Gość: a jeah!!!!!!!!!!ha IP: *.agencynet.de / *.agencynet.de 12.07.04, 13:02 szkoda mi ciebie.......................... motasz sie jak szmata w kuchni ty a moze ty pedal i lubisz jak toba pomiataja cieciu...? ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaplan Re: Kaplan/PUSTAK IP: *.net / *.net 12.07.04, 16:01 jak moge byc pedalem skoro twoja stara robila mi wczoraj laskę i całemu młynowi poloni.Szkoda tylko ze jej tak z geby waliło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaplan mc2 Re: Kaplan/PUSTAK IP: 82.177.65.* 12.07.04, 21:50 cos Ci sie pomylilo jego mama ma na imie Roman ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a jeah!!!!!!!!! Re: Kaplan/PUSTAK IP: *.adsl.hansenet.de 12.07.04, 21:58 jestes mieki jak moje gowno po sraniu tyfusie zajebany. A poza tym ta twoja Polonia bez kasssssssssssy i za dwa lata 2 liga. Z mlokosami bedziecie jezdzili np. LWOW!!!!!!ha ha ha A do najpiekniejszego miasta czyli Torunia tyfusiatka beda przyjezdzac na mecze Apatora a po meczu bedziemy was od tylca bez kremu do butow!!!!!!!!! Pa tyfusy i chuj wam w dupe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B>a>D Re: Kaplan/PUSTAK IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 12.07.04, 22:07 jakiemu młynowi? tej zbieraninie sparalizowanych emerytow, cweli, kurew i bezmyslnych capów? Kibice Kondonii to stadionowa padlina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a jeah!!!!!!!!!!!! Re: Kaplan/PUSTAK IP: *.agencynet.de / *.agencynet.de 13.07.04, 12:46 Golob zawieszony Tarnow baty , Tyfusy II Liga a TORUN PANY!!! MISTRZ POLSKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kaplan/PUSTAK IP: 212.122.214.* 13.07.04, 13:47 jakie marzenie jak pragniesz by sie spełniło! no jeszcze trochę jeszcze tylko trzy razy zjesz własne gówno a może cos stanie sie po twojej mysli. ta nienawiść ci przeżarła mózg. czas końvczyć ten post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha HSV Re: Kaplan/PUSTAK IP: *.adsl.hansenet.de 28.07.04, 07:58 no twoja tyfusownia ze wszystkimi GEJAMI byd. w strachu. BRAWO FALUBAZ. Odpowiedz Link Zgłoś