Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    27.08.12, 21:50
    Jak myślicie kto błyśnie w tej kolejce?
    Ja stawiam tak:
    Piast Gliwice-Pogoń Szczecin
    Takafumi Akahoshi

Wisła Kraków-Polonia Warszawa
    Paweł Wszołek

Korona Kielce-Lechia Gdańsk
    Michał Janota

Widzew Łódź-PGE GKS Bełchatów
    Mariusz Stępiński

Jagiellonia Białystok-KGHM Zagłębie Lubin
    Maciej Makuszewski

Lech Poznań-Górnik Zabrze
    Arkadiusz Milik

Śląsk Wrocław-Ruch Chorzów
    Sylwester Patejuk

Legia Warszawa-Podbeskidzie Bielsko-Biała
    Jorge Salinas
    Obserwuj wątek
      • moraw20 Re: 3.Kolejka 27.08.12, 21:56
        albo próbujesz wprowadzić ludzi w błąd albo kompletnie nie znasz się na piłce:] w każdym razie lepiej daruj sobie takie wpisy :D
        • wrzesien24wrzesien Re: 3.Kolejka 27.08.12, 22:02
          jeszcze się przekonamy "wielki znawco"
          • moraw20 Re: 3.Kolejka 28.08.12, 03:35
            spotkamy się tu po 3ciej kolejce :) Stępiński gra ogony,poza tym to młodzieniaszek i mam wrażenie że jego jedynym atutem jest wiek.Milikowi wyszedł jeden mecz,choć strzelił w obu po bramce,czyli teraz nie strzeli.Wszołek i Makuszewski może może...sam jestem ciekaw czy ustabilizują formę.Salinas to musi powoli wchodzić w drużynę,nikt go na dobre w akcji nie widzial,a juz robi z niego gwiazdę.Janota gra totalny piach i pewnie bedzie grzał ławę...
            • wrzesien24wrzesien Re: 3.Kolejka 28.08.12, 08:37
              legia.com/news,31486-popis_jorge_salinasa_hd.html
              zobacz ostatnią akcję
              Salinas nie musi wchodzić w drużynę bo już trenuje od 5 tygodni.
              ------------------------------------------------------------------------------------------
              Janota zagrał słabo z Legią bo grał z Legią. O ile mnie pamięć nie myli pół roku temu Janota miał przyjść do Lechii ale go odrzucili, więc będzie chciał się odegrać. Po za tym będzie grać ze słabą drużyną.
              -------------------------------------------------------------------------------------------
              Co do Stępińskiego to ma szanse zagrać bo ten Ben Dhifallah nie jest w formie. Na jego korzyść przemawia też to że, grają z Bełchatowem więc ze słabszą drużyną niż Śląsk i Ruch.
              ----------------------------------------------------------------------------------------------
              Arkadiusz Milik jest dobrym zawodnikiem i myślę że znowu coś ustrzeli. Po za tym ten Kebba Ceesay słabo kryje, więc myślę że Milik coś ustrzeli głową.
              • moraw20 Re: 3.Kolejka 28.08.12, 10:59
                Stępińskiego akurat oglądam na co dzień i dla mnie to nieporozumienie,ale jak pisałem zrzucam to na wiek i niedoświadczenie.Dla Widzewa jeszcze bramki nie strzelił.Większe szanse na gre po ostatnim meczu ma Rybicki.Co do Janoty,po prostu myślę,że nawet nie zagra.Co do reszty czas pokaże,ale ja mam innne typy,których nie zamierzam zdradzać bo albo będzie to dla mnie winda w klasyfikacji albo gwóźdź do trumny.
        • wygrajlige_pomoc Re: 3.Kolejka 27.08.12, 22:38
          a moim zdaniem świetny pomysł, brawo autor wpisu! :-)
          zastanowię się i dam swoje typy pod koniec tygodnia [Bartek]
          • wrzesien24wrzesien Re: 3.Kolejka 28.08.12, 08:38
            dzięki :D
      • ryb3n Re: 3.Kolejka 28.08.12, 16:05
        Jak już mówiłem to będzie kolejka pełna niespodzianek.
        PIAST - POGOŃ (Janukiewicz)
        WISŁA- POLONIA (Sobolewski)
        KORONA - LECHIA (Jovanović)
        WIDZEW - GKS (Stachowiak)
        JAGIELLONIA-ZAGŁĘBIE (Dzalamidze)
        LECH - GÓRNIK (Nakoulma)
        ŚLĄSK - RUCH (przebudzenie Piecha)
        LEGIA - PODBESKIDZIE (Kucharczyk)
        • gg1232 Re: 3.Kolejka 28.08.12, 23:25
          Andradina, Wszołek, Żewłakow, Stachowiak, Pawłowski, Arboleda, Kowalczyk, Saganowski
      • wygrajlige_pomoc Re: 3.Kolejka (Golański i Broź) 30.08.12, 16:14
        Moim zdaniem Korona odżyje i coś ciekawego zrobi Golański.

Myślę jeszcze nad Broziem z Widzewa, który co prawda ładnie sobie radzi dotąd, ale zapewne podtrzyma passę.
        Nie wyszedł mi ostatnio transfer Okachiego, ale teraz powinien coś urwać.

[Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka