Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

*****Wyniki po XV Kolejkach*****

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 23:07
    *****Wyniki po XV Kolejkach*****

*** TYPERZY***-
    Obserwuj wątek
      • Gość: ZZDZICH Re: *****Wyniki po XV Kolejkach***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.12, 17:47
        Nie ma reklamacji odnośnie wyników po 15 kolejkach więc proszę o kontakt pierwszą trójkę w celu uzgodnienia pod jaki adres przesłać nagrody.
        pozdrawiam
        Mój adres to : zzielinski@op.pl
      • Gość: ZZDZICH Re: *****Wyniki po XV Kolejkach***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 19:24
        Dzięki za info do świąt dostarczę !
        pozdrawiam
      • Gość: ZZDZICH Re: ****Święta,Święta***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.12, 11:40
        Wszystkim typującym ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT oraz SZCZĘŚLIWEGO 2013 ROKU
        życzy ZZDZICH
        • Gość: Sokole Oko Re: ****Święta,Święta***** IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 16.12.12, 23:09
          Nagrody rozdane bo co do pierwszej trojki zastzrezen nie mamy...chociaz LISisko u nas ma 3 pkty wiecej.To jednak betka jest.Kufajka sie "Rudzielcowi"nalezy.
          Co do reszty to jestesmy w trakcie pracy nad caloksztaltem ale nie wczesniej pokazemy niz po 21.XII.2012.poniewaz,ze nie wiadomo czy bedzie mial to czytac skoro Globus ma szlag trafic.
          Dodamy jeszcze pytanie sz ktorym sie mein Fuhrer przespijcie,rano na zywo i na jawie przemyslcie i dajcie NAM cynk!Gra i bucy czy tylko bucy?
          Otoz uwazamy,ze sezon 2012/2013 ciagle trwa i rozpoczynanie niuchania od poczatku to
          giewalt i rozpierducha.
          Premia dla "3" mile widziana w oczach calego Bractwa ale SUPERTYPEREM sezonu okaze sie ten co po rownych 30 niuchaniach nachapie najwiecej punktoli.To nie powinno podlegac zadnej dyskusji!
          Chyba ze...chyba ze liczedelko liczy Wam mein Fuhrer tylko do 150 i schluss?!

Danke Schoen!Thank You! Merci!Gracias!Spasiba!Dziekuje w imieniu mojej TROJCY "OOO" za zyczenia swiatecznio noworoczne!
          My wyslemy po 21.XII. bo na cholere mamy intelekta wysilac jak nie bedzie nic i nikogo?
          Zgodnie zreszta z zapowiedzia sprzed kilku lat niejakiego Kononowicza.

-Sasiadko,na tegoroczna kolacje wigilijna zrobie "agresora w galarecie" mowi Nowakowa.
          - Skadze taka potrawe wzieliscie sasiadko mila?
          -To nie wie pani,pani Kowalska ze teraz tak sie nazywa karp w galarecie?
          • Gość: ZZDZICH Re: ****Święta,Święta***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.12, 01:01
            Pytasz dlaczego od wiosny na nowo ? Generalnie jest tak w wszystkich typerach !
            A dlaczego u nas ma być inaczej ? Więcej osób będzie się cieszyć z wygranej !
            Może przybędą nowi gracze,od zera to jest szansa i nie będą na straconej pozycji !
            Jak się z tym prześpisz to przyznasz mi rację .Myślę że wyczerpująco wyjaśniłem ?
            Całokształt zostaw w spokoju bo każdy mierzy w pudło,może inne nowinki np.ile razy
            wygrał gospodarz ile gość ile remisów lub jaki wynik padł najczęściej .
            I tymi spluwami tak nie wywijajcie na tym dzikim zachodzie !!!
            pozdrawiam
            • Gość: Lud Re: ****Pytanie do znawcy nie tylko dzikiego ***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.12, 17:00
              zachodu ?????????????????????????????
              Widzę że sen masz taki jak niedzwiedz.
              W twoim wieku to na pewno wiesz po czym poznać czy zakonnica ma majtki na sobie ?
              Nie z jednego pieca chleb jadłeś co ?
              ?????????????????????????
      • Gość: LIS Re: *****Wyniki po XV Kolejkach***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.12, 19:28
        Dzięki za prezencik.
        Spokojnych Świąt i super 2013 roku.
        życzy Lisek
      • Gość: SZYMA Re: *****Wyniki po XV Kolejkach***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.12, 21:08
        Dzięki też dostałem .
        pozdrawiam Szyma co się 3ma.
      • Gość: MARKO Re: *****Wyniki po XV Kolejkach***** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.12, 09:47
        Jest,jest,jest odebrałem.
        dzięki
      • Gość: Kubuś Re: *****Wyniki po XV Kolejkach***** IP: *.adsl.inetia.pl 08.03.13, 23:26
        Oooo, widzę że nie doczytałem tego wątku do końca .To zakrawa na skandal.Trzeba było na początku sezonu zaznaczyć że zabawa trwa pół sezonu. Poprzedni prowadzący typowania czyli- mm,bombullo ,zawsze kończyli po całym sezonie.Tu kol ZZDZICH wprowadził inowację. Nie dość że masa poprawek do punktacji to wymyśla śmieszne puchary, i tylko pół sezonu. Za chwilę powie(napisze )że kończymy po świętach wielkanocnych, bo ktoś sie obudzi i przybędzie ,typu-Frugo itp.a ZZDZICH. nie będzie wiedział czy go liczyć czy nie.Na znak protestu wycofuje się z zabawy po XVIII serii ekstraklasy. Pozdrawiam wszystkich przegranych po XV kolejce.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka