Dodaj do ulubionych

GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE

IP: *.compi.net.pl 09.05.03, 12:39
Rej, Kochanowski (rezerwowo Słowacki) WARSZAWA , klasy mat-inf-fiz
Obserwuj wątek
    • Gość: l Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: *.compi.net.pl 09.05.03, 12:41
      • Gość: Smutna ;( Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: *.lipno.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 13:03
        Po dzisiejszym egzaminie to chyba tylko jakas zawodowka mi pozostaje ;( a
        pozniej moze bede krawcowa albo fryzjerka .... heh ;(
    • Gość: wilczur00 ??????????????????????? IP: *.compi.net.pl 09.05.03, 12:45
    • qazwsx12 Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE 09.05.03, 12:48
      Torun LO IV Koscioszki
      • Gość: wilczur00 Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: *.compi.net.pl 09.05.03, 12:51
        jedna osoba idzie do liceów a reszta do techników??
        • Gość: chemik Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.05.03, 12:54
          staszic wawa
      • not_so_happy olimpiada 09.05.03, 13:42
        Jak to właściwie jest?Czy jak jestem laureatką etapu wojewódzkiego,to muszą
        mnie przyjąć do każdej szkoły bez względu na świadectwo i egzamin?Bo moja
        nauczycielka coś tak mówiła,ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
        • Gość: chemik Re: olimpiada IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.05.03, 14:19
          muszą wszędzie gdzie nie ma dodatkowych egzaminów (tzn, nie muszą do kopernika
          matexu, 1 kl. w modrzewskim, jakiejs w Cervatesie), do pozostalych masz (mamy)
          |:) wstęp wolny :)
          • not_so_happy Re: olimpiada 09.05.03, 14:29
            dzięki :)
            • Gość: chemik Re: olimpiada IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.05.03, 14:37
              a jaka olimpiada?
              • not_so_happy Re: olimpiada 09.05.03, 20:04
                hehe:)wstyd się przyznać ale z niemca
          • Gość: aaa Re: olimpiada IP: *.belsk.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 21:15
            ej chemik jaki jest minimalny próg do Staszica???
            pozdro
    • not_so_happy Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE 09.05.03, 12:54
      60 LO na Mokotowskiej Wawa
      jeśli mnie oczywiście przyjma :)
    • arka_dius Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE 09.05.03, 12:55
      Salezjanie w Krakowie
      • Gość: wilczur00 Chemik odradzam IP: *.compi.net.pl 09.05.03, 12:59
        zastanów się jeszcze nauczyciele nie są dobrzy, sale syfiasta, jedno co dobre
        to hala który i tak gimnazjum zazwyczaj zajmuje!! Ono jes przereklamowan!!
        Ludzie z tamtąd mówią że żałują bo nic się nie uczą tylko ściągają
        • Gość: chemik Re: Chemik odradzam IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.05.03, 13:06
          Co prawda ty tam jesteś ale raczej nie poslucham. Byłam w szkole (nawet
          wczoraj) i ją widzialam, troche za biała ale poza tym ok. Mam kontakt z ludzmi
          z LO, wprawdzie głównie z absolwentami, ale zdecydowana większość jest
          zadowolona i poleca. Matme lubie i jak sie dostane ide do matexu, jak nie do
          mat-inf. Mam tylko nadzieje na fajną klase, ale tego to w zadnej szkole nie
          zagwarantują.
          • Gość: wilczur00 Re: Chemik powodzenia IP: *.compi.net.pl 09.05.03, 13:09
            rozumiem cie, i życzę powodzenia w zmaganiach!! (absolweńci byli git, teraz z
            roku na rok coraz gorzej)
            • Gość: chemik Re: Chemik powodzenia IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.05.03, 13:13
              Może i prawda, nie znam nikogo z pierwszych klas. Ale znam pare osób
              wybierających się tam. Mamy szanse odwrócić tendencję :D
    • Gość: zieleangielskie Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: 213.172.183.* 09.05.03, 13:21
      II LO w Rzeszowie
      • Gość: olooha Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: *.acn.waw.pl 09.05.03, 13:24
        ja chcialam isc do frycza modrzewskiego ale test dzisiejszy zawalilam... wiec
        nie wiem czy mnie do kochanowskiego przyjma... jejq...
    • Gość: wilczur00 Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: *.compi.net.pl 09.05.03, 13:39
      tylko tyle???
      • Gość: chemik Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.05.03, 13:48
        to ja pomoge wrzucis wątek na gore :D
    • Gość: natka Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.05.03, 14:30
      po tym egzaminie to chyba nigdzie, ale zamierzam:47, 23 i 34 w lodzi
    • Gość: 1 z tys. pishacych Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: *.zabierzow.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 14:47
      V L.O. w krakowie
      • Gość: Sz@mank@ Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: *.interserv.net.pl / 192.168.6.* 09.05.03, 17:20
        V to liceum szpanerow, podobno tam jest okropnie trzeba tylko ryc, co parwda
        najlepsze w malopolsce, ale straszbnie kujonowate i podobno okropny wyscig
        zczorow, wiem mam tam znajomych, i gadalam z pedagogiem, ktory ma nam pomoc w
        szkole wybrac lo, powiedzial, ze jego znajomy tam uczy i stwierdzil ze nigdy
        by tam dziecka nie poslal.... jak sobie chcesz, a ja wale do VIII, albo X w
        kraku, maja wysoki poziom a szkola luzacka i przyjazna uczniowi. A wlasnie
        moze ktos sie tez wybiera :D:D i do jakiej klasy??
    • Gość: Becia Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: *.kalisz.mm.pl 09.05.03, 15:01
      Kalisz, Asnyk (rezerwowo Kopernik), profil humanistyczno prawny.
    • Gość: kacik z pila Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: *.inter / 10.0.5.* 09.05.03, 20:08
      mari curie skoldowskiej mat-inf mam 48/50 z matmy
    • Gość: misia Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 20:50
      chcialabym isc do Goethego w wawie ale po testach..........no comments piszcie
      co myslicie o tym LO
    • Gość: wróbello Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: *.acn.pl 09.05.03, 21:07
      Bezwzględnie do klasy p. Kuśmierczyka w Poniatówie, w Wawie! Muszę się tam
      dostać!
      • Gość: chemik Do wróbello IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.05.03, 21:11
        Ja jeszcze liesiąc temu bylam zdecydowana zeby tam isc, a potem stwierdzilam
        ze mnie tak klasa przeraza i wybralam matex w staszicu , napisz do mnie na gg
        3881651 to pogadamy :)
        • Gość: asiunia :) LO im.Goethego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.03, 21:25
          Mój brat kończy własnie to LO.Całkiem fajna szkoła :) Nauczyciele głównie
          spoko,atmosfera przyjazna,nie ma wielkiego kucia. No i towarzystwo bardzo w
          porządku:) Polecam! To jak?
          Pozdro
          Asia
          • goethemat Re: LO im.Goethego 17.03.14, 18:00
            Nie zgodzę się z tobą w kwestii nauki. To że ty lub osoba z twojego otoczenia nie wkuwała to nie znaczy ze nie trzeba. Osobiście w pierwszym semestrze ryłam i to ostro, zdarzało się ze przespałam 24h tygodniowo. Wniosek? albo zależy to od osoby albo od profilu
    • Gość: hame Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: *.tkdami.net 09.05.03, 21:23
      VI LO im. J. Kochanowskiego w Radomiu (3 w mazowieckim) - matfiz
      • Gość: kicia Re: GDZIE IDZIECIE DO LICEÓW?? PISZCIE IP: *.chello.pl 09.05.03, 21:36
        Bem, Potocki a trzecie jeszcze nie wiem- Warszawa
    • justa.justyna1983 Re: 20.03.14, 16:46
      darmowe liceum w Sosnowcu w omega edukacja.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka