Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do kolegi maciasa

IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 09:19
    Już koniec, bo widzę, że treść twoich wypowiedzi, na pozór wyważonych i
    rozsądnych kończy się obrażaniem mojej osoby, a na to nie mam ochoty i nie
    pozwalam!!!

jednakże zwracam uwagę, że nie jestem jedyną osobą, która reklamuje się na tym
    forum ( patrz, skoki.karda.pl, czy basketnews.pl ) czy i ich będziesz tak
    nachalnie obrażał???

Powodzenia Rycerzu!!!

mam nadzieję, że porozmawiamy jeszcze kiedyś o wyłącznie o sportcie....
    Obserwuj wątek
      • Gość: macias Re: do kolegi maciasa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 09:44
        Gość portalu: darkness napisał(a):

> Już koniec, bo widzę, że treść twoich wypowiedzi, na pozór wyważonych i
        > rozsądnych kończy się obrażaniem mojej osoby, a na to nie mam ochoty i nie
        > pozwalam!!!

To, ze Cie obrazam (w ktorym miejscu? pomijajac pierwszy moj post w oslawionym
        watku - w ktorym miejscu moje wypowiedzi wychodza poza ramy zwyklych uwag?) moze
        wynikac z jednego - Twojej postawy. Spamujesz, klamiesz, a mimo to bezczelnie sie
        bronisz. Nie wazne, jak mily i wazeliniarski (przepraszam za slowo od razu, cobys
        sie nie czepial, ze Cie obrazam) ton przyjmiesz, nie zmienia faktu, ze zwyczajnie
        mydlisz oczy (cos a''la Leszek Miller?)...

I jeszcze jedno - co do Twojego forum. Jesli prawda jest to, co mowisz (po Twoich
        popisach smiem z cala stanowczoscia watpic), ze zainwestowales w to forum jakas
        wieksza kwote niz tylko rachunki za Internet to - bez urazy po raz kolejny -
        musisz byc niespelna rozumu albo po prostu masz za duzo pieniedzy i nie masz co z
        nimi zrobic.
        • Gość: MArio29 Re: do kolegi maciasa IP: *.ppp.polbox.pl 20.08.01, 10:00
          Tylko malutka malutenka uwaga:

Napisanie komus ''WON'' JEST OBRAZANIEM w powszechnym tego slowa rozumieniu ..
          nie mowie juz o porownaniu z towarzyszem Milerem ...

A co kto robi ze SWOIM pieniedzmi (ktore nie ukradl ale posiadl w uczciwy
          sposob) to zupelnie JEGO sprawa ..

Pozdr :-)))
          • Gość: macias Re: do kolegi maciasa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 10:24
            Gość portalu: MArio29 napisał(a):

> Tylko malutka malutenka uwaga:
            >
            > Napisanie komus ''''WON'''' JEST OBRAZANIEM w powszechnym tego slowa rozumieniu ..

Wybacz, ale jesli ktos nie uznaje powszechnie rozumianych zasad, nie widze
            powodu, dla ktorego w przypadku "WONT" mialby sie obrazac. Czy to znaczy, ze
            jedne zasady ma - dosadniej ujmujac - w dupie (vide netykieta, regulamin, itp.),
            a inne jednak uznaje (vide rzeczone obrazanie)?

> A co kto robi ze SWOIM pieniedzmi (ktore nie ukradl
            > ale posiadl w uczciwy sposob) to zupelnie JEGO sprawa ..

Wszystko jest prywatna sprawa danego czlowieka. Ale forum sluzy do dyskusji i
            sugestii. Ja wyrazilem swoja opinie. Dlaczego piszemy o Reprezentacji, Malyszu
            czy Schumacherze? Przeciez to, co robia to ich prywatna sprawa! Czyzby od dzis
            wchodzil zakaz komentowania cudzych poczynan?
            • Gość: darkness Re: do kolegi maciasa IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 12:18
              kolego!!!
              daj sobie spokój..., bo z każdym postem popełniasz coraz więcej błędów i gubisz
              się w swojej rycerskiej ( ten motyw lubię i z niego nie zrezygnuję !!! ) walce
              o cnotę tego forum przed spamerami... niestety nudzi mnie cytowanie Twoich
              blędnych analiz, bo i tak później wyjedziesz ze Swoim :"człowiek mądry..."

pozdrawiam
              darkness
              www.sportsboard.pl - Twoje Forum Sportowe

ps. jakoś nadal jesteś sam, a dziwnym trafem paru ludzi mnie poparło..., no ale
              Ty przecież wiesz dlaczego tak jest... TO ZMOWA PRZECIW TOBIE!!!! :)))), lecz
              Ty nistrudzony wojownik pozostaniesz na polu bitwy i wytrwasz "do ostatniej
              kropli krwi"

czołem żołnierzu!!!
              • Gość: macias Re: do kolegi maciasa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 12:36

> Ty przecież wiesz dlaczego tak jest... TO ZMOWA PRZECIW TOBIE!!!!

Sam sobie to dopowiedziales, podobnie jak wiele innych faktow. Co nie zmienia
                faktu, ze jestes perfidnym klamca i bezczelnym, permanentnym spamerem. Walka z
                Toba okazuje sie podobna do walki z natretami (owadami) - w koncu i tak sie
                odrodza. Dlatego najlepiej chyba posmarowac sie mascia odstraszajaca. Sio!

To doprawdy ewenement - popierac spamera. A kto taki Cie tu poparl, ze tak sie
                tym zachwycasz? Dwoch ludzi z Twojego forum? Daj spokoj! Nie kompromituj...
                • Gość: Tomek Re: do kolegi maciasa IP: *.interbit.pl 20.08.01, 14:08
                  witam|!!!
                  oj macicas pod zły adres kierujesz swoje inwektywy!!!

znam darknessa od 4 lat i muszę zabrac głos gdy obraza sie taką osobę jak on!!!

darkness wszystko co robi, robi dla ludzi!!! jest wspaniałym organizatorem
                  imprez sportowych, działa na rzecz naszego klubu piłkarskiego, z raci tego, ze
                  studiuje prawo - pisze statut mający przekształcić nasz klub w stowarzyszenie,
                  zdarza się, że poświeca całe dnie, aby wynegocjować u sponsorów peniędzy na
                  zakup kilku piłek - a wszystko to robi BEZINTERESOWNIE!!!

postanowił zrobi coś dla szerszej grupy ludzi i strona www.sportsboard.pl jest
                  tego efektem, a wierz mi zainwesował w ten projekt wiele czasu...

to, że spamował jest faktem niepodważalnym, ale uważam, iż miał do tego
                  przyzwolenie moralne, a to z racji tego, że robi to dla ludzi...
                  mimo, że robił to wielokrotnie, nie skreśla go jako człowieka, a |Ty tak
                  zrobiłeś i postawiłes Go w jednej lini ze złodziejami i narkomanami...

powiem więcej, gdyby więcej bylo takich ludziw naszych środowiskach lokalnych
                  to nie narzekaliyśmy na kulture fizyczną naszych dzieci...

dlatego proszę!!!

znajdz sobie inny obiekt, który będziesz mógł obrażać, bo jednego jestem
                  pewnien: darkness na to nie zasługuje!!!!!!!!!!

pzdr.

Tomek
                  • Gość: macias Re: do kolegi maciasa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 14:36
                    Gość portalu: Tomek napisał(a):

> oj macicas pod zły adres kierujesz swoje inwektywy!!!

Inwektywy? Nie - to szczera prawda. Zadne z uzytych slow nie jest rzucone na
                    wiatr - kazde mozna poprzec odpowiednim faktem. Nie sa to wiec inwektywy...

I prosze - rowniez sie nie drzyj. Nie wiem, czy to jakas przypadlosc Waszego
                    srodowiska (mowisz, ze go znasz), ale podstawowe zasady interpunkcji:

Wykrzyknik (znak wykrzyknienia) sluzy polozeniu akcentu na dane zdanie,
                    eksklamacji - w taki sposob, jak w rzeczywistosci robi sie to krzyczac - jest
                    wiec pismiennym odzwierciedleniem krzyku. Jeszcze raz prosze wiec - nie drzyj sie!

> znam darknessa od 4 lat i muszę zabrac głos gdy obraza sie taką osobę jak on!!!

Obraza? Wybacz - on sam sie obraza swoim postepowaniem.
                    To, ze go znasz nie zmienia niczego...

> darkness wszystko co robi, robi dla ludzi!!!

Nie neguje tego - nigdzie nie napisalem, ze dla zwierzat.
                    Argument zbity.

> jest wspaniałym organizatorem imprez sportowych

Co to ma do rzeczy? Nie rozumiem.
                    Czy sugerujesz, ze mam przyjsc na jedna z takich imprez i lamiac jej
                    regulamin np. skopac organizatora? Doprawdy zaskakuja mnie niektore argumenty...

> działa na rzecz naszego klubu piłkarskiego

Ja tez - FC Trabki Wielkie, co to zmienia?
                    Mozesz przejsc do rzeczy?

Jurek Owsiak jest wpanialym czlowiekiem, organizuje imprezy dla mlodziezy, ratuje
                    zycie dzieciom, ale gdyby przyszedl i wysral sie (oburzonych z gory przepraszam)
                    na moja wycieraczke, skopalbym mu dupe i zmienil zdanie diametralnie.

> z raci tego, ze studiuje prawo

Ah... studiuje prawo. To ciekawe. A na ktorym roku ucza, ze prawnik to taka
                    osoba, ktorej zadaniem jest lamanie prawa (np. netykiety czy chocby prostych
                    regulaminow)?

> zdarza się, że poświeca całe dnie, aby wynegocjować u sponsorów
                    > peniędzy na zakup kilku piłek - a wszystko to robi BEZINTERESOWNIE!!!

Sluchaj, ale co mnie to obchodzi?
                    Jak juz ktos slusznie zauwazyl - to jego i Wasza prywatna sprawa.

> postanowił zrobi coś dla szerszej grupy ludzi i strona www.sportsboard.pl
                    > jest tego efektem, a wierz mi zainwesował w ten projekt wiele czasu...

Ja tez inwestowalem w niejeden spoleczny projekt wiele czasu - co z tego?
                    Pomijajac juz kwestie, ze otwarcie forum "na miare" SportsBoard jest kwestia
                    jednego dnia (w porywach!) pracy, nie biorac pod uwage zaszlosci typu domena.

> to, że spamował jest faktem niepodważalnym, ale uważam, iż miał do tego
                    > przyzwolenie moralne, a to z racji tego, że robi to dla ludzi...

Przyzwolenie moralne?
                    Nie rozsmieszaj mnie! Cel uswieca srodki?

Powiem dosadnie, bo widze, ze normalnie chyba nie wszyscy zrozumieli -
                    gowno mial, a nie przyzwolenie. Chocby wydal na to polowe swojego majatku, to:

- smieci na forum swojego - jak mowil - ulubionego portalu (bo spam niewatpliwie
                    jest smieceniem)
                    - co za tym idzie - niszczyl to forum
                    - ludzi stad probowal przekooptowac do siebie tak, jakby temu forum (Gazeta.pl)
                    cos brakowalo, bylo w czyms ulomne
                    - zabierajac czytelnikow tego forum ponownie je niszczyl
                    - robil to nachalnie wiele, wiele razy mimo zwracanej mu uwagi

...mimo to za pierwszym, drugim czy trzecim razem puszczono mu to plazem. Ale on -
                    jako przyszly prawnik zapewne - wiedziony sukcesem (w jego mniemaniu) postanowil
                    smiecic dalej do woli.

> mimo, że robił to wielokrotnie, nie skreśla go jako człowieka, a Ty tak
                    > zrobiłeś i postawiłes Go w jednej lini ze złodziejami i narkomanami...

Narkomanami? Zlodziejami? W ktorym miejscu? Mozesz mi to dokladnie wskazac?
                    To, ze posluzylem sie przykladami - nie znaczy, ze oskarzam go o zlodziejstwo.
                    Czytaj ze zrozumieniem, prosze Cie. Podalem jedynie _przyklady_ osob, ktore sa
                    dla mnie malo warte, wsrod nich znalezli sie spamerzy...

Ale coz to! Zauwazamy tylko jedna strone i to takze przez mgielke?
                    Dlaczego tak uczynny i wspanialomyslny czlowiek, jak rzeczony Darek vel
                    darness jest sklonny do perfidnego klamstwa? DLaczego probuje swoja postawe
                    usprawiedliwiac, mimo ze nie ma na swoje usprawiedliwienie nic?
                    Czy tak postepuja kandydaci na prawnikow?

> powiem więcej, gdyby więcej bylo takich ludziw naszych środowiskach
                    > lokalnych to nie narzekaliyśmy na kulture fizyczną naszych dzieci...

Az sie lezka w oku kreci...

I Ty to napisales na powaznie?
                    Po malu dostrzegam drwine... ;)

Jest taki dobry, ze teraz moze jezdzic po pijaku, wszczynac burdy, krasc, lac
                    zone za slona zupe, bluzgac na staruszki i spamowac po forach dyskusyjnych, tak?

Doskonale podejscie. "Gdyby wiecej bylo takich..."

> znajdz sobie inny obiekt, który będziesz mógł obrażać,
                    > bo jednego jestem pewnien: darkness na to nie zasługuje!!!!!!!!!!

Dlatego prosze: zrozum wreszcie, ze zaden notoryczny spamer nie zasluguje na
                    szacunek, a taki, ktory klamie w zywe... eee... klawisze ;) tym bardziej - i nie
                    wazne, co powiedza tu jego matka, zona, corka czy najlepszy przyjaciel.

Mimo to - nie wiedziec czemu - jakis szacunek mam do kazdego czlowieka i nie
                    obrazilem go zadnym slowem. Nie obrazilem, bo on sam wczesniej sam sie obrazil
                    swoja postawa - ja stwierdzilem jedynie fakt.

PS. Swoja droga chcialbym poznac numer licencji na Pajaczka, ale to juz inna
                    bajka...
        • darkness Re: do kolegi maciasa 20.08.01, 10:06
          Gość portalu: macias napisał(a):

> Gość portalu: darkness napisał(a):
          >
          > > Już koniec, bo widzę, że treść twoich wypowiedzi, na pozór wyważonych i
          > > rozsądnych kończy się obrażaniem mojej osoby, a na to nie mam ochoty i nie
          >
          > > pozwalam!!!
          >
          > To, ze Cie obrazam (w ktorym miejscu? pomijajac pierwszy moj post w oslawionym
          > watku - w ktorym miejscu moje wypowiedzi wychodza poza ramy zwyklych uwag?) moz
          > e

obrażasz w każdym Twoim poście - choćby tonem wypowiedzi...

> wynikac z jednego - Twojej postawy. Spamujesz, klamiesz, a mimo to bezczelnie s
          > ie
          > bronisz.
          ok spamuję, a raczej spamowałem!!!! kląmię - w którym momencie???
          bezczelnie bronię - a co, chciałbyś abym padł na kolana przed Królem Maciusiem I
          i przepraszał płacząc?!!!
          Twoje niedoczekanie!!!!
          Nie wazne, jak mily i wazeliniarski (przepraszam za slowo od razu, cob
          > ys
          > sie nie czepial, ze Cie obrazam) ton przyjmiesz, nie zmienia faktu, ze zwyczajn
          > ie
          > mydlisz oczy (cos a''''la Leszek Miller?)...

kto tu komu mydli oczy... ta piękna rycerska postawa ( czy to tobie nie
          przypomina Millera??? )
          >
          > I jeszcze jedno - co do Twojego forum. Jesli prawda jest to, co mowisz (po Twoi
          > ch
          > popisach

popisach??? Ty jeste jakim maniakiem!!!
          nie zauwazyles jak kazalem ci zwrcic uwage na innych spamerow??? - czy to moze
          Ty - i twoje drugi i trzecie ja?????

smiem z cala stanowczoscia watpic), ze zainwestowales w to forum jakas
          wieksza kwote niz tylko rachunki za Internet

konto z obsuga MySQL + domena - to sa koszty!!!!
          siedzisz dlugo w sieci ( tak piszesz ) zdazyles pozanc zwyczaje, a cen nie ???!!!
          to - bez urazy po raz kolejny -
          > musisz byc niespelna rozumu albo po prostu masz za duzo pieniedzy i nie masz co
          > z nimi zrobic.

za duzo kasy nie mam, splukalem sie inwestujac w forum, a moje pobudki byly
          szlachetne ( robilem to dla moich znajomych i wszystkich kibicow !!! ) a czy Ty
          ni wierzysz,czy nie to mnie nic nie obchodzi!!!!!!!!

Swoja natarczywa i glupia postawa - potrafisz naprawde niezle wkurzyc...

darkness
          • Gość: macias Re: do kolegi maciasa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 10:40
            darkness napisał(a):

> (...)

Na poczatku zaznaczam, ze nudzi mnie juz jalowa dyskusja z notorycznym spamerem,
            ktory - nie wiedziec czemu, a raczej wiedziec: przymilackim tonem - zdobyl
            sympatie kilku osob tu...

> obrażasz w każdym Twoim poście - choćby tonem wypowiedzi...

A moze jestesmy po prostu przewrazliwieni?

Kazdego zlodzieja traktuje tak, jak na to zasluguje.
            Kazdego przestepce traktuje tak, jak na to zasluguje.
            Kazdego pijaka traktuje tak, jak na to zasluguje.
            Kazdego burdziarza traktuje tak, jak na to zasluguje.
            Kazdego SPAMERA traktuje tak, jak na to zasluguje...

> ok spamuję, a raczej spamowałem!!!!

A musisz sie przy tym drzec?!

Coz za zmiana frontu! Zaskakujesz mnie!
            Jeszcze wczoraj dalbys sobie palce uciac, ze jednak nie spamowales.

> kląmię - w którym momencie???

Sluchaj, ile razy mam Ci wskazywac?
            Nudzi mnie juz to naprawde. Chocby w tym, w ktorym stwierdzasz, ze wyslales swoje
            reklamy 8 razy w ciagu 10 dni, podczas gdy zrobiles to wiele, wiele razy wiecej.

> bezczelnie bronię - a co, chciałbyś abym padł
            > na kolana przed Królem Maciusiem I i przepraszał płacząc?!!!

Przede mna? Nie...
            Ale nadal jestes bezczelny.
            Dopusciles sie zlamania zasad. Notorycznego zlamania.
            Mnie nie musisz przepraszac - nie wierze juz w skruszonych spamerow.
            Wypadaloby jednak przeprosic grupe (ale nie zakladajac nowy watek i dodajac
            bezczelnie "zapraszam na sportsboard"). Ale przeca Ty nie jestes w stanie tego
            zrozumiec.

> Twoje niedoczekanie!!!!

...no wlasnie.

> kto tu komu mydli oczy... ta piękna rycerska postawa
            > ( czy to tobie nie przypomina Millera??? )

Powtarzasz sie. Zalapales motyw z rycerzem i jakos sie juz wytarl.

> popisach??? Ty jeste jakim maniakiem!!!
            > nie zauwazyles jak kazalem ci zwrcic uwage na innych spamerow???

Co zrobiles? Kazales?
            Wybacz, dziecko, nie jestes w stanie mi rozkazywac.

> czy to moze Ty - i twoje drugi i trzecie ja?????

He?
            Rozwin, bo gubie sie w Twoim niesamowitym toku rozumowania.

> konto z obsuga MySQL + domena - to sa koszty!!!!

Jak sie nie ma glowy na karku, to mozna zaplacic nawet 5000 PLN. Tylko po co?
            Zeby miec potem watpliwej jakosci argumenty na swoja "obrone"?

A ja Ci powiem, ze wszystko to bez przeszkod mozna miec za friko. Ale coz...

> siedzisz dlugo w sieci ( tak piszesz ) zdazyles pozanc zwyczaje, a cen nie???!

Nie drzyj sie (po raz ktorys)!
            Ceny? Owszem - sam swiadcze uslugi, co nie znaczy, ze nie mozna czegos
            dostac taniej lub za darmo. Jesli sie mysli oczywiscie (bez urazy).
            • Gość: Iwan Re: do kolegi maciasa IP: 65.42.83.* 21.08.01, 06:31
              Nie wiem dlaczego polemizujecie z tym zakompleksionym GARNKIEM MOCZU.Czy nie
              widzicie ze on tylko czeka,zeby kogos zaczepic,obrazic.Takich ludzi jak on
              najzwyczajniej w swiecie sie IGNORUJE,Z takim PTASIM WYMIOTEM szkoda czasu na
              jakakolwiek polemike.Wiezcie mi!Dajcie sobie spokoj,to i tak nic nie da.Niech
              sobie tam cos pierdoli bez sensu.Darkness,widze ze jestes rowny gosc.Dobra
              rada;olej tego FRAJERZYNE i rob swoje.
              Pozdrowienia dla wszystkich za wyjatkiem tego BURAKA!
              • Gość: macias Re: do kolegi maciasa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 08:28
                Gość portalu: Iwan napisał(a):

> Nie wiem dlaczego polemizujecie z tym zakompleksionym GARNKIEM MOCZU,
                > takim PTASIM WYMIOTEM, olej FRAJERZYNE, tego BURAKA!

Po czym nastepuje pointa:

> Czy nie widzicie ze on tylko czeka, zeby kogos zaczepic, obrazic.

Pikne! Mozna jeszcze? Chetnie poslucham...
                • Gość: Iwan Re: do kolegi maciasa IP: 65.42.133.* 21.08.01, 13:56
                  Gość portalu: macias napisał(a):

> Gość portalu: Iwan napisał(a):
                  >
                  > > Nie wiem dlaczego polemizujecie z tym zakompleksionym GARNKIEM MOCZU,
                  > > takim PTASIM WYMIOTEM, olej FRAJERZYNE, tego BURAKA!
                  >

> Po czym nastepuje pointa:

Pleta,jezeli juz cos.

>
                  > > Czy nie widzicie ze on tylko czeka, zeby kogos zaczepic, obrazic.

>
                  >

Pikne! Mozna jeszcze? Chetnie poslucham...

Pjeknie ,sie mowi , analfabeto.
                  • Gość: macias Re: do kolegi maciasa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 14:06
                    Gość portalu: Iwan napisał(a):

> > Po czym nastepuje pointa:
                    >
                    > Pleta, jezeli juz cos.

"Płęta"...
                    ROTFL!

To mnie powaliles twarza na dywan!
                    Jesli juz chciales zablysnac, to "puenta" lub "pointa" wlasnie...

Nie wytrzymam! Jestes boski! Mozesz cos jeszcze zapodac ze swojego ogrodka?

:)))

To sie ubawilem... no masz.

A''propos: czy "płęta" to jakies polaczenie "pięty" z "płetwą"?
                    A co to za twor (w sensie biologicznym)? Gdzie to wyrasta i komu? :)
                    ROTFL!

> Pikne! Mozna jeszcze? Chetnie poslucham...
                    >
                    > Pjeknie ,sie mowi , analfabeto.

Doskonale!
                    Ledwo wstalem i juz znowu leze!...

Jestes niesamowity! Skad Ty mieszkasz? Wystepujesz w "Klice" albo "Koniu polskim"?
                    I ta ironia - "analfabeto"... i ta interpunkcja! Jestes genialny!

Smialo wal dalej...

PS. Tylko co to ma do rzeczy? Chciales (nieudolnie, jak sie okazalo) zbic
                    moje argumenty wydumanymi bledami ortograficznymi czy po prostu zabraklo
                    Ci "szczyn", "wymiotow" i "frajerzyn"? Wspolczuje...

Moze warto rozwinac sie jezykowo? Nie?
                    Nie to nie. Tak tylko pytalem...
                    • Gość: Ender Re: do kolegi maciasa IP: *.edukacja.wroc.pl 21.08.01, 15:35
                      Wiesz co macias, może i z tymi spamami masz rację ale to jak próbujesz
                      wszystkim udowadniać jakimi to są niedouczonymi, tępymi debilami jest już
                      irytujące. Trochę więcej pokory.
                      • Gość: macias Re: do kolegi maciasa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 16:22
                        Posluchaj Ender - przyznales mi racje w jedynym aspekcie, ktory probuje
                        udowodnic. Zreszta udowadniac nie ma czego - fakt jest faktem. Cala reszta
                        (rzekome obrazanie, itp.) wynika jedynie z zaskakujacej i zacietej postawy
                        wspomnianego spamera, z niczego innego. Dziwie sie, ze tego nie dostrzegles.

A co do udowadniania... rozumiem, ze chodzi Ci m.in. o ten watek i uwagi
                        wystosowane do Iwana, tak?
                        Wybacz, ale chyba nie zauwazyles, kto pierwszy chcial tu komu odowodnic, ze
                        jest glupi. Jesli oskarzasz mnie o to, ze Iwan sie skompromitowal (nie bojmy
                        sie tego tak nazwac - tak przeciez bylo), to nie wiem co powiedziec.

Powiem jedno - ja na poczynania Iwana nie mam wplywu, a ze tak
                        nieudolnie posluguje sie slownikiem chcac mnie pograzyc, co moge zrobic?
      • Gość: kajo95 Re: do kolegi maciasa IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 16:33
        o co chodzi w tym sporze?
        • Gość: macias Re: do kolegi maciasa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 16:35
          Generalnie o spamowanie.
          Potem o rzekome obrazanie i samo jakos poszlo ;)

Jesli Cie interesuje, przeczytaj m.in.:
          https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SPORT&wid=133770&aid=133770
      • Gość: Iwan Re: do kolegi maciasa IP: 65.42.83.* 22.08.01, 02:49
        W tym wypadku nie mam racji,to fakt,ale ty tez jej nie masz.Sluchaj facet,czy
        ty nie rozumiesz ze draznisz juz wszystkich na tym forum.Jak mnie naprawde
        wkurwisz to uwierz mi,popamietasz mnie !
        • Gość: macias Re: do kolegi maciasa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 09:57
          Aha! Czyli grozby tak?
          No to sprobuje - wskaz dokladniej, w ktorym miejscu nie mam racji?
          Mechanizm zazwyczaj jest taki, ze jesli sie cos mowi (pisze), to popiera sie to
          odpowiednimi faktami (cytatami) - dlatego prosze - konkretniej. I moze juz bez
          wykladow o gramatyce, ok?
      • Gość: Sędzia Re: do kolegi maciasa IP: *.chello.pl 23.08.01, 01:55
        macias, jeśli chodzi o te reklamy innego forum tutaj, to masz moje całkowite
        poparcie; ogólnie uważam, że dosadnego słownictwa należy unikać, ale tego gościa
        to pod topór - gnojku, przestań zaśmiecać to forum - jak chcesz to załóż sobie
        wątek, ale przestań się wpisywać do wątków w których nie masz nic do powiedzenia;

aha, jeszcze jedna uwaga - twoja upierdliwość spowodowała, że nigdy na twoje
        forum nie zajrzę - to się nazywa wyśmienita antyreklama
        • Gość: darkness Re: do kolegi maciasa IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 10:00
          macias - a jednak udało Ci się namówić jakiegoś kolegę, aby stanąl w Twojej
          obronie:)
          a może to Twoje drugie ( czy które tam ) wcielenie???

drogi sędzio!!! chodzi właśnie o to, że macias przyczepił się do nowego wątku (
          otwartego pod nazwą Nowe Lepsze Forum ), który On sam radził założyć ( sic! )

pozdrawiam
          darkness
          ps. nikogo na siłę, drogi Sędzio, zmuszał nie będę!!! a jeśli chodzi o to czy
          to była reklama, czy anty... no coż ja widzę ze statystyk, że jednak reklama
          ps2. Iwan wpadnij:), piszemy o Tobie :)))
          • Gość: macias Re: do kolegi maciasa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 10:15

> macias - a jednak udało Ci się namówić
            > jakiegoś kolegę, aby stanąl w Twojej obronie:)

Ehe. Udalo sie! Yeah!
            Sedzia - jestesmy gora!
            Yeah!

Synku, miales sobie dac spokoj.
            Mnie tu nikt nie musi bronic, bo to Ty tu spamujesz...
            Zapomniales juz czy jeszcze nie dotarlo?

Ale zauwazam pozytywne zmiany - zaimek osobowy wielka litera.
            No, no! Postepy...

> a może to Twoje drugie ( czy które tam ) wcielenie???

Nie boj sie. Jakos nie ciagnie mnie do Twoich beznadziejnych metod.

> drogi sędzio!!! chodzi właśnie o to, że macias przyczepił się do nowego wątku
            > ( otwartego pod nazwą Nowe Lepsze Forum ), który On sam radził założyć ( sic! )

Czlowieku. Przestan juz bredzic, prosze Cie. Stajesz sie niemal tak nudny jak
            Hollow w innym watku. Miales sobie zalozyc _jeden_ watek i skonczyc swoj niecny
            proceder, ale spodobalo Ci sie i postanowiles switac do woli. Wte i wewte, rano i
            wieczor. Ile jeszcze watkow bys zalozyl, gdyby nie moje "doczepienie sie"?

Podejrzewam, ze na 10 by sie nie skonczylo.
            Wiec piss off...

> www.sportsboard.pl - Twoje Forum Sportowe
            > ps. nikogo na siłę, drogi Sędzio, zmuszał nie będę!!! a jeśli chodzi o to czy
            > to była reklama, czy anty... no coż ja widzę ze statystyk, że jednak reklama

Dobra, nacieszyles sie? To idz teraz do kolegow i sie pochwal.
            Przestan sie juz tu wylewac.

> ps2. Iwan wpadnij:), piszemy o Tobie :)))

Widze, ze niezle sobie towarzycho dobierasz.
            To niewatpliwie podnosi prestiz forum... ROTFL!

Ja nic nie mowilem... tak tylko sobie bakam.
          • pc Re: do kolegi maciasa 23.08.01, 11:06
            drogi kolego darkness!

Widziałem Twoje forum i sądzę że jest całkiem sensowne (dopiero się rozwija;
            można też mieć zastrzeżenia do oprawy graficznej, fontów itp...), to że tam i
            jeszcze w kilku innych miejscach nie piszę wynika po prostu z tego że nie mam
            czasu się tam wpisywać (ostatnio to rzadko kiedy mam czas żeby wpadać na forum
            gazety, które zresztą zawiera także działy nie związane ze sportem, np.
            regionalne forum płockie).

Rozumiem że chciałeś powiadomić innych o jego istnieniu, ale czy uważasz że
            naprawdę wpisujący się tutaj to jacyś debile i nie zrozumieli tego jak raz to
            powiedziałeś? Każdy przecież ma jakieś problemy ze spamem, np. przychodzącym na
            skrzynkę pocztową i może nie zrozumieć takiej reklamy w należyty sposób.

Wystarczyło powiedzieć to raz... Ja i wszyscy którzy czytali wcześniej to forum
            zorzumieli post reklamowy, i jeśli chcieli to zapisali się na Twoje forum.
            Niestety wiadomość ta powracała jak bumerang. Nie mogło to być dobrze
            odebrane... No bo jakbyś się czuł jakby na Twoje forum wpisywali się goście z
            każdego forum które odwiedziłeś (bo wiem że odwiedziłeś nie tylko to) i zamiast
            gadać o piłce pisali "olejcie to forum, znam lepsze: (i tu na przykład adres
            www.gazeta.pl/forum)". Nie atakuj osób protestujących przeciwko takim
            praktykom, bo to one mają rację, a nie Ty.

Jeśli chcesz zachęcić kogoś do pisania na Twoim forum, wystarczy raz na jakiś
            czas dokleić do swoich postów (zamieszczanych w innych wątkach i koniecznie
            związanych z tematem!) reklamową linijkę, właśnie tak jak to tutaj zrobiłeś.
            Zdziwiłbyś się, bo przyciągnęło by to do Ciebie wielu ludzi

Pozdrawiam
            • Gość: darkness Re: do kolegi maciasa IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 12:26
              dzięki Pc...
              od dziś tak właśnie zamierzam robić...
              a polemika z maciasem wynikała z tego, że ocenił On moją osobę tylko po tych
              spamach, a była to bardzo błędna ocena i bardzo mnie zabolała...

do kolegi maciasa - chciałbym zawrzeć pokój - Masz rację!!! Spam to zła rzecz...

pozdrawiam
              darkness
              • Gość: macias Re: do kolegi maciasa IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 12:41

> do kolegi maciasa - chciałbym zawrzeć pokój - Masz rację!!!
                > Spam to zła rzecz..

Wow!
                A co sie stalo, ze nareszcie zauwazyles, iz spamujesz?
                Jeszcze niedawno dalby sobie rece i co tylko uciac, ze
                jestes "czysciutki" i "wspanialy", bo robisz to dla dobra
                ludzkosci. Zapytales kogos znajomego czy jak?

Peace oczywiscie :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka