Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pytanie do AUSTRII

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 14:07
    z Czego wynika problem z wyszukiwaniem druzyn w wyszukiwarce, czy wszystkie
    druzyny zostaly juz wprowadzone do bazy ??????????? moja druzyna istnieje bo
    dostalem potwierdzenie zmian ale w wyszukiwarce jej nie ma
    Obserwuj wątek
      • Gość: Jurek Re: pytanie do AUSTRII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:14
        Ja co prawda nie AUSTRIA, ale spróbuję coś doradzić.
        1. Bezwzględnie wpisuj nazwę DUŻYMI LITERAMI.
        2. Jeśli w nazwie masz numer np. drużyna 3, to spróbuj:
        DRUŻYNA 3
        DRUŻYNA3
        DRUŻYNA 03
        DRUŻYNA03 (mi dopisali zero przy NIEKTÓRYCH nazwach)
        3. Nie wpisuj kodu (wtedy pojawia się wszystkie drużyny o podanej nazwie).

PS. daj znać czy pomogło
        • Gość: player Re: pytanie do AUSTRII IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 14:23
          dzieki za odpowiedz ale nazwa mojej druzyny nie jest wcale skomplikowana
          nie jest ani dwuczlonowa, nie ma zadnych numerkow, nie ma polskich znakow,
          ciezko sie nawet pomylic przy wpisywaniu...ten caly konkurs doprowadza mnie do
          szalu, a ignorancja GW tylko dolewa oliwy do ognia, wyglada na to ze maja nas
          poprostu w dupie, zgarnac latwa kase i tyle.
          • Gość: player Re: pytanie do AUSTRII IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 14:47
            wpisalem nazwe druzyny bez kodu, sporo tego wyskoczylo....teraz moge zgadywac
            ktory to moja druzyna bo mojego kodu oczywiscie nie ma,ja napewno sie nie
            pomylilem przy wypelnianiu kuponu,sprawdzalem wszystko dokladnie
            • Gość: Jurek Re: pytanie do AUSTRII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:55
              Jeżeli sam też liczyłeś punkty to z grubsza znajdziesz swoją drużynę, zwłaszcza
              że masz wyniki z trzech kolejek.
          • Gość: Jurek Re: pytanie do AUSTRII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 14:48
            Szkoda, że nie pomogłem :(
            Co do meritum to mam wiele zastrzeżen do prowadzących Wygraj Euro, ale akurat
            nie w kwestii obecności drużyn. Wysłałem ponad 30 kuponów (PRIORYTETEM
            ostatniego dnia) i wszystkie doszły. W wyszukiwarce znajduję je (z wyjątkiem
            jednej, ale to mój błąd - dwa razy ten sam zawodnik).
            Muszę jednak zaznaczyć, że przyłożyłem się do wykaligrafowania kuponów.
            Może w tym problem większości z Was (chociaż w Twoim przypadku, jak korekta
            zaliczona to chyba jakaś inna przyczyna).

A tak proforma mógłbyś podać nazwę Twojej drużyny ?
            • Gość: player Re: pytanie do AUSTRII IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 15:01
              mnie potwierdzono 4 z 5 kuponow ktore wyslalem, najlepsza druzyna po pierwszej
              kolejce znajdowala sie okolo 600 miejsca ale pozniej juz bylo slabiej.
              Na jednym kuponie mam Grekow i wymienilem ich po fazie grupowej ( wyrzucilem
              Francuzow) Pokerowe zagranie ale sie udalo,ale nie sadze zeby mi to pomoglo,
              tak jak ty wielu grajacych powysylalo duzo wiecej druzyn wiec sadze ze napewno
              wielu ma w skladzie Grecje chociaz byla to duza niespodzianka, ale przy tej
              ilosci kuponow mozna sporo wariantow wziasc pod uwage

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka