Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kaplan/PUSTAK

IP: *.agencynet.de / *.agencynet.de 12.07.04, 13:02
    szkoda mi ciebie.......................... motasz sie jak szmata w kuchni ty
    a moze ty pedal i lubisz jak toba pomiataja cieciu...? ha ha ha

Obserwuj wątek
      • Gość: kaplan Re: Kaplan/PUSTAK IP: *.net / *.net 12.07.04, 16:01
        jak moge byc pedalem skoro twoja stara robila mi wczoraj laskę i całemu młynowi
        poloni.Szkoda tylko ze jej tak z geby waliło.
        • Gość: kaplan mc2 Re: Kaplan/PUSTAK IP: 82.177.65.* 12.07.04, 21:50
          cos Ci sie pomylilo jego mama ma na imie Roman ;(
          • Gość: a jeah!!!!!!!!! Re: Kaplan/PUSTAK IP: *.adsl.hansenet.de 12.07.04, 21:58
            jestes mieki jak moje gowno po sraniu tyfusie zajebany. A poza tym ta twoja
            Polonia bez kasssssssssssy i za dwa lata 2 liga. Z mlokosami bedziecie jezdzili
            np. LWOW!!!!!!ha ha ha A do najpiekniejszego miasta czyli Torunia tyfusiatka
            beda przyjezdzac na mecze Apatora a po meczu bedziemy was od tylca bez kremu do
            butow!!!!!!!!! Pa tyfusy i chuj wam w dupe!!!
        • Gość: B>a>D Re: Kaplan/PUSTAK IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 12.07.04, 22:07
          jakiemu młynowi? tej zbieraninie sparalizowanych emerytow, cweli, kurew i
          bezmyslnych capów? Kibice Kondonii to stadionowa padlina.
      • Gość: a jeah!!!!!!!!!!!! Re: Kaplan/PUSTAK IP: *.agencynet.de / *.agencynet.de 13.07.04, 12:46
        Golob zawieszony Tarnow baty , Tyfusy II Liga a
        TORUN PANY!!! MISTRZ POLSKI!!!
        • Gość: gość Re: Kaplan/PUSTAK IP: 212.122.214.* 13.07.04, 13:47
          jakie marzenie jak pragniesz by sie spełniło! no jeszcze trochę jeszcze tylko
          trzy razy zjesz własne gówno a może cos stanie sie po twojej mysli. ta
          nienawiść ci przeżarła mózg. czas końvczyć ten post.
      • Gość: ha ha HSV Re: Kaplan/PUSTAK IP: *.adsl.hansenet.de 28.07.04, 07:58
        no twoja tyfusownia ze wszystkimi GEJAMI byd. w strachu. BRAWO FALUBAZ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka