Gość: PAPRYCZKA IP: 212.160.106.* 29.06.04, 10:14 Hm... kolejna fajna akcja. Jak byk po meczach ćwierćfinałowych mi wychodzi 218 punktów a w wyszukiwarce 193... Ja chyba już spasuję. Chciałam się pobawić ale to jak zabawa nożem z trzylatkiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurek Re: kto dodaje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 10:20 Może popełniasz jakiś błąd przy liczeniu? Ja wysłałem ponad 30 kuponów i wszystkie są dobrze policzone. Gdybyś zechciała przedstawić swoją drużynę spróbuję policzyć i może wyjdzie w czym problem. pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: kto dodaje? IP: 212.160.106.* 29.06.04, 10:22 Dodaję te punkty, które podaje Gazeta. Sama nie liczę... Napiszę skład jak tylko dostanę smsa z gazety ze zmianami. Może znowu coś się "samo" zmieniło, a ja o tym nie wiem. Nie ja jedna boję się o skład po zmianach. Także szykuj się do liczenia wkrótce :) Odpowiedz Link Zgłoś
witnia Re: kto dodaje? 29.06.04, 10:26 w wyszukiwarce nie ma jeszcze wyników po ćwierćfinałach, są tylko punkty po meczach grupowych - 3 kolejki i dodane są punkty za awans - 4 kolejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drozd Re: kto dodaje? IP: 213.241.71.* 29.06.04, 11:55 Gdzie są dodane punkty za awans? Mam w składzie np. Deco i Campbella już pisałem o tym w innym miejscu. Żaden z nich za awans do 1/4 finału nie dostał 2 punktów (sprawdź w oficjalnych punktach GW) mimo, że regulamin wyraźnie o tym mówi. Może ktoś mi to wyjaśni. DECO: grał - 2 pkt. zespół mecz wygrał - 3 pkt.. awansował do 1/4 finału - 2 pkt. RAZEM 7. W Wyborczej 5. Więc o co tu chodzi? Jeszcze inny przykład. MAKAAY. Zagrał w ostatnim meczu z Łotwą i zdobył POZA TYM MAM INNY DOWÓD. Prowadzę statystykę wg swojego liczenia i wg punktów Gazety. Nawet wg tej drugiej moje dwa zespoły mają inne punkty w sumie niż te podane w klasyfikacji GW! To jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: kto dodaje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 12:00 Toczę z Tobą boje już w kilku wątkach i bez rezultatu :( Jeśli chcesz to przedstaw swoją drużynę (tę sprzed ewentualnej korekty) a wyliczę Tobie wszystko co trzeba i wyjaśnię :) Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: kto dodaje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 10:30 Piszesz, że źle policzono fazę grupową, a więc przed zmianami, a taką drużynę możesz chyba już podać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: kto dodaje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 10:38 Przepraszam, nie doczytałem dokładnie, ze piszesz po ćwierćfinałach. Przecież tych wyników jeszcze nie ma w wyszukiwarce. Żeby jednak sprawdzić to podaj pierwotna drużynę, korektę i policzę. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: kto dodaje? IP: 212.160.106.* 29.06.04, 11:01 Ech... przyznaję - mój błąd. Zmyliła mnie ta czwarta kolejka. Przepraszam za zamieszanie :))) Rzeczywiście się zgadza. Zaraz wrzucę drużynkę, tylko odcyfruję kody piłkarzy i sprawdzę czy mi się zgadza wszystko. Po 24 godzinach w końcu dostałam sms-a ze składem. Jestem wzruszona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz Re: kto dodaje? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:03 a czy mogłabyś podać mi numer na jaki wysłałaś sms-a i jego strukturę? Trzeci raz pytam i nikt nie może odpowiedzieć:( Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: kto dodaje? 29.06.04, 13:18 Struktura smsa do sprawdzania skladu druzyny: WE3spacjaNAZWADUZYNY w moim przypadku wygladalo to tak: "WE3 LIONS 8" wyslac na numer 71007. Najlepiej wczesniej sprawdzic nazwe sowjej druzyny, bo moje powinny byc LIONS8 bez spacji a sa ze spacjami. Pozdr. Gregor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: kto dodaje? IP: 212.160.106.* 29.06.04, 14:43 Mój skład ( ten który grał w ćwierćfinale ) Van Der Saar Thuram Reiziger Couto / Campbell Edman / ( brak zastępstwa ) Zidane Beckham Nedved Davids Van Nistelrooy Owen A teraz od półfinałow to mogę sobie nagwizdać :)))) Zagrają mi: Van der Saar Reiziger Couto Figo Nedved Davids Van Nistelrooy ... czyli mało ich niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: kto dodaje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:54 Albo nie zrozumieliśmy się, albo wszystko Ci się zgadza i uznałaś, ze nie ma potrzeby liczenia od początku. Gdyby trzeba było liczyć to potrzebny jest pełen skład (z rezerwowymi) ten sprzed korekty, bo tylko wtedy można prawidłowo naliczyć punkty za awans. A jesli chodzi o Twój aktualny skład to kogo podmieniłaś, że masz tylko jednego Czecha? pozdrawiam KJurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: kto dodaje? IP: 212.160.106.* 29.06.04, 15:22 Skład podaję ot tak sobie - wszystko już się zgadza. Wymieniałam przede wszystkim Włochów i nieco idiotycznie na Szwedów zamiast na Czechów. Myślałam że rozgromią Holandię, choć nie płaczę z powodu mylnych prognoz :)) Nedved się ostał jako jedyny. Byłam za Danią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: kto dodaje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 15:29 > Wymieniałam przede wszystkim Włochów i nieco idiotycznie na Szwedów zamiast na Czechów. . > Byłam za Danią... a nie pomyślałaś, ze sprawiedliwości musi się stać zadość i za ten "ułożony" mecz nie przejdą już ani kroku dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAPRYCZKA Re: kto dodaje? IP: 212.160.106.* 29.06.04, 15:57 Wahałam się... A jak już tak dobrze sobie radzisz z nasza kochaną wyszukiwarką to może masz ochotę na wyzwanie - szukam drużyny Paprika Green. Kupon 100% prawidłowy - drużyny nie ma. Przyjmujesz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: kto dodaje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 17:31 Droga pruszkowianko (zgadnij skąd wiem)! Zadanie z małą ilością danych. W wyszukiwarce nie ma. A sprawdzałaś sms-em? Co on na to? Przyczyn braku może być kilka. Mówisz, że poprawny na 100% - wierzę na słowo (chociaż gdybym zobaczył skład...) Może nie dotarł na czas. Nie jestem cudotwórcą ;) Z pustego to i Salomon nie naleje ;) pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś