Gość: typerr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.12, 16:03 Czy aby 1. bramka dla Pogoni nie padła po dośrodkowaniu z rożnego Ediego? Nieudolny kontakt Zajaca z piłką chyba nie powinien odebrać Brazilijczykowi tej zasługi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alinoe Re: Asysta Ediego IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.12, 16:10 Myślę, że sprawa oczywista i punkty będą, też się dziwię że jeszcze ich nie na koncie. Ale może administrator ogłada występ naszych wspaniałych soczków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinoe Re: Asysta Ediego IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 08:41 Proszę o wyjaśnienie dlaczego do tej pory nie został zaliczona Asystę Ediego w meczu Pogoń- Podbeskiedzie. Przy równoczesnym zaliczeniu asysty Sebastiana Mili. Mam wrażenie że organizator ( z całym szacunkiem dla niego) nie do końca poprawnie Interpretuje w tym przypadku słowo asysta. Uprzejmie proszę o merytoryczną odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinimod1 Re: Asysta Ediego IP: *.neanet.pl 04.12.12, 10:37 Czy Organizator wypowie sie w temacie jak wyżej????? Odpowiedz Link Zgłoś
wygrajlige_pomoc Re: Asysta Ediego 04.12.12, 12:28 Takie są decyzje: - Edi nie ma asysty, bo piłkę dotknął Zajac - Mila ma asystę, bo to po jego zagraniu Sobota otrzymał piłkę przed strzałem [Bartek] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demagogia Re: Asysta Ediego IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.12, 22:22 Cóż jeżeli to było zagranie to chyba nawet Sebastian o tym nie wie do tej pory. Fakt dotyka on ostatni piłki. Choć nie śledziłem zawsze dokładnie sytuacji z asystami wydawać by się mogło, że wielokrotnie były sytuacje gdy obrońca, bramkarz itd. próbował interweniować aby podanie nie trafiło do adresata dotykając w jakiś sposób piłki. Nie dobierało to jednak punktów podającemu. Gdyby ktoś pamiętał takie sytuacje to proszę o przykłady. Pozdrawiam Tych co czują ducha gry i sportu. :) Odpowiedz Link Zgłoś