchnie piłkarzy Barcy, którzy dziś
    muszą pokonać Liverpool, by wyjść z grupy. Oby!
    Pozdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mikołaj Re: SUPER DEPOR!!! IP: *.acn.waw.pl 13.03.02, 07:59
        Gość portalu: Przemas napisał(a):

> Oni są fantastyczni. W ciągu 2 tygodni pokonali u siebie Juve (2-0), a na
        > wyjazdach Real i Arsenal! Już tydzień temu pisałem, że w takiej formie piłkarze
        >
        > z Galicji są dla mnie faworytem w walce o tytuł mistrza Hiszpanii (mimo 1-1 z
        > Rayo), i zdania nie zmieniam. Co do LM, pożyjemy, zobaczymy, ale tu również
        > mogą zajść bardzo daleko (może by tak po drodze znowu nakopać Realowi?). Mam

> tylko nadzieję, że ich wczorajszy występ natchnie piłkarzy Barcy, którzy dziś
        > muszą pokonać Liverpool, by wyjść z grupy. Oby!
        Barsa dostanie od Liverpoolu z 0:2 , a Dudek znów nie przepuści bramki.
        Pzdr.Mikołaj

• Gość: Mario29 Re: SUPER DEPOR!!! IP: 157.25.192.* 13.03.02, 08:47
          !
          > Barsa dostanie od Liverpoolu z 0:2 , a Dudek znów nie przepuści bramki.
          > Pzdr.Mikołaj
          >

Ty wiesz mikolaj - nawet czasem powiesz cos z sensem :-))) LFC rulezzz :-))))
          • wasia Re: SUPER DEPOR!!! 13.03.02, 10:13
            Gość portalu: Mario29 napisał(a):

> Ty wiesz mikolaj - nawet czasem powiesz cos z sensem :-))) LFC rulezzz :-))))

Kurde, nawet Mario powiedział coś z semnsem... pooczywi scie ze rules; inaczej
            to chyba sobie żyły potnę...

w.
      • Gość: Robert Re: SUPER DEPOR!!! IP: *.internetia.pl 13.03.02, 08:54
        Mecz ekstra,alemi najbardziej podobało się zagranie Denisa z pierwszej połowy.Podbicie piłki
        naszestnastce prawą nogą do góry i strzał z lewej z woleja po poprzeczce.Warto oglądać piłkę dla
        takie detalu.
        • wichura Re: SUPER DEPOR!!! 13.03.02, 09:46
          Dennis wciąż jest znakomity! Wielkie dzięki dla Wengera, że pozwolił nam go
          oglądać przez całe 90 minut.
        • obuz Re: SUPER DEPOR!!! 13.03.02, 09:48
          Zajebisty meczyk! Na Deportivo chwilowo nie ma silnych, choc w drugiej polowie
          Arsenal mial spora przewage (co jednak po czesci wynikalo z mocno defensywnej
          gry Deportivo). W kazdym razie ja mysle, ze predzej bedzie triumf w LM niz w
          lidze. Tam Deportivo musi odrabiac straty, a zostalo juz chyba tylko 9 kolejek.
          No ale z taka gra to wszystko jest mozliwe:-)
          A dzis Barca musi po prostu zebrac porządny łomot.
          Pozdr.
          • Gość: aimarek Re: SUPER DEPOR!!! IP: *.toya.net.pl / 10.0.221.* 13.03.02, 11:40
            A ja życzę Deportivo jak najlepiej, też podoba mi się ich gra, ale sądzę że nie
            wygrają ani Primera Division ani LM. Chyba ciężko im będzie taką formę
            utrzymać. Obym się mylił.
      • Gość: yeti Re: SUPER DEPOR!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 13:12
        A ja mam pytanie do tych wszystkich , którzy sikali po meczu Polonia - Wisła że
        to niby taki świetny poziom no i oczywiście że Polonia mistrzem świata jest.
        Jeśli to był świetny poziom to jak nazwać to co pokazało Deportivo (:?
        You"ll never....Pozdrowienia dla Wasi.
      • Gość: yeti Re: SUPER DEPOR!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 13:13
        A ja mam pytanie do tych wszystkich , którzy sikali po meczu Polonia - Wisła że
        to niby taki świetny poziom no i oczywiście że Polonia mistrzem świata jest.
        Jeśli to był świetny poziom to jak nazwać to co pokazało Deportivo (:?
        You"ll never....Pozdrowienia dla Wasi.
      • Gość: Jerry Re: SUPER DEPOR!!! IP: 192.168.2.* 13.03.02, 13:48
        Nie no tak jak gra Depor, to jest kwintesencja finezji. Grac z taka lekkoscia
        potrafia tylko najlepsi zawodnicy na swiecie. Arsenal mial kilku drewniakow i
        dlatego przegral. Mauro Silva roolez :))))
        • Gość: yeti Re: SUPER DEPOR!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 14:35
          Takie mecze niestety obnażają bezkresną marnośc rodzimego futbolu. I nie chodzi
          tu tylko o poziom zawodników, ale również o wygląd stadionów etc.
      • Gość: aero Re: SUPER DEPOR!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.03.02, 15:55
        Pierwsza polowa meczu to poezja. Zwlaszcza w wykonaniu Deportivo. Grali
        niesamowicie.
        Jak przed meczem Borek sie podniecal Valeronem (mowil ze lepszy od Figo i
        zidane) to troche pozlazliwie mu sie przysluchiwalem, ale patrzac pozniej co
        robi ten koles, przyznaje racje. Valeron ma oczy dookola glowy. Poza tym
        niesamowity spokoj i precyzje. Jest zajebisty. Ciekawy tylko czy trener repry
        wystawilby go razem z Mendieta w srodku.. czy to nie bedzie pasowac do jego
        koncepcji.
        • obuz Re: SUPER DEPOR!!! 13.03.02, 16:34
          D.Tristan mial wczoraj troche slabszy dzien. No i nie gral Djalminha - ten gosc
          to chyba spi z pilką! Szkoda, ze juz jest wlasciwie na emeryturce.
      • Gość: sebik Re: SUPER DEPOR!!! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.03.02, 19:54
        To kolejny dowód ze liga hiszpanska jest o wiele lepsza od angielskiej ,w
        ktorej gra polega na zrobieniu zamieszania na polu karnym i o strzelnaniu z 10m
        szmatławców,brak finezji-jest tylko sztampowa kopanina
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka