Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

3 bramka dla Poloni Warszawa

IP: *.static.betamed.3s.pl 30.10.12, 14:58
    według oficjalnego protokołu sędziowskiego trzecia bramka dla Polonii została uznana jako bramka samobójcza A.Basty. W związku z tym proszę o weryfikację punktacji Teodorczyka i Brzyskiego.

www.ekstraklasa.org/index.php?typ=mecz&id=1539
    Obserwuj wątek
      • ppp164 zal 30.10.12, 15:51
        w protokole sędziowskim nie wymagane jest nawet podanie strzelców bramek, a podawane to tylko z uprzejmości sędziego i ze tak się juz utarlo, ze są podawane, jakby ktoś znał przepisy to by nawet nie zasmiecał strony, chyba, ze bęczy ze nie ma Brzyskiego lub Teodrczyka;) ale wiadomo, dla takich wazniejsze jest wpis sędziego bez powtórki niz powtórki kamer i ocena przez organizatora, smiech;) haha
        • Gość: tomasz Re: zal IP: *.play-internet.pl 31.10.12, 09:11
          > dla takich wazniejsze jest wpis sędziego bez powtórki niz powtórki kamer i ocena przez organizatora

Ocena przez organizatora powiadasz? Autor wątku, na który odpowiadasz jeszcze 2 edycje temu "liczył Ci punkty", więc trochę szacunku, bo nie takie kontrowersje musiał już rozstrzygać.
        • Gość: marwi Re: zal IP: *.static.betamed.3s.pl 31.10.12, 09:22
          Brzyskiego mam w swoim składzie.
          bramkę również oglądałem nawet kilka razy.
          protokół sędziowski zawiera strzelców bramek, kiedyś ich nie było - była wpisana tylko minuta w której zdobyto gola. Obecnie strzelcy są wpisywani przez sędziego i nie robi się tego po to by sprawić przyjemność sędziemu :)

a to jak zareaguje na to organizator tej gry to już jego sprawa. Ja tylko zasygnalizowałem sprawę.
          • wygrajlige_pomoc Re: zal 31.10.12, 15:03
            @Marwi: sygnalizowałeś czy prosiłeś o weryfikację ;-)

A poważnie - opieramy się na tzw. oficjalnych danych prezentowanych przez Ekstraklasa S.A. Stąd decyzja:
            trzecia bramka w meczu GKS - Polonia zostanie zaliczona jako bramka samobójcza Basty. W ten sposób Teodorczyk traci bramkę a Brzyski asystę. Punkty zostaną ponownie przeliczone [Bartek]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka