Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!!

IP: 157.25.125.* 20.03.02, 17:43
    Tak ma byc!!! I bedzie wieksza zabawa niz na Wisle!!!! Mistrzem Polskijest
    Legia...!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Razorfan Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 20.03.02, 19:02
        Pokazemy calej Polsce jak w stolicy sie swietuje mistrza (na pewno nie tak jak
        na muranowie)
        • kezlok Ja sie stawie ;) 20.03.02, 19:14
          Spoczko ;-)))) Będzie super zabawa.
      • Gość: dexter Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: *.astercity.net / 10.128.138.* 20.03.02, 19:46
        Ja też będę, mimo choroby i brania antybiotyku, ale w koncu "ja kocham Legię
        oo" :-)))
      • Gość: SPIRYTUS Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: *.chello.pl 20.03.02, 20:12
        OCZYWIŚCIE, ŻE SIĘ STAWIAM !
      • Gość: Ziomal Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: 212.182.102.* 20.03.02, 20:15
        No zobaczymy jaka bedzie frekfencja.moze wiecej niz na wisle???(w koncu tam az
        tak zajebiscie duzo ludu nie bylo)
        • Gość: ĆVICH Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: 213.17.165.* 21.03.02, 08:36
          ZNAJOMI SIE MNIE PYTAJA JAK MOZNA WYROBIC IDENTYFIKATOR ZEBY MÓC WEJŚĆ NA
          LEGIE:))) SIŁA LUDU PRZYJDZIE NA RUCH...
          • Gość: max Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: *.astercity.net / 10.134.129.* 21.03.02, 09:14
            Ja także sie stawiam.
          • Gość: riki Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: 217.11.143.* 21.03.02, 09:45
            Eee tam nie ma potrzeby. Ja wyrobiłem sobie, a jeszcze ani razu go nie
            pokazywałem ochroniarzom. Ale jeśli masz taką potrzebę to w czwartki tzn.
            dzisiaj od 10 do 15 w siedzibie klubu siedzi gościu przy wejściu i załatwia
            identyfikatory. Trwa to tydzien.
            • Gość: spirytus Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: *.chello.pl 21.03.02, 21:50
              Za 20 pln od ręki
      • Gość: piotr66 Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: 195.94.196.* 21.03.02, 10:56
        TERAZ KAŻDY KOCHA LEGIĘ, KAŻDY JEST JEJ FANEM, GDY JEST LIDEREM. A GDZIE
        BYLIŚCIE GDY NIE SZŁO JEJ NAJLEPIEJ?????
        • Gość: FAN Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: 157.25.125.* 21.03.02, 12:07
          Ja bylem na Estadio WP!!!! I jestem tam od 17 lat.
        • Gość: ĆVICH Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: 213.17.165.* 21.03.02, 14:01
          Gość portalu: piotr66 napisał(a):

> TERAZ KAŻDY KOCHA LEGIĘ, KAŻDY JEST JEJ FANEM, GDY JEST LIDEREM. A GDZIE
          > BYLIŚCIE GDY NIE SZŁO JEJ NAJLEPIEJ?????

OCZYWIŚCIE MASZ RACJĘ, ALE JEST SZANSA, ZE KILKU Z TYCH, KTÓRYCH UDA MI SIE
          ZACIĄGNĄĆ NA MECZ ZOSTANIE Z LEGIĄ NA DOBRE I NA ZŁE. TO CO, TWOIM ZDANIEM MAM IM
          POWIEDZIEĆ, ŻEBY SPIERDALALI???
          TROCHE PRZEGINASZ, TRZEBA DAĆ LAJKONIKOM SZANSĘ

• Gość: majkiel Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 10:17
          Na stadionie glabie!!!
      • Gość: Sasza Re: SOBOTA, 17.00 Bulgarska pelna :)))))) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 16:05
        Warszwiaki i tak na lazienkowskiej bedzie was co najmniej dwa razy mniej niz
        nas Pyrusow na Bulgarskiej.
        Cala WIELKOPOLSKA SWIETOWAC BEDZIE 80-LECIE KOLEJORZA :))))))))))))))
        Tak sie bawi Pyrlandia, patrzcie sie i uczcie ;PPPPPP

Sasza
        • Gość: kajo95 Re: SOBOTA, 17.00 Bulgarska pelna :)))))) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 17:15
          Gość portalu: Sasza napisał(a):

> Warszwiaki i tak na lazienkowskiej bedzie was co najmniej dwa razy mniej niz
          > nas Pyrusow na Bulgarskiej.
          > Cala WIELKOPOLSKA SWIETOWAC BEDZIE 80-LECIE KOLEJORZA :))))))))))))))
          > Tak sie bawi Pyrlandia, patrzcie sie i uczcie ;PPPPPP
          >
          > Sasza

będzie was więcej bo macie większy stadion. pamiętaj, że obok ilości ważna a może
          ważniejsza jest także jakość a tę legia ma w polsce najlepszą. i bez pieprzenia
          proszę o podpalaniu stadionu bo to już nudne. kto oglądał transmisje z ostatniego
          meczu z wisłą (że o valencii nie wspomnę) ten wie o co chodzi...
          • Gość: berserk Re: SOBOTA, 17.00 Bulgarska pelna :)))))) IP: *.chello.pl 21.03.02, 19:34
            gdyby na Legię mógł wejść z ulicy każdy kto ma na to ochotę, a nie tylko ci,
            którzy mają te pieprzone indentyfikatory to byłoby nas na stadionie 2x więcej
            pyro
            • Gość: Cromm Re: SOBOTA, 17.00 Bulgarska pelna :)))))) IP: *.cust.poz.supermedia.pl 21.03.02, 22:23
              Legia i jakość - ha,ha,ha ......Przyjedzcie na Bułgarskią to pogadamy.....taką oprawę
              jak na Legii-Wiśle to my mamy co któryś mecz,tylko nas nie transmitują,ale to się
              wkrótce zmienii !!
              Ciekawe co powiecie na inicjatywę Gazety,by 26 kwietnia ukazała się w Wyborczej
              płyta ze śpiewami Kolejorza.....?? To i pewnie wy macie swoją płytę ? he,he...może
              za 100 lat.........
              • Gość: dexter Re: SOBOTA, 17.00 Bulgarska pelna :)))))) IP: *.astercity.net / 10.128.138.* 21.03.02, 22:47
                No cóż, płyta już jest i to od coś koło dwóch lat; a poza tym co to akurat ma
                do rzeczy, po co podniecasz się takim badziewiem?
              • Gość: kajo95 Re: SOBOTA, 17.00 Bulgarska pelna :)))))) IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 08:15
                Gość portalu: Cromm napisał(a):

> Legia i jakość - ha,ha,ha ......Przyjedzcie na Bułgarskią to pogadamy.....taką
                > oprawę
                > jak na Legii-Wiśle to my mamy co któryś mecz,tylko nas nie transmitują,ale to s
                > ię
                > wkrótce zmienii !!
                > Ciekawe co powiecie na inicjatywę Gazety,by 26 kwietnia ukazała się w Wyborczej
                >
                > płyta ze śpiewami Kolejorza.....?? To i pewnie wy macie swoją płytę ? he,he..
                > .może
                > za 100 lat.........

taaaaaaaaaaaaaa. sorry, drugiej (a w zasadzie teraz chwilowo trzeciej ligi)
                rzeczywiście nie oglądam ale widziałem na co was stać na meczu repy z kamerunem.
                żadna rewelacja. aha i ten wasz wodzirej. intonowanie dopingu przez mikrofon jest
                żenujące. i nie porównuj go do hadaja bo on nie intonował dopingu.
                • Gość: ĆVICH Re: SOBOTA, 17.00 Bulgarska pelna :)))))) IP: 213.17.165.* 22.03.02, 09:52
                  A PŁYTY Z LEGIJNYMI PIOSENKAMI WYSZŁY JUŻ DWIE, WALNIĘTY, MENDOWATY, NIELETNI
                  (NAJPRAWDOPODOBNIEJ) PYRFIUCIE
                • przystojny_bystry_skromny Re: SOBOTA, 17.00 Bulgarska pelna :)))))) 22.03.02, 09:54
                  Gość portalu: kajo95 napisał(a):

> taaaaaaaaaaaaaa. sorry, drugiej (a w zasadzie teraz chwilowo trzeciej ligi)
                  > rzeczywiście nie oglądam ale widziałem na co was stać na meczu repy z kamerunem
                  > .
                  > żadna rewelacja. aha i ten wasz wodzirej. intonowanie dopingu przez mikrofon je
                  > st
                  > żenujące. i nie porównuj go do hadaja bo on nie intonował dopingu.

Hadaj jest równie żenujący. To przez niego wiele razy dochodziło do zamieszek. On
                  cały czas podjudza, a jak już dochodzi do zadymy to robi mine niewiniątka i
                  zaczyna uspokajać. Tyle, że już "po czasie". Ma kompleksy z powodu niskiego
                  wzrostu i dlatego tak drze mordę.

A ten koleś z Lecha też jest dobry. Pamiętam jak kiedyś koleś na Eurosporcie
                  angielskim się z niego naśmiewał, gdy parę lat temu (kto to dziś pamięta :) )Lech
                  grał w europejskich pucharach. Koleś głos ma naprawdę obleśny. "Nawoływanie bydła
                  do obory" - jak dla mnie.
      • Gość: majkiel Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 10:09
        Wlasnie za godzinke bede mial bileciki :))))))))) i stawiam sie jutro o
        18.15 !!!!! Mistrzem Polski Jest LEGIA!!!!!!
        • przystojny_bystry_skromny Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! 22.03.02, 10:35
          Legia gra obecnie najnudniejszy futbol od paru sezonów.
          Mistrzem powinna być Wisła.
          • kezlok Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! 22.03.02, 11:16
            przystojny_bystry_skromny napisał(a):

> Legia gra obecnie najnudniejszy futbol od paru sezonów.
            > Mistrzem powinna być Wisła.
            Za to Wisła gra futbol porównywalny tylko z Realem :))))
            Legia mistrz bo jej to się w końcu należy.

• Gość: ĆVICH Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: 213.17.165.* 22.03.02, 11:34

TAAAAA, PO RAZ PIERWSZY OD KILKU LAT W WIŚLE DRŻĄ, BO ZAWSZE MOZNA BYLO SOBIE
            KUPIC MISTRZA, A TU KURWA ZNALAZL SIE KTOS, KTO ZACZYNA BEZCZELNIE WYGRYWAC I
            PRAWDOPODOBNIE NIE DA SIE GO KUPIC...ALE "DZIALACZE" JESZCZE WALCZĄ,
            DOPÓKI "PIŁKA W GRZE", HE HE

• Gość: kajo95 Re: SOBOTA, 18.15, PELEN STADION!!!! IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:35

nudny futbol wystarczył na amicę i wisłę. wystarczy i na polonię.
            ps.
            za to arcyciekawy futbol zaprezentowała wisła we wtorek...
      • zientek LEGIA NAJLEPSZA LEST LEGIA TO JEST POTEGA LEGIA 22.03.02, 11:40
      • Gość: Sasza Re: A nie mowilem ;PPPPPPP IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 00:51
        Na lazienkowskiej 8 tyciecy.
        NA BULGARSKIEJ 16 TYSIECY :))))))))
        TAKIE SA FAKTY :)))))))))

Sasza
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka