Gość: legijny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 00:06 Kto po dzisiejszej wygranej Amiki w to nie wierzy??? Teraz rolę się odwrócą i to Legia zapewni sobie mistrzostwo na stadionie Wisły!!! Tak długo czekałem na ten moment. Dzięki Ci Amiko!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tun Re: LEGIA WARSZAWA!!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 01:35 A guzik prawda - dostaną (-1) punkt za sprzedaż Karwana do Herthy Berlin, (-1) za Murawskiego (zdaje się, że jacyś Grecy chcą go kupić), zresztą nie tylko jego, ale i dwóch innych jeszcze legionistów (kolejne -2 punkty)... Tak więc żegnajcie tytuły... Opssss, Ty chyba nie piszesz o "Piłkarzykach"... ;))) A powinieneś, bo trafiłes na takie forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: LEGIA WARSZAWA!!! IP: *.albq.uswest.net 23.03.02, 08:03 Po dzisiejszej wygranej Amiki wierze ze to ona zdobedzie mistrzostwo, Legia przegra wyjazdowe mecze we Wronkach i Krakowie, dzieki czemu Wisla bedzie druga a ostatecznie marzenia o wystepie Legii w pucharach rozwieje jak przed paru laty mecz derbowy z Polonia. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yrogerg Re: LEGIA WARSZAWA!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 14:25 Ja jeszcze wierze że Wisła bedzie mistrzem.Jestem optymistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: LEGIA WARSZAWA!!! IP: 65.204.202.* 28.03.02, 16:30 Tez jestem optymista - wygra Amika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LEGIA WARSZAWA!!! IP: 213.77.7.* 29.03.02, 16:48 ja tez jestem optymistą! MISTRZEM BĘDZIE LEGIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowik22 Re: LEGIA WARSZAWA!!! IP: *.acn.waw.pl 29.03.02, 22:31 jeden był, jest i będzie kandydat do zdobycia tytułu LEGIA WARSZAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: LEGIA WARSZAWA!!! IP: *.tnt4.santa-fe.nm.da.uu.net 31.03.02, 05:45 To prawda Legia jest zawsze kandydatem numer jeden i w paru ostatnich latach to na Lazienkowskiej decydowalo sie mistrzostwo - tyle ze to nie Legia je zdobywala ... Odpowiedz Link Zgłoś