Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Asysta Ediego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.12, 16:03
    Czy aby 1. bramka dla Pogoni nie padła po dośrodkowaniu z rożnego Ediego? Nieudolny kontakt Zajaca z piłką chyba nie powinien odebrać Brazilijczykowi tej zasługi...
    Obserwuj wątek
      • Gość: alinoe Re: Asysta Ediego IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.12, 16:10
        Myślę, że sprawa oczywista i punkty będą, też się dziwię że jeszcze ich nie na koncie. Ale może administrator ogłada występ naszych wspaniałych soczków.
      • Gość: Alinoe Re: Asysta Ediego IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 08:41
        Proszę o wyjaśnienie dlaczego do tej pory nie został zaliczona Asystę Ediego w meczu Pogoń- Podbeskiedzie. Przy równoczesnym zaliczeniu asysty Sebastiana Mili. Mam wrażenie że organizator ( z całym szacunkiem dla niego) nie do końca poprawnie Interpretuje w tym przypadku słowo asysta. Uprzejmie proszę o merytoryczną odpowiedź.
        • Gość: kinimod1 Re: Asysta Ediego IP: *.neanet.pl 04.12.12, 10:37
          Czy Organizator wypowie sie w temacie jak wyżej?????
      • wygrajlige_pomoc Re: Asysta Ediego 04.12.12, 12:28
        Takie są decyzje:
        - Edi nie ma asysty, bo piłkę dotknął Zajac
        - Mila ma asystę, bo to po jego zagraniu Sobota otrzymał piłkę przed strzałem

[Bartek]
        • Gość: Demagogia Re: Asysta Ediego IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.12, 22:22
          Cóż jeżeli to było zagranie to chyba nawet Sebastian o tym nie wie do tej pory. Fakt dotyka on ostatni piłki. Choć nie śledziłem zawsze dokładnie sytuacji z asystami wydawać by się mogło, że wielokrotnie były sytuacje gdy obrońca, bramkarz itd. próbował interweniować aby podanie nie trafiło do adresata dotykając w jakiś sposób piłki. Nie dobierało to jednak punktów podającemu. Gdyby ktoś pamiętał takie sytuacje to proszę o przykłady.
          Pozdrawiam Tych co czują ducha gry i sportu. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka