Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gazeta trenuje z olimijczykami - reportaż

IP: *.clarkconnect.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:03
    Bardzo fajny artykuł. To fajne, że nasi olimpijczycy są tacy normalni
    (zwłaszcza G. Sposób)
    Obserwuj wątek
      • a-zone Re: Gazeta trenuje z olimijczykami - reportaż 26.07.04, 13:44
        LOOOOOOOOOOL!!!!! Co za idota to pisal?? Ktory rower XC wazy 7 kilo?? Chyba jak
        sie go bez kol wazy.... Brzuchem na siodelku?? Superman mu nie wyszedl i tak
        ladowal?? Jak Malysz? To znaczy jak, bo jakos nie potrafie sobie tego
        wyobrazic.. Hamowac manetkami? To fajna teoria, mnie sie zawsze wydawalo, ze
        manetki sluza do zmiany przelozen, no ale na pewno "ekspert" ktory pisal to
        przezabawne "cos" wie lepiej... Jak mozna pisac o czym o czym sie nie ma
        bladego pojecia? Przez takie bledy, ktorych naprawde dalo sie latwo uniknac,
        dla mnie caly artykul nie jest wiarygodny. ZENADA
        • Gość: Celnis Re: Gazeta trenuje z olimijczykami - reportaż IP: 213.134.155.* 26.07.04, 14:40
          Tymi 7 kg to mnie gościu rozbawił. Przecież żeby znaleźć kolarkę o tej masie to
          też trzeba się wysilić.
          Pozdrowienia
        • Gość: no i prosze Re: Gazeta trenuje z olimijczykami - reportaż IP: 217.8.175.* 28.07.04, 14:19
          weightweenies.starbike.com/articles.php?ID=62
          i jak tam misiu z miodem w uszach ? mozna ? :-)
          • Gość: pika czu tetno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 03:07
            Nie wiem jak z tymi rowerami,ale artykul jest napisany nie profesjonalnie chyba
            ze nie mial taki byc to zwracam honor,nie mozna pisac ze mistrz swiata w
            zapasach ma tak wysokie tetno spoczynkowe to nie do przyjecia!!!To poprostu
            niemozliwe,a znam go i wiem jaki to kon.A jesli o kolarzy,to normalka z tym
            niskim spoczynkowym,EPO te rzeczy,hematokryt powyzej 50%,to serduszko troszke
            wolniej bije.Pzdro
          • a-zone Re: Gazeta trenuje z olimijczykami - reportaż 05.08.04, 19:25
            1.no jak ktos jest tak glupi, ze odcina mocowanie pod tarcze, to mogl jeszcze
            klamki ponawiercac....
            2.musi byc zajebiscie wytrzymaly ten rower. A jak sie swietnie jezdzi z kiera
            przycieta do 520 mm....
            3.Spoko, jak sie upre, to zloze XC wazace nawet 6 kilo, tylko, ze przy pierszym
            korzeniu szlak go trafi, pomijajac juz jak sie bedzie na nim "super" jezdzilo.
        • Gość: Piotrek_XC Aleś się wykazał wiedzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:47
          POPIERAM wszystko oprócz tych 'manetek'.A Dual Control - na których na przykład
          one jeżdżą (ja też hehe) XT i XTR??? Biegi tam zmienia się klamkami hamulcowymi.
      • Gość: Berni Re: Gazeta trenuje z olimijczykami - reportaż IP: 213.134.155.* 26.07.04, 14:29
        Góral i 7 kilo - ha, ha, ha..
        • Gość: Andrzej Re: Gazeta trenuje z olimijczykami - reportaż IP: *.icpnet.pl 26.07.04, 14:56
          Świetny artykuł. To jest właśnie prawdziwe dziennikarstwo. A tymi kilkoma
          napinaczami-debilami nie trzeba się denerwować. To wszystkowiedzący kretynii, a
          gdyby któryś miał powiedzieć co jest stolicą Mongolii, to pewnie by zapytał, co
          to jest Mongolia. Ale reportaż - rewelacja!!!
          • a-zone idiota 26.07.04, 16:17
            Ty serio jestes taki glupi, czy tylko udajesz? Ty sie napewno swietnie znasz na
            kolarstwie gorskim, nie?
            • Gość: Emilia Re: idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 19:20
              Hm, no wiesz, Ty też mi na eksperta nie wyglądasz, skoro dziwi Cię brzuch na
              siodełku podczas zjazdu.

A artykuł oczywiście świetny. Szkoda tylko, że red. Staszewski nie odwiedził
              kajakarzy górskich. Ciekawe jak by mu poszło?;))

Emilia
              • Gość: Jacek Re: idiota IP: *.cs.ubc.ca 26.07.04, 19:42
                Kajakarzy gorskich - pewnie chcial jednak przezyc pisanie artykulu. Zapewne z
                tego samego powodu nie odwiedzil naszych tyczkarek.

Bardzo fajny artykul,

Pozdrawiam,
                Jacek
                • Gość: jinx fajna sprawa IP: 128.95.183.* 26.07.04, 19:53
                  dobry artykul, wreszcie cos interesujacego, a nie ciagle pierdoly i afery.
                  koledzy ktorzy narzekaja dajcie spokoj i pojdzie na rower. moze tak jak
                  Baraszkiewicz gdy dostaniecie w dupe to poczujecie ze zyjecie.

pozdrawiam
                  • Gość: XC-Biker Re: fajna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:46
                    Dla mnie cały artykuł wydaje się być jakimś nieporozumieniem i jest śmieszny...
                    Pozdrawiam wszystkich normalnych kolarzy!!!
              • a-zone Re: idiota 05.08.04, 19:20
                Nie, jasne, po moim nicku wcale sie nie da domyslic, ze jezdze, i to tak raczej
                w dol.... Zycze Ci powodzenia przy zjezdzaniu z brzuchem na siodelku.
      • Gość: bosman błąd IP: *.kalisz.mm.pl 26.07.04, 20:16
        Do spalania tłuszczu służy L-karnityna anie L-kreatynina , poza tym fajny
        artykuł
      • Gość: Esteon Super artykul IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 27.07.04, 10:46
        Jestem pod wrazeniem. Okazuje sie, ze mozna zrobic swietny artykul o sporcie... (nawet jesli ma jakies bledy) Brawo reporter. Czekamy na olimpiade zimowa... (jak Malysz?? Hmmm)
      • Gość: R.A.M. Tętno 37 uderzeń.... buahahahahahahaha IP: 217.153.134.* 28.07.04, 13:10
        Jaja sobie ktoś robi
        • Gość: RAM-ol Re: Tętno 37 uderzeń.... buahahahahahahaha IP: 217.8.175.* 28.07.04, 14:21
          bo ma niskie tetno spoczynkowe ?
          on ma niskie -
          sport.gazeta.pl/kolarstwo/1,35485,2197891.html
          • west Witam, tu autor 30.07.04, 18:47
            Dziekuje za wszystkie cieple slowa.
            Co do bledow - rzeczywiscie manetki powinienem nazwac klamkami, ale urzeklo
            mnie tak, ze te klamki sa zarazem manetkami i pokrecilem. Tylko kolarze gorscy,
            wyluzujecie troche :-)
            L-kreatyne pokrecilem z L-kreatynina (i znow nie pamietam jak to sie naprawde
            nazywa) - bo jako Szkielet nigdy w zyciu nie myslalem nawet o odchudzaniu,
            sorry.
            Natomiast 7-kilogramowa wage roweru i rewelacyjne tetno spoczynkowe kolarki Mai
            (37) oraz relatywnie wysokie zapasnika Darka - podtrzymuje. Dlatego Maja jest
            taka swietna, ze ma takie tetno. A Darek nie musi miec az tak niskiego, bo
            uprawia zapasy a nie maraton.
            Z tym tetnem bardziej chodzilo mi o pokazanie gornych granic, a przede
            wszystkim amplitudy. Nie wiem jak na wasza, ale na moja wyobraznie to
            podzialalo.
            Pzdr
            Wojtek Staszewski, Gazeta
            • Gość: basia Re: Witam, tu autor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 11:00
            • Gość: basia Re: Witam, tu autor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 11:02
              dzień dobry mnie też bardzo podoba się ten tekst sporowcy są wspaniali
            • a-zone Re: Witam, tu autor 05.08.04, 19:28
              Jasne, wyluzujcie, trzeba bylo napisac w podtytule, ze to radosna fantazja
              autora, i niewiele ma wspolnego z rzeczywistoscia, albo nie pisac glupot.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka