redakcja 23.07.04, 18:16 Prosimy o zamieszczanie ogłoszeń dotyczących lig prywatnych na forum: Piłkarzyki - ligi prywatne -porozmawiaj o swojej lidze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majkisek Re: Ligi prywatne na forum lig 25.07.04, 12:25 Nie bardzo poskutkowalo wiec podciagamy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Ligi prywatne na forum lig 25.07.04, 14:08 podciagamy, a co! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_kopec Re: Ligi prywatne na forum lig 25.07.04, 17:33 mam problem niemogę kupić piłkarzy w piłkarzykach plus. Pojawia mi się wykaz piłkarzy lecz jak naciskam na kwadracik kupuj nic się nie dzieje !! pomocy !! Odpowiedz Link Zgłoś
meyde9 Re: Ligi prywatne na forum lig 25.07.04, 17:56 dalej wszyscy reklamuja te ligi tutaj przez to forum stalo sie malo przejrzyste proponowalbym zeby zrobic jakies kary za reklame ligi na tym forum np. -10 pkt na starcie napewno by poskutkowalo Odpowiedz Link Zgłoś
bockxer Re: Ligi prywatne na forum lig 25.07.04, 18:04 Jak widać redakcja nie zagląda tutaj i anarchia zapanowała :) Wystarczyłoby usuwać takie wpisy co pół godziny i rekalma lig byłaby prowadzona tam gdzie powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu40 Re: Ligi prywatne na forum lig 25.07.04, 18:15 Nie rozumiem tych ludzi. Ja w ostatnich dwóch edycjach (w Ad-Amie i w Piłkarzykach) wygrałem ranking lig, a mimo to nie postępuję tak jak oni. Czy nie potrafią zrozumieć, że to forum nie jest od tego??? Jak chcą namówić jak najwięcej osób, to niech robią to wszędzie,ale nie tu! Redakcjo, zróbcie coś z tym!!! PoZdRo Bartek. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Ligi prywatne na forum lig 25.07.04, 21:42 o, piekny przyklad dajesz! :-) a tak poza tym - up, up, up! pozdrawiam m.a.v.e.r.i.c.k Odpowiedz Link Zgłoś
bockxer Re: Ligi prywatne na forum lig 26.07.04, 11:10 Już po 11 a te wpisy reklamujące ligi prywatne nie zniknęły. Redakcja ma to forum głęboko 'pod ogonem'. Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: Ligi prywatne na forum lig 26.07.04, 14:21 Do niektórych nie dociera więc do góry wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
alleyofwalls Re: Ligi prywatne na forum lig 26.07.04, 17:29 Ja proponuję zrobić jakieś kary! Z tego forum robi się bu.. yyy znaczy bałagan. Jakieś bany na forum, albo -0.5mln dla zawodnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Ligi prywatne na forum lig 28.07.04, 13:34 czy mozna wprowadzic kary, dla tych co reklamuja swoje ligi? przeciez na to forum nie da sie patrzec! pozdrawiam m.a.v.e.r.i.c.k Odpowiedz Link Zgłoś
kotles1 Re: Ligi prywatne na forum lig 28.07.04, 13:36 Zgadzam sie :) Lekki balagan sie tworzy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bockxer Re: Ligi prywatne na forum lig 28.07.04, 15:50 To chyba jedyne wyjście - znaczy jakaś kara - bo apele nie skutkują. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Ligi prywatne na forum lig 28.07.04, 16:04 -10 punktow dla ligi na starcie mysle ze ochlodzilo by zapedy niektorych prezesow. ale jak znam zycie to nie dojdzie do skutku i jeszcze po 5 kolejce bedzie pelno tego shitu. pozdrawiam m.a.v.e.r.i.c.k Odpowiedz Link Zgłoś
majkisek Re: Ligi prywatne na forum lig 28.07.04, 22:07 Kary musza byc, bez tego porzadku juz tu nie bedzie. Ale wedlug mnie to jedyna sensowna kara to ban/ostrzezenie na forum (oczywiscie ostrzezenie pierwsze i ostatnie, kierowane indywidualnie). Odejmowanie punktow/kasy dla prezesow nie ma sensu, w koncu kazdy moze miec piec zespolow (chyba, ze odejmowane bylyby kazdemu z zespolow danego delikwenta). Przydalaby sie tez "nieco" wieksza aktywnosc redakcji na forum i przynajmniej kasowanie tych postow. Ja w poprzedniej edycji nawet czesto zglaszalem do wykasowania nieregulaminowe watki ale dalem sobie z tym spokoj gdy zobaczylem, ze nawet taka pomoc niewiele pomaga redakcji :P BTW to teraz juz jest taki syf, ze zagladam tu stosunkowo rzadko, czytam tylko niektore watki (ktore zainteresuja mnie tematem ;]), a i z tych czesto wybieram tylko wypowiedzi osob, ktore wiem, ze wypowiadaja sie sensownie. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Ligi prywatne na forum lig 28.07.04, 23:46 no tak, redakcja nie robi tu prawie nic, mam andzieje, ze jak sie liga juz zacznie, to wezmie sie za pozadne czyszczenie... ban dla danej osoby na pewno by sprawe rozwiazal (chyba, ze ktos logowal by sie na innych kontach ja2, ja3, ja4 itp.), a co do odejmowania punktow, to mozna by odejmowac tej lidze jaka ktos reklamuje. za kazda reklame: -10 i tyle. nie sadze, zeby ktos chcial tak obciazac to co chce reklamowac... zgadzam sie, syf jest straszny, na poczatku wypowiadalem sie w wielu watkach, a teraz trudno znalezc cos sensowanego. nie mowiac juz o tych glupich reklamach... pozdrawiam i powodzenia m.a.v.e.r.i.c.k Odpowiedz Link Zgłoś
bockxer Re: Ligi prywatne na forum lig 29.07.04, 00:33 Może dopisek ' TU REKLAMUJEMY LIGI ' do "Piłkarzyki - ligi prywatne -porozmawiaj o swojej lidze ! " coś by pomógł ? Odpowiedz Link Zgłoś
czabik Re: Ligi prywatne na forum lig 29.07.04, 11:32 Może... CHoć i tak nie przeczytają:( Odpowiedz Link Zgłoś
bachus69 Re: Ligi prywatne na forum lig 03.08.04, 15:45 Chyba nie wszyscy zrozumieli, co jest napisane w pierwszym poście tego wątku. Niektórzy naprawdę przesadzają i może się to skończyć dla nich w bardzo przykry sposób. To już naprawdę ostatnie ostrzeżenie. Odpowiedz Link Zgłoś
chydziu Re: Ligi prywatne na forum lig 03.08.04, 15:51 sorry Bachus juz nie bede nie wiedzialem Odpowiedz Link Zgłoś