Gość: Bart IP: *.clarkconnect.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:03 Bardzo fajny artykuł. To fajne, że nasi olimpijczycy są tacy normalni (zwłaszcza G. Sposób) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-zone Re: Gazeta trenuje z olimijczykami - reportaż 26.07.04, 13:44 LOOOOOOOOOOL!!!!! Co za idota to pisal?? Ktory rower XC wazy 7 kilo?? Chyba jak sie go bez kol wazy.... Brzuchem na siodelku?? Superman mu nie wyszedl i tak ladowal?? Jak Malysz? To znaczy jak, bo jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic.. Hamowac manetkami? To fajna teoria, mnie sie zawsze wydawalo, ze manetki sluza do zmiany przelozen, no ale na pewno "ekspert" ktory pisal to przezabawne "cos" wie lepiej... Jak mozna pisac o czym o czym sie nie ma bladego pojecia? Przez takie bledy, ktorych naprawde dalo sie latwo uniknac, dla mnie caly artykul nie jest wiarygodny. ZENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Celnis Re: Gazeta trenuje z olimijczykami - reportaż IP: 213.134.155.* 26.07.04, 14:40 Tymi 7 kg to mnie gościu rozbawił. Przecież żeby znaleźć kolarkę o tej masie to też trzeba się wysilić. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no i prosze Re: Gazeta trenuje z olimijczykami - reportaż IP: 217.8.175.* 28.07.04, 14:19 weightweenies.starbike.com/articles.php?ID=62 i jak tam misiu z miodem w uszach ? mozna ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pika czu tetno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 03:07 Nie wiem jak z tymi rowerami,ale artykul jest napisany nie profesjonalnie chyba ze nie mial taki byc to zwracam honor,nie mozna pisac ze mistrz swiata w zapasach ma tak wysokie tetno spoczynkowe to nie do przyjecia!!!To poprostu niemozliwe,a znam go i wiem jaki to kon.A jesli o kolarzy,to normalka z tym niskim spoczynkowym,EPO te rzeczy,hematokryt powyzej 50%,to serduszko troszke wolniej bije.Pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
a-zone Re: Gazeta trenuje z olimijczykami - reportaż 05.08.04, 19:25 1.no jak ktos jest tak glupi, ze odcina mocowanie pod tarcze, to mogl jeszcze klamki ponawiercac.... 2.musi byc zajebiscie wytrzymaly ten rower. A jak sie swietnie jezdzi z kiera przycieta do 520 mm.... 3.Spoko, jak sie upre, to zloze XC wazace nawet 6 kilo, tylko, ze przy pierszym korzeniu szlak go trafi, pomijajac juz jak sie bedzie na nim "super" jezdzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek_XC Aleś się wykazał wiedzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:47 POPIERAM wszystko oprócz tych 'manetek'.A Dual Control - na których na przykład one jeżdżą (ja też hehe) XT i XTR??? Biegi tam zmienia się klamkami hamulcowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berni Re: Gazeta trenuje z olimijczykami - reportaż IP: 213.134.155.* 26.07.04, 14:29 Góral i 7 kilo - ha, ha, ha.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Gazeta trenuje z olimijczykami - reportaż IP: *.icpnet.pl 26.07.04, 14:56 Świetny artykuł. To jest właśnie prawdziwe dziennikarstwo. A tymi kilkoma napinaczami-debilami nie trzeba się denerwować. To wszystkowiedzący kretynii, a gdyby któryś miał powiedzieć co jest stolicą Mongolii, to pewnie by zapytał, co to jest Mongolia. Ale reportaż - rewelacja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a-zone idiota 26.07.04, 16:17 Ty serio jestes taki glupi, czy tylko udajesz? Ty sie napewno swietnie znasz na kolarstwie gorskim, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 19:20 Hm, no wiesz, Ty też mi na eksperta nie wyglądasz, skoro dziwi Cię brzuch na siodełku podczas zjazdu. A artykuł oczywiście świetny. Szkoda tylko, że red. Staszewski nie odwiedził kajakarzy górskich. Ciekawe jak by mu poszło?;)) Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: idiota IP: *.cs.ubc.ca 26.07.04, 19:42 Kajakarzy gorskich - pewnie chcial jednak przezyc pisanie artykulu. Zapewne z tego samego powodu nie odwiedzil naszych tyczkarek. Bardzo fajny artykul, Pozdrawiam, Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jinx fajna sprawa IP: 128.95.183.* 26.07.04, 19:53 dobry artykul, wreszcie cos interesujacego, a nie ciagle pierdoly i afery. koledzy ktorzy narzekaja dajcie spokoj i pojdzie na rower. moze tak jak Baraszkiewicz gdy dostaniecie w dupe to poczujecie ze zyjecie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XC-Biker Re: fajna sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:46 Dla mnie cały artykuł wydaje się być jakimś nieporozumieniem i jest śmieszny... Pozdrawiam wszystkich normalnych kolarzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a-zone Re: idiota 05.08.04, 19:20 Nie, jasne, po moim nicku wcale sie nie da domyslic, ze jezdze, i to tak raczej w dol.... Zycze Ci powodzenia przy zjezdzaniu z brzuchem na siodelku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman błąd IP: *.kalisz.mm.pl 26.07.04, 20:16 Do spalania tłuszczu służy L-karnityna anie L-kreatynina , poza tym fajny artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esteon Super artykul IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 27.07.04, 10:46 Jestem pod wrazeniem. Okazuje sie, ze mozna zrobic swietny artykul o sporcie... (nawet jesli ma jakies bledy) Brawo reporter. Czekamy na olimpiade zimowa... (jak Malysz?? Hmmm) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.A.M. Tętno 37 uderzeń.... buahahahahahahaha IP: 217.153.134.* 28.07.04, 13:10 Jaja sobie ktoś robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAM-ol Re: Tętno 37 uderzeń.... buahahahahahahaha IP: 217.8.175.* 28.07.04, 14:21 bo ma niskie tetno spoczynkowe ? on ma niskie - sport.gazeta.pl/kolarstwo/1,35485,2197891.html Odpowiedz Link Zgłoś
west Witam, tu autor 30.07.04, 18:47 Dziekuje za wszystkie cieple slowa. Co do bledow - rzeczywiscie manetki powinienem nazwac klamkami, ale urzeklo mnie tak, ze te klamki sa zarazem manetkami i pokrecilem. Tylko kolarze gorscy, wyluzujecie troche :-) L-kreatyne pokrecilem z L-kreatynina (i znow nie pamietam jak to sie naprawde nazywa) - bo jako Szkielet nigdy w zyciu nie myslalem nawet o odchudzaniu, sorry. Natomiast 7-kilogramowa wage roweru i rewelacyjne tetno spoczynkowe kolarki Mai (37) oraz relatywnie wysokie zapasnika Darka - podtrzymuje. Dlatego Maja jest taka swietna, ze ma takie tetno. A Darek nie musi miec az tak niskiego, bo uprawia zapasy a nie maraton. Z tym tetnem bardziej chodzilo mi o pokazanie gornych granic, a przede wszystkim amplitudy. Nie wiem jak na wasza, ale na moja wyobraznie to podzialalo. Pzdr Wojtek Staszewski, Gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Witam, tu autor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 11:02 dzień dobry mnie też bardzo podoba się ten tekst sporowcy są wspaniali Odpowiedz Link Zgłoś
a-zone Re: Witam, tu autor 05.08.04, 19:28 Jasne, wyluzujcie, trzeba bylo napisac w podtytule, ze to radosna fantazja autora, i niewiele ma wspolnego z rzeczywistoscia, albo nie pisac glupot. Odpowiedz Link Zgłoś