austria 16.07.04, 21:13 Pierwszy kupon, pierwsza lista transferowa kolejnej edycji Wygraj Ligę już w czwartek 22 lipca. Zapraszam do gry. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tmienki Re: Startuje Wygraj Ligę 17.07.04, 10:31 Bardzo się cieszę, mam pytanie. Bardzo mi się nie podobało w jaki sposób został przeprowadzony konkurs Wygraj Euro (nie zasady tylko sam przebieg, zwłaszcza wszystkie opóżnienia). Poprzednia edycja Wygraj Ligę równierz miała sporo błędów. Czy mogę liczyć na to, że tym razem nie bedę się irytował wpadkami ekipy GW? TM Odpowiedz Link Zgłoś
lk-b-01 Re: Startuje Wygraj Ligę 17.07.04, 18:17 ... a czy zostanie doprowadzona do końca? (wiem, wiem liczą sie tylko kolesie z czuba, reszta frajerów niech tylko placi za sms-y... kasa misiu, kasa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobo15 Re: Startuje Wygraj Ligę IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.04, 20:38 Wolne żarty!!!!! Zapraszacie ludzi, zby znowu wydawali kasę na sms-y itd. a ja jak głupi czekam cały czas na nagrodę na kolejki 20-26 i chyba sie nie doczekam. Czy znowu mam być oszukany? Czy znowu po zakończeniu usłyszę na pytanie o klasyfikacje regionalne i klubowe, "że sponsor się wycofał", czyli, że mam się odp...... Czy znowu będzie niewyobrażalny bałagan? Czy znowu wygrają te same osoby? Czy znowu nastąpią zmiany zasad w trakcie rozgrywek? Jeśli tak, to na mnie największego fana tej gry (mojej nie waszej) nie liczcie. Z poważaniem Dobrosław Szydłowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnew Re: Startuje Wygraj Ligę IP: 217.153.8.* 22.07.04, 08:03 gdzie w internecie jest(jesli już jest) lista transferowa ???? Odpowiedz Link Zgłoś