Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Skandaliczne zachowanie na Apatorze

IP: *.mega.bydgoszcz.pl 20.08.01, 14:32
    Co wstąpiło w naszych Toruńskich kolegów. U nas w Bydgoszczy nikt tak żle gości
    nie traktuje. Chamstwo ze strony młodych "APATORCZYKÓW" to skandal. Oj niech
    pokażą się w Bydgoszczy. Czarno widzę.
    Obserwuj wątek
      • .tomcio. Re: Skandaliczne zachowanie na Apatorze 20.08.01, 14:47
        A co się takiego stało, bo nie jestem w temacie. Możesz to opisać? Tylko bez
        epitetów proszę.

Tomcio
        • Gość: Morciasz Re: Skandaliczne zachowanie na Apatorze IP: *.graf.torun.pl 20.08.01, 16:16
          Nie wiem jak to sie stalo ale na wczorajszych derbach w Toruniu byly az trzy
          mlyny szalkowcow. Jeden na pierwszym luku - dosyc fajni ludzie choc tez maja
          odloty i dwa na prostej. Jeden dziecinny - ci ktorzy puszczaja dymy i wieszaja
          flagi oraz pojawila sie grozna ekipa, ktorej nie widzialem na Apatorze z 5 lat.
          Okrzyki mieli fatalne - na cale szczescie ich zachowanie ograniczalo sie tylko
          do wrzaskow. Co wiecej - nie wiem.
          • Gość: pablo Re: Skandaliczne zachowanie na Apatorze IP: *.mega.bydgoszcz.pl 29.08.01, 19:43
            Masz racjeę jak nasi mili koledzy z Torunia przyjadą do bydgoszczy dostaną w
            pierdal
      • Gość: Krzyżak Re: Skandaliczne zachowanie na Apatorze Do Twiggy IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.08.01, 20:13

W pismie św. jest napisane "wybaczcie im gdyż nie wiedzą co czynią"
        Twiggy jeśli jesteś na poziomie to machnij na to ręką.To banda idiotów za którą
        nam prawdziwym kibolom jest bardzo, bardzo wstyd. Ja siedziałem z grupą liboli
        z B.i muszę powiedziec ,że bardzo przyjemnie mi sie rozmawiało,chcoiaż nie
        byliśmy jednomyślni.
        • Gość: MONK Re: Skandaliczne zachowanie na Apatorze Do Twiggy IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.01, 21:05
          Na moje rok temu bylo spokojniej bo Polonia szybko uciszyla kibicow swoim
          dobrym wystepem.
          W tym roku kibice poczuli sie silni (zreszta slusznie). Troche mnie to
          wkurwialo - bo to takie kopanie lezacego. Nie wiem czy ktos z kolegow ale ja do
          Torunia wybralem sie zeby popatrzec na zuzel ale Z CALA PEWNOSCIA NIE PO
          ZWYCIESTWO.
          W pewnym momencie poczulem sie troszke osaczony :) (co zdarzylo mi sie chyba
          pierwszy raz od 1992 roku - tez na derbach w Toruniu). Generalnie nie ma co
          przesadzac -nie bylo az tak fatalnie.

Ps. czemu kibice apatora gwizdza na Bajerskiego i Chrzanowskiego ? Na moje oko
          zrobili swoje
        • Gość: wolf666 Ty, krzyżak, nie udawaj Greka, prowokatorze! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 19:57
          Bujaj się, cykorze z Tortu!
      • Gość: damcio Re: Skandaliczne zachowanie na Apatorze IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 07:31
        Co sugerujesz? Że spotka ich coś nieprzyjemnego? I jaką opinię wystawią wtedy
        bydgoskim kibicom Ci ludzie???
        • Gość: Morciasz Re: Skandaliczne zachowanie na Apatorze IP: *.graf.torun.pl 21.08.01, 11:33
          Jestem z Torunia. Bywam na prawie wszystkich derbach od... prawie 20 lat. W tym
          roku bylem w Bydgoszczy na Kryterium, Winterthurze, IMP, meczach z Zielona
          Gora, Pila, Wroclawiem, Apatorem, a takze na kilku zawodach mlodziezowych - w
          tym eliminacje MPPK gdzie startowal Apator. W Toruniu bylem na wszystkich
          zawodach procz meczu z Zielona Gora. Uwazam, ze atmosfera i kultura (i jej
          brak) na obu stadionach jest podobny. I tu i tu sa duze grupy osob do ktorych
          nic nie przemawia. Nie uwazam, ze na ostatnich derbach bylo szczegolnie zle -
          chocby porownujac to z okrzykami skierowanymi na IMP w kierunku Bajerskiego czy
          Kosciechy. Tylko przy Jagusiu bylo wiecej oklaskow niz gwizdow. Licytowanie sie
          zatem gdzie bywa gorzej nie ma sensu. Po prostu czasem mamy pecha
          usiasc/przejsc obok/czy zobaczyc tych, ktorych lepiej w ogole by na tej ziemi
          nie bylo - a nie tylko na zuzlowych stadionach,
          • Gość: Morciasz Re: Skandaliczne zachowanie na Apatorze IP: *.graf.torun.pl 21.08.01, 11:38
            Dlaczego ludzie gwizdza na Chrzanka? Moze dlatego, ze w kazdym z ostatnich
            kilku meczy mial po 2 lub nawet 3 defekty. To zaczyna byc denerwujace. Mi go
            szkoda bylo szzcegolnie w niedziele gdy chlopak pchal maszyne (zlapal gume), a
            ludzie go wygwizdywali i skandowali "Marcin Jagus". To musi byc bardzo
            dobijajace i zle oddzialowujace na psychike. Podobnie Bajesrki - z tym, ze u
            niego powod do gwizdania to slabe wystepy. Zaczal zle punktowac od meczu z
            Wroclawiem, potem slabe wystepy w Zielonej Gorze, Czestochowie, taki sobie w
            Gorzowie i teraz niezbyt dobrze u siebie z Bydgoszcza. Nie mowiac juz o IMP
            gdzie dwa razy prowadzil i dwa razy spadl na ostatnia pozycje....
            • Gość: axon Re: Skandaliczne zachowanie na Apatorze IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 17:06
              To że kibice Apatora gwizdali na Chrzanosia jest dowodem na to, iż w Toruniu
              nie brak jest oszołomów, którzy od żużlowców wymagają idealnej jazdy przez cały
              sezon i do wiadomości nie chcą przyjąć, że nie są to maszyny, a zwykli ludzie.
              Zwróciłem uwagę na kilku siedzących obok mnie jełopów, którzy gwizdali i
              wyzywali jego jak zjeżdżał z toru na defektującym motocyklu, żeby za chwilę
              szaleć z radości i wychwalać go jak wygrywał bieg. Chłodne przyjęcie Golloba
              można tłumaczyć jego kontrowersyjną postawą dzień wcześniej w Pradze, chociaż
              nie jestem do końca pewien czy dlatego. Na Polonie gwizdało wielu "kibiców" z
              Torunia, co nie znaczy że wszyscy. Ci normalni siedzieli cicho, albo klaskali
              po wygranym biegu przez Bractwo i cieszyli się z biegowych zwycięstw Apatora.
              Zapewniam Was wszystkich, że tacy też byli w niedziele na stadionie w Toruniu.
              Musicie wiedzieć, że idiotów jest wielu, zwłaszcza na obiektach sportowych. U
              Was też są, czego dowodem jest post jednego z kibiców Polonii na forum
              Torunia: "Mistrzostwa nie będziecie mieli napewno. Przegracie dwa mecze z
              Bractwem, dwa z Atlasem, przynajmniej jeden z Pergo, a do tego Polonia się
              podłoży Atlasowi". Z tych słów wynika, że jego nienawiść do Apatora jest
              większa, niż sympatia do Polonii. Woli, żeby Apator nie miał złota, nawet
              kosztem Polonii, dla której (przy powyższym scenariuszu) najprawdopodobniej
              zabrakłoby miejsca na podium.
            • Gość: MONK Re: Skandaliczne zachowanie na Apatorze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 11:05
              Ja bym powiedzial ze Bajerski poczatek sezonu mial nadspodziewanie dobry -
              teraz jedzie to co jezdil od kilku lat - to nie powinno byc zaskoczeniem -
              przeciez w Pergo byl zawodnikiem na 5-7 pkt
      • Gość: SDB Re: Skandaliczne zachowanie na Apatorze IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 21:41
        Nie wiem jak mozna miec pretensja do zawodnika ktory lapie gume tak jak
        Chrzanek. Kulturalni kibice w Toruniu tez sa. Chyba zaliczam sie do nich, choc
        lubie siedziec na pierwszym luku kolo kiboli, ktorzy robia tyle dobrego co
        zlego. Rozpoczynaja fale, spiewaja, klaszcza, ale rowniez ciesza sie gdy
        upadnie zawodnik przeciwnika, gdy przejezdza Tomek G. albo Pepe to krzycza
        wy..laj, gdy sedzia po uplywie 2 minut wyklucza Jagę to zostaje okrzykniety
        ch..em, itp. Jest tam dobra, fajna zabawa, ale i tez momenty gdy sie od nich
        odlaczam. Na Golloba to oni chyba nigdy nie przestana sie wydzierac, a juz na
        pewno go nie polubia. Pozdrawiam wszystkich kulturalnych kibicow
        • Gość: MONK Re: Skandaliczne zachowanie na Apatorze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 11:07
          Gość portalu: SDB napisał(a):

> Nie wiem jak mozna miec pretensja do zawodnika ktory lapie gume tak jak
          > Chrzanek. Kulturalni kibice w Toruniu tez sa. Chyba zaliczam sie do nich, choc
          > lubie siedziec na pierwszym luku kolo kiboli, ktorzy robia tyle dobrego co
          > zlego. Rozpoczynaja fale, spiewaja, klaszcza, ale rowniez ciesza sie gdy
          > upadnie zawodnik przeciwnika, gdy przejezdza Tomek G. albo Pepe to krzycza
          > wy..laj, gdy sedzia po uplywie 2 minut wyklucza Jagę to zostaje okrzykniety
          > ch..em, itp. Jest tam dobra, fajna zabawa, ale i tez momenty gdy sie od nich
          > odlaczam. Na Golloba to oni chyba nigdy nie przestana sie wydzierac, a juz na
          > pewno go nie polubia. Pozdrawiam wszystkich kulturalnych kibicow

Wkurwia mnie tylko to ze gdyby (teoretycznie) Gollob przeszedl do Torunia to
          wiadomo jakie byloby ich nastawienie
          • Gość: Thorek Re: Skandaliczne zachowanie na Apatorze IP: 217.97.134.* 25.08.01, 08:19
            Jakie skandaliczne? Tak samo "normalne" jak na wszystkich innych
            stadionach. Zawsze? i wszędzie znajdzie się jakaś grupa(grupka),
            która będzie wyzywać gości i swoich. I proszę tu nikomu nie wmawiać, że
            w Bydzi jest tak klawo ze wszystkim. Widocznie forumowicze z Bydzi siędzą
            akurat w b.kulturalnym otoczeniu. Gdy je zmienili na pewno usłyszeliby
            również wyzwiska "kibiców" bydgoskich.
            Zachowanie wszystkich nigdy nie będzie normalne bo to utopia jak komunizm.
            Trzeba robić tak aby ta "normalka" była bardziej kulturalna.
            Pozdro od kibica Apatora (od 30-tu paru lat) zamieszkałego (niestety)
            w Grudziądzu.

• Gość: MONK Re: Skandaliczne zachowanie na Apatorze IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 16:02
              Chodzi o to ze tym razem to nie byla grupa tylo dobrych kilka sektorow
              • Gość: Thorek Re: Skandaliczne zachowanie na Apatorze IP: 217.97.134.* 28.08.01, 10:17
                Nie mogę się z tym zgodzić. To były grupki w kilku sektorach a na pewno nie
                całe sektory. Zbyt czarno to przedstawiasz MONK albo tak fatalnie siedziałeś,
                że z każdej strony trafiłeś na półgłówków.
                Pozdro.
      • Gość: wolf666 Chyba dopiero się narodziłeś! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 19:55
        Szowinizm, kompleksy i lokalny patriotyzm są w Torcie na porządku dziennym,
        znam to miasteczko, studiowałem tam parę lat, bydło na stadionie robią stare i
        młode barany, w Bydgoszczy jeszcze dwa latka temu też tak było, łamanie ławek,
        podpalanie apatorczyków właśnie, ale po konflikcie z Zawiszą i Księciem kibole
        z bożej łaski zniknęli i jest spokój, co też męczy bo apatorowi należy się
        godny rewanż!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka