Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

monster X tour w Polsce

IP: *.toya.net.pl 10.10.12, 23:43
    Jako fan aut-gigantów muszę rozpocząć temat aut-gigantów. Na forum nie ma takiego działu, ani tematu, więc zachęcam do rozmowy wszystkich innych fanów. Niestety w Polsce nie organizowany jest wrestling sportów motorowych (po prostu zawody mówiąc "po polsku" :P ), ale będzie pierwszy Monster X Tour, z czego bardzo bardzo się cieszę. na imprezkę wybieram się do Łodzi 20. października, oczywiście w atlas arenie. Jestem pod wrażeniem że w Polsce będę mógł obejrzeć potwory miażdżące osobówki i inne akrobacje, ha ha.
    Obserwuj wątek
      • Gość: grzesiek Re: monster X tour w Polsce IP: *.cwd.waw.pl 12.10.12, 11:14
        Masz rację za małe jest u nas zainteresowanie tym sportem. Myślę że generalnie tego typu pokaz jest po prostu jest ekscytującą rozrywką nie tylko dla fanów motoryzacji.
        Ja przynajmniej za takiego się nie uważam a ten pokaz te auta ten ryk silnika i smród spalin chciałbym przeżyć na własnej skórze. Może wybiorę się Łodzi. Zobaczymy jak ułożą się plany...
        Pozdrawiam,
        Grzesiek
        • Gość: MAti Re: monster X tour w Polsce IP: *.toya.net.pl 15.10.12, 16:35
          Grzesiek nie zastanawiaj się... Zamów bilet i wbijaj w przyszłą sobotę do Łodzi. To co napisałeś, ryk silników i spaliny, to jest to na co czekam od zawsze, bo to przecież w Polsce pierwszy pokaz !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka